Relatii

Eu sunt gemeni si el este un scorpion incapatant rau de tot.....Oare merge...?
donutza_ely
Postat pe 30 Martie 2011 11:53
http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/
scumpa31
Postat pe 30 Martie 2011 14:38
Ma asteptam la ceva gen...experiente de viata ...nush
Multumesc frumos oricum:P
donutza_ely
Postat pe 31 Martie 2011 00:17
experienta de viata o faci tu ... ce rost are sa te gandesti la deziluziile altora
cricat
Postat pe 31 Martie 2011 00:22
nu stiu la ce te asteptai tu, dar eu ti-am raspuns la intrebare.
daca vrei experiente de viata, i-ati inima-n dinti si traieste-ti viata, nu mai cauta in stele ca n-o sa-ti pice fericirea de acolo.
mult succes
scumpa31
Postat pe 2 Aprilie 2011 11:45
buna,
eu sunt capricorn -
ai o idee preconceputa sau gresita despre capricorni - capricornii nu sunt incapatanati - ei sunt perseverenti... incerca sa-i cunosti dorintele, nazuintele . tu esti geamana - deci ai toate sansele sa "te substitui - dorintelor lui, aspiratiilor lui" ... esti o artista innascuta - fa-l sa creada ca dorintele tale, sunt - dorintele lui, nazuintele tale , sunt - nazuintele lui - si ai sa vezi totul va fii perfect - nu-l contrazice - spune ca el si fa ca tine
iti doresc succes ( vorbesc din experienta ...
kaszon
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:27
De la: kaszon, la data 2011-04-03 11:27:28buna,
eu sunt capricorn -
ai o idee preconceputa sau gresita despre capricorni - capricornii nu sunt incapatanati - ei sunt perseverenti... incerca sa-i cunosti dorintele, nazuintele . tu esti geamana - deci ai toate sansele sa "te substitui - dorintelor lui, aspiratiilor lui" ... esti o artista innascuta - fa-l sa creada ca dorintele tale, sunt - dorintele lui, nazuintele tale , sunt - nazuintele lui - si ai sa vezi totul va fii perfect - nu-l contrazice - spune ca el si fa ca tine
iti doresc succes ( vorbesc din experienta ...

deci asa se spune mai nou la a fi incapatanat??? ...curios tare

sly_01
Postat pe 18 Aprilie 2011 14:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce acceptam si ce nu acceptam intro relatie? 63 De la: heart_blossom 7 Octombrie 2014 20:55
Un om care se converteste la Hristos si il asculta prin constiinta,devine un alt om,,mai sensibil,,mai simtitor,si ii este cam greu sa traiasca intre atatia oameni insensibili,dar pt asta trebuie sa invete ca sa iisi impuna punctul de vedere,sa fie persev 2 De la: ingerasulluptator 9 Iunie 2012 16:29
sluga la patron 35 De la: anastasya 6 Iunie 2010 15:31
[email protected] 3 De la: garbo167167 12 August 2012 23:35
Ati accepta o femeie cu un copil? 1 De la: garbo_500124 29 Iunie 2019 19:08
Setari Cookie-uri