Am vazut oameni uriasi, cuprinsi de furie si gata sa devasteze lumea, ingenunchind in fatza mamei lor si cerandu-si iertare, ca un copil. Orice copil a plans de dorul mamei, plecate doar pentru o clipa de langa el, si chiar dragostea, cand ne facem mari, e o incercare de regasire a mamei. Mamele sunt insasi dragostea, pura si fondatoare, o rana pe care o purtam din copilarie, pana in ultima clipa a vietii noastre. Spune-mi ce mama ai, ca sa-ti spun cine esti! De la mame invatam mila si grija, dintotdeauna mamele sunt Binele si Raiul pe pamant, sfinte muritoare si mangaietoare, si reintoarcerea in copilaria fara griji este un vis de neatins, la fel ca imposibila reintoarcere in paradisul biblic. Nicio femeie nu e mai frumoasa ca mama, de aceea mamele sunt unice si irepetabile. Fericiti cei ce regasesc in sotzii si fiice mangaierea originara a mamei, ei vor avea mereu inima calda. Sarut mana mama, oriunde ai fi, te port in inima |
||
kamav_tut Postat pe 8 Martie 2011 12:14 |
||
---|---|---|
O zi plina de momente placute.... |
||
nuti_vio Postat pe 8 Martie 2011 12:18 |
||
La multi ani ! asa,fetele, sa nu mai ratacesc prin case de toleranta ! |
||
|
||
elodia Postat pe 8 Martie 2011 12:25 |
||
La multi ani tuturor doamnelor ! O viata minunata plina de fericire! | ||
cory_emy Postat pe 8 Martie 2011 12:29 |
||
cory La multi ani!!! | ||
ameno Postat pe 8 Martie 2011 12:31 |
||
La multi, multi ani, fetelor!! |
||
zambila Postat pe 8 Martie 2011 12:32 |
||
la multi ani Zambila | ||
ameno Postat pe 8 Martie 2011 12:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Program de afiliere | 2 | De la: Kaprice 21 Iunie 2013 11:47 |
Copiii tarilor subdezvoltate (eseu) | 4 | De la: Melanie 2 Octombrie 2009 14:40 |
la mare....la soare... | 31 | De la: garbo165927 30 Iunie 2011 18:45 |
|
||
Eu cred ca este greu pt un om care vrea sa renunte la o viata murdara prina de pacate si sa se intoarca la o viata curata | 49 | De la: ameno 20 August 2010 14:13 |
prostie sau doar orgoliu...? | 21 | De la: irina31 23 Noiembrie 2009 22:35 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri