ochii?!... te referi la petale cumva?!:P :)) Somn usor, multumesc pt companie!:) WE super!:) |
||
eu_geminy Postat pe 9 Aprilie 2011 04:01 |
||
---|---|---|
Bun dimineata!!E gata cafeaua!Cine vrea cu zahar?Cine cu lapte?Eu o prefer amara ,e dulce viata!spunea cineva pe aici ca s-a dat liber la salarii!Glumea?Sper ca nu!Eu nu prea ma uit la televizor-stiri..ma sresseaza...Dar daca nu e gluma...fac cinste!!La toti! Chiar si la 266,desi cred ca m-ar refuza..nu se simte bine unde e buna-dispozitie!Sau o fii avut ieri o zi proasta si s-a descarcat pe Garbo? | ||
elisabeta_boia Postat pe 9 Aprilie 2011 09:28 |
||
266 nu are cum sa se descarce, din moment ce reprezinta ea insasi o descarcare a cuiva mai vechi de aici...:D :)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 9 Aprilie 2011 09:33 |
||
V-ati cam facut de cap azi-noapte...pe topicul lu' Vuv! In camera ei? Pe patul ei si pe muzica sa? |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 13:57 |
||
dap... si tu ai fujit in lume, in loc sa profiti de camera si patu' ei | ||
Thor_again Postat pe 9 Aprilie 2011 14:16 |
||
Dac ai sti ce sufar c-am plecat! Le-am vazut mai tarziu si m-am ras de m-am stricat! Azi am citit "Lumea cuvintelor" .Superb superb, viata... Si bien sur...Thor, cel mai hazos! Iar nea Zambilu' cand,in sfarsit, a intrat...v-a lesinat pe toti!!! |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 14:23 |
||
ziua buna natiune ! | ||
namyi Postat pe 9 Aprilie 2011 15:13 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-04-09 09:33:57266 nu are cum sa se descarce, din moment ce reprezinta ea insasi o descarcare a cuiva mai vechi de aici...:DHai ,mie poti sa-mi spui..ce stii TU si habarnam eu?Daca nu se poate in gura mare,in particulkar pe profilul meu?Sunt o biata femeie...curioasa...curioasa..multumesc,hai ca nu spun nimanui,si te si pup! |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Aprilie 2011 21:39 |
||
nuti_vio Postat pe 9 Aprilie 2011 21:41 |
||
nutico, ce bine te simti.... ma bucur pentru tine... |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 21:43 |
||
Dorulet...multam... betty e vinovata.....postarile ei ma binedispun.. |
||
nuti_vio Postat pe 9 Aprilie 2011 21:55 |
||
daca o prindeai pe 796...mureai de ras...abia am scapat... da' nici cu betty nu ti-e rusine... mai ales cand ne "uruleste".... |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 21:58 |
||
De la: betty37, la data 2011-04-09 02:20:07De la ce s-a plecat...apoi am lipsit si eu o dupa-amiaza{de sedinta}si acum am vazut ce frumos va distrati voi:Thor-Vidar, Ameno, Dor 72,Si_totusi..la "clubul" Lumea Cuvintelor..Ce n-am inteles,pe atunci si Tatoo era?Ca la pozii...m-ati dat ..gata!!Si Thor,si Tatoo si Si_totusi!!Ati fost atat de deliciosi...v-am citit cu sufletul..si mi-a parut rau ca pe atunci nu stiam de Garbo..!!Vuvuzela va mai contra cu cate una-alta,voi...batman..o tinea-ti pe-a voastra..si nu va puteam intrerupe..nu era locul meu si nici momentul meu..era ?!Ca la un cerc literar de satira si umor!Si tocmai cand {iar folosesc -era-}era mai inaltator,mai frumos,mai plin de savoare....hop si ...266...care a dat o palma la...tot!S-a dus dr----ui tot farmecul,foata bucuria mea...unii s-au dus la culcare-noapte buna !-altii au mai cautat sa-l opreasca...dar mie mi-a lasat un gust amar!Eu n-am avut puterea sa ma amestec in trecutul frumos ,al vostru-m-am bucurat ca pot sta pe margine si sa va privesc,sa va citesc,cu incantarea copilului ce vede ptr.prima oara o minunatie!!Si el-cu picioarele-ncaltate..taman in mijlocul vostru-nici n-a catadicsit sa zica macar:"e voie?e loc si ptr. mine?"Urat gest...a stricat tot...Asta imi aminteste de copii care au construit ceva frumos impreuna,si un razgait,nebagat in seama vine si le strica constructia!! Dar eu am imortalizat frumusetea clubului vostru,si va multumesc ca mi-ati dat prilejul sa fiu langa voi!!Multumesc Thor,multumesc Ameno,multumesc Dor,multumesc Si_totusi,multumesc Tatoo....Bulina Neagra lui 266!! betty data viitoare nu sta pe margine intra si tu la marea inghesuiala.Cu cat mai multi cu atat mai bine.....beh..bulinele negre la colt cu jenunchi pe coji de nuca si manile sus. Vezi thirele??? ce ziceam eu???musai facem fanclubul...iote cat esti tu de iubit da ce nu pricep eu e cum naiba numa dezaxate iti sufla-n ceafa ciudat.... Vuvu ia verifica din nou chestia cu " sarita de pe fix"...hmmm. ce zici chiar era nevoie de diagnostic sau a fost ok si parerea mea.hmm... |
||
ameno Postat pe 9 Aprilie 2011 22:03 |
||
Amencita,ai facut ieri un regal, incepand de la pestisorul de aur! M-ai incantat, brava iubi ! |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 22:16 |
||
mai, da' cine-i "tinel" ala? sau "thirel"? Ameano, nu dadea! |
||
Thor_again Postat pe 9 Aprilie 2011 22:20 |
||
sunt oarba scuzele mele hai ca bag o corectura da jos ca sa se vada...cine are ochii de vulturi stie cine nu mai usurel cu palinka aia tatoo da vad ca si dincolo la greu dar nu imposibil au inflorit (din dorinta cui nush ) multe cnp cifre fara numar fara numar |
||
ameno Postat pe 9 Aprilie 2011 22:28 |
||
Vezi thirele??? corectura vezi Thorele |
||
ameno Postat pe 9 Aprilie 2011 22:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sa lupt pentru relatie? | 56 | De la: bluedsi 18 Martie 2009 15:55 |
Fiul meu este homosexual | 81 | De la: Micass 31 Ianuarie 2009 10:34 |
relatiile la distanta | 8 | De la: Ioana007 16 Martie 2009 17:06 |
|
||
daca aveti inima deschideti | 11 | De la: yavrum 14 Ianuarie 2009 12:13 |
sex virtual | 376 | De la: 9 Septembrie 2020 13:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară