Buna, Numele meu este Andreea, am o curiozitate daca ar fi sa alegeti intre un job unde castigurile sunt substantiale si programul este lejer numai ca este in domeniul videochat si un job in care muncesti 9-10 ore pe zi, stresant si salariul este derizoriu, pe care l-ati alege? |
||
garbo182113 Postat pe 25 Februarie 2011 12:53 |
||
---|---|---|
pe unul dintre ele | ||
Thor_again Postat pe 25 Februarie 2011 13:20 |
||
ce thorule, te gandesti sa te bagi la o videoceala? | ||
|
||
si_totusi Postat pe 25 Februarie 2011 20:36 |
||
GHICI?!?!?!?....................... |
||
LILO Postat pe 25 Februarie 2011 21:26 |
||
orce drum incepe cu primul.......pas... ai inceput continua, n ai inceput gandeste........ stii povestea cu prajitura cu prietenii? sau rahat gol......... |
||
dang Postat pe 2 Martie 2011 15:36 |
||
Dar ceva intre si intre nu ai cautat?E dificil sa ti se raspunda...de bani ai nevoie!De timp liber ,iarasi...Sfatuieste-te cu mama ta sau cu tatal tau!Daca ei spun "DA" nu mai conteaza parerea altcuiva.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 6 Martie 2011 23:35 |
||
De la: garbo182113, la data 2011-02-25 12:53:48Buna, Loooogic. Video-chat 10 ore pe zi. |
||
cessy_wass Postat pe 12 Martie 2011 00:09 |
||
nu trebuia formulata altfel intrebarea? Cumva? N-ai omis precis nici un aspect? |
||
quasaria Postat pe 12 Martie 2011 00:16 |
||
Gandestete si intreaba-te pe tine.Doar tu stii ce-ti va fi bine. Daca in viata dimineata te poti privi in oglinda si nu-ti este rusine cu tine sau mai bine zis nu-ti incalca e-ul tau interior poti face video-chat.Daca nu-ti este rusine ,dar totusi nu te simti bine inseamna ca nu ai ce cauta in acel domeniu. In viata sunt lucruri pe care poti sau nu poti;iti dau satisfactie chiar daca e greu sau nu. Nimeni nu poate alege pentru tine. Incearca si vezi... |
||
garbo005851 Postat pe 13 Martie 2011 14:33 |
||
Andreea in viata totul se plateste , totul ! daca vezi treaba asta ca o activitate al naibi de grozava si de aducatoare de faima e alegerea ta, dar daca nu sigur e un pacat...ce sa iti spun , mai incearca | ||
garbo007580 Postat pe 14 Martie 2011 08:22 |
||
De la: garbo182113, la data 2011-02-25 12:53:48Buna, Sa stii ca nici treaba cu videochatu nu e chiar atat de usoara pe cat pare.Mare grija la ce te inhami , mai sunt inca studiouri care merg pe modelul vechi , au multe fete iar castigurile nu mai sunt atat de mari ca acum multi ani.In timp clientii care platesc serviciile videochatului si-au schimbat dorintele etc.Cauta cu atentie sunt cateva studiouri si prin Bucuresti ( habar nu am din ce oras esti - prob mi-a scapat) care merg pe alt principiu ... nu totul din prima si niciodata tot ... Ideea e in fel urmator - sunt 4 regiuni cu aceasi tipologie de clientela.Multi americani, francezi ,ceva ceva italieni si iar multi asiatici. Mai nou cer sa fie pedepsiti decat sa "pedepseasca" iar o tipa care stie bine engleza, franceza si o mai duce si capul , are si o imaginatie "bolnava" poate face de inceput de la 10 e pe ora pana undeva la un max 35. fara sa se dezbrace vreun minut. E complicat sa stau acu sa-ti explic ce si cum. Cert e ca in primele 2 luni sa nu te astepti la castiguri extraordinare si ce-l mai important pt a face bani in videochat tre sa ai program si de zi si de noapte. Gandestete bine -- repet nu e atat de simplu pe cat pare si nu oricine are stomacul puternic ... pt ca ce o sa vezi acolo iti garantez ca intr-o viata de om normal nici nu te-ai fi gandit. Stiu ca o sa-mi sara gagicile de pe forum in cap ..dar nah ...:)) in fond tu esti cea care alege ce sa faca cu si in viata . |
||
Jago Postat pe 14 Martie 2011 09:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
castiga on line | 5 | De la: ameno 27 Ianuarie 2011 10:39 |
Cautam sef de magazin | 8 | De la: Axl_22 5 Octombrie 2011 17:59 |
cum trecem peste disponibilizare!! | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:25 |
|
||
Dilema... | 13 | De la: loveactually 16 August 2009 20:09 |
LUCRU | 2 | De la: garbo182580 18 Ianuarie 2011 14:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară