Buna ziua,citesc zilnic discutiile pe forum si as avea si eu o intrebare pentru cei are lucreaza in domeniu(friezerie,coafor,hairstylist)Acum cateva zile am cumparat o foarfeca profesionala de frizerie (jaguar)iar vanzatoare mi-a spus ca daca o scap jos o singura data aceasta se strica.Sunt inca la inceput si am scapat foarfeca o singura data pe jos.Intrebarea mea e cum imi dau seama daca foarfeca s-a stricat.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns din partea celor care lucreaza in domeniu(daca lucreaza cineva) | ||
carlina Postat pe 3 Martie 2011 23:55 |
||
---|---|---|
De la: danika, la data 2011-03-03 23:55:01Buna ziua,citesc zilnic discutiile pe forum si as avea si eu o intrebare pentru cei are lucreaza in domeniu(friezerie,coafor,hairstylist)Acum cateva zile am cumparat o foarfeca profesionala de frizerie (jaguar)iar vanzatoare mi-a spus ca daca o scap jos o singura data aceasta se strica.Sunt inca la inceput si am scapat foarfeca o singura data pe jos.Intrebarea mea e cum imi dau seama daca foarfeca s-a stricat.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns din partea celor care lucreaza in domeniu(daca lucreaza cineva) |
||
carlina Postat pe 3 Martie 2011 23:55 |
||
forfecutzele ca-s pt tuns,ca-s pt manichiura.. in general, daca le scapi pe jos,sunt compromise,tu vezi cum tunde acolo,nu te mai alarma,poate nu a cazut in varf,poate nu a cazut pe gresie,chestii d-astea... si ai grija de scule de-acu' incolo... foarfeca este extrem de importanta,niciodata sa nu te zgarcesti cand este vorba sa-ti cumperi una noua... spor la treaba,bafta... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2011 08:44 |
||
dezinfectati-le la nevoie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
caleidoscop Postat pe 20 Martie 2011 13:50 |
||
Du-te cu foarfeca cazuta,la un Coafor,si roaga acolo pe o coafeza s-o testeze pe cineva..sau la o frizerie si roaga un frizer s-o testeze..poate nu s-a stricat... | ||
elisabeta_boia Postat pe 21 Martie 2011 22:18 |
||
foarfeca nu se strica decat daca o scapi in varf si o verifici pe cineva iar daca vezi ca nu taie la varf inseamna ca s-a stricat!!!! | ||
MARALO Postat pe 10 Octombrie 2011 23:18 |
||
he he he... "foarfecile". asta chiar ca e o mare problema...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2011 23:23 |
||
De la: MARALO, la data 2011-10-10 23:18:41foarfeca nu se strica decat daca o scapi in varf si o verifici pe cineva iar daca vezi ca nu taie la varf inseamna ca s-a stricat!!!! ce zici?... te oferi sa o verifice pe tine?!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2011 23:24 |
||
tot ma plictiseam eu, mai bine ma tund | ||
elodia_2 Postat pe 21 Octombrie 2011 20:44 |
||
vaaaiii....nu....!!!! mai bine te vopsesti blonda |
||
sunsset Postat pe 21 Octombrie 2011 20:57 |
||
sunt blonda | ||
elodia_2 Postat pe 21 Octombrie 2011 20:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
123 | 4 | De la: garbo_477459 6 Noiembrie 2017 13:47 |
INTELECTUALII | 2 | De la: VOIAJOR 30 Martie 2012 19:25 |
fata varsator si baiatu gemeni... | 4 | De la: icezero69 12 Noiembrie 2010 17:04 |
|
||
femeie leu barbat gemeni | 47 | De la: cory_emy 8 Martie 2011 16:50 |
De ce oare s-au facut razboi din cauza religiei? Oare cine sunt principalii vinovati? Oare de ce oamenii nu se accepta unii pe altii pt ca au un cult diferit de a lor? Cu toate ca poate nici ceilalti nu ar fii crestini adevarati? | 29 | De la: sunsset 31 Octombrie 2011 23:54 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn