cini bre? io? qui prodest? |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 17:36 |
||
---|---|---|
o cnp stai sa caut |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:37 |
||
cu calm thorele ca nu esti unicul nominalizat la oscar sata daca nu o fi sters intre timp |
||
|
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:37 |
||
hai sa nu-mi zici c-oi fi si io vrun hartzuitor d-al lui vuvu | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 17:38 |
||
nu mai sunt nespe frustrate care s-au prindat pe aici colea in ultimele 2 zile |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:42 |
||
De la: ameno, la data 2011-04-08 17:19:17Zau ca o preferam pe vuvu cea care vorbeste nu pe cea care da copy/paste. vb cand vrei.poeziile nu le compun eu.asa ca le copiez pt ca iubesc poezia.este o procedura legala .nu toata lumea s-a nascut poet,ceea ce contrazice expresia "romanul s-a nascut poet".in rest din toate documentarile mele extrag esenta si scriu oriunde pt ca pe unii chiar ii intereseaza.fiecare cu preferintele lui.nu ma bag in comentariile voastre pt ca f multe nu prezinta interes pt mine.acolo unde consider ca subiectul este interesant,imi spun si eu parerea.ok? |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 17:44 |
||
vuvu hai sa-ti mai dau un pont, un indiciu...eu prefer( si cred ca si ceilalti user asemenea) o vuvu simpla fara aere de superioritate, fara poezii/citate/copy/paste etc... aruncate pe toate topicurile. adica normalitatea..CAPISCI dar cum ziceam daca asta te defineste baga mare dar e obositor pentru mine cel putin.restul D-zeu cu mila |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:49 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 17:27:40nuuuu??? Da' ce dezamagit esti, nea Thorele, pupa-ti-as sufletu' ! Stai ca ti-o ucid eu acusica...sau poate nu, ca zicea ca-i place poezia. Acu ii execut una. Ame, pe mine ma cauti? Ca si io il laud pe Thor prin private! Da' nu chiar il iubesc! |
||
tatoo Postat pe 8 Aprilie 2011 17:51 |
||
he, he, he! pai cum o fi sa ma mai si iombesti, tatoo-ule? tumna pi mini, cari n-am avut noroc, ca vorba aia: "tine-ti dusmanii aproape, asa o sa stii mai bine la ce sa te astepti" | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 17:53 |
||
numai pi mine nu ma iombesti nimenea DE CE MA????!!! gasisi Thorele? |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 17:56 |
||
vizionat te crezi smecher ai???ceapa ta | ||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 18:04 |
||
poi da?! | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 18:08 |
||
Nea Thorele, faci "abstractie" la mini, cu vrajmasii aia? Ame, daca zic ceva de iombit te maniezi, ha?? |
||
tatoo Postat pe 8 Aprilie 2011 18:09 |
||
De la: ameno, la data 2011-04-08 17:35:18 VEZIIII VUVU si Thorel te iombeste Multumesc Ameno Ameno eu iti multumesc,ca imi esti o fana uneori.stii bine ca pot citi si printre randuri.dar in general vb sau comentez subiecte care ma intereseaza.insa internetul este mijlocul de comunicare electronic cel mai rapid in acest caz.nu m-am nascut poetesa,de aceea vreau sa am poezii pe pg mele.iubesc poezia,iubesc cultura,stiinta....nu pot sa ma prefac ca apreciez discutii noncerebrale. ce sa fac draga mea fana sa fiu prefacuta sau asa cum sunt eu de fapt cu bune si cu rele ca fiecare.sa-i aduc aminte lui Thor oare ca atunci cand nu vrea ,nu face ce vor altii,macar sa recunoasca ,ca a gresit?sa ii aduc aminte ca atunci cand ii vin bazdacii nu mai iesi din " propovaduielile" lui?si asa sunt toti cu momente mai bune sau mai rele.trebuie sa ne acceptam asa cum suntem,daca nu jignim.ai vazut,multi incearca sa te calce cu" bocancii" crezand ca sunt supra zei.eu raspund civilizat si daca nu am cui ,nu-i raspund deloc.acele persoane pt mine sunt inexistente.cine cunoaste respectul primeste respect.uite ziceai sa vb si acum nu ma mai opresc.multumesc Alexandra(apropo ca cineva imi imita sistemul de aparare energetica...) |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 18:10 |
||
ati vazut mai ce face cererea de prietenie? leaga oameni...se infiripa sentimente,iubiri si alte cele... vedeti cum vuvu va apropie si mai mult unii de altii? la asta nu va gandirati |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 18:13 |
||
acum, ce fel de apropieri. | ||
si_totusi Postat pe 8 Aprilie 2011 18:15 |
||
kitty cat, de unde stii tu ca vuvu poate citi printre randuri? hmmm? las' ca te trag maine de limba, imediat cum cobor din avion |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 18:16 |
||
VUVU hai ca poti fi scurta si la obiect ...jap jap maxim doua randuri da sa te pupe mama ca-ti revii am vzut ca ai repetat cuv. fana.stai linistita nu de tine vorbeam. ce draq te barfim pe fata putin de respect nenica TATOOO zi ca nu o preferi pe VUVU cea Rujata-n bust decat asta rea si suparata de acum ha? haaa??? haaaaa??? |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 18:17 |
||
yeah, baby! am stiut io! no, abia amu poci pen' ca sa zic si io: welcome, namyi! Multumesc. Thor. PS: Moaaama, ce m-am aparat energetic amu! Deja simtz furnicaturi statice in varfu' deshtelor. |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 18:18 |
||
stie 3D melino hai mai ca parca fusaram prea cruzi cu ea haideti sa facem o spirala (NU MISA) si sa ne iubim ca fratii |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 18:19 |
||
adica, nu recunosti ca esti fana, ameno. nu vrei apropieri si atingeri | ||
si_totusi Postat pe 8 Aprilie 2011 18:19 |
||
scumpo, Unu: da' matale di ce ieshti indiscreta, ha? Si be): doar n-oi vrea amu sa dea tot din casa, dintr-o data! |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 18:20 |
||
uitai ..multumesc Ameno |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 18:20 |
||
eu de fapt incerc imposibilul vreau sa vad daca-i adevarat ce se zice cica iese unu din monitor daca ma comport urat si mi teama rau |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 18:22 |
||
Am sa ma risc odata Dar musai sa fiu beat Si-am sa ajut o fata Ce-i trebuie barbat. C-asa e crestineste Aproapelui ofera Ce tie-ti prisoseste Iar dansei...la ce spera. Pt nefe |
||
tatoo Postat pe 8 Aprilie 2011 18:22 |
||
buey, tatoo!!! n-am crezut c-o sa ma intreb vreodata: di ce nu m-o fi facut muma femeie si nefe pe deasupra? |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 18:23 |
||
De la: tatoo, la data 2011-04-08 17:51:14De la: Thor_again, la data 2011-04-08 17:27:40nuuuu??? te rog cand muzele te viziteaza,scrie poezii si aici. |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 18:24 |
||
no, vuvulino, ca tocmai iti scrise una, ce naiba? ai orbu' gainilor? a, mi-am dat seama, tastezi mai greu si nu ai apucat s-o vezi... va sa zica d-aia preferi tu copy/ paste de pe goagale decat sa scrii tu ceva |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 18:24 |
||
tatoo descantecul la vraja duhului din lampa e la etajul alalalt...crapa Elena nefe | ||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 18:25 |
||
thoru, acum imit sistemul de aparare energetic al vuvuzelei si rad cu o gura pana la urechi.o sa fiu fana ta ,daca incepi sa gadili muzele celea pe la calcaie. | ||
si_totusi Postat pe 8 Aprilie 2011 18:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am nevoiea de un svat... | 25 | De la: Ioana007 10 Martie 2009 22:30 |
Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara! | 1009 | De la: veve 14 Octombrie 2012 00:25 |
SE FACE NUNTA - vreau si eu info | 25 | De la: cinezee 12 Mai 2009 12:59 |
|
||
cum sa il cuceresc? | 67 | De la: anirica 22 Mai 2011 13:00 |
relatie veche,monotona....vreau un sfat | 40 | De la: Dor_marunt 5 Ianuarie 2010 19:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară