eu zic ca se poate intampla si mai rau...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 03:29 |
||
---|---|---|
Parerea mea este, niciodata, niciodata sa nu ti faci pe nefericirea altuia! Voi acestea care va :bagati : in familiile altora, v ati pus vreodata in locul persoanelor inselate???!! Cum v ati fi simtit daca voi a ti fi fost inselate???!!! Va meritati soarta!! De a nu fi vreodata fericite! Eu, am avut norocul de un barbat fidel, am suferit din cauza tatalui, aventurier! Eu daca cineva ar fi,,,, intrat in fam. mea si sufeream , maturam strada cu aceea nenorocita! Asta sunteti voi care va bagati in familiile altora,,,niste !!! |
||
Jojolin Postat pe 13 Martie 2011 06:49 |
||
iar povestea unei femei ..care iubeste un las?? chiar nu este evident ca in afara de sex...la nimica nu sint buni barbatii ??? | ||
|
||
rosela Postat pe 13 Martie 2011 06:51 |
||
De la: Jojolin, la data 2011-03-13 06:49:13Parerea mea este, niciodata, niciodata sa nu ti faci pe nefericirea altuia! Voi acestea care va :bagati : in familiile altora, v ati pus vreodata in locul persoanelor inselate???!! Cum v ati fi simtit daca voi a ti fi fost inselate???!!! Va meritati soarta!! De a nu fi vreodata fericite!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DE CE N AI SCRIS>>>>>>BAAAAAAA?????!!!!!!!NISTE?????????!!! CE?????!!! AM SCRIS |
||
Jojolin Postat pe 13 Martie 2011 06:51 |
||
Jojolin Postat pe 13 Martie 2011 06:56 |
||
De la: rosela, la data 2011-03-13 06:51:39iar povestea unei femei ..care iubeste un las?? chiar nu este evident ca in afara de sex...la nimica nu sint buni barbatii ??? Daca ti-a luat 47 de ani ca sa ajungi la o astfel de concluzie .....nu zic ca n-ar fi si pramatii dar unele dintre voi prea generalizati. WoaW ma doare dibla P.S. Si apa contine impuritati, si carnea unele toxine, mezelurile nu mai zic......sper ca de astea stiai , sper. Ca sa nu te las in ceata ... niste doamne destepte de pe forumu asta ar spune " paduri fara uscaturi ....." |
||
Jago Postat pe 13 Martie 2011 07:00 |
||
uscaturi sunt in ambele tabere. a judeca la gramada si a trage concluzii bazate numai pe o experienta neplacuta din viata ta e ,cel putin, o greseala. ma gandesc ce fel de om devii cand tratezi pe toti barbatii "uscaturi" sau, in celalalt caz, pe toate femeile" usuratece". ce viata mai ai? cum esti perceput(a) de cei din jur? nu cumva devii un fel de nebun(a) greu de tolerat si de inteles? etichetarile acestea aiuristice, indica lipsa de masura si de intelepciune.cum nu sunt la fel toate degetele de la o mana si oamenii sunt diferiti. nu trebuie judecata toata lumea la gramada,avand ca unitate de comparatie un caz nefericit. |
||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 07:18 |
||
De la: gabi1981, la data 2011-03-10 20:06:33eu?sunt sigura ca nu sunt si nu voi fii singura care trece prin asa ceva, insa cd ni se intampla noua, privind din interior, avem impresia ce e cel mai grav caz.... |
||
garbo016482 Postat pe 13 Martie 2011 07:19 |
||
Am citit cu atentie ,ce-ai scris..si consider c-ai primit o buna lectie de viata..care-ti va fi buna ..pentru evolutia ta viitoare..!!! Experientele traite nu se uita..si nici nu trebuie uitate...doar ca sunt..un capitol inchis...!!! Esti o fata desteapta ,tanara,presupun ca si frumoasa..si ,cu ajutorul lui Dumnezeu...va veni ..si cel care trebuie....,dar ,oricum,viata merita traita si..fiecare incercare,reprezinta ..un pas ..inainte,in evolutia noastra...spirituala...!!! Iti doresc..sanatate,noroc si...fericire...!!! | ||
garbo115329_camy Postat pe 13 Martie 2011 07:26 |
||
femeia e slaba si pentru ca iubesti va trece peste toate obstacolele, si cu timpul inveti sa ierti si sa uiti, asa sta treaba! barbatul inseala si femeia iarta dar nu uita, vei gasi pe cineva care o sa te iubeasca , undeva toti avem o jumatate | ||
narcysa Postat pe 13 Martie 2011 07:32 |
||
femeia nu e "slaba". poate avea minte sau nu. asta e alta mancare de peste. | ||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 07:57 |
||
buna.nu am citit toata povestea ta.dar e usor de intuit.dragoste pe furate.vreau sa iti spun parerea mea in general.nimic rau nu va vine din alta parte,decat din ceea ce voi faceti.faci bine,ai bine in viata,faci rau nu te ajuta nici un sfant.nici macar sf.Anton la care se roaga vadanele si femeile singure.in ultimul timp e la moda mariajul duplicitar.ei au sotii si amante,ele au amanti.dar nu realizeaza nimeni ca singuri ati ales calea??? | ||
vuvuzela Postat pe 13 Martie 2011 08:14 |
||
Oricum nu e deloc exdemplar� comportarea ta. Ba mai �i invoci pe sf�ntul Anton, vezi doamne, sau pe Dumezeu, cic� ei te-ar fi inspirat s� seduci b�rbatul alteia. Esti in grava eroare. Nu te l�uda cu d'alde astea. Nu e nici interesant nici exemplar. Iubirea curata ce poate sta la baza unei fammilii e altceva. P�cat c� �i-ai ratat �ansa de-a cunoa�te aecast� bucurie. | ||
garbo179567 Postat pe 13 Martie 2011 08:17 |
||
nu va putea trece ,nimic din ce a fost nu va mai fi la fel . nu va dura mult si se va infatisa la tine , spunand cat e de nefericit , ai grija sa nu gresesti din nou . putere sa mergi mai departe TIMPUL te va ajuta sa treci peste tot .eu am fost in situatia ,,ei ,, .dupa multa suferinta eu am renuntat la el . acum ei sunt impreuna dar sunt nefericiti | ||
cenusareasa Postat pe 13 Martie 2011 08:21 |
||
fetelor,sa incercam pe cat putem sa nu judecam.vb la modul general.si noi putem cadea in ispita.....fiecare isi urmeaza destinul.... | ||
vuvuzela Postat pe 13 Martie 2011 08:30 |
||
Si eu traiesc aceeasi poveste dar din pacate pt mine eu sunt cel care sufera mai mult pt ca si ea e maritata dar nu vrea sa renunte la el inca pt ca are bani si eu nu.I-am spus ca banii o sa-i facem impreuna si ea spune ca mai intai sa fac eu niste bani si pe urma se muta cu mine.Traim aceasta frumoasa poveste de dragoste de peste 1 an de zile dar problema ei sunt banii firar ei sa fie ca nu stiu cum as putea sa fac sa rezolv mai repede.Am hotarit sa plec din tara sa muncesc sa string bani si sa luam o pauza intre timp.Va intreb pe voi acum,de asta ce ziceti? | ||
chitoiuiulian Postat pe 13 Martie 2011 08:37 |
||
doar o rotita mica in viata lui te ai uzat prea repede | ||
garbo104802 Postat pe 13 Martie 2011 08:40 |
||
AM citit tot, sincer iti spun imi pare rau pt tine, ai suferit foarte mult si nu meritai, bine, nici fata aceea nu merita sa sufere langa dobitocul ala ( scuze, doar ca sunt putin nervoasa pe el ). Nu e nimic de spus, doar de urat, de sperat la mai bine. Si ma gandesc de ce fata aia nu-l paraseste si-l lasa cu rata la banca? Asa, sa vedem cum se simte el? |
||
sonne810 Postat pe 13 Martie 2011 08:44 |
||
..eu iti doresc sa poti trece tu peste asta ....e o lectie pe care trebuie sa o inveti....ei in mizeria vietii lor se merita unul pe alltul...si barbatii in general sunt comozi... ...ai grija de tine sa nu mai ajungi niciodata amanta... ...barbatul de nimic care se complace in asa ceva nu merita incredere...si nu-l mai suna nici trimite mesaje ..inceteaza sa i faci jocul murdar... ...pastreaza ti coloana vertebrala oricat te ar durea |
||
garbo186319 Postat pe 13 Martie 2011 08:46 |
||
Dupa parerea mea, sunt importanti, dar nu cei mai importanti. Poate ca te iubeste dar ii e frica, poate crede ca alaturi de tine nu o sa gaseasca acelasi confort, ca stii, dragostea nu tine de foame. Nu's de acord cu ceea ce face, dar poate ca face asta ca sa-si dea seama daca intradevar o iubesti, adica vrei sa faci ceva pt ea, sa te sacrifici...Acum depinde de ea, daca pleci afara si faci bani, cand te intorci....ce o sa faca? O sa divorteze? Ramane de vazut. | ||
sonne810 Postat pe 13 Martie 2011 08:50 |
||
Jojolin, vezi ca ai uitat sa-ti iei pastilele azi. Gabi, bine ca dupa ce te-a amagit si n-a fost in stare sa mearga pana la capat, tu tot pe el il caini si te gandesti daca ii va fi bine. El va fi bine. Garantat. Indiferent cum, pentru ca vad ca stie sa se orienteze. Mai bine ti-ai vedea de tine si nu mai suferi tu in locul altuia. Sufera in locul tau. |
||
Doara Postat pe 13 Martie 2011 08:50 |
||
suferinta pentru un derbedeu | ||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 08:54 |
||
De la: si_totusi, la data 2011-03-13 08:54:53suferinta pentru un derbedeu mamy... asta-i titlu de film...:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 08:56 |
||
ooffff...sunt f dezamagita de astfel de intamplari.....ma speriati fratilor....stau s ma gandesc oare mai exista in secolul asta casnicii care sa duca pana la adanci batraneti?? k de asta te casatoresti frate..nu k s divortezi...sa zicem k o aventura nu ar fi motiv de divort a gresit asta e ....nu a insemnat nik doar o frecangeala.....dar sa-ti faci o amanta si s o iubesti este inadmisibil..ce i-a facut sotiei este inuman nush nu gasesc cuv.....cum a putut sa-l accepte dupa tot ce s-a intamplat este un paradox......eu il dadeam drrrrraaaaacu ..nu nici nu discut si nici nu stau cu o persoana care nu ma iubeste sunt prea orgolioasa (cateodata e un defect)..... e mai mult decat evident k n-a iubit pe niciuna decat banii si sexul sa zicem......cat despre tine ce pot s spun...iti meriti soarta.....nu vreau s te judec e probl ta.........alta data stii ce ai de facut.... | ||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 08:56 |
||
coane, pai nu e telenovela? in viata mai primesti suturi in fund. asa, din nebagare de seama, din intamplare, din neglijenta . dar, sa te rogi sa le incasezi, asta-i de haz. ceva in genul povestii lui Creanga cu prostia omeneasca |
||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 08:58 |
||
O poveste interesanta........deja-vu......as spune pentru mine. Am trait si eu asa ceva si inca nu m-am vindecat.....desi eu am fost cea care am pus capat relatiei ( era nehotarat si nu vedeam sa avem o perspectiva impreuna...ci din contra un viitor plin de intrebari, comparatii, remuscari). Ceea ce pot sa-ti spun.....ceea ce imi doresc si mie de altfel.....capul sus si mintea deschisa... D-zeu iti va da posibilitatea sa iubesti din nou. Succes!!!! | ||
Monelina Postat pe 13 Martie 2011 09:01 |
||
mamy, drept sa-ti spun, eu n-am putut citi ce-a zis fata... am dedus doar din ce-au zis altii... parerea mea sincera e ca nu e cazul nici sa compatimesc, dar nici sa condamn pe cineva, fiindca indragosteala adesea impinge omul (indiferent de secs) la niste prostii de neimaginat, si se poate intampla oricui. si tocmai aia care zic ca judeca si ca n-ar face, ajung cateodata (sau de n ori:D) in viatza sa fie cei mai predispusi.... asa ca "never say never"....:P oricum fiecare pas in viatza, fiecare gest isi are un pretz care se plateste... depinde sa ai si curajul sa ti-l asumi ulterior, nu sa faci ca la crajma, ca dai tzeapa cand nu-ti mai convine, sau cand vrei sa te dai "jmeker". da' si-acolo te-ajung chelnerii din urma...:D :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 09:06 |
||
:) sunt multe pareri. Adevarul este ca niciodata nu poti intelege o asemenea situatie pana nu treci prin asa ceva. Eu sunt de cealalta. Sunt sotia. Si eu credeam ca daca va fi vreodata sa trec prin asa ceva, nu il voi ierta. Se pare ca nimic in viata nu este asa cum credem noi. Acum incerc sa-mi refac viata alaturi de el si de copilul nostru. A trebuit sa fac niste evaluari si sa vad unde am gresit eu si daca pot face ceva pentru a indrepta lucrurile. Perioada este naspa, in mintea mea staruie tot ce s-a intamplat, in mintea lui (cine stie ce se petrece), dar se straduieste (cel putin deocamdata). Voi vedea ce se va intampla mai departe. Ce vroiam sa spun este ca: nimic nu este asa cum credem, la un moment dat toti vom invata lectia asta. Viata este plina de surprize si bate cu siguranta filmul. Ajungi cate odata sa te intrebi unde se vor sfarsi toate? Va doresc numai bine tuturor si sa aveti grija de voi! |
||
Black_Sea Postat pe 13 Martie 2011 09:09 |
||
asa cum spuneam. e usor de judecat, atunci cand nu esti in spetza... dar si cand ajungi...:D:D:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 09:11 |
||
De la: garbo186306, la data 2011-03-13 09:09:50:) sunt multe pareri. Adevarul este ca niciodata nu poti intelege o asemenea situatie pana nu treci prin asa ceva. Eu sunt de cealalta. Sunt sotia. Si eu credeam ca daca va fi vreodata sa trec prin asa ceva, nu il voi ierta. Se pare ca nimic in viata nu este asa cum credem noi. Acum incerc sa-mi refac viata alaturi de el si de copilul nostru. A trebuit sa fac niste evaluari si sa vad unde am gresit eu si daca pot face ceva pentru a indrepta lucrurile. Perioada este naspa, in mintea mea staruie tot ce s-a intamplat, in mintea lui (cine stie ce se petrece), dar se straduieste (cel putin deocamdata). Voi vedea ce se va intampla mai departe. ..sotia maaai....chiar vrei s te credem?? viata e plina de surprize pt oameni orbiti de dragoste si de prostie...pffff....si daca esti chiar tu sotia aluia...iarta-ma dar nu inteleg ce zace in capul tau...k in capul lui stim deja k nu zace nik......mai aveti si copil..asta a uitat s precizeze donsoara cu topicul.... |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 09:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbatul leu ....femeia gemeni...:)... | 10 | De la: garbo88 27 Iulie 2014 10:23 |
de ce toata lumea se gandeste doar la agatat si la casatorie? Mi se pare o tampenie..probabil ca este chestie de inteligenta,pt ca atata ii duce capul | 23 | De la: ingerasulluptator 18 Noiembrie 2012 20:52 |
Despartire la 50 de euro | 22 | De la: garbo_469525 8 August 2017 08:46 |
|
||
Scoala vietii. | 81 | De la: suparatu_ 26 Septembrie 2013 21:43 |
Sexualitate si spiritualitate | 6 | De la: zaraza26 14 Octombrie 2011 08:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară