O IUBESC,MA IUBESTE,SI VOM INVINGE

A,da? 30 plus,zici?
Posibil,dar in cazul asta ai dat in mintea copiilor.
Allegra
Postat pe 10 Martie 2011 23:56
De la: SIMPATICILA, la data 2011-03-08 02:36:23Multa lume zice ca nu exista suflete pereke,dar totusi am intalnit-o,ne-am iubt din prima clipa,love at first sight,ne iubim de multi ani,dar...totusi in secret.nu pot renunta la EA,nu poate renunta la MINE!pacay ca are...sot!dar ne iubim,,,si asta stim ca v-a invinge intr-o zi!eu,ea,nu renuntam!UN SFAT-DACA VA IUBITI,NU RENUNTATI,NIMIC NU VA STA IN CALE...LA MULTI ANI,IUBITA MEA "SOTIOARA"

Te-ai gandit vreo clipa ca poate din dorinta de "adrenalina" va iubiti atat de mult?
Risc, pitis pe furis....wow inima bate, cum sa fac sa ajung sa ne vedem?, bla, bla......
V-ati gandit ca daca ajungeti sa fiti oficial sot si sotie lucrurile nu or sa mai fie la fel? Nu mai traiti aceeasi intensitate a clipei.......
Si atunci ea o sa ajunga la ideea ca era mai bn cu sotul ei si uite asa se mai duce o casnicie din cauza "placerii riscului".......unde vom ajunge?
madita
Postat pe 11 Martie 2011 15:53
Casnicia aceea era deja dusa atunci cand s-a ajuns la "placerea riscului" si "nevoia de adrenalina",madita. Sotia infidela n-a gasit acel lucru de care avea nevoie ,n-a stiut sa-l ceara,n-a putut sa-l ceara,fiindca ar fi trebuit sa dea ceva in schimb,sau din alte motive,stiu eu?
Allegra
Postat pe 11 Martie 2011 19:19
De la: Thor_again, la data 2011-03-09 09:46:01�iliei, roby, ai �ndr�znit s� faci aprecieri cu conota�ii peiorative cumva?
Stai s� vezi tu ce �i-o iei! Nu conteaz� c� poate tu ai ceva muuuult mai r�u de spus despre vreo "ea", nu conteaz� c� poate tocmai pentru c� nu ai mai suportat at�ta mizerie, prostie, ipocrizie �i -colac peste pup�z�- �i umilin�e, conteaz� doar c� e�ti berbat, deci, pe cale de consecin��, ie�ti porc, bre! �i, Doamne feri! s� nu care cumva s� �ndrazne�ti s� contrazici axioma asta, c� e vai de couru' t�u!

thor, mata esti? Ai stat prea mult pe forum intre muieri si ai inceput sa vorbesti ca unele dintre iele .
charmelen
Postat pe 12 Martie 2011 17:06
he he..
stateam uneori si ma minunam,gandind..:cum dreaq muierile astea nu-si dau seama de TALCUL vorbelor lui thor,si aplauda in draci spusele lui..
roby_cado
Postat pe 12 Martie 2011 20:41
iar generalizezi...
cum e? toate femeile sunt..."muieri" si toti barbati... ce anume?

(nu e si parerea mea, trebuie sa precizez! )
crilore
Postat pe 12 Martie 2011 20:45
eh..,tu nu stii..?
barbatii e porci..
roby_cado
Postat pe 12 Martie 2011 20:51
bre, n-am zis-o eu!
crilore
Postat pe 12 Martie 2011 20:53
nu tre' sa zica bre nimeni..
se subantelege..
roby_cado
Postat pe 12 Martie 2011 20:56
crilore
Postat pe 12 Martie 2011 21:01
IUBIREA ADEVARATA ASTA E, CAN IL LASI PE CELALALT SA FIE FERICIT ASA CUM STIE,TOTUSI E GRE DE SARBATORI SI IN MULTE ALTE DATI CAND AI VREA SI NU POTI FI CU SUFLETUL TAU PERECHE
salvyna_g
Postat pe 13 Martie 2011 13:02
hmmmmmm, suflet pereche?
un catel, o pisica...
crilore
Postat pe 13 Martie 2011 13:08
De la: salvyna_g, la data 2011-03-13 13:02:01IUBIREA ADEVARATA ASTA E, CAN IL LASI PE CELALALT SA FIE FERICIT ASA CUM STIE,TOTUSI E GRE DE SARBATORI SI IN MULTE ALTE DATI CAND AI VREA SI NU POTI FI CU SUFLETUL TAU PERECHE

Care suflet pereche? Cand el este imperecheat cu alta, cum poti gandi ca-i al tau?
Vesnic_Tanara
Postat pe 13 Martie 2011 21:49
De la: Allegra, la data 2011-03-11 19:19:17Casnicia aceea era deja dusa atunci cand s-a ajuns la "placerea riscului" si "nevoia de adrenalina",madita. Sotia infidela n-a gasit acel lucru de care avea nevoie ,n-a stiut sa-l ceara,n-a putut sa-l ceara,fiindca ar fi trebuit sa dea ceva in schimb,sau din alte motive,stiu eu?

si de ce sa nu dea ceva in schimb??
nu crezi ca nici nu trebuie sa existe o astfel de gandire intr-o casnicie. Dai pt ca iubesti fara sa ceri, concluzionezi ca ai nevoie de ceva mai mult decat ti se ofera ceri.....tot nu se poate? ok ...fiecare isi vede de viata lui si are grija sa si o traiasca cum crede mai bine.
Orice se poate rezolva, dar nu asa....e cea mai jalnica modalitate de rezolvare de moment (se ajunge si la adevar)......
madita
Postat pe 16 Martie 2011 15:29
madito, gresit. tre' sa ceri. corect e sa dai si sa primesti. altfel, nu exista fericire, nu exista intelegere, respect, iubire.cand unul cere si celalalt nu face decat sa satisfaca acele cerinte fara a primi nimic in schimb, apare o devalorizare. e ca in economie;apare inflatia de sentimente
si_totusi
Postat pe 16 Martie 2011 16:10
totusico...nu fusesi bre atenta deloc....tanti de mai sus spunea ceva...."ca nu a stiut sa ceara"...citeste mai atent nu printre randuri....ce naiba am pretentie ...am spus clar: nu crezi ca nici nu trebuie sa existe o astfel de gandire intr-o casnicie. Dai pt ca iubesti fara sa ceri......si dupa am continuat spusele dansei.....
madita
Postat pe 18 Martie 2011 16:51
Sa le luam pe rand:

1 : "tanti" de mai sus vorbeste din proprie experienta,care experienta s-a dobandit in 8 ani de casnicie - si asta presarata si cu bune si cu rele.

2 : ce am scris eu nu trebuia deloc citit "printre randuri",iar doamnele care au o relatie stabila de un numar de ani,indiferent ca-i casnicie,concubinaj sau un alt fel de parteneriat - imi vor da dreptate.

3 : intre ideile brodate cu trandafirasi roz si amorasi inaripati din tinerete despre ceea ce trebuie sa existe intr-o casatorie si realitatea ratelor,copiilor de crescut,frigiderului semi-gol si facturilor de achitat - exista o diferenta destul de mare. A se observa ca n-am exclus din ecuatie factorul "iubire",da?

4 : raspunzand la ceea ce ai scris - am facut-o politicos,expunand un punct de vedere (al meu,mai exact) fara a generaliza.

5 : INTOTDEAUNA o sa ni se para ca oferim mai mult decat primim. Asta-i natura umana.
Allegra
Postat pe 18 Martie 2011 21:29
punctul 5..,
roby_cado
Postat pe 18 Martie 2011 21:34
Aici este ea cea care cistiga , cu iubita din doua parti, si se simte mai cool , asa ca nu are decit sa stea unde ii este locul ling a sotiune dar si linga amant
olga123888
Postat pe 19 Martie 2011 23:22
De la: roby_cado, la data 2011-03-18 21:34:34punctul 5.., [/quoteTOTDEAUNA..noi femeile oferim mai mult decat..primim !!! De ce? Credem ca odata si-odata..vom primi si noi mai mult decat dam... Dar istoria se repeta.
elisabeta_boia
Postat pe 20 Martie 2011 10:45
nu a mai zis nimic domnul Simpaticila?? sunt fff curioasa

dar daca te iubeste "da moare", dc nu va luati??parerea mea...........
cocacola31
Postat pe 20 Martie 2011 11:00
Da ,se iubesc pe ascuns adica si-o trag si asta e mare iubire...ce sa zic
ALINTATATURA
Postat pe 20 Martie 2011 12:35
BUNA,RASUNS!SUNT LA DATORIE,PAI ..URMEAZA SA NE LUAM,IUBIREA CE ERA O DATA E PIERDUTA,ACUM...CA IN VIATA UNUL SE ANASTE ALTUL..E BATRAN
SIMPATICILA
Postat pe 20 Martie 2011 15:51
De la: ALINTATATURA, la data 2011-03-20 12:35:14Da ,se iubesc pe ascuns adica si-o trag si asta e mare iubire...ce sa zic
SORRY...DACA ERA CE ZICI TU..NICI NU SE MERITA PT UN ASTFEL DE CAZ SA DESCHIDEM UN SUBIECT!
SIMPATICILA
Postat pe 20 Martie 2011 15:53
incearca un CAPS LOCK
bine ca SE MERITA pentru subiectele tale...simpaticite...
dor72
Postat pe 20 Martie 2011 15:54
De la: SIMPATICILA, la data 2011-03-08 02:36:23Multa lume zice ca nu exista suflete pereke,dar totusi am intalnit-o,ne-am iubt din prima clipa,love at first sight,ne iubim de multi ani,dar...totusi in secret.nu pot renunta la EA,nu poate renunta la MINE!pacay ca are...sot!dar ne iubim,,,si asta stim ca v-a invinge intr-o zi!eu,ea,nu renuntam!UN SFAT-DACA VA IUBITI,NU RENUNTATI,NIMIC NU VA STA IN CALE...LA MULTI ANI,IUBITA MEA "SOTIOARA"
dor40
Postat pe 20 Martie 2011 19:51
sunt sigura ca va este mai bine asa ca amanti decat sot si sotie.
Cand apar problemele nu mai este frumos ca atunci cand va iubeati pe ascuns.Asa ca mai bine ramaneti asa.
dor40
Postat pe 20 Martie 2011 19:56
da,da...ramaneti asa...scutiti si banii de divort...
eladaela
Postat pe 20 Martie 2011 20:02
Thor ATENTIE " nu toti barbati este porci "
garbo174243
Postat pe 21 Martie 2011 01:49
E PREA MULTA SUFERINTA ASA....
SIMPATICILA
Postat pe 21 Martie 2011 01:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac..... 29 De la: dor72_ 28 Decembrie 2011 20:48
Ce trebuie sa fac acuma? 16 De la: luptatoareacurajoasa 24 Iunie 2010 15:55