De la: cricat, la data 2011-03-13 19:23:53da. me.... Mie nu mi se pare ca au curaj. Sunt pur si simplu idioate. Cum e posibil sa perpetuezi gena unui dezaxat? Pentru ce? ca sa mai existe inca un nenorocit pe lumea asta? Nu sunt suficienti si ca nu-i starpeste nimeni?Dar asta e. Mai mult de jumatate din muierile din tara asta a noastra nu gandesc cu creierul. Pacat de darul dat de Dumnezeu in scafarlia unor tembele. |
||
Gmihaela Postat pe 14 Martie 2011 19:21 |
||
---|---|---|
cine pune diagnosticul de dezaxat? si hai sa-i facem pe toti inalti, blonzi si destepti ... |
||
cricat Postat pe 14 Martie 2011 19:33 |
||
De la: cricat, la data 2011-03-14 19:33:03cine pune diagnosticul de dezaxat? Asa e. M-am gandit si eu si ai dreptate. Un barbat care silueste o femeie si o tortureaza si o umileste fizic si psihic si o scarbeste de ceva ce poate fi cel mai frumos simtamant in lume este cu adevarat un model de normalitate. Poate de-aia in multe cazuri de viol se aplica sterilizarea chimica a barbatilor care au comis asemenea infractiuni. Poate m-am inselat. Imi cer scuze... |
||
|
||
Gmihaela Postat pe 14 Martie 2011 19:39 |
||
mihaela, atata inversunare e demna de o cauza mai buna, parerea mea noi nu suntem aici ca sa judecam intr-un mod intransigent pe nimeni. doamna in cauza si-a expus problema, iar noi ne expunem punctul de vedere in raport cu perceptia noastra fata de viata. dar o facem cu un limbaj mai "periat", daca intelegi ce vreau sa spun |
||
michelle_ Postat pe 14 Martie 2011 19:42 |
||
gmihaela, eu ma refeream la problema topicului. atunci ar trebui sa punem control psihiatric din an in an sa descoperim persoanele cu potential de violator si sa-i castram. Scuze, dar nu sunt de acord cu avortul decat in conditiile in care mama este in pericol. |
||
cricat Postat pe 14 Martie 2011 19:45 |
||
De la: luly83, la data 2011-03-09 20:59:45Si eu zic sa faci ce iti spune inima....daca intr-adevar iti doresti pastreaza-l si gata....nu trb sa te gandesti ca iti va fii greu,ca nu vei avea bani...nu poti stii niciodata ce iti aduce ziua de maine...ok,trebuie sa realizezi ca o viata ta o sa se schimba,ca o sa ai o responsabilitate f mare dar cred ca o sa fii cea mai bucuroasa in mom in care o sa iti èrivesti bebele si o sa il strangi la piept....Chiar crezi ca ai nevoie de un barbat langa tine ca sa faci un copil?vezi ca sunt o gramada de mame singure pe lumea asta si nu au murit...e normal sa vrei sa il ai alaturi pe barbatul cu care ai ramas insarcinata doar ca mai sunt si dobitoci si nesimtiti....si multi poate pe buna dreptate nu sunt pregatiti pt un copil,se sperie,nu stiu......Daca ti-l doresti si il vrei pastreaza-l doar pt tine si gata....Multa bafta. draga iuli nu e chiar asa usor....sa spui ca lasa ma descurc...eu am avut o perioada grea cu sotul meu am ramas eu 6 luni acasa si el 4 luni....daca aveam copil in momentul ala ce faceam?nu e chiar asa usor...trebuie cat de cat sa ai posibilitatea sa il intretii...copilul se va face mare va simtii diferenta....nu iti poti imbraca copilul de la sh...sau sa te duci sa iei haine cat mai ieftine....eu in locul ei as spune da e pacat sa faci avort dar in ziua de azi sunt pastile...hai sa nu spun prezervative...k multora nu le plac,eu daca consider ca nu e cazul sa fac copil...si daca ma apuc cheful de prostii ,si stiu ca nu iau pastile sau nu ma protejez..nu o mai fac ...si a doua la mana barbatul trebuie sa aibe grija de femeie....nu sa spuna ups...m-am scapat...sau sa nu tina cont ca femeia poate ramane insarcinata...si pe urma sa spuna nu il vreau ca nu sunt pregatit...dar in puii mei cand ti-a venit cheful sa te culci cu ea ..nu te-ai gandit ca tu esti barbatul si ca tu trebuie sa ai grija....ei nu stiu ce inseamna pt noi un avort...sau o nastere sau in cel mai rau pierderea unui copil... |
||
ingerash4u Postat pe 14 Martie 2011 20:39 |
||
mai, voi ma disperati! ce tot o trageti ca e datoria barbatului sa o protejeze pe doamna cand fac sex, sau dragoste, sau ce-or face? pai ce sa-i faca barbatul ala? sa se asigure ca femeia aia ia antibaby? sa i le bage el pe gat? sa numere zilele calendarului? aia e treaba femeii sa se protejeze ca sa nu ramada gravida pentru ca nu vrea copii. si amandoi ar trebui sa fie responsabili si sa foloseasca prezervativ |
||
michelle_ Postat pe 14 Martie 2011 20:45 |
||
Gmihaela, daca tu faci copil cu printul tau pe cal alb, si printul iti trage un mare shout in cour, iti urasti copilul pentru ca "poarta gena unui dezaxat"? O poarta, nu? Daca viata nu e ca in filmele de dragoste - si crede-ma ca toti si toate ne-am imaginat la un moment dat ca asa va fi - ar trebui sa ne acuzam copiii? Personal, consider ca toate esecurile mele sint ale mele. Nu ale lui fie-mea. Ea e o persoana diferita de mine, diferita de omul pe care l-am iubit, diferita de ce s-a intimplat intre noi ca si cuplu. Copilul meu e pur si simplu o persoana pe care o iubesc din tot sufletul. Si cu care am o relatie speciala. Nimic din ce a facut sau ce face tat-su nu se repercuteaza asupra ei: nu ma vad pe mine in ea. Nu il vad nici pe el. O vad PE EA. Si faptul ca a aparut ea pe lume e cel mai frumos lucru care mi s-a intimplat pina acum. Personal, am resimtit-o ca pe un dar din partea vietii. Am incercat si inainte sa ramin insarcinata - n-am putut. Am ramas in cel mia putin probabil moment. Putea sa nu se intimple. Nu intotdeauna depinde de noi. Prea ne credem dumnezei, de fiecare data.... Prea decidem noi tot: inclusiv momentul. Sint o groaza de femei care si-au pastrat, intr-adevar, copiii si au regretat. Pentru ca i-au resimtit ca piedici. Sint si o gramada de femei care au vrut control. Si nu i-au pastrat. Ulterior, au mai avut sau n-au mai avut altii. Un copil nu e chiar o prajitura: nu il faci TU cind vrei - sau nu intotdeauna. Nu ii decizi tu soarta. Nu decizi tu daca va fi fericit sau nu. Copilaria lui dureaza niste ani, in care depinde de tine: dar in cea mai mare parte a vietii nu depinde de tine. E un om independent, cu calea lui, pe care si-o face asa cum il duce capul si sufletul. In cea mai mare parte a vietii lui, influenta ta va fi minima. Nu esti nici pe departe atit de importanta cum te crezi...Si, da, cel mai frumos si mai bun lucru pe care il poti face pentru el este sa ii dai viata si sa incerci sa il cresti cum poti tu mai bine. Altfel, nimeni nu e perfect, nici un moment si nici o situatie nu sint perfecte sa dai nastere unui copil. |
||
quasaria Postat pe 14 Martie 2011 20:49 |
||
si inca ceva, de cat timp esti cu el?crezi ca te iubeste asa de mult incat sa ramana langa tine?vei fi putin fericita..pe urma o sa se ajunga la altele...daca tu la 23 de ani ai lui cand inca e copil...il pui in postura de tata...acest rol nu va dura prea mult...se va satura..tu vei fi femeia de casa...cu copil de crescut,educat iar el se va distra..si iti va reprosa ca tu ai vrut sa-l pastrezi la varsta aia in loc sa te distrezi,inca nu s-a maturizat ii pui in carca o "problema"..pe care nu e in stare sa o rezolve...el nici nu si-a trait perioada aia din viata cand simte nevoia de distractie..nu o spun cu intentie rea..dar un copil e o responsabilitate...gandeste-te bine...mai tarziu sa nu cumva sa cauti alt tata pt copil..pt ca al tau...nu a fost pregatit in acel moment si poate ca te va parasi.si pt toti cei care au participat la acest subiect si altii care doar l-au vazut...fratilor..nu e de joaca iubiti-va aproapele...si nu va mai bate-ti joc de cel ce va iubeste...si app..eu am avut un prieten am stat cu el 2 ani am vrut sa ma,marit cu el...am vrut sa fac bebe puteam sa raman dar s-a intamplat sa nu raman insarcinata...si bine ca nu am ramas ca ori il suportam de dragul copiului...multi ani cu o relatie esuata..ori eram singura cu un copil...vezi ce faci..bafta multa si gandeste-te bine...nu crezi ca e mai bine ca atunci cand faci bebe sa-l faci cu un barbat care te iubeste cu adevarat..si care ar face orice pt tine si copil si ar fi cel mai bucuros daca i-ai daruii un copil..pupici | ||
ingerash4u Postat pe 14 Martie 2011 20:51 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-03-14 20:45:50mai, voi ma disperati! nu ti s-a intamplat sa nu folosesti prezervativ si nici sa iei pastile si sa te culci cu prietenul tau si el sa termine afara...?eu consider ca si barbatul poarta vina...tu nu poti sa ramai gravida fara voia lui..e logic trebuie sa se comunice...eu nu am voie sa iau pastile...mi-a spus doctorul ca imi pot cauza probleme de sanatate..nu dau detalii din ce motive.barbatului nu ii place sa foloseasca prezervative...deci...?trebuie sa avem grija amandoi nu? |
||
ingerash4u Postat pe 14 Martie 2011 20:55 |
||
nu, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa fac sex am-proasta, pentru simplu motiv ca am m-am culcat doar cu cei doi soti ai mei. ce sa faceti? tu sa cauti metode alternative, tot la doctor, iar el sa "invete" sa ii placa prezervativul. cam asa vad eu problemu |
||
michelle_ Postat pe 14 Martie 2011 21:00 |
||
OK cricat, daca Doamne fereste ramane cineva din apropiatele tale gravida in urma unui viol sau chiar tu tare sunt curioasa daca nu iti vei inghiti propriile cuvinte. Eu zic sa ai o atitudine mai deschisa fata de aceasta procedura. Deschide mai multe cai decat inchide. | ||
Gmihaela Postat pe 14 Martie 2011 21:45 |
||
probabil, Gmihaela ... nu stiu unde ma duce viata ... nu am facut in viata mea avort .... si stiu ca inseamna sa nu ai copil .... Si nu sunt cu ochiul la drobul de sare.... | ||
cricat Postat pe 14 Martie 2011 21:50 |
||
De la: Gmihaela, la data 2011-03-14 21:45:11OK cricat, daca Doamne fereste ramane cineva din apropiatele tale gravida in urma unui viol sau chiar tu tare sunt curioasa daca nu iti vei inghiti propriile cuvinte. Eu zic sa ai o atitudine mai deschisa fata de aceasta procedura. Deschide mai multe cai decat inchide. Nu stiu ce inseamna pentru tine "a avea o atitudine mai deschisa fata de aceasta procedura", dar nu poti sa treci prin viata numai alegand moartea...si a ta, si a celor care tin intr-un fel sau altul de tine. Ca nu crezi in ceea ce va fi dupa ce inchidem toti ochii, e una, dar sa mai ai si impresia ca detii adevarul absolut ca norma axioogica este cu totul alta treaba. Arianismul vad ca are, in continuare, multi adepti... Avortul nu iti deschide mai multe cai....ci pur si simplu ti le inchide si ca om, si ca suflet, dar si ca trup! Stiu ca in ziua de astazi nu este absolut deloc usor sa creti un copil, dar cine esti tu sa il omori? |
||
matza_blanda Postat pe 14 Martie 2011 22:07 |
||
De la: quasaria, la data 2011-03-14 20:49:16 |
||
Gmihaela Postat pe 14 Martie 2011 22:12 |
||
Buna Andreea parerea mea e ca ar trebui sa lasi copilul in primul rand ca daca vei face un avort e posibil sa nu mai poti face copii niciodata asa a patit nasa mea de cununie si acum e doar cu sotul ei si are 60 de ani! E UN RISC FOARTE MARE??? Sii sa stii ca din prima secunda de cand ai ramas insarcinata copilul are viata si el stie tot ce se imtampla si ii este frica ca o sa-l dai afara poate fi fetita sau baiat si este bine sa vorbesti cu el/ea! Lucrezi part-time, dar ai fost inregistrata de firma unde lucrezi la Inspectoratul Teritorial de Munca? E FOARTE IMPORTANT ACEST LUCRU SI POTI VERIFICA LA ITM. Eu ma ofer ca nasa la viitorul tau copil indiferent ce va fi un el sau o ea si in momentul de fata locuiesc in Otopeni dar s-ar putea sa ma mut in viitorul apropiat la Oradea, cu multa iubire Mariana Aristide. | ||
garbo173858 Postat pe 15 Martie 2011 06:52 |
||
cam greu de citit in diagonala - deci raspunsul asta chiar ca l-am citit in doi peri.... O viata implinita si reusita dupa parerea mea nu exista fara sa ai copii. Poate exista in schimb fara sa ai barbatul ideal linga tine. Stii despre ce e vorba cind refuzi categoric sa ai grija de un copil pe cont propriu? De lasitate, pina la urma. Copilul in sine nu inchide nici o cale. Femeii ii poate fi frica ca nu se descurca. La asta se reduce toata problema. In ce priveste partea cu genele, simplu exercitiu de logica: daca tu nu faci un copil decit cu un barbat care consideri ca "merita sa ii perpetuezi genele" (desi poti sa ai surpriza sa nu semene deloc cu merituosul, ci cu cine stie ce neam de-a l lui pe care nu il suporti ) - ce te faci daca dupa un an, doi, trei, ajungi la concluzia ca nu ar fi meritat?! Oamenii pot dezamagi... Daca proiectezi asupra copilului greselile barbatului, inseamna ca nu poti pricepe ca pur si simplu e o alta persoana. Si, da, asta ma intreb si eu - la ce le-or folosi femeilor anii de revolta, cind in continuare se agata disperate de cite unul, bun, rau, si daca nu e ale sint convinse ca nu isi pot naste copii, nu ii pot creste, nu le pot asigura nimic.... |
||
quasaria Postat pe 15 Martie 2011 07:02 |
||
ce stim noi mai Q ce inseamna un copil??? vorbim si noi discutii |
||
eladaela Postat pe 15 Martie 2011 07:44 |
||
Stimate domnisoare/doamne si domni eu cred ca e de datoria si a barbatului si a femeii sa se protejeze doar suntem EGALI IN TOATE DREPTURILE NU??? SAU IN ACESTA MAI PUTIN??? ADICA NUMAI A FEMEII??? IA SA FIE MAI ALES BARBATUL CEL MAI ATENT CA SA PROTEJEZE FEMEIA CA TOT VREA SA SIMTA MAI ALES EL PLACEREA CARE E SI CU OCHI DE COPIL CA DE CEI 100 DE MILIOANE DE SPERMANTOZOIZI LANSATI DE BARBATI LA FIECARE EJACULARE NU STIU SA MEARGA DECAT IN SIR INDIAN SI DOAR CATRE OVULUL NEFECUNDAT CARE E IN ASTEPTARE SI CEL MAI PUTERNIC SPERMANTOZOID STRAPUNGE OVULUL SI GATA CUPLAREA DUREAZA DOAR 30 DE MINUTE SI AI RAMAS INSARCINATA; IN MEDIE UN SPERMANTOZOID TRAIESTE DOAR 72 DE ORE IAR UNII SUPER-SPERMANTOZOIZI REZISTA 70 DE ZILE SI DE NOPTI IAR OVULUL REZISTA DOAR 24 DE ORE CA SA FIE FECUNDAT ADICA DOAR O SINGURA ZI PE LUNA >>TOT EA NASTE TOT EA SA SE SI PROTEJEZE DAR RESPONSABILITATEA MARELUI BARBAT UNDE E SE PIERDE O DATA CU ORGASMUL LUI VAI SI AMAR DE BARBATII ACESTIA; EU PROPUN CA BARBATII ACESTIA IRESPOSABILI SA FIE TINUTI NUMAI IN LAGARE DE CONCENTRARE...Pentru cele/cei interesate/interesati va recomand cartea> scrisa de Dr DAVID REUBEN face parte din colectia CARTI CHEIE; Eu o am din 1999 si au citit-o si baietii mei intre timp am mai luat una in 2008 ca sa o fac cadou Editura CURTEA VECHE Tel distributie: 021/222.25.36./ mobil redactie 0744.554.763 e-mail: [email protected] sper sa mai fie de actualitate aceste nr de tel... | ||
garbo173858 Postat pe 15 Martie 2011 07:50 |
||
858, om fi aflat si noi pina la virsta asta cum se fac copiii.... | ||
quasaria Postat pe 15 Martie 2011 07:54 |
||
pai sigur ca am aflat Q....ii aduce barza | ||
eladaela Postat pe 15 Martie 2011 07:59 |
||
nu, cica exista niste super nu stiu ce care merg in sir indian...cre'ca nu la berze se referea..... A, "SPERMANTOZOID" cica.... |
||
quasaria Postat pe 15 Martie 2011 08:04 |
||
nu stiu io d'astea io stiu ca pui zahar in geam si vine barza |
||
eladaela Postat pe 15 Martie 2011 08:13 |
||
ela .. detaliaza .... ma duc sa cumpar zahar???? |
||
cricat Postat pe 15 Martie 2011 08:48 |
||
doar daca nu esti mama singura ca altfel iti aduce barza un copil nefericit si frustrat...ca nu are genele lu' tac-su....si sprancenele ma-sii |
||
eladaela Postat pe 15 Martie 2011 10:41 |
||
sa il aduca....ela... il fac eu sa nu fie frustrat .... ca ii sau iubire multa ..... probabil ca i-as da prea multa ... si iarasi nu-i bine..... |
||
cricat Postat pe 15 Martie 2011 10:45 |
||
ii 'dau' ... | ||
cricat Postat pe 15 Martie 2011 11:02 |
||
bey Cri mama,tu n-ai invatat nimic pana la varsta asta... copiii nu cresc cu iubire.... |
||
eladaela Postat pe 15 Martie 2011 11:12 |
||
pai tine loc si de foame si de sete.... NU? |
||
cricat Postat pe 15 Martie 2011 11:16 |
||
absolut,absolut....mai absolut ca vodka |
||
eladaela Postat pe 15 Martie 2011 11:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
parintii mei.. | 3 | De la: moment31 23 Octombrie 2009 22:48 |
Ca ciudat..... | 7 | De la: zambila 12 Martie 2010 09:51 |
VREAU | 8 | De la: betty37 26 Aprilie 2011 23:16 |
|
||
Copiii spun lucruri traznite | 11 | De la: garbo_1502 12 Mai 2012 11:22 |
Soacra mea | 40 | De la: zayidee 30 Decembrie 2012 21:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară