Ca toti oamenii ne indragostim,iata ca mi s-a intamplat si mie.Ne-am cunoscu la servici,el era logodit peste 2 luni urma sa se casatoreasca,eu m-am indragostit de el,am facut schimb de nr de tel,apoi ne-am tot intalnit abia peste 3 sapt am aflat ca se insoara,El deja incepuse sa tina la mine si ba chiar sa-mi spuna ca de ce nu te-am cunoscut pe tine inaintea ei .Asa a fost destinul,insa el s-a casatorit si apoi am pastrat acea relatie ca si inainte.Ne sunam,ne alintam in schimb acum e mai greu cu intalnitul deoarece exista sotia.Imi spune ca ma iubeste dar cand ating subiectul divort imi spune ca ce sa fac ca nu stiu si dastea,i-am zis de atatea ori ca in acest mod nimic n-o sa mearga si mai bine il las sa-si vada de viata lui insa nu ma lasa,nu vrea sa ma piarda,mentionez ca nu m-am culcat cu el si imi tot spune ca nu asta este motivul pt care ma place ,nu are initiativa,nu spune daca vom avea pana la urma o relatie,cert este ca nu vrea sa se desparta de sotie dar in acelasi tmp ma vrea si pe mine.ajutati-ma va rog | ||
riasha89 Postat pe 29 Martie 2011 13:28 |
||
---|---|---|
io ma ofer sa te ajut ...sa-l uiti pe cordau | ||
the_voice Postat pe 31 Martie 2011 20:24 |
||
alta fumigena........... | ||
|
||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:26 |
||
popa asculta la mine: fetei nu-i trebuie suflet, bun simt, sentimente etc...chestii vechi de pe vremea mea. fata vrea doar cordeala si atit. deci cum pot eu sa-i spun in cuvinte frumoase asta? a aflat ca se insoara, s-a insurat si ea tot calare pe el sta. ce-i trebuie ei? un cord....aci |
||
the_voice Postat pe 31 Martie 2011 20:30 |
||
adevar graieste voceaaa | ||
floare_cu_colti Postat pe 31 Martie 2011 20:34 |
||
ce spun eu si ce pricepi tu...lasa alta data iti explica POPA | ||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:34 |
||
mai ,dar cine le tot baga asa la oha? | ||
namyi Postat pe 31 Martie 2011 20:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa il cuceresc? | 21 | De la: blueeyes 13 Martie 2013 08:07 |
am o problema.... ce ma tot sacaie.. | 24 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:59 |
integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate | 9 | De la: garbo181433 6 Ianuarie 2011 20:22 |
|
||
Eu ma marit si tata e indragostit | 123 | De la: pustietate_in_floare 6 Mai 2011 16:57 |
confuzie... | 27 | De la: dor72_ 10 Ianuarie 2012 18:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară