Am si eu o dilema...as vrea sa va spuneti parerea...am cunoscut pe mess anul trecut in august un baiat cu numele A. Totul era bine si frumos...ieseam ne plimbam vedeam k tine la mine...dupa o sapt mi-a zis k el mai vb de o luna de zile si cu o alta fata pe mess si k ar vrea sa o cunoasca si pe ea, k momentan e plecata,dar cand vine ar vrea sa o cunoasca...am continuat sa ies cu el.dupa o luna am fost la el acasa.in acest timp imi spunea k ma iubeste,k nu stie ce hotarare sa ia...daca sa o mai astepte pe respectiva sau nu...knd am fost la el a vrut sa facem sex, dar eu nu am vrut deoarece stiam k nu avem timp,el nu locuieste singur...de atunci ne-am despartit dar am continuat sa vb la tel. in acest timp el e cu alta fata de 6 luni...dar chiar si dupa 8 luni noi continuam sa vorbim.ma intreaba c fac, daca sunt bine, dar nu vrea sa ne mai vedem pt k spune k ne-am amagi...nu stiu c sa cred...oare el chiar nu ma mai iubeste?oare mai sunt sanse sa fiu cu el?eu chiar il iubesc. | ||
mariana_veronik2010 Postat pe 21 Martie 2011 17:45 |
||
---|---|---|
si de 8 luni n-a mai avut cateva min de liniste si intimitate sa faceti si voi sex? | ||
ufishor Postat pe 21 Martie 2011 17:54 |
||
ba da dar intervenea mereu kte ceva...si s-a gandit sa nu ne atasam si mai mult...credea k ii va fi mai greu sa renunte la mn... | ||
|
||
mariana_veronik2010 Postat pe 21 Martie 2011 21:53 |
||
bla...bla...bla | ||
ameno Postat pe 21 Martie 2011 22:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce sa (ne)iubim? | 33 | De la: allexanndrra 9 Septembrie 2009 01:53 |
mai exista pritenie adevarata? | 226 | De la: aztunylla 19 August 2018 16:52 |
Onania | 106 | De la: nazirra 8 Iunie 2011 22:58 |
|
||
De ce barbatii romani sunt casnici si nu le place munca? Pt ca isi trimit femeile la munca. | 57 | De la: quasaria 8 Februarie 2010 23:15 |
Scirba sau noroc | 13 | De la: garbo_467746 25 Mai 2017 13:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice