autorul moral este evident d-l.Columbeanu...de ce?!...pentru ca are o varsta la care se presupune ca ar trebui sa fie caracterizat de maturitate in gandire si prudenta in actiunile intreprinse,,,,daca Monica are o scuza pentru ca este mai tanara,d-l Columbeanu nu are nici una.... | ||
garbo171675 Postat pe 26 Martie 2011 23:41 |
||
---|---|---|
nu inteleg de ce te grabesti cu concluziile. niciunul dintre noi nu avem inca idee cum vom fi la varsta dlui Columbeanu:P DACA vom fi!:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Martie 2011 23:45 |
||
sint consternat de atitudinea dlui iry - un om cu moralitate nu se insoara cu o femeie care ar putea sa i fie chiar nepoata ! mie personal mi e scirba ! in al doilea rind cum poate sa creada ca el ar putea creste copilul fara sa o includa pe mama ???? copilul crescut linga mama e mult mai stabil psihic toata averea lui nu va completa golul numit -mama - .de cind e lumea asta se stie ca mama e mult mai importanta ptr copil scuze barbati dar SE STIE !am fost sarac dar fericit ptr ca am avut o pe mama tata era prea ocupat cu alte lucruri - cu toate astea mama mi a completat golul din suflet ;ea si fratii mei ! ma uit la televizor si pling ptr ca vad cita lume se bucura ca irinuca a ajuns la MAMA ... asta e starea fireasca a lucrurilor !dumnezeu sa le tina impreuna ! iar tu dle IRY FA TOT POSIBILUL SA LE FII PE PLAC CA SA MORI CU SUFLETUL IMPACAT E FF IMPORTANT ! SINT MULTE DE SPUS DAR PE PARCURS !! | ||
|
||
garbo201483 Postat pe 15 Aprilie 2011 15:47 |
||
si abia acu te-ai consternat ca s-o insurat, bre???cand o divortat??? pana acu ai avut oleaca de treaba??? ![]() |
||
tatoo Postat pe 15 Aprilie 2011 15:59 |
||
tatooo...tatooo...da' ce acid esti azi, mami | ||
michelle_ Postat pe 15 Aprilie 2011 17:23 |
||
nu me...e confuz... te-ai molipsit, uratule? ![]() treci incoa...sa te veselesc nitel.... ![]() vezi ca nu te mai chem mult...si aseara m-ai lasat sa fac sex in trei cu cricat si cu namyi... ![]() |
||
dor72 Postat pe 15 Aprilie 2011 18:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MAI POATE EXISTA O RLATIE DE PRIETENIE INTRE DOI FOSTI SOTI CHIAR DUPA MULTI ANI DE DIVORT? | 727 | De la: garbo003632 24 Iulie 2009 14:30 |
de cine sa ascult de realitatea ce se aude ,vede,sau de ceea ce este in interior adica suflet | 37 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:57 |
Vreau sa divortez fara sa ma prezint la divort | 63 | De la: yram 8 August 2013 15:46 |
|
||
Sunt plecat din tara si vreau sa divortez | 96 | De la: garbo_12502 14 Iunie 2018 16:24 |
pt femei de la un barbat | 30 | De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9