mie asa mi se pare. ca revine bej-ul, ca revine dantelaria, revin si zorzonelele cu un aer old fashion. voi cum credeti ca va fi vara asta? |
||
ileana_damian Postat pe 11 Martie 2011 15:39 |
||
---|---|---|
mie vintage mi-a placut tot timpul...iar dantela n-are moarte... sincer ?...nu stiu, stiu ca trebuie sa-mi reinnoiesc garderoba |
||
Freya__ Postat pe 11 Martie 2011 15:43 |
||
sa-ti dau o adresa freya?? da se poarta bejul, maro , crem. Rochitele cu umeri inaltati si bufanti. |
||
|
||
cricat Postat pe 11 Martie 2011 15:49 |
||
dap, se poarta dantela, broderia, etc...etc... stiti stilul...ala victorian, cu broderie sparta la poale. rochii fluide, care nu marcheaza talia, si mult alb cel putin asta e trendu in cealalta parte de lume. si vaz ca si in italia a aparut |
||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 16:08 |
||
mdap.. o sa aratam ca la o petrecere in pijamale... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2011 16:16 |
||
japitza | ||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 16:20 |
||
purtam ce ne place, si daca se poate, ce ne avantajeaza...dantela pe un corp mai plinut nu cred ca aranjeaza .....dar micile detalii feminine n-ar trebui sa lipseasca niciunei doamne. Cu eticheta pe ea (pana diseara cand ajung acasa) am o rochie neagra din dantela, pana la genunchi, decolteu patrat si bolero fals ce acopera umerii.e prima achizitie din tendite, sa vedem ce mai gasesc.... bejul daca nu e in combinatii fericite....iti poate distruge ziua , parerea mea! |
||
ufishor Postat pe 11 Martie 2011 16:22 |
||
ufi, hau du iu du? | ||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 16:26 |
||
ohh, aim sau hepi wiz zis biutiful spring misd iu!!!!, gled tu si iu hir |
||
ufishor Postat pe 11 Martie 2011 16:29 |
||
Ufi. dantela vine bine si pe corpuri plinute... depinde de model. am vazut o rochie pe o doamna masura 48, i se potrivea de minune. La bej sunt de acord cu tine, prefer negru si culorile tari. | ||
cricat Postat pe 11 Martie 2011 16:29 |
||
ufulica... eu sunt carnoasa,mami...si imi sta in dantela ok.. nu mai zic de bej ca-mi sta in el ca la balamuc,naturelu' ce vrei? da' ce rezonezi tu cu ilenutza,pisi... eu combin o anumita nuanta de bej cu negru,habar nu aveti ce orgasm intelectual am cand ma vaz in oglinda. e bine asa?am fost la obect?...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2011 16:32 |
||
Iaso... | ||
cricat Postat pe 11 Martie 2011 16:35 |
||
da, si mama mea poarta dantela, uneori, da` nu-s obiectiva pe alte doamne, rotunjoare , am observat ca e usor de gresit la combinatia cu dantela... cat despre culori, mi-ai amintit de alta piesa de dantela,are ceva ani...o rochie bordeaux.....ce incantare |
||
ufishor Postat pe 11 Martie 2011 16:38 |
||
fetili, bagati un ochi la grafica mea. e una acolo de ii zice siren song mi-am tras o rochie exact la fel, doar ca e neagra. normal, fie-mea a ales alba, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 16:38 |
||
iaso, crezi ca m-am nascut ieri? nu te-ajuta dantela, nici beju`, stiu eu e atitudinea ! cand ti-e bine in chelea ta,poti sa pui si sacose sfasiate pe tine, tot de bine e! |
||
ufishor Postat pe 11 Martie 2011 16:41 |
||
asta cam asa este!! | ||
cricat Postat pe 11 Martie 2011 16:43 |
||
am vazut o bluza..o combinatie misto de dantela si satin...combinatie cu alb si ...mov, bineinteles era ca o spuma, nene... cre` ca mi-o iau oalio...pe bej am o bluza faina, cu-n jabou....mirobolant |
||
Freya__ Postat pe 11 Martie 2011 17:57 |
||
vezi? hai ca poti... | ||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 18:30 |
||
danteal pare ok, bejul la fel, dar umerii bufanti ... no way Jose! | ||
ileana_damian Postat pe 17 Martie 2011 11:35 |
||
Dar stiam ca odata cu criza...anul 2011 e anul secand -hand-lor,sunt ieftine,de calitate{unele},si sunt si bej... | ||
elisabeta_boia Postat pe 19 Martie 2011 16:24 |
||
Nu,e mai degraba al dragostei de viata. Iepurasul e alb sau galben, nu e de metal? | ||
cercelmarilena Postat pe 20 Martie 2011 16:59 |
||
am ras cu lacrimi la faza cu dantela si bej asortat cu negru | ||
_blondyna Postat pe 29 Martie 2011 02:45 |
||
Fetelor,sunteti maretze!Am citit cu zambet larg conversatia voastra !Mi-ati inveselit ziua si mi-ati redat pofta de viata!Si eu is "plinutza",iubesc bej-ul...iubesc negrul, dar cel mai important e sa iubesc imaginea(mea) din oglinda, inainte sa ies din casa...si cand ma-nvart prin casa si "dau cu nasu' de oglinda"...iar daca privirea celor din jur e cu drag...care-i problema?cu bej...fara...cu dantela sau nu...in 2011 sau in o mie noua sute...toamna deci, la moda:Iubirea (de viata si de...orice/ oricine) |
||
tynaandrei Postat pe 30 Martie 2011 14:51 |
||
:) frumos spui, dar idealist. in lumea modei intrebarea fireasca dupa afirmatia ta este: "cu ce asortam iubirea"? :)) bej sau non-bej, vad ca tot apare si o tendinta spre culori, dar culori nebune de tot: in special la jeansi si dresuri. acadele pe tocuri! :D |
||
ileana_damian Postat pe 17 Aprilie 2011 00:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Parfumuri de vara | 31 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 13:07 |
Produse kerastase, L'oreal Professionnel, Joico, Tigi, Fudge | 2 | De la: florinradu80 14 Februarie 2011 19:22 |
Rochite retro | 15 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 13:07 |
|
||
Extensiile cu microring | 1 | De la: extensiiparoradea 27 Mai 2012 11:10 |
Bratarile cu snur rosu de matase | 9 | De la: cri_cat 3 Ianuarie 2012 23:46 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri