sa zic...sa nu zic... | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:00 |
||
---|---|---|
Nu zice iubita mea! Las' sa stim numai noi doi... |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:06 |
||
buna Me_ zi-i! |
||
|
||
namyi Postat pe 14 Aprilie 2011 17:08 |
||
nu zic, nu vezi ca am interdictie? mai, eu am zis ca-s antisociala? ca tocmai mi-a plecat una care se vaicarea de barbati, hehehe nu mai am rabdare cu tampitii, asta-i semn de batranete |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:10 |
||
acum ,eu nu zic nimic...nu pari, anyway | ||
namyi Postat pe 14 Aprilie 2011 17:13 |
||
dar sunt, trust me...si inca rau de tot si ma enerveaza ca acum nu mai am starea aia ca sa ma uit la film |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:16 |
||
cine ti-a deranjat-o? starea... | ||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:22 |
||
pretena...a venit, si vorbea, si vorbea, si vorbea...si nu se mai oprea...eu dadeam din cap aprobator, si-mi venea sa caut arma ma gandeam serios sa il scap pe athos putin in casa, asaaa, din greseala ah, stai! ca tu nu stii cine e athos. cutzul meu cel fioros |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:25 |
||
ba stiam...si mai ai unu'. un fel de inger pazitor, hehe...habar n-ai cate stiu io... |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:29 |
||
hmmmm...iar esti pupacios, mami? se vede ca absenta asta de pe garbo ti-a priit ce-ai combinat zilele astea? |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:32 |
||
te faci ca nu stii???bine , hai, iote te-am visat pe tine... Nici nu stii de cate ori ti-am adus in vise flori de cate ori te-am sarutat si te-am iubit pana in zori nici nu stii de cate ori am visat ca viata mea alb-negru-i plina de culori. Asta-i...in vise, vrei-nu vrei, esti doar a mea, Michael ! |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:40 |
||
vai vai vai...mi-ai facut o poezie? o sa mi se urce la cap! da' ce spun eu? deja mi s-a urcat nu mai spun ca risc sa mor otravita din cauza doamnelor cu inima franta |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:42 |
||
toate doamnele sa stea liStinite la locurili lor. trec eu pe la ele si le repar inimioarele. si, oricum, eu nu frang, eu numa' repar cu dragostea mea. si nu-i poezie, e un cantec pe care-l ascult acu cu mult drag! na! |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:51 |
||
un cantecel? tradare! vai vai...you broke my heart |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:53 |
||
auzi, imi place melodia asta... vino sa te pup, chiar daca nu sunt eu pupacioasa frantuzeste, asa...ca ai specificat ca numai aste iti plac |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:06 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-04-14 17:42:55nu mai spun ca risc sa mor otravita din cauza doamnelor cu inima franta ori din cauza de limba proprie mushcata, you, bitch! adica little bitch! sis, di ce nu-i spui omului tat adevaru', ha? sau las' c-o asteptam pe preci, sa spuie ea mai bine, ca doar n-o vinit cloaneta dijaba 'napoi! s-o pun la munca, 't-o-n ghindutza! |
||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:13 |
||
bro, dai din casa, mami? tu esti cavalerul meu...sans peur et sans reproche |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:18 |
||
di fapt nu shtiam cum sa ma iau de ghinda cloanetei, ashe c-am dat-o cotita, sis. doar shtii ca io te iombesc pe tine, as manca sh-un pui fript pentru matale! | ||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:24 |
||
daca te iei de cloaneta, te iei de mine, capisci? cat de mult te iombesc io pe tine, cu ea am o chestie "new age", ashe... |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:26 |
||
te dai la ghinda, mistretule? unde-i namy sa spuna ea ce obsesie are pt toiagu'tau? c-asa l-o mai botezat intr-o seara... maciuca...par...toiag...mort... facea cumetrie, de-acu... Da eu i-am zis sa te intrebe si pe tine daca vrei sa-ti botezi "mortu' "... ce adevar, bre?? esti distrugator de fericiri? |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 18:29 |
||
bre, tatoo, io nu ma dau la ghinda, ma dau la posesoarea ei, 'tu-i ghindutza!... avem noi ashea, o relatie de stare cu nestare, e veche, n-ai cum s-o stii matale inca. adica unde ne prindem, ne-o tragem, pe la colturi, pe holuri, intre ietaje, printre toapice si versuri, cam ashe ceva p-orma ne pupam pe bot si asteptam a doua zi s-o loam de la capat |
||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:32 |
||
v-o trageti, ha? ioi, ishtenem...asteapta numai sa apara clony...sa vezi ce ti-o iei | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:35 |
||
poi ce sa mi-o mai iau, sis, ca oricum mi-o mai loasem io... da' ierea scoru' iegal, asa ca trebuia sa ii amintesc precilicei preeciiii |
||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:40 |
||
precilica nu-i...cine stie pe unde ii sticlesc ochii daca a scapat la posete si pantofi, vai si-amar...ca e ca mine, moarta dupa piele veritabila cat m-am rugat eu de ea sa imi de-a poseta aia de roakerita, si nu vrea, afurisita! |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:43 |
||
hihihi! ia intreab-o ce a vazut mai asta vara pe la moshu' prin parohie | ||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:45 |
||
De la: tatoo, la data 2011-04-14 18:29:33te dai la ghinda, mistretule? auzi maimuto la mine...eu is spusei toiag ,apoi aparu ame cu maciuca,la o gluma despre varsta lui thorelu...am zis ca mai are ''par de-un dus''(pleata de-o baie ,pe intelesul tau ),apoi veni si dorulet,care citi ''par'' ,si sa nu uitam maimuta care rupse tacerea cu ''mortu''.dar eu fata fina,am zis ca e doar materie moarta,si te-am corectat. am martori bre ,am martori!!! |
||
namyi Postat pe 14 Aprilie 2011 18:46 |
||
gucci? paciotti? feragamo? vai, viata mea...vrei sa ma omori? moarte de om fac pentru feragamo | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:48 |
||
m-a omorat tatoo cu melodia lui tot pe ea pedalez, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:56 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-14 14:36:53e ''romantic'' ca nu stii cine-i dupa gard...si ,hop leopardu'!!! Namyi .. Tatoo .. nu era leopard .. doar o matza deghizata .. |
||
cricat Postat pe 14 Aprilie 2011 19:57 |
||
neeeeeh...dupa gardu'meu era o pantera, mare si lenesa si cu blana lucioasa si cu...coltii ranjiti a rade... | ||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 20:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
adio criza am reusit | 11 | De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47 |
fetelor spuneti-va parerea va rog:* | 3 | De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:07 |
Prietenii "nevazuti" | 117 | De la: fleurdelis 7 Iunie 2010 19:02 |
|
||
razbunare | 17 | De la: michaela48 7 August 2009 13:35 |
UNDE NE ASCUNDEM ATUNCI CAND FUGIM DE NOI ??????????? | 184 | De la: eu2009 30 Mai 2013 18:53 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn