De la: dor72, la data 2011-04-07 21:52:52incepand de ieri... Veronica mea isteata, ironie??? Ce inimi stii tu ca rup eu? Nu-s eu cel mai bland si bun si drept? Am eu nevoie de altcineva , afara de Miclea mea? Au n-am jurat eu oare ca te iubesc pour toujours? Ma mahnesti, zau! |
||
tatoo Postat pe 7 Aprilie 2011 22:44 |
||
---|---|---|
De la: tatoo, la data 2011-04-07 20:53:02 io??? cand??Nu puteam sa spun "ursoaica"mea,ca nu e ursoiaica,e o ..ursutet micut de gen feminin,si am incercat sa creez un nou cuvant:ussuleata..acum ce-a iesit?Dar si tu..Tatoo..repede vezi!1Uite cum ma hartuiesti prin topicuri..!!Te reclem!!Acum stiu ca Vuvu e fata buna si ma v-a ajuta..!!Ei,hai ca glumeam!!Stii tu...!!Dar mie chiar imi place Vuvuzela!Ce oti fii avand cu ea?A deschis topicul cu cele mai bune intentii..si cine a vrut a auzit-o!Dar voi..nu!Luati totul la mistocareala,asa va e felul-placut de altfel-si-i dati fetii topicul oeste cap! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Aprilie 2011 22:45 |
||
Baaai, da' ce ca lumea stii tu sa ne lauzi, facandu-ne de tot rahatul!!! Si ia vezi acu in cate feluri ti-a iesit "ursulet"?In ce limba scrii? Glumesc, stii tu... |
||
|
||
tatoo Postat pe 7 Aprilie 2011 22:49 |
||
Thor_again Postat pe 7 Aprilie 2011 22:51 |
||
"Rug�ciune Doamne, creatia a dat inapoi Ca un cucui al universului. Doamne, creatia ta s-a retras in sine Cu tine cu tot si orbecaim in nestire. Doamne, da un pumn in bezna, Sa creasca, Doamne, la loc cucuiul. Unicornul, cand ii crestea cornul, Era numai durere si cunoastere. Lumea sorbita de hau Se pierde in circumvolutii prea destepte. Doamne, da-ti Doamne un pumn drept in frunte Si mugind ia-o de la-nceput. Si mugind ia facerea de la-nceput."(Marin Sorescu) |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 02:02 |
||
Sah "Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida.'(M.S) |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 02:08 |
||
vuvu, nu erai destinatarul postarii mele... Betty, bine ca nu-s de la ursuline... Tatoo, ce inimi frangi...doar sufletul tau stie.../Cu o cantare, o gluma, o poezie... Cu un sarut furat, un apropos.../Un compliment, de ce nu " un mishto "?! Tatoo, da stiu ca imi dai neste senzatii...visez in poezii P.S. Inca nu ti-ai platit datoriile fata de mine...astept |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 11:39 |
||
mda... | ||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 11:48 |
||
mda, ce? | ||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 11:48 |
||
lamuriti-ma si pe mine ce-i p'aci in doua trei cuvinte ca nu am nervi sa citesc astept |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Aprilie 2011 11:51 |
||
tusho, eventual sa-ti facem si cafeaua, si dupe aia sa-ti aducem mapa la semnat, ha? da' zi-mi si mie: cum preferi sa iti aduc tava: cu mini pi mini sau cu tini? |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 11:53 |
||
cu tini, pt mini...fara mini... cecul il semnam la urma... |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 11:57 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 11:53:15tusho, eventual sa-ti facem si cafeaua, si dupe aia sa-ti aducem mapa la semnat, ha? dau un cognac d'ala bun de teremia daca vii cu mapa la semnat |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Aprilie 2011 12:12 |
||
de semnat semnam ce vrei dor thor nu ar fi rea ideea cu o cafea mare si tare iar cu mapa la semnat las-o dreaq mai incolo ziceam si eu asa nu trebuie sa-mi faceti rezumat ca pricepui io ce vrea sa zica p'acilea |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Aprilie 2011 12:14 |
||
numa' la mare si tare va sta gandul, impielitzatelor! | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 12:22 |
||
brother, ce faci? exista o lege a hartuirii sexuale la locul de munca acus, acus, apare politia garbo |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 12:28 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 12:22:26numa' la mare si tare va sta gandul, impielitzatelor! si muuuult..... unde e politia, me?! si daca me, zice ca e lege...ia sa faceti bine ( cu totii) sa o aplicati....litera si spirit... |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 12:33 |
||
da' sa apara odata, sa le ia pi tati, sis, ca iote-te la iele cum ma provoaca! sa profite de inocenta si naivitatea mea!... | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 12:33 |
||
daca zicem ca e senilitate...scapam mai usor... si apoi eu n-am facut decat sa respect sistemul cerere /oferta... ii grav?! |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 12:36 |
||
Wow, m-ai pupat! Doruleata mea, da' eu crezi ca mai pot a continua scarbavnica-mi existenta,dupa ce te-am cunoscut pe tine, cea mai dulce-ntre femei?Adica ...fara tine,vreau a spune! Da' mai las-o dreaq pe aia cu ruptu, cu spartu', cu indoitu' inimilor, ca-mi pui in cap tot garboleanu' !!! Da' acu, daca nu ne aude nimeni, zi cum vine? Chiar si cu "mishtoul" rup inimi? Pe-alea masochiste creca, no? Iubita mea, ce datorie am, ca prea-s multe si nu mai stiu? Hai , zi-mi, ca tu ai creierul mai bun si stii... |
||
tatoo Postat pe 8 Aprilie 2011 13:07 |
||
viata celor plecati din tara de origine-un om ,un destin.... Un pianist �n v�rst� de 32 de ani a uimit juriul emisiunii "Norvegienii au talent" dup� ce a interpretat o compozi�ie proprie. El a ajuns �n urm�toarea etap� a concursului dup� ce a primit trei "Da"-uri din partea juriului. Bogdan Ota a plecat din Boto�ani, iar de opt luni locuie�te �n Norvegia �i lucreaz� la o firm� de copiatoare. Pianistul, care a absolvit Conservatorul din Ia�i, a ales s� interpreteze o compozi�ie proprie, care a pl�cut juriului emisiunii. "Cum de nu te-a v�zut Rom�nia?" �nainte de a urca pe scen�, rom�nul se �ntreba dac� publicul va reac�iona bine la muzica sa. "�mi este team� de public", a mai spun rom�nul. Cei trei membri ai juriului au fost �nc�nta�i de talentul rom�nului �i l-au �ntrebat cum de nu l-a v�zut �i Rom�nia. "Este minunat! Suntem foarte bucuro�i c� e�ti aici!", au spus ace�tia dup� ce l-au auzit c�nt�nd la pian. "Cum de nu te-a v�zut Rom�nia?", a �ntrebat unul dintre membrii juriului, iar rom�nul le-a r�spuns c� a fost v�zut, dar c� nu a p�rut interesant pentru cei care l-au ascultat. Un alt membru al juriului a mai spus c� are un vis, ca rom�nul s� renun�e la slujb� �i s� se dedice muzicii. "Este uimitor �i sunt bucuros c� �i-am putut vedea talentul! �i sper c� �i Rom�nia �l va vedea". "�eful, singurul meu prieten, m-a �nscris la concurs" Rom�nul, care a participat la edi�ia din Norvegia a celebrului program de televiziune "Got Talent", a spus c� a fost �nscris la concurs de �eful s�u, care este �i singurul prieten pe care �l are �n Norvegia. �n clipul de prezentare din cadrul concursului "Norvegienii au talent", rom�nul a precizat c� activitatea sa din timpul zilei este de a transporta copiatoare. "Este doar o slujb�, de a pune o p�ine pe mas�, de a cump�ra echipament muzical". Visul s�u este s� compun� muzic�, iar "concursul acesta este �ansa vie�ii mele �i dac� voi reu�i s� ajung mai departe va fi un vis �mplinit", a mai precizat Bogdan Ota. Video �i poze din timpul emisiunii "Norvegienii au talent" www.youtube.com/watch?v=e1r9juJfkcc&feature=player_embedde |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 16:27 |
||
te rog VUVU vino-ti in fire | ||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 16:59 |
||
De la: ameno, la data 2011-04-08 16:59:55te rog VUVU vino-ti in fire ce ti se intampla?fiecare este liber sa scrie subiectele pe care le prefera.deci despre care fire vb?eu tot ce fac ,o fac cu seriozitate.internetul pt mine nu este un mod de distractie,ci un mijloc de comunicare electronica rapida cu multe persoane mai ales din tari diferite.trecerea prin site-uri este legata de o motivatie ce nu se cere explicata cuiva.deci? |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 17:15 |
||
Zau ca o preferam pe vuvu cea care vorbeste nu pe cea care da copy/paste. in fine... uita-mi cerinta si daca asta te defineste da-i inainte. |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:19 |
||
da' nu putem impaca si capra, si varza? adica vuvu nu mai posteaza deloc iar ameno nu se mai ia de ea... | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 17:21 |
||
thorele stiu ca tu (prin aburd vb.)ai prefera sa nu o mai vezi pe acilia dar acum hai sa fim serioase care vuvu preferi cea cu copy/paste sau cea care nu fol.copy/paste de ucis nu o putem ucide...dar macar sa fie mai dulce agonia lasand la o parte unele divergente pe aici eu recunosc ca mie imi este simpatica...beh...uneori...nu tot timpul...alte ori e de-a dreptul insuportabila. vezi mai vuvu ca eu invat sa traiesc cu tine...e un pas mare.....parca am fii la intrunire AA |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:26 |
||
nuuuu??? adica n-o putem ucide? sigur? sigur - sigur??? |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 17:27 |
||
thorele zi zau cu limba scoasa si zi pe care o preferi nop ...no putem ucide trebuie sa traim cu ea.. |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:30 |
||
mai, io le prefer p-amandoo vuvuzelele, cu toate celelalte conturi ale lor. da cu conditia sa fie mai tacute Multumesc. Thor. |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 17:33 |
||
VEZIIII VUVU si Thorel te iombeste Multumesc Ameno apropos ai o fana ce te nominalizeaza pe blog |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
avort - fetita de 16 ani | 83 | De la: DaMarkus09 15 Iunie 2009 18:31 |
NU POT AVEA ORGASM...OARE DE CE? | 72 | De la: persidadamian 29 August 2009 19:08 |
nelamurire legata de divort | 6 | De la: crazyiam27 13 Decembrie 2008 13:35 |
|
||
Sunt insarcinata si sotul meu vrea sa divorteze | 168 | De la: garbo_415173 31 Ianuarie 2016 13:54 |
Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara! | 1009 | De la: veve 14 Octombrie 2012 00:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară