si ca se se oftice iar ameno , uite ca ma scriu ceva de un eveniment cu staif Eveniment Palarii Vintage de exceptie: pe 27 februarie incepand cu orele 14 (si terminandu-se aproximativ pe la 18.30) in centrul vechi al Bucurestiului, la Fotocabinet - minunatul atelier al Maestrului Eugen Ciocan (intrarea este prin pasajul dintre str.Lipscani si str.Blanari). Eugen Ciocan este acel fotograf-unicat care realizeaza portrete in stilul si tehnica de la inceputul secolului XX. O expozitie cu vanzare (peste 150 de palarii) si multe "bunatati" pt vizitatori (ceai, sampanie, concerte). Un eveniment realizat intr-un decor incredibil (cladire clasica, mobilier de colectie, picturi murale, etc), asezonat cu ceai si sampanie frantuzeasca si 2 mini-concerte inedite: Doina Lavric (care aduna si canta melodii vechi, sansonete, etc) si Max Belciug (chitara). Sunt o multime de palarioare "noi" disponibile. Un eveniment cu dichis. |
||
ileana_damian Postat pe 23 Februarie 2011 16:34 |
||
---|---|---|
deci cosuri cu fructe si flori de plastic de pus in capul patzachinelor pe post de palarii, normal. |
||
Thor_again Postat pe 23 Februarie 2011 16:38 |
||
gresit Thor, gresit tare de tot de data asta :) sau nah, e chestie de gust pana la urma. subiectivism etc. eu i-am vazut pe facebook si imi place despre ei / ele ce or fi. |
||
|
||
ileana_damian Postat pe 23 Februarie 2011 17:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FLORIILE | 1 | De la: Alexxandra 27 Martie 2010 16:33 |
mosii de vara | 1 | De la: alexxandra 22 Mai 2010 19:10 |
Eurovision 2009. Bataie de joc sau cuget romanesc? | 4 | De la: anakin 21 Aprilie 2009 21:35 |
|
||
Daniela Nane & Gheorghe Iovu TERAPIE PRIN MUZICA SI VERS | 1 | De la: Marcel_D 3 Noiembrie 2012 22:49 |
EzotericFest 03- 06 Nov 2016 ed XVII Timisoara EXPOZITIE CONFERINTE | 1 | De la: Marcel_D 6 Octombrie 2016 21:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară