buna.Numele meu este Andreea si am 20 de ani.Inca de cand eram mik am av o viata fff aparte sa zic de familia mea,care ii accorda mai multa atentie fratelui meu mai mare,ceea ce ppe mn m-a durut mult lucrul acesta.Insa vreau sa revin la viata mea actuala.Mama mea este plecata dincolo de 2 ani ceea ce ma doare ingrozitor.Am ramas gravida cu fostul meu pr ceea ce pt parintii mei si chiar si pt mn a fost un soc peste care au trecut cu greu.Am incercat sa fac avort dar nu am putut pt k eram in 4 luni jumate(cauza faptului k nu am stiut a fost k am av cea mai usoara sarcina posibila)si riscam sa mor sau sa nu mai fac copii.Acum el are 1 anisor si 3 luni si ei imi iubesc copilul si se mandresc cu el,dar mi-as dori sa ii pot oferi un tata(tatal lui adevarat nu l-a acceptat)cu care sa se mandreasca dar park nu mai am noroc deloc in dragoste.Actualul meu pr cu cae stau de 1 an jumate m-a acceptat de cand eram gravida spunand k nu ii pasa k am un copil si k il va iubi ca si cum ar fi fost al lui,dar nu stiu ce sa mai cred.La inceputul rel a fost totul frm,am fost cea mai fericita,insa de cateva luni este ff distant atat psihic cat si sexual.Acum a plecat dincolo de 2 sapt si nu m-a sunat deloc desi mi-a promis ca va face asta cand va ajunge acolo si inainte sa plece mi-a zis sa il ast si ca ma iubeste.Nu stiu ce sa mai cred,simt k se prabuseste tot cerul pe mn,ma simt atat de parasita de toata lumea,nu imi am decat copilul pe care mi l-am crescut sg asa cum am putut si am stiut.Vreau o parere si un sfat sa pot trece peste toate aceste lucruri care ma framanta ingrozitor. |
garbo067987 Postat pe 1 Martie 2011 12:22 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor!! | 4 | De la: quasaria 2 Decembrie 2009 06:00 |
,,familia la distanta,, | 33 | De la: valentina_16 27 Septembrie 2009 02:49 |
Mecanismele alegerii (interpretare tratat A. Adler) | 9 | De la: garbo_462667 8 Februarie 2017 09:02 |
|
||
AS DORI CATEVA PARERI | 42 | De la: paloma 24 August 2009 15:55 |
rejuvenare faciala | 5 | De la: garbo_10158 19 Ianuarie 2013 09:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice