autorul moral este evident d-l.Columbeanu...de ce?!...pentru ca are o varsta la care se presupune ca ar trebui sa fie caracterizat de maturitate in gandire si prudenta in actiunile intreprinse,,,,daca Monica are o scuza pentru ca este mai tanara,d-l Columbeanu nu are nici una.... | ||
garbo171675 Postat pe 26 Martie 2011 23:41 |
||
---|---|---|
nu inteleg de ce te grabesti cu concluziile. niciunul dintre noi nu avem inca idee cum vom fi la varsta dlui Columbeanu:P DACA vom fi!:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Martie 2011 23:45 |
||
sint consternat de atitudinea dlui iry - un om cu moralitate nu se insoara cu o femeie care ar putea sa i fie chiar nepoata ! mie personal mi e scirba ! in al doilea rind cum poate sa creada ca el ar putea creste copilul fara sa o includa pe mama ???? copilul crescut linga mama e mult mai stabil psihic toata averea lui nu va completa golul numit -mama - .de cind e lumea asta se stie ca mama e mult mai importanta ptr copil scuze barbati dar SE STIE !am fost sarac dar fericit ptr ca am avut o pe mama tata era prea ocupat cu alte lucruri - cu toate astea mama mi a completat golul din suflet ;ea si fratii mei ! ma uit la televizor si pling ptr ca vad cita lume se bucura ca irinuca a ajuns la MAMA ... asta e starea fireasca a lucrurilor !dumnezeu sa le tina impreuna ! iar tu dle IRY FA TOT POSIBILUL SA LE FII PE PLAC CA SA MORI CU SUFLETUL IMPACAT E FF IMPORTANT ! SINT MULTE DE SPUS DAR PE PARCURS !! | ||
|
||
garbo201483 Postat pe 15 Aprilie 2011 15:47 |
||
si abia acu te-ai consternat ca s-o insurat, bre???cand o divortat??? pana acu ai avut oleaca de treaba??? |
||
tatoo Postat pe 15 Aprilie 2011 15:59 |
||
tatooo...tatooo...da' ce acid esti azi, mami | ||
michelle_ Postat pe 15 Aprilie 2011 17:23 |
||
nu me...e confuz... te-ai molipsit, uratule? treci incoa...sa te veselesc nitel.... vezi ca nu te mai chem mult...si aseara m-ai lasat sa fac sex in trei cu cricat si cu namyi... |
||
dor72 Postat pe 15 Aprilie 2011 18:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
viata dubla | 76 | De la: adytza0464 5 Noiembrie 2011 10:01 |
De ce bărbații sunt unii doar la răutăți, cum ar fii sa domine femeile sa le învețe sa se urască ca femeile sunt rele sa nu tina unele cu altele | 3 | De la: ingerasulluptor1 19 Aprilie 2016 20:50 |
vreau sa fiu libera | 205 | De la: delada 10 Ianuarie 2016 18:31 |
|
||
tutela copiilor | 12 | De la: Ioana007 15 Mai 2010 15:32 |
Am divortat de 3 ani si ma simt foarte bine, dar... | 106 | De la: calimera70 7 Octombrie 2014 17:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară