sa zic...sa nu zic... | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:00 |
||
---|---|---|
Nu zice iubita mea! Las' sa stim numai noi doi... |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:06 |
||
buna Me_ zi-i! |
||
|
||
namyi Postat pe 14 Aprilie 2011 17:08 |
||
nu zic, nu vezi ca am interdictie? mai, eu am zis ca-s antisociala? ca tocmai mi-a plecat una care se vaicarea de barbati, hehehe nu mai am rabdare cu tampitii, asta-i semn de batranete |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:10 |
||
acum ,eu nu zic nimic...nu pari, anyway | ||
namyi Postat pe 14 Aprilie 2011 17:13 |
||
dar sunt, trust me...si inca rau de tot si ma enerveaza ca acum nu mai am starea aia ca sa ma uit la film |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:16 |
||
cine ti-a deranjat-o? starea... | ||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:22 |
||
pretena...a venit, si vorbea, si vorbea, si vorbea...si nu se mai oprea...eu dadeam din cap aprobator, si-mi venea sa caut arma ma gandeam serios sa il scap pe athos putin in casa, asaaa, din greseala ah, stai! ca tu nu stii cine e athos. cutzul meu cel fioros |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:25 |
||
ba stiam...si mai ai unu'. un fel de inger pazitor, hehe...habar n-ai cate stiu io... |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:29 |
||
hmmmm...iar esti pupacios, mami? se vede ca absenta asta de pe garbo ti-a priit ce-ai combinat zilele astea? |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:32 |
||
te faci ca nu stii???bine , hai, iote te-am visat pe tine... Nici nu stii de cate ori ti-am adus in vise flori de cate ori te-am sarutat si te-am iubit pana in zori nici nu stii de cate ori am visat ca viata mea alb-negru-i plina de culori. Asta-i...in vise, vrei-nu vrei, esti doar a mea, Michael ! |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:40 |
||
vai vai vai...mi-ai facut o poezie? o sa mi se urce la cap! da' ce spun eu? deja mi s-a urcat nu mai spun ca risc sa mor otravita din cauza doamnelor cu inima franta |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:42 |
||
toate doamnele sa stea liStinite la locurili lor. trec eu pe la ele si le repar inimioarele. si, oricum, eu nu frang, eu numa' repar cu dragostea mea. si nu-i poezie, e un cantec pe care-l ascult acu cu mult drag! na! |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 17:51 |
||
un cantecel? tradare! vai vai...you broke my heart |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 17:53 |
||
auzi, imi place melodia asta... vino sa te pup, chiar daca nu sunt eu pupacioasa frantuzeste, asa...ca ai specificat ca numai aste iti plac |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:06 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-04-14 17:42:55nu mai spun ca risc sa mor otravita din cauza doamnelor cu inima franta ori din cauza de limba proprie mushcata, you, bitch! adica little bitch! sis, di ce nu-i spui omului tat adevaru', ha? sau las' c-o asteptam pe preci, sa spuie ea mai bine, ca doar n-o vinit cloaneta dijaba 'napoi! s-o pun la munca, 't-o-n ghindutza! |
||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:13 |
||
bro, dai din casa, mami? tu esti cavalerul meu...sans peur et sans reproche |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:18 |
||
di fapt nu shtiam cum sa ma iau de ghinda cloanetei, ashe c-am dat-o cotita, sis. doar shtii ca io te iombesc pe tine, as manca sh-un pui fript pentru matale! | ||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:24 |
||
daca te iei de cloaneta, te iei de mine, capisci? cat de mult te iombesc io pe tine, cu ea am o chestie "new age", ashe... |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:26 |
||
te dai la ghinda, mistretule? unde-i namy sa spuna ea ce obsesie are pt toiagu'tau? c-asa l-o mai botezat intr-o seara... maciuca...par...toiag...mort... facea cumetrie, de-acu... Da eu i-am zis sa te intrebe si pe tine daca vrei sa-ti botezi "mortu' "... ce adevar, bre?? esti distrugator de fericiri? |
||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 18:29 |
||
bre, tatoo, io nu ma dau la ghinda, ma dau la posesoarea ei, 'tu-i ghindutza!... avem noi ashea, o relatie de stare cu nestare, e veche, n-ai cum s-o stii matale inca. adica unde ne prindem, ne-o tragem, pe la colturi, pe holuri, intre ietaje, printre toapice si versuri, cam ashe ceva p-orma ne pupam pe bot si asteptam a doua zi s-o loam de la capat |
||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:32 |
||
v-o trageti, ha? ioi, ishtenem...asteapta numai sa apara clony...sa vezi ce ti-o iei | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:35 |
||
poi ce sa mi-o mai iau, sis, ca oricum mi-o mai loasem io... da' ierea scoru' iegal, asa ca trebuia sa ii amintesc precilicei preeciiii |
||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:40 |
||
precilica nu-i...cine stie pe unde ii sticlesc ochii daca a scapat la posete si pantofi, vai si-amar...ca e ca mine, moarta dupa piele veritabila cat m-am rugat eu de ea sa imi de-a poseta aia de roakerita, si nu vrea, afurisita! |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:43 |
||
hihihi! ia intreab-o ce a vazut mai asta vara pe la moshu' prin parohie | ||
Thor_again Postat pe 14 Aprilie 2011 18:45 |
||
De la: tatoo, la data 2011-04-14 18:29:33te dai la ghinda, mistretule? auzi maimuto la mine...eu is spusei toiag ,apoi aparu ame cu maciuca,la o gluma despre varsta lui thorelu...am zis ca mai are ''par de-un dus''(pleata de-o baie ,pe intelesul tau ),apoi veni si dorulet,care citi ''par'' ,si sa nu uitam maimuta care rupse tacerea cu ''mortu''.dar eu fata fina,am zis ca e doar materie moarta,si te-am corectat. am martori bre ,am martori!!! |
||
namyi Postat pe 14 Aprilie 2011 18:46 |
||
gucci? paciotti? feragamo? vai, viata mea...vrei sa ma omori? moarte de om fac pentru feragamo | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:48 |
||
m-a omorat tatoo cu melodia lui tot pe ea pedalez, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 18:56 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-14 14:36:53e ''romantic'' ca nu stii cine-i dupa gard...si ,hop leopardu'!!! Namyi .. Tatoo .. nu era leopard .. doar o matza deghizata .. |
||
cricat Postat pe 14 Aprilie 2011 19:57 |
||
neeeeeh...dupa gardu'meu era o pantera, mare si lenesa si cu blana lucioasa si cu...coltii ranjiti a rade... | ||
tatoo Postat pe 14 Aprilie 2011 20:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Program de afiliere | 2 | De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15 |
indrumare | 1 | De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24 |
cartea de vizita a unei femei....... | 9 | De la: m_ada 24 August 2010 00:01 |
|
||
Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești | 63 | De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52 |
cresa si gradinita din iasi | 1 | De la: garbo087162 12 Ianuarie 2011 15:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară