sex in 3

Probleme nu sunt nici daca ar face-o! Pana la urma, tot la fiecare dintre noi sta optiunea alegerii daca participam sau nu, daca suntem de acord sau nu, daca ne place sau nu ceea ce citim! Valorile alea interioare.... referitoare la notiuni ca decenta, realism, deschidere, autocunoastee...cam acolo vad eu problema:)!
As_ninge
Postat pe 24 Aprilie 2011 09:54
nu stii povestea cu gardu` si cu leopardu`, ge? totu-i o spoiala jegoasa! poti baga mana in foc ca in fiecare dintre astia de se dau evlaviosi, smeriti si imbaiati in morala crestina, precum in lapte ...ori in var?!, zace o mare mizerie a instinctelor ce mocnesc! daca s-ar dezlantui, ar fi prapad! ideea e ca, oricum e prapad, intrucat autocenzura si mutilarea fiintei, fie ea la nivelul cugetului si simturilor (atata vreme cat e vorba de manifestari firesti in sfera esentei umanului, precum `a tanji`), duce la nasterea rautatii, urii, cruzimii, a monstrului-calau in om.
esme
Postat pe 24 Aprilie 2011 09:56
Cuvinte mari pentru in topic atat de "mic"...
As_ninge
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:02
De la: esme, la data 2011-04-24 09:56:30nu stii povestea cu gardu` si cu leopardu`, ge? totu-i o spoiala jegoasa! poti baga mana in foc ca in fiecare dintre astia de se dau evlaviosi, smeriti si imbaiati in morala crestina, precum in lapte ...ori in var?!, zace o mare mizerie a instinctelor ce mocnesc! daca s-ar dezlantui, ar fi prapad! ideea e ca, oricum e prapad, intrucat autocenzura si mutilarea fiintei, fie ea la nivelul cugetului si simturilor (atata vreme cat e vorba de manifestari firesti in sfera esentei umanului, precum `a tanji`), duce la nasterea rautatii, urii, cruzimii, a monstrului-calau in om.

apucaturile ies la iveala acolo unde nu functioneaza normele (vezi situatia razboaielor, in care ajunge sa se reverse toata mizeria umana, plecand de la violuri in serie/grup si culminand cu crimele atroce, indiferent de gradul de "civilizatie" al natiunilor aflate in conflict)... cuvinte mari, precum "scara de valori", nu fac nici doi bani acolo unde dispar restrictiile de orice fel. Putem fi "decenti" si fara sa ne laudam, daca tot traim intr-un mediu oarecum restrictiv... e drept ca nu ne doare gura si daca ne laudam, vorba vine:P.
Desi bag mana in foc ca 90 % ar da cu barda-n caini, daca n-ar fi vazuti de nimeni...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:13
craciun cool, bre! pardon, pashteti regulamentar, cu lumina sfanta de la capatul tunelului, invierea, bla, bla, bla si celelalte "traditionale".
vazui ca lasai loc la unele interpretari cu "nu ma bag"-ul ala... nu am problema nici cu locul, nici cu numarul, nici cu faptul ca se spune "in public" sau in particuler, am problema doar cu participantii, mai ales cu cei care se declara "disponibili", he, he, he
Thor_again
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:13
asa ca... daca tot nu e indecent sa mancam in grup, nu vad de ce-ar fi (indecent) sa facem sex in grup...:PPP
:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:14
in Romania totul e posibil....asa ca nu va mai mirati!!!!....macar din curiozitate altii incearca ''sex in 3", se mai numeste voyaturism.
caleidoscop
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:03
voyaturism?... adica turism de voye?!...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:05
voyaturism Ge...ala-i !!!! sex de voiaj bagat in bagajele de mana :-)))) cat despre VOIERISM .....nici ala nu-i sex in trei ...vizeaza mai mult latura vizuala a subiectului ....dar Caleidoscop ...adica Alexa, Vuvu , Cezarica ...........pare sa le cam incurce .
reyya
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:13
... exact!
caleidoscop
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:13
De la: reyya, la data 2011-04-24 22:13:12voyaturism Ge...ala-i !!!! sex de voiaj bagat in bagajele de mana :-)))) cat despre VOIERISM .....nici ala nu-i sex in trei ...vizeaza mai mult latura vizuala a subiectului ....dar Caleidoscop ...adica Alexa, Vuvu , Cezarica ...........pare sa le cam incurce .

eu o scuz, reyya... ca tot a zis ca nu cunoaste decat maghiara, corect. asta pana la proba contrarie, fiindca eu nu stiu maghiara.
cat despre sexul in poseta... ii sta bine asa, nu e napasta pe capul unui biet nevinovat...:P
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:16
De la: reyya, la data 2011-04-24 22:13:12voyaturism Ge...ala-i !!!! sex de voiaj bagat in bagajele de mana :-)))) cat despre VOIERISM .....nici ala nu-i sex in trei ...vizeaza mai mult latura vizuala a subiectului ....dar Caleidoscop ...adica Alexa, Vuvu , Cezarica ...........pare sa le cam incurce .
.....se pare ca tu, nici sex in doi nu esti in stare sa faci!!!!....dar sa numeri pana la 3!!!!....saau poate ai uitat numerele mai mici!!!!
caleidoscop
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:18
De la: caleidoscop, la data 2011-04-24 22:18:09
.....se pare ca tu, nici sex in doi nu esti in stare sa faci!!!!....dar sa numeri pana la 3!!!!....saau poate ai uitat numerele mai mici!!!!

,,se pare " :-))).....dar nu uita dragutza ca ,,adevarul e mereu dincolo de noi " ( mai ales UNII dintre noi )
Have fun !! :-)
reyya
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:22
esti obsedata de persoanele enumerate de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....rau ai ajuns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:22
si ce zbieri asa?... speri sa fii auzita?:P
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:26
nimik nu intelegi Ge...era ecoul :-))))
reyya
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:27
asa-s eu, reyya... mai neintelegator...:P
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:31
asa-s eu, reyya... mai neintelegator...:P
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:31
uite, adevarul!!!....ma bucur nespus de mult ca stiu sa fac sex cu partenerul meu, si mi-as dori f.mult sa aud acest lucru si din partea ta!...in 3....e prea mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:32
De la: caleidoscop, la data 2011-04-24 22:32:37 uite, adevarul!!!....ma bucur nespus de mult ca stiu sa fac sex cu partenerul meu, si mi-as dori f.mult sa aud acest lucru si din partea ta!...in 3....e prea mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:33
cica "adevarul"... aia numai tu stii...:D
dar important e ca ai invatat sa faci secs cu partenerul tau.
fie el ala din poseta, sau ala din geanta de voyaj.:P
cu doi odata oricum nu merge, zici... dar ii iei si tu pe rand...
he he:))))))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:36
Geminy,eu am inteles ca Caleidoscop te-a provocat!De ce n-ai accepta?Te-o invata ea ce-a invatat-o partenerul ei! O experinta in plus,nu-ti strca! Nu fii carcotas..accepta! Am inteles eu gresit? Ma rusinez..
elisabeta_boia
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:47
betty, eu am dreptul de a alege sa nu invatz nimic de la un dildo...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:48
:-))))
reyya
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:50
De la: eu_geminy, la data 2011-04-24 22:16:28

eu o scuz, reyya... ca tot a zis ca nu cunoaste decat maghiara, corect. asta pana la proba contrarie, fiindca eu nu stiu maghiara.
cat despre sexul in poseta... ii sta bine asa, nu e napasta pe capul unui biet nevinovat...:P

dar ii poate lua pe toti ,,trei " in bagajele de mana la clasa bussnies sau e cu limita , Ge ?? :-))))
reyya
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:52
limita e... cati pot sa incapa, reyya...
ea sa fie sanatoasa!=))=))=))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 22:55
De la: eu_geminy, la data 2011-04-24 22:55:59limita e... cati pot sa incapa, reyya...
ea sa fie sanatoasa!=))=))=))
Vai!Vai!Vai! Decat multi si degeaba..mai bine UNUL si BUN!!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Aprilie 2011 15:21
ha , ha ce le mai place sa se invata dupa coada si fetele astea dar... cine stie ce zace in ele , toti avem cate o fantezie dar multora le este teama de a recunoaste , aici nu ai sa gasesti cauta pe site de swingers. BAFTA
garbo062494
Postat pe 2 Mai 2011 18:01
mai, ce tot palavragiti...e sex in 3, nu caterinca...va bagati la povesti...hmmmm
postul...a cam trecut...
ge, ce tot rasucesti caleidoscopul ala?
dor72
Postat pe 2 Mai 2011 20:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indecizie 33 De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22
Ce m-a intristat azi... 81 De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08
Germania sau muntii in Romania 36 De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49
Ce te ingrijoreaza in acest moment ? 129 De la: barboneli 4 Martie 2012 15:49
E ok sa il invit eu in oras ? 47 De la: wall_E 24 Iunie 2012 15:59
Setari Cookie-uri