si ca se se oftice iar ameno , uite ca ma scriu ceva de un eveniment cu staif Eveniment Palarii Vintage de exceptie: pe 27 februarie incepand cu orele 14 (si terminandu-se aproximativ pe la 18.30) in centrul vechi al Bucurestiului, la Fotocabinet - minunatul atelier al Maestrului Eugen Ciocan (intrarea este prin pasajul dintre str.Lipscani si str.Blanari). Eugen Ciocan este acel fotograf-unicat care realizeaza portrete in stilul si tehnica de la inceputul secolului XX. O expozitie cu vanzare (peste 150 de palarii) si multe "bunatati" pt vizitatori (ceai, sampanie, concerte). Un eveniment realizat intr-un decor incredibil (cladire clasica, mobilier de colectie, picturi murale, etc), asezonat cu ceai si sampanie frantuzeasca si 2 mini-concerte inedite: Doina Lavric (care aduna si canta melodii vechi, sansonete, etc) si Max Belciug (chitara). Sunt o multime de palarioare "noi" disponibile. Un eveniment cu dichis. |
||
ileana_damian Postat pe 23 Februarie 2011 16:34 |
||
---|---|---|
deci cosuri cu fructe si flori de plastic de pus in capul patzachinelor pe post de palarii, normal. |
||
Thor_again Postat pe 23 Februarie 2011 16:38 |
||
gresit Thor, gresit tare de tot de data asta :) sau nah, e chestie de gust pana la urma. subiectivism etc. eu i-am vazut pe facebook si imi place despre ei / ele ce or fi. |
||
|
||
ileana_damian Postat pe 23 Februarie 2011 17:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PREMII MTV.... | 2 | De la: fleurs_du_mal 28 Noiembrie 2009 13:38 |
1 decembrie-Romania isi serbeaza disperarea,foamea,saracia....!!! | 86 | De la: xenaluptatoareainimoasa 7 Decembrie 2010 23:32 |
evenimente mondene in orasul vostru... | 10 | De la: preciouss 5 Octombrie 2009 19:56 |
|
||
Concert Meloterapie Gheorghe Iovu la CJT | 1 | De la: Marcel_D 7 Mai 2013 23:08 |
Program EzotericFest 14-17 Mai 2015 Timisoara ed XIV Casa Tineretului | 1 | De la: Marcel_D 9 Mai 2015 12:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice