multam'! aluneci?neee...a venit primavara...de-acu' ne tinem bine pe picioare!! dar spuneti-mi si mie...cine pasarea cerului e jack asta?eu nu l-am cunoscut !!! ![]() si daca mi-e dat sa mai vad o halba de bere,parol ca fac urat!!! ![]() ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:24 |
||
---|---|---|
vezi mai thorele daca nu m-ai cautat pe kidz sa ma indrumi pe calea cea dreapta ![]() |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:24 |
||
daca divulg cine-i jack or sa ma chinuie pana la moarte pentru divulgarea secretului secret ![]() nu-ti pot spune...bate-ma,schingiuieste-ma,hartzuiesteme, ucide-ma dar de la mine nu o sa afli cine-i jack ![]() deja am zis prea multe si sa aflat cinei auriul deci de data asta gura-mi este pecete :...... |
||
|
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:27 |
||
Namyi, hai ca-tz' spui io, ca de la cotoroantzele aiestea n-o sa afli nimic, 'r-ar iele ale dreaq cu chelea lor de beutoare! ![]() jack e nenea jack daniels, uischeanu' ala scarbos, pe care oricand l-as schimba p-o palinca taraneasca, facuta-n casa, gospodareste. Ameano, baga ochiu' aici: http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5111/Lumea-cuvintelor-noastre/Lumea-cuvintelor-noastre-pagina-70.html Pe atunci eram "Vidar", metamorfozat ulterior in "Thor". O, tempora! ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:32 |
||
De la: ameno, la data 2011-04-08 20:27:46daca divulg cine-i jack or sa ma chinuie pana la moarte pentru divulgarea secretului secret pai nu-i frumos parinte...treci asa cu una cu doua la ''bondage''...ufff..ma trec transpiratiile plus ca si daca as vrea sa fac macar una din cele de mai sus,m-ar lua potera online ,si s-ar supara vuvu .. ![]() ma abtin ...si tac,inghit in sec,insa capul nu il plec!!! ![]() ![]() ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:32 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-04-08 17:44:01 |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 20:32 |
||
replicile de acolo ale lui zambilu fac toti banii... ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:34 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 20:32:05Namyi, hai ca-tz' spui io, ca de la cotoroantzele aiestea n-o sa afli nimic, 'r-ar iele ale dreaq cu chelea lor de beutoare! scumpul meu ocroitor,dar eu glumisi ... m-ai facut sa realizez totusi ,ce glume seci imi ''petrec'' degetele ![]() i am frickin' sad...mai ciopliti-ma nene,ca de cand prin alte lumi am uitat si sa mai fac o gluma buna. acum ia sa va vad...stie careva care-i culmea zgarceniei la o femeie?(tatoo asta e tot de la tata d-zeu sa il ierte-deci e clar care-i raspunsul ,nu?) ![]() ![]() ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:37 |
||
thor ![]() ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:37 |
||
dor,te salut! ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:39 |
||
Ameano: cotoroantzo! ![]() ![]() Namyi: aici nu e vorba de lipsa de umor la tine, ci pur si simplu de faptul ca inca nu iti cunoastem bine stilul ![]() Daca ziceai un wtf e jack ala, cred ca ne prindeam ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:44 |
||
dau o palinka thorele ![]() |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:45 |
||
namyi, te pup, ca faci scumpo? sper ca nu mi-ai trimes ceva cerere de prietenie... ![]() ca io de cand cu topicu asta...nu mai accept nimic... ![]() nici de la tatoo...care pot sa zic ca doarme cu mine in pat...in unele seri...cand sunt singura ![]() ce faceti copiilor? thor, iti zic a o suta oara ca io am palinca adevarata, de cazan...da acu, cu politia si hartuitorii astia...mi-e si teama sa te intreb unde sa o trimit...sa nu ma trezesc cu cine stie ce p-acasa... ![]() |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 20:45 |
||
De la: dor72, la data 2011-04-08 20:32:36De la: vuvuzela, la data 2011-04-08 17:44:01 |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 20:46 |
||
bre, da' fana mea namber oan unde-o disparut? ca nu mi-o mai zis cat ma coasta... numa m-o lasat ca-n tren, c-a zis ca m-am prins ca-i vorba de costuri. ![]() tusheluuuu... pi undi ieshti, scumpo? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:47 |
||
apropos de asta cu poetu' roman: cica romanu' s-o nascut poet! atunci cum mama dreaq se face ca tot hotz ajunge? ![]() Ameno, acu vazui... nu mi-e dor de vremurile alea. Prietenii stiu de ce. Sper doar ca se va intoarce o parte din ele. Atat, doar o parte, mica ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:48 |
||
De la: dor72, la data 2011-04-08 20:45:29namyi, te pup, ca faci scumpo? dorulet,nu am trimis nici o cerere...ca cica odata cu prietenia vine si iombirea...si nu vreau sa fiu dezamagita in amore... ![]() si io ![]() ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:48 |
||
pai de vreo saptamana tot urli pe-aici ca esti unguroaica...cine e rau intentionat? ![]() si daca nu te atinge..ce te-ai ofuscat? dar ma bucur mai ales de faptul ca eu as prezenta, in viziunea ta, un oarecare interes...daca mi-ai dat atentie... ![]() ati vazut mai cum stie ea? ![]() |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 20:49 |
||
tushelu o plecat sa aduca palinka iar romanu e ca deviatia de sept...se naste bun da-l strica ailalti ![]() |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:50 |
||
doaro, ce facusi? bausi apa de la pui? ia baga-i mai bine neshte versuri lu' tatoo, ca s-o ratacit bietu' de el cine stie pe ce toapic ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:51 |
||
io promit sa nu te dezamagesc...tare...tarziu... ![]() ![]() ![]() de ce namyi? in 6???????? ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 20:51 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 20:44:53Ameano: cotoroantzo! mosule ,mie imi place sa zic pe fata...fara prescurtari ..si daca o faceam ,ma prindea garbo si iar imi anula postarea... ![]() as fi vrut ca jack sa fi sunat mai romaneste sa va prindeti ca glumesc...next time,jur ca scriu ''jiac''.. ![]() vezi thorele cata siguranta si seriozitate emanai la 19?acu de ce nu mai poti nene?de ce? ![]() ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:51 |
||
cum unde-s, thoru? stau linistita cu_calcaiele-n sus si astept ca penelopa pe ulise.da, se vede ca o sa intepenesc pana te hotarasti daca aduci pana aia gadilicioasa . ![]() |
||
si_totusi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:52 |
||
no las ca si cu astea proaspete nu-i rau vezi de aia am zis eu ca-i bun fanclubul ala ne strangem toti inghesuiti vechi si noi si fo otem o betzie crancena sora cu mama zmaului... |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:52 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 20:48:22apropos de asta cu poetu' roman: cica romanu' s-o nascut poet! atunci cum mama dreaq se face ca tot hotz ajunge? astazi fura politicienii si bogatii,maine vor fura si saracii daca vor mai avea ce! ![]() |
||
vuvuzela Postat pe 8 Aprilie 2011 20:54 |
||
da, nene, de la pui..tu nu pui? ![]() si lasa, ca stiu io cand sa ii bag la Tatoo...cu tine am alta treaba...te vaz insetat...daca nu vrei treaba ta... ![]() si tu ai fost ratacit..si vad ca ai gasit cararea...intr-un tarziu... ![]() |
||
dor72 Postat pe 8 Aprilie 2011 20:55 |
||
ioooiii, scumpooo!!! va sa zica d-aia mi se intunecase mie becu', ca stateai matale cu calcaiele la inshpectie sa vina sfanta pana mea gadilicioasa! shame on me! ![]() ![]() ![]() namyi... varsta, fata moshului, varsta... deh! nu mai sunt la 80 de ani, cand rupeam apele-n doo si paseam pe mare ca pe ulita satului ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:55 |
||
De la: dor72, la data 2011-04-08 20:51:39io promit sa nu te dezamagesc...tare...tarziu... pai ca nu imi place cifra 4 ![]() just kidding'... s-apoi daca odata cu pretenia vine iubirea,nu vreau sa il superi pe tatoo ![]() da' nu mai intra asa tarziu next time...ok? ![]() |
||
namyi Postat pe 8 Aprilie 2011 20:56 |
||
doaro... cararea nu ierea ratacita, doar pusa deoparte. am avut eu motivele mele, cu confirmare de primire cand am revenit ![]() |
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 20:57 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-08 20:55:44ioooiii, scumpooo!!! va sa zica d-aia mi se intunecase mie becu', ca stateai matale cu calcaiele la inshpectie sa vina sfanta pana mea gadilicioasa! shame on me! HA.... HARR...HARRYYY POTTERR ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 20:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbat inselat | 98 | De la: DD_BB 1 Decembrie 2011 08:49 |
Party pentru femei COOL. | 10 | De la: iasomia 10 Decembrie 2011 09:43 |
Mor de durere! | 90 | De la: daniilia 28 Februarie 2010 06:46 |
|
||
Confesiune si incertitudine | 116 | De la: TEODORRD 14 Mai 2009 16:03 |
Ce sa fac? | 27 | De la: Ioana007 8 Februarie 2009 16:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9