pai ce pana mea? pana cand o sa tot ascultam manelele vorbite ale vuvulinei? | ||
Thor_again Postat pe 15 Aprilie 2011 16:37 |
||
---|---|---|
eu nu o ascult ....... | ||
jeanette40 Postat pe 15 Aprilie 2011 16:40 |
||
fratioare, da' sa stii ca m-ai nimerit bine cu Mahler asta. se muleaza perfect pe mine brava, mami! |
||
|
||
michelle_ Postat pe 15 Aprilie 2011 17:27 |
||
stiam, sis. uite aici, de la 2:35 incolo... http://www.youtube.com/watch?v=3TIPk0dAQ4I&feature=related bre, al draq sa fiu daca muzica asta nu se si "vede", pe langa ascultat |
||
Thor_again Postat pe 15 Aprilie 2011 17:40 |
||
buna pasa de azi | ||
Thor_again Postat pe 15 Aprilie 2011 17:44 |
||
bro, for this Mahler, I remain indebted to you for all my life. you have no idea ... | ||
michelle_ Postat pe 15 Aprilie 2011 17:56 |
||
De la: mariana33, la data 2011-03-30 11:21:40multumesc pentru incurajari... cricat nu am gasit postarile de care vb.... cu privire la relaxare, cred ca sunt prea relaxata:intr-un fel m-am resemnat. despre cautare...e discutabil: unii spun sa nu stau ca ileana cosanzeana, ca nu mai sunt printi care sa ma salveze.........PAREREA MEA ESTE CA INCA NU AI INTALNIT DRAGOSTEA ADEVARATA...PT. CA ATUNCI CU SIGURANTA VEI IUBI DIN NOU...NU POTI ALEGE SENTIMENTELE CA ATUNCI CAND ALEGI FASOLE |
||
kokomic Postat pe 16 Aprilie 2011 10:32 |
||
Amin! Pardon: AMIN!!!!!!!!!! |
||
Thor_again Postat pe 16 Aprilie 2011 10:36 |
||
tot pe langa fasole...he, he, he... | ||
dor72 Postat pe 16 Aprilie 2011 12:56 |
||
Me spune-ti doar parerea proprie si lasa criticile despre comentariile altora.esti cumva psiholog de profesie?sau critic?fiecare are dreptul sa isi scrie parerea.stii bine ca acest atac la alte persoane fara temei,folosind doar deformarea realitatii despre ele,te vor izola in final doar in grupul tau.crezi ca daca esti asa convulsionara se sperie cineva?documenteaza-te despre libera exprimare.multumesc! | ||
vuvuzela Postat pe 16 Aprilie 2011 17:00 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-04-16 17:00:49Me spune-ti doar parerea proprie si lasa criticile despre comentariile altora.esti cumva psiholog de profesie?sau critic?fiecare are dreptul sa isi scrie parerea.stii bine ca acest atac la alte persoane fara temei,folosind doar deformarea realitatii despre ele,te vor izola in final doar in grupul tau.crezi ca daca esti asa convulsionara se sperie cineva?documenteaza-te despre libera exprimare.multumesc! PS.acest raspuns este valabil si pt Thor.eu nu scriu ca sa primesc laude si pupaturi.nu caut aliati sau ajutoare.eu prefer sa spun adevarul ,stiind sa imi apar spusele cu pertinenta.depinde de pragmatismul si de claritatea ce ma caracterizeaza si care vad ca ne diferentiaza.asa sunt :eu insumi! traiesc fiecare zi si fiecare clipa. referitor la manele,nu ma caracterizeaza acest stil,il resping total,spre deosebire de multi altii de pe acest site.dar e problema lor ,fiecare decide ce ii place. |
||
vuvuzela Postat pe 16 Aprilie 2011 17:22 |
||
dude, whatever you say... cat priveste izolarea mea, eh...s-ar putea sa ai dreptate, chiar ador sa fiu cu cei asemenea mie tu...cu cine esti? ai pe cineva care intelege cine esti? |
||
michelle_ Postat pe 16 Aprilie 2011 17:28 |
||
CU NIMENI, DAR SE PARE CA E PANICA PE UNDEVA. NU A FOST CU RAUTATE, DOAR CA SINT MULT PREA MULTE LUCRURI CE NU SE LEAGA. ADICA ESTE O TREABA PROST FACUTA. EU, PUTEAM SA AJUT DE LA DISTANTA, DEZINTERESAT. VA DORESC SA AVETI SARBATORI FERICITE SI GINDURI BUNE, CURATE SI CARE SA VA ADUCA CEEA INAPOI TOT CEEA CE MERITATI | ||
garbo011266 Postat pe 16 Aprilie 2011 17:53 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-04-16 17:28:54dude, whatever you say... ai o criza de autocunoastere?lasa-i pe altii,cunoaste-te pe tine insuti.nu trebuie sa te intereseze cine sunt altii,mai ales ca lor nici nu le pasa cine esti tu.esti un user intr-o lume virtuala,nimic nu te deosebeste de alti useri virtuali.pacat ca nu observi ca izolarea ta si a grupului tau este facuta de alti useri,tinand cont de diferenta de gandire si de convingeri.iti arogi o inteligenta sampanizanta care se pierde dupa ce scoti dopul .nu este nevoie sa imi raspunzi.multumesc. |
||
vuvuzela Postat pe 16 Aprilie 2011 18:08 |
||
Draga mea,,, undeva este sufletul tau pereche! O sa l gasesti! Nuuuuuuuuuuuu ........dispera!! Nu baga n seama, postarile pt, ca mereu intalnim in calea noastra persoane care in loc sa scrie |
||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2011 18:17 |
||
De la: Jojolin, la data 2011-04-16 18:17:53 Draga mea,,, undeva este sufletul tau pereche! O sa l gasesti! Nuuuuuuuuuuuu ........dispera!!???????????????????????????????CE?????????????IARASI VA IA SI NU POSTATI >> CE AM SCRIS????????????SA VA FIE RUSINE!! |
||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2011 18:19 |
||
266,eu iti multumesc pt urarile de Pasti.la fel sa te bucuri si tu de ele. | ||
vuvuzela Postat pe 16 Aprilie 2011 18:20 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-04-16 18:08:57 lasa ca le pasa de mor, cine esti tu...isi tine garbo respiratia pana apari...si ii omori... iar deosebirea e in mintea ta...si a altor incuiati...care nici macar nu pricep subiectul...nici tema ( ma repet...poate...totusi...) cine te pune pe tine sa vorbesti cu izolatii? stii tu ca sunt izolati... ce-aveti bre? e carantina? du-te draga la fanii tai...si asteapta elogii.... |
||
dor72 Postat pe 16 Aprilie 2011 18:31 |
||
hai mai dor...chiar o iei in serios pe vuvu? e ca si cum ai vorbi cu un autist, mami... sau...inteligenta mea sampanizata zice...batman...batman... |
||
michelle_ Postat pe 16 Aprilie 2011 18:51 |
||
a fost primu topic ce mi-a cazut la ochi...si m-am enervat brusc... in general , am destula intelegere pentru asemenea specimene... azi ...e un pic altfel... nu cred ca o iau in serios...nu-i posibil... si apoi eram on topic, nu? iaca ce spuneam io.... |
||
dor72 Postat pe 16 Aprilie 2011 18:58 |
||
dap...credeam ca nu mai eu am zile de-astea mi-am rupt o unghie (oroare!!!), mi-am agatat ciorapii sexy, si taman cand scriam o chestie pe mess mi-a picat 10 minute curentul zi ca la balamuc! da' chiar! am curent, deci pot sa-mi fac o cafea |
||
michelle_ Postat pe 16 Aprilie 2011 19:04 |
||
mai fata, unde i-ai agatat? cheama pompierii...repede... scriai sau desenai...chestii... si ce, numa la curent iti place...vezi ca te izolezi...pacat de tine.../noi |
||
dor72 Postat pe 16 Aprilie 2011 19:08 |
||
nope, cu inelul, tampita de mine. macar a fost inainte sa plec de acasa normal ca-mi place cafeaua la curent da' ia sa nu mai impietez eu toapicu' vuvuzelei, si sa ma duc la toapicu meu. de la lipsa asta de curent m-a lovit o dispozitie romantica, si tre' musai sa pun o melodea |
||
michelle_ Postat pe 16 Aprilie 2011 19:14 |
||
da-o-ncoa... | ||
dor72 Postat pe 16 Aprilie 2011 19:25 |
||
ce, mami? cafa, melodia, sau dispozitia romantica? | ||
michelle_ Postat pe 16 Aprilie 2011 20:10 |
||
..cica... Dragostea este spatiul si timpul masurat cu inima! http://www.youtube.com/watch?v=_90iSEhB71c&feature=player_embedded |
||
LILO Postat pe 16 Aprilie 2011 20:26 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-04-16 20:10:05ce, mami? cafa, melodia, sau dispozitia romantica? dispozitie....am si io... cafea...rezolv....baga melodeaua.... |
||
dor72 Postat pe 17 Aprilie 2011 07:47 |
||
neata fetele!!! hai sa va zic una sa ramaneti perplexe. dintarul meu lucra imreuna cu fiisu..si ce credeti voi??? cand trebuia sa merg eu la cabinet ptr a-mi regla conturile, primesc un tel de la junior...ca scuze dar tasu e dus cu plata...si daca se poate sa ne vedem noi, eu si cu juniorul, cand nu e tasu la cabinet, ca sa evitam alt scandal... de parca am furat si tre sa m-ascund de el... am ramas fara cuvinte... nici nu am ce sa mai comentez... trebuia sa ne vedem vineri...dar vineri ma suna tot juniorul ca e tasu acolo si daca o putem lasa pe luni... ramasei interzisa total... ce ma socase ultima data.. amu... ramasei muta... cred ca sunt cu capul.... | ||
mariana33 Postat pe 18 Aprilie 2011 08:25 |
||
P.S. La multi ani tuturor florilor!!! | ||
mariana33 Postat pe 18 Aprilie 2011 09:12 |
||
mariana imi pare rau ptr pb tale cu stomatologul... sper sa le rezolvi in cele din urma... parerea mea este ca ar trebui sa ii faci o reclamatie la opc. e inadmisibil asemenea comportament... succes |
||
laponaenigel Postat pe 20 Aprilie 2011 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce e cu mine? | 10 | De la: garbo_3867 15 Iunie 2012 23:55 |
Voi stiți sa z�mbiți ? | 54 | De la: VOIAJOR 8 Iulie 2012 21:39 |
Concentrarea pe negativ | 18 | De la: mugure_alb 15 Mai 2011 02:19 |
|
||
Politetea | 11 | De la: ingerasulluptator 18 August 2012 16:20 |
hei | 7 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 02:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural