Buna ziua,citesc zilnic discutiile pe forum si as avea si eu o intrebare pentru cei are lucreaza in domeniu(friezerie,coafor,hairstylist)Acum cateva zile am cumparat o foarfeca profesionala de frizerie (jaguar)iar vanzatoare mi-a spus ca daca o scap jos o singura data aceasta se strica.Sunt inca la inceput si am scapat foarfeca o singura data pe jos.Intrebarea mea e cum imi dau seama daca foarfeca s-a stricat.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns din partea celor care lucreaza in domeniu(daca lucreaza cineva) | ||
carlina Postat pe 3 Martie 2011 23:55 |
||
---|---|---|
De la: danika, la data 2011-03-03 23:55:01Buna ziua,citesc zilnic discutiile pe forum si as avea si eu o intrebare pentru cei are lucreaza in domeniu(friezerie,coafor,hairstylist)Acum cateva zile am cumparat o foarfeca profesionala de frizerie (jaguar)iar vanzatoare mi-a spus ca daca o scap jos o singura data aceasta se strica.Sunt inca la inceput si am scapat foarfeca o singura data pe jos.Intrebarea mea e cum imi dau seama daca foarfeca s-a stricat.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns din partea celor care lucreaza in domeniu(daca lucreaza cineva) |
||
carlina Postat pe 3 Martie 2011 23:55 |
||
forfecutzele ca-s pt tuns,ca-s pt manichiura.. in general, daca le scapi pe jos,sunt compromise,tu vezi cum tunde acolo,nu te mai alarma,poate nu a cazut in varf,poate nu a cazut pe gresie,chestii d-astea... si ai grija de scule de-acu' incolo... foarfeca este extrem de importanta,niciodata sa nu te zgarcesti cand este vorba sa-ti cumperi una noua... spor la treaba,bafta... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2011 08:44 |
||
dezinfectati-le la nevoie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
caleidoscop Postat pe 20 Martie 2011 13:50 |
||
Du-te cu foarfeca cazuta,la un Coafor,si roaga acolo pe o coafeza s-o testeze pe cineva..sau la o frizerie si roaga un frizer s-o testeze..poate nu s-a stricat... | ||
elisabeta_boia Postat pe 21 Martie 2011 22:18 |
||
foarfeca nu se strica decat daca o scapi in varf si o verifici pe cineva iar daca vezi ca nu taie la varf inseamna ca s-a stricat!!!! | ||
MARALO Postat pe 10 Octombrie 2011 23:18 |
||
he he he... "foarfecile". asta chiar ca e o mare problema...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2011 23:23 |
||
De la: MARALO, la data 2011-10-10 23:18:41foarfeca nu se strica decat daca o scapi in varf si o verifici pe cineva iar daca vezi ca nu taie la varf inseamna ca s-a stricat!!!! ce zici?... te oferi sa o verifice pe tine?!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2011 23:24 |
||
tot ma plictiseam eu, mai bine ma tund | ||
elodia_2 Postat pe 21 Octombrie 2011 20:44 |
||
vaaaiii....nu....!!!! mai bine te vopsesti blonda |
||
sunsset Postat pe 21 Octombrie 2011 20:57 |
||
sunt blonda | ||
elodia_2 Postat pe 21 Octombrie 2011 20:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu ii inteleg familia | 16 | De la: ella4u_2004 26 Septembrie 2013 21:38 |
Metrese sau prietene-despre prietenie | 46 | De la: garbo265966 24 Iunie 2012 14:44 |
Cartea de vizita a unei femei... | 92 | De la: iasomia 9 Decembrie 2010 16:22 |
|
||
Pentru ce are nevoie de mine .. | 20 | De la: nuti_vio 20 Iunie 2010 13:24 |
zodiac un rac si o racoaica | 6 | De la: emilly_dy 29 Decembrie 2010 19:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară