De la: me_reloaded, la data 2011-03-10 22:22:06POSTUL PASTELUI!!!40 de zile...In 24 aprilie :Invierea Domnului!!SI LA ORTODOXI SI LA CATOLICI!! Asa ar trebui sa fie mereu!Preotii astia... |
||
elisabeta_boia Postat pe 13 Martie 2011 09:18 |
||
---|---|---|
Buna , nu esti tu vinovata , atunci cand iubesti sincer , singurul care a pierdut cel mai mult este el . Un om slab , las , indecis si materialist . Nu te-a iubit pe tine ci ceea ce ii ofereai tu , cand nu ai mai avut ce s-a reprofilat . |
||
tanasescu_alina Postat pe 13 Martie 2011 09:20 |
||
coane, sa-ti fac un rezumat. el insurat. ea nu. se indragostesc. el spune ca l-a atins filoxera si moare de dragoste pentru ea. urmeaza hotararea lui de a divorta. luat de amocul dragostei, uita sa-i spuna fetei ca pleaca de acasa pentru ca avea de platit niste datorii. o daravera. mai nimic;o casa asa. nenea alege sa plece tocmai cand nevasta-sa era la priveghi la tatal sau. elegant, nu? bun. vine la tipa si toate bune si frumoase pana se termina banii- banii ei si a parintilor ei de aici incepe distractia. nenea incepe brusc sa aiba mustrari de constiinta. in ziua cand avea infatisare la tribunal cu fosta, ajunge la concluzia ca se reintoarce la ce a parasit. ca de, tipa platise datoriile si iar era nenea pe val. iubaret si om de casa dupa un timp, fata noastra, alege sa-i dea telefon. nenea, elegant, cum il stim, ii spune ca el nu poate sa-i dea telefoane ca apar pe factura. da, au discutat linistit si de la om la om . mai bine zis, de la om la femeie ce, mai. suferea musiu,tare |
||
|
||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 09:20 |
||
mamy, da' poate cand l-a atins filoxera era inca verde, s-a lasat si el stors ca strugurele. acuma daca vreju' e pe uscate, e suficienta si o discutie ca intre doi maturi..:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 09:27 |
||
De la: betty37, la data 2011-03-13 09:18:47De la: me_reloaded, la data 2011-03-10 22:22:06POSTUL PASTELUI!!!40 de zile...In 24 aprilie :Invierea Domnului!!SI LA ORTODOXI SI LA CATOLICI!! Asa ar trebui sa fie mereu!Preotii astia... .... |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 09:29 |
||
sincer,eu iti multumesc pt rezumat.dar tot nu pot sa critic.ma doare insa....se putea intmpla oricui.... intre bine si rau noi alegem... | ||
vuvuzela Postat pe 13 Martie 2011 09:30 |
||
stai mai, ca verde a fost, verde a ramas. toata trebusoara aiasta se intinde cam pe un an. sa nu crezi ca a durat pana s-a copt via si apoi, el stoarce din cate vad. brava lui daca are pe cine. | ||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 09:31 |
||
da' chiar... de ce nu putem rade si de aia dusi cu presu'?!...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 09:32 |
||
draga sotie....nu vrei sa te si imprietenesti cu amanta eventual....s discutati despre pozitiile lui preferate? ma bucur k esti atat de destepta incat te privezi de sansa de a gasi un barbat care s te iubeasca si de a-ti intemeia o familie in adev sens al cuv.....esti un adevarat exemplu... | ||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 09:36 |
||
he, he! am mai citit noi pe aici cum sotia nu stia cu ce sa o mai omeneasca pe amanta. ii facea clatite, ii pregatea micul dejun....prietenie la catarama | ||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2011 09:43 |
||
Lui "zambil" & comp. :Stiti care-i culmea infidelitatii ? Sa-ti inseli amanta cu sotia.N-am spus-o eu.Asta tine loc de toate variantele si da multe explicatii. | ||
Johann Postat pe 13 Martie 2011 09:44 |
||
nici o fapta buna nu ramine nepedepsita,asteaptate la cei mai bun de la viata.p.s. ceea ce ai facut tu familiei aceea cu prisosinta o sa ti se-ntimple.... mai devreme sau mai tirziu,nimic nu-i inti,mplator pe lume... | ||
garbo182350 Postat pe 13 Martie 2011 09:45 |
||
ai primit ce ai vrut si suporti consecintele faptelor tale nu ai dreptul sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altei femei sa nu crezi ca era asa proasta cum crezi tu cea proasta ai fost tu | ||
garbo055761 Postat pe 13 Martie 2011 09:52 |
||
De la: gabi1981, la data 2011-03-10 20:06:33eu?sunt sigura ca nu sunt si nu voi fii singura care trece prin asa ceva, insa cd ni se intampla noua, privind din interior, avem impresia ce e cel mai grav caz.... Doamna Gabi, Sunt convinsa ca nu veti fi uitata,si ca nu ii veti uita.Presupun ca este greu sa rezisti sentimentelor care o iau inaintea ratiunii,credeti insa ca ati procedat corect fata de femeia aceea stiind ca este casatorit?Este foarte greu sa fii corect cu ceilalti cand crezi ca ti se cuvine sa fii fericita.Cu ea ati stat de vorba? |
||
garbo068041 Postat pe 13 Martie 2011 09:52 |
||
De la: garbo055761, la data 2011-03-13 09:52:34ai primit ce ai vrut si suporti consecintele faptelor tale nu ai dreptul sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altei femei sa nu crezi ca era asa proasta cum crezi tu cea proasta ai fost turaspuns ptr gabi1981 |
||
garbo055761 Postat pe 13 Martie 2011 09:56 |
||
Doamna Gabi, Sunt convinsa ca nu veti fi uitata,si ca nu ii veti uita.Presupun ca este greu sa rezisti sentimentelor care o iau inaintea ratiunii,credeti insa ca ati procedat corect fata de femeia aceea stiind ca este casatorit?Este foarte greu sa fii corect cu ceilalti cand crezi ca ti se cuvine sa fii fericita.Cu ea ati stat de vorba? [/quote] poate s stea de vb acuma k e pe forum cica.. cum am scris mai sus s vb despre preferintele lui sexuale .... |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 09:57 |
||
Imi pare rau pentru tine, insa viata este facuta cu bune si rele si unora ne este dat sa nu ocolim raul. Sunt convinsa ca ai sa poti trece peste........., dar nu uita! Speranta nu moare niciodata iar Dumnezeu stie ce are de gand cu noi. Nimeni nu-i in masura sa ne judece....asta o stim cu totii, doar pareri ce pot fi impartasite de noi FIINTE UMANE. Timpul este cel care te vindeca insa, si cu bunavointa ta, altfel nu poti scapa de gandurile tale. Incepe o noua viata, alaturi de tot ce e frumos pe lume, acceptati greseala asa cum si eu am reusit (povestea mea - putin diferita de a ta insa, tot despre un barbat ce nu a avut puterea si taria sa spuna .......A FOST O AVENTURA, consider ca am iubit UN MONSTRU, nu UN OM). viata merita traita, chiar daca uneori gresim ....ce i drept ,e omenesc sa gresesti. Fruntea sus si grija pe viitor. |
||
garbo166472 Postat pe 13 Martie 2011 10:03 |
||
Ptr.BIAnk 85 :A intrebat "Ce post?" iar eu i-am raspuns,chiar daca nu avea legatura cu topicul...Eu sunt saritoare! Hai ca esti o dulce,acum ai inteles!Te pup! | ||
elisabeta_boia Postat pe 13 Martie 2011 10:03 |
||
De la: betty37, la data 2011-03-13 10:03:47Ptr.BIAnk 85 :A intrebat "Ce post?" iar eu i-am raspuns,chiar daca nu avea legatura cu topicul...Eu sunt saritoare! Hai ca esti o dulce,acum ai inteles!Te pup! am inteles sml-tongue0023: ...... |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 10:10 |
||
povesti similare, cu punct si virgula, cu situatii identice si cu acelasi rezultat... femeia indragostita, abandonata, inselata, cu inima franta in milioane de bucati, care pierde TOT din cauza lui... un barbat banal, insurat dar care intotdeauna la sfarsit cade in picioare, cu inima si familia intregi, neafectate... pacat ca noi femeile nu putem iubi asa cum o fac ei-barbatii- cu ratiunea... pacat de noi ca ne lasam inselate de cuvinte frumoase si nu vedem adevarata fata a situatiei decat cand e foarte tarziu... | ||
deliadorca Postat pe 13 Martie 2011 10:20 |
||
Delio...zici tu..."cu familia intreaga,neafectata"???? io pot sa nu cred asta??? si pot sa cred ca de fapt aia nu e familie ci doar...."solutie de compromis"????? |
||
eladaela Postat pe 13 Martie 2011 10:22 |
||
De la: deliadorca, la data 2011-03-13 10:20:14povesti similare, cu punct si virgula, cu situatii identice si cu acelasi rezultat... femeia indragostita, abandonata, inselata, cu inima franta in milioane de bucati, care pierde TOT din cauza lui... un barbat banal, insurat dar care intotdeauna la sfarsit cade in picioare, cu inima si familia intregi, neafectate... pacat ca noi femeile nu putem iubi asa cum o fac ei-barbatii- cu ratiunea... pacat de noi ca ne lasam inselate de cuvinte frumoase si nu vedem adevarata fata a situatiei decat cand e foarte tarziu... nu generaliza....nu toate suntem asa tantaloaice... cum nici toti barbatii nenorociti....da stii vb aia k si prostia se plateste |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 10:26 |
||
Delia... roata intotdeauna se intoarce.... singura problema este ca barbatii uita dupa ce au iubit .... femeia nu uita. Un barbat azi o iubeste pe una ... apoi se intoarce la nevasta.... apoi iar la una ... apoi iar la nevasta.... Problema e la nevasta.... daca poate sa uite sa nu. | ||
cricat Postat pe 13 Martie 2011 10:27 |
||
Credeti ca are vreo sansa o relatie la distanta? crede-ti ca daca cele doua persoane isi jura iubire,fidelitate nu se inseala? vi s-a intamplat sa traiti o relatie mai mult decat fizica?sa-ti patrunda atat de adanc in suflet,sa o simti,sa-i simti schimbarea de atitudine cand e cu altul?e ciudat dar incredibil.doar prin acest feeling iti poti da seama ca esti inselat.modul transmisibil al mintii,al gandului,visul in sine. sa o visezi ca e cu altul,apoi sa o intrebi si sa-ti raspunda ca nu,iar dupa ceva timp sa-ti spuna , "da ,am pe cineva".sunt unii oameni care se implica atat de profund in relatia de iubire incat traiesc dincolo de trup. | ||
zenit Postat pe 13 Martie 2011 10:28 |
||
Evaluam oamenii pe masura intereselor pe care le avem. - Vointa: verb care se conjuga la prezent. - Cand cunosc un om, unii incearca sa-i afle calcaiul, altii caracterul. - Cand spune: �De maine am sa fac�� sa nu-l crezi. Sa te indoiesti chiar cand declara: �De azi incepand��. - Una e sa crezi in ceea ce nu exista si cu totul altceva sa pui la indoiala ceea ce este evident. - Cautam aprobarea celorlalti chiar si atunci cand dispretuim parerea lor. - Capacitatea de evaluare corecta a oamenilor la prima vedere se dezvolta prin exercitiu, dar cati persevereaza in acest sens? - Ce este OMUL? O lumina in marea de intuneric, o stea. Si sunt atatea stele care exista, dar nu se vad! - Mai degraba vedem ce avem in cap decat ceea ce este in fata ochilor. - Numai o mare nenorocire ne poate arata cat de marunte sunt nemultumirile �insuportabile� - A judeca omul � nimic mai usor; a-l cunoaste � infinit mai greu. - Adesea ii ajutam pe altii numai ca sa ne convingem ce buni si ce puternici suntem noi. - Pierdut timpul: ma declar nul. - Dati-i unui om privilegiul de a decide in nunele altora, daca vreti sa-l cunoasteti cu adevarat. - Un strop de nebunie e ca sarea in bucate. - Cel mai lung drum este spre tine insuti. - Uneori, numai in gluma se pot spune lucruri serioase. - Am auzit de atatea ori oameni vaicarindu-se; �Ce sa ma fac cu tine��, dar niciodata: �Ce sa ma fac cu mine�. - Omul lipsit de umor este mai neajutorat decat pasarea fara aripi. - Nimeni nu e atat de marunt incat sa nu sufere cand e umilit. - La izvoare, fluviile nu se deosebesc de firavele parauri; tot astfel oameni, la nastere, nu au inscrisa atitudinea morala la care se vor ridica. - Uneori tacerea are un ecou mai puternic decat strigatul de durere. - Naivitate: sa crezi ca oamenii te apreciaza pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce pari a fi. - Maturitatea nu ti-o dau anii, ci experientele cruciale prin care ai trecut. - Constientizarea riscului diferentiaza curajul de nesabuinta. - Sunt rai oamenii care fac eforturi sa fie buni. - Cine stie multe, nu le stie pe toate. |
||
garbo166472 Postat pe 13 Martie 2011 10:30 |
||
bianko....sti vorba aia cu piatra???? | ||
eladaela Postat pe 13 Martie 2011 10:35 |
||
De la: cricat, la data 2011-03-13 10:27:11Delia... roata intotdeauna se intoarce.... singura problema este ca barbatii uita dupa ce au iubit .... femeia nu uita. Un barbat azi o iubeste pe una ... apoi se intoarce la nevasta.... apoi iar la una ... apoi iar la nevasta.... Problema e la nevasta.... daca poate sa uite sa nu. ba sigur k poate uita si femeia ce parere iti faci.....faza cu -femeile sunt mai sensibile- mi se pare o tampenie...unele sunt proaste ..asta e alta treaba ...."Un barbat azi o iubeste pe una ... apoi se intoarce la nevasta.... apoi iar la una ... apoi iar la nevasta" nu-i asa? de parca e litera de lege si femeia tre s suporte.....k de asa-s barbatii...hmmm sa-l ieeert sa nu-l iert.....ai mai ce Dumnezeu...si femeia poate s insele la greu numai k suntem mai smechere iar barbatul nu ne prinde k nu prea este atent la detalii....asta e toata faza... |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 10:46 |
||
ce vrei tu sa afli? ... Zenit.... Da! unele relatii la distanta ... rezista... daca nu ceri prea mult. Juramintele sunt respectate de oamenii de cuvant. Si da ... atunci cand iubesti ii stii si rasuflarea si stii daca exista alta persoana implicata. Atunci cand esti cu gandul in alta parte nu vezi barna nici cand te loveste peste ochi. | ||
cricat Postat pe 13 Martie 2011 10:46 |
||
Nu esti singura in aceasta situatie ....multe dintre noi am trecut prin asa ceva...in calitate de sotii sau de amante ...... . Unele recunosc , altele nu . Inima asta bat-o vina..... Ne gasim scuze pentru iubirea noastra vinovata sau nu ...... Ar trebui sa ne punem problema inainte de a ne avanta in astfel de relatii. Este greu in calitate de sotie sa sti ce actor ai langa tine ...dar in calitate de amanta.... clar ca sti cine este el. Uita-l pe individ ....nu merita grija si atentia ta. Iar pentru ea sa te rogi bunului Dumnezeu sa te ierte este o victima si ea. Inchide acest capitol din viata ta si mergi mai departe. |
||
garbo075550 Postat pe 13 Martie 2011 10:47 |
||
De la: eladaela, la data 2011-03-13 10:35:08bianko....sti vorba aia cu piatra???? adu-mi tu aminte |
||
biank_85 Postat pe 13 Martie 2011 10:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
STADIUL OMENIRII IN PREZENT | 2 | De la: elisabeta_boia 22 Ianuarie 2012 14:09 |
ETNOBOTANICE | 2 | De la: zambil 27 Martie 2011 09:52 |
De ce oamenii cumsecade sunt batjocura oamenilor rai? | 12 | De la: ingerasulluptator 18 Iulie 2011 23:27 |
|
||
Cum sa iti invingi teama de a nu fii atacat verbal atunci cand iti spui parerea? | 28 | De la: ingerasulluptator 19 August 2012 08:56 |
nu cassa blankovici te face | 1 | De la: garbo022890 12 Martie 2010 01:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară