o poveste de dragoste suferinta despartire

Io zic ca e pe bune... nefericit...
a inceput timid cu 1 cuvant in franceza... Jago a recunoscut ceva araba...
poate are nevoie de sfaturi...in limba romana
dor72
Postat pe 13 Martie 2011 23:04
bun, deci acum are 17 ani, nu 15! scuze, am inteles gresit! pai ar trebui sa-i spui ca daca e vorba de pus conditii, atunci se impune o reciprocitate: doi oameni care se hotarasc sa incerce a forma un cuplu, trebuie sa-si faca propriile reguli impreuna, nu impune doar unul si celalalt se supune fara a cracni.
esme
Postat pe 13 Martie 2011 23:04
buna seara ma numesc Moldoveanu Alexandru Stefan din slobozia sunt am 20 de ani si sunt clasa a 13 e sa incep povestea mea de dragoste mi-a facut o vecina cunostita cu o fata pe nume lavinia de 15 ani ea ma intreba daca vreau sa fiu cu ea si mia impus niste conditi la inceput de relatie ca nu ne putem tine de mana ca o vede matusisa ei unchiul ei numai mama ei stia de relatia noastra in plublic nu puteam sa ne sarutam si sa ne tinem de mana doar in parc asta bun ia de cand am cunsocut-o pe ea mergea in alceasi parc iam zis sa mai schimbam si noi locul sa nu mai mergem in acelasi park dupa un timp iar ne-am certat iar ne-am pacat ea era gelaosa pe o fata de la resita care am cunoscuto pe net si aveam o iubire virtuala cu ea bun dupa un an si 2 luni iam cerut sa imi accepete si mie niste condtiie nu mi le a accepat si in octombrie ne-am despartit acum nu stiu ce sa fac vreau sa se intoarca la mine ca sufar prea mult in relatia pe care am avut-o am plus sufar prea mult vreau sa ma ajuti cu sfaturi pareri ce sa fac in continuare ma lasat sa ai pun mana pe sani de la brau in jos nu cad am cunoscuto ea avea 15 ani si eu 19 eu sunt nascut pe 20 iunie 1990 si ea pe 10 marte 1994 va astept cu sfaturi pareri va multumesc vreau sa m ajutati ce scrie postat aici
djalex2011
Postat pe 13 Martie 2011 23:06
normala si logica nu...
dar venita de la un elev de clasa a XIII-a, trecut cu chiu cu vai, da ( ma refer la exprimare si formulare)
dor72
Cezarica, tata, ai inviat?
Ale, esti inconfundabila, zau asa!
crilore
1 la mana nu fac caterika sunt din romania nu sunt din strainate sunt roman
djalex2011
De la: esme, la data 2011-03-13 22:53:29djalex, la cei 15 ani ai ei, e prea cruda ca sa stie ceva de capul ei, chiar daca adolescentele din ziua de azi tanjesc dupa si au preocupari de adulte. si chiar nu ar fi rezonabil sa-i ceri lucruri ce pot fi compatibile, psihologic, ca si asteptari, intelegeri, asumari si gestionari, mai degraba cu ori doar cu varsta ta. din punct de vedere psihologic, adica al capacitatii de intelegere a fenomenelor care o inconjoara si vin inspre ea, ea e un copil si, ca atare, nu poate raspunde decat precum un copil. cum ai putea trata cu ea de la cote total diferite si incompatibile?

esme, lasa baiatul in pace, nu-l mai baga in dictionare ca-l zapacesti.
Hai sa-i traduc eu in termeni mai simpli, ca sa inteleaga si baiatul asta ideea principala a postarii tale :
la cei 15 ani ai ei nu-i decat o mucoasa care, desi habar n-are pe ce lume se afla, tanjeste dupa paula ca mai toate gagicile de varsta ei.
charmelen
Postat pe 13 Martie 2011 23:08
era seara veneam de la magazin si acel baiat sa oferit sa ma duca acasa ma dus la acel pod el ma luoat in brate si ma sarutsat sin deatunci am ramas impeuna dar nu pentru mult timp din cauza familiei care incerca sa ne desparta eru clipe cand vroiam sa plec de acasa din cauza guri maamei mele chiar daca avea 14 ani ne intalneam seara pe ascus dar nu conta in bratele lui ma simteam in singuranta dar asta na putut sa dureze mult intr-o seara la inselat atunci sa termina totu intr noi dar iubirea era mult mai mare decat o tradare si neam impacat dar nu de mult dupa aceia el ma insellat si eu am aflat de la prietena me CEA MAI BUNA care stia de la sora lui cand lam intrebat a recunoscut sI atunci sa spulberat toate sperantele mele dar am trecut si peste asta ca iubirea noastra era mult mai mare dumnezeu ne vrea impreuna si acum suntem din nou impreuna si ne iubim foarte mult fara el viata mea nu ar avea rost il iubesk
garbo196871
Postat pe 18 Martie 2011 15:58

viata mea!! inspir...expir....
zambila
Postat pe 18 Martie 2011 16:03
De la: zambila, la data 2011-03-18 16:03:46
viata mea!! inspir...expir....

inspira,expira,inspira expira.....mie deja mi-a trecut pofta de dragoste!simt un gol in stomac si la urmatorul topic de gen cred ca dau la boboci.las-o doamne iarta-ma ca simt ca imi iese o urticarie.m-am intoxicat.
vuvuzela
Postat pe 18 Martie 2011 16:10
mie mi se par cam prea fortzate greselile alea de ortografie din postarea lui 871
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 16:12
io am crezut ca raman fara aer
nu tu un punct, nu tu o virgula!!! asa ceva....
zambila
Postat pe 18 Martie 2011 16:18
draga de tine!
in cazu' asta continua, mamica, continua!
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 16:20
Bine v am gasit! Baiatule, dragostea este vine si trece! Este prea devreme sa i pui fetei mana ,in zona interzisa! Ai timp pentru toate! Unde exista azi cls. a XIII?????!!!!!!! Dragostea trece,, daca, nu te iubeste, renunta si gata!! Vine alta!! Fata!! Gasesti o alta iubire! Nu dispera!! Iti doresc noroc si sa fii !!!!
Jojolin
Postat pe 26 Martie 2011 21:42
Jojolin, in Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da' nu azi, ca e sambata doar de luni pana vineri....
dor72
Postat pe 26 Martie 2011 21:45
De la: djalex2011, la data 2011-03-13 22:57:28ea la mine a fost prima ma iubita acuma are 17 ani eu sufar si o vreau inapoi sa o recuresc cu ori ce pret

Tulai Doamneeee, baiatu'vrea s-o recureasca! Deci a mai curit-o si alta data...al dreaq pervers!
tatoo
Postat pe 27 Martie 2011 14:49
Tatoo, CU ORI_CE PRET!!!!
asta da' dragoste
dor72
Postat pe 27 Martie 2011 18:42
Mai, oare asta o fi Dana? sau, cum o chema-o...
Sau o fi vreo colega de clasa, club, ceva... cu Dj asta...
picaturaderoua
Postat pe 27 Martie 2011 21:54
De la: tatoo, la data 2011-03-27 14:49:32
De la: djalex2011, la data 2011-03-13 22:57:28ea la mine a fost prima ma iubita acuma are 17 ani eu sufar si o vreau inapoi sa o recuresc cu ori ce pret

Tulai Doamneeee, baiatu'vrea s-o recureasca! Deci a mai curit-o si alta data...al dreaq pervers!

mor de r�s!!!!!!!!
mugure_alb
Postat pe 27 Martie 2011 21:56
De la: picaturaderoua, la data 2011-03-27 21:54:04Mai, oare asta o fi Dana? sau, cum o chema-o...
Sau o fi vreo colega de clasa, club, ceva... cu Dj asta...

picaturico, ne-am stabilit deja...nu sunt eu
dor72
Postat pe 27 Martie 2011 22:02
De la: djalex2011, la data 2011-03-13 22:35:22nu este nici o dana am gresit mai sus aici este povestea mea de dragoste care vreau sa ma jutati cu sfaturi pareri

Ooooo, Slobozia Ialomita, multi dementi pe acolo.
no_identify
Postat pe 27 Martie 2011 22:58
nu o chema dana o cheama lavinia ea acuma are 17 ani orcum va multumesc da vad ca radeti de mine ca nu stiu sa scriu si romaneste
djalex2011
Postat pe 6 Iulie 2011 13:49
eu vad ca aveti chef sa faceti mistouri de mine ca nu stiu sa scriu romaneste da sa lasam mistourile de o parte si sa ma ajutati pe mine
djalex2011
Postat pe 6 Iulie 2011 13:58
ti-ai luat bacu'?
dor72
Postat pe 6 Iulie 2011 14:30
buna ziua alz buna ziua garbo ma numesc Moldoveanu Alexandru Stefan din slobozia sunt am 20 de ani si sunt clasa a 13 e sa incep povestea mea de dragoste mi-a facut o vecina cunostita cu o fata pe nume Lavinia de 15 ani ea ma intreba daca vreau sa fiu cu ea si mia impus niste conditi la inceput de relatie ca nu ne putem tine de mana ca o vede matusisa ei unchiul ei numai mama ei stia de relatia noastra in plublic nu puteam sa ne sarutam si sa ne tinem de mana doar in parc asta bun ia de cand am cunsocut-o pe ea mergea in alceasi parc i am zis sa mai schimbam si noi locul sa nu mai mergem in acelasi park dupa un timp iar ne-am certat iar ne-am pacat ea era gelaosa pe o fata de la resita care am cunoscuto pe net si aveam o iubire virtuala cu ea bun din cauza unui mesaj pe ca lam trimis eu ei ca am auzit de la o veciana ca ea este este bolnava de alceva in afara de diabet, dupa un 1an si 2 luni iam cerut eu sa imi accepete si mie niste condtiie nu mi le a accepat si in octombrie ne-am despartit acum nu stiu ce sa fac vreau sa se intoarca la mine ca sufar prea mult in relatia pe care am avut-o am plus sufar prea mult vreau sa ma ajuti cu sfaturi pareri ce sa fac in continuare ma lasat sa ai pun mana pe sani de la brau in jos nu cad am cunoscuto ea avea 15 ani si eu 19 eu sunt nascut pe 20 iunie 1990 si ea pe 10 marte 1994 va astept cu sfaturi pareri va multumesc vreau sa m ajutati ce scrie postat aici Va MULTUMESC
djalex2011
Postat pe 6 Iulie 2011 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despartire... 11 De la: fleurdelis 1 Septembrie 2010 16:48
Iubire sau nu ? 19 De la: garbo_413494 13 Septembrie 2015 02:12
Dupa 13 ani totul s-a transformat intr-o durere sfasietoare... 304 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:11
dDespartire de cel mai bun prieten al omului-animalul de companie 15 De la: april77 2 Martie 2011 12:01
Ce se intampla oare cu mine...hmm..chiar nu ma inteleg..:(..De ce ma mai gandesc la EL... 25 De la: garbo_10965 18 Februarie 2013 19:01
Setari Cookie-uri