Am vazut oameni uriasi, cuprinsi de furie si gata sa devasteze lumea, ingenunchind in fatza mamei lor si cerandu-si iertare, ca un copil. Orice copil a plans de dorul mamei, plecate doar pentru o clipa de langa el, si chiar dragostea, cand ne facem mari, e o incercare de regasire a mamei. Mamele sunt insasi dragostea, pura si fondatoare, o rana pe care o purtam din copilarie, pana in ultima clipa a vietii noastre. Spune-mi ce mama ai, ca sa-ti spun cine esti! De la mame invatam mila si grija, dintotdeauna mamele sunt Binele si Raiul pe pamant, sfinte muritoare si mangaietoare, si reintoarcerea in copilaria fara griji este un vis de neatins, la fel ca imposibila reintoarcere in paradisul biblic. Nicio femeie nu e mai frumoasa ca mama, de aceea mamele sunt unice si irepetabile. Fericiti cei ce regasesc in sotzii si fiice mangaierea originara a mamei, ei vor avea mereu inima calda. Sarut mana mama, oriunde ai fi, te port in inima |
||
kamav_tut Postat pe 8 Martie 2011 12:14 |
||
---|---|---|
O zi plina de momente placute.... |
||
nuti_vio Postat pe 8 Martie 2011 12:18 |
||
La multi ani ! asa,fetele, sa nu mai ratacesc prin case de toleranta ! |
||
|
||
elodia Postat pe 8 Martie 2011 12:25 |
||
La multi ani tuturor doamnelor ! O viata minunata plina de fericire! | ||
cory_emy Postat pe 8 Martie 2011 12:29 |
||
cory La multi ani!!! | ||
ameno Postat pe 8 Martie 2011 12:31 |
||
La multi, multi ani, fetelor!! |
||
zambila Postat pe 8 Martie 2011 12:32 |
||
la multi ani Zambila | ||
ameno Postat pe 8 Martie 2011 12:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Numara pana la 5000 | 13 | De la: garbo111266 10 Aprilie 2010 12:41 |
Vreti sa castigati cateva mii de ron in 6 luni ???? | 1 | De la: dana92 2 Decembrie 2011 21:00 |
curs de cosmetica oradea arad timisoara | 1 | De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:30 |
|
||
Ghici, GHICITOAREA mea! | 89 | De la: roby_cado 11 Aprilie 2010 20:49 |
perle memorabile-blondine | 2 | De la: tutankhamon 17 Februarie 2010 01:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice