Pastile sau ceva care sa pot slabii si ceva care funcitoneaza eu am facut box 4 ani de zile si acum am 102 kg la o inaltime de 178 cm ... nu se prea vede grasimea din cauza sportului ... dar am ceva burtica:D | ||
munteanu27 Postat pe 21 Februarie 2011 01:01 |
||
---|---|---|
de ajutat te ajut... dar nu cu pastile de slabit !!! cam toti sportivii patesc ce ai patit si tu si asta ptr. ca intrerup activitatea sportiva ! ok, nu mai boxezi... dar poti sa faci si elte activitati sportive, ca inotul, mersul repede sau fugitul... chiar dupa gagici... !!! ![]() |
||
barboneli Postat pe 22 Februarie 2011 12:12 |
||
Buna. Mai degraba decat pastile de slabit, eu iti propun un supliment alimentar bio. E mult mai de incredere si sanatos decat pastilele dupa parerea mea. O colega a luat si acum are un corp foarte frumos. N-a intampinat probleme de sanatate si nici nu s-a mai ingrasat la loc. A gasit sa comande pe site-ul asta: http://viata-bio.blogspot.com/2011/01/supliment-alimentar-bio-pentru-slabit.html E acolo un nr de tel si un id am vazut. Succes si daca mai ai intrebari imi poti scrie pe mail la [email protected] si sa vad ce mai pot afla :) | ||
|
||
mikystrica Postat pe 24 Februarie 2011 22:40 |
||
Nici eu nu recomand pastilele. I ultimul an de zile am slabit 15 kg fara ajutorul unui dietetician.Am reusit cumparand un cantar de bucatarie si cantarind ceea ce am mancat.Am calculat 3 luni de zile orice bucatica .Este adevarat ca este destul de dificil dar rezultatele sunt.Poti face asta cu salate si gratare si nu-ti va parea greu.Dimineata o cana de lapte cu cereale neprocesate-cu sau fara fructe(cum iti plac). E un mod foarte sanatos.Si bineinteles sportul te ajuta foarte mult.Succes ![]() |
||
alina73 Postat pe 25 Februarie 2011 09:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Inselata si parasita | 89 | De la: garbo114082 28 Februarie 2013 19:36 |
O zi obisnuita din viata voastra | 37 | De la: Yellowrose 11 Octombrie 2010 19:35 |
mai merita salvata aceasta relatie? | 19 | De la: diana_ionela 8 August 2012 21:17 |
|
||
Preotii predica doar prostii la biserica si enoriasii nu inteleg ca sunt mintiti din cauza ca sunt saraci cu duhul.... | 3 | De la: Eugenia69 3 Noiembrie 2011 16:56 |
declaratie de dragoste! | 3 | De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9