eluto, ce simturi ai? ![]() din ce strafunduri ai iesit la lumina? ![]() te pup... ![]() deja trebuie sa largim cercul... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:41 |
||
---|---|---|
eladaela, da' ce, tri e multiplu ? | ||
elodia Postat pe 9 Aprilie 2011 19:42 |
||
va pup si io da' la sexe d'astea nu ma bag ![]() elodiuto...nu stiu io d'astea ![]() |
||
|
||
eladaela Postat pe 9 Aprilie 2011 19:43 |
||
De la: dor72, la data 2011-04-09 19:38:27ovi, vrei sa-ti fac o poezie? i-auzi!!!!...asa-i in cercu` vostru? ![]() ![]() ![]() interesant... ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:45 |
||
tatoo, pe vremuri, fam. fara copii, aveau obligatia de a plati la stat un procent din venituri... Ion Pendula era unu de-asta... si a scris la PCR ce probleme are...(ovi, fii pe faza): Ma numesc Ion Pendula Om al muncii, fara scula. Pentru ce platesc tribut Daca io nu pot sa..."ma mut" Raspunsul : Cetatene Ion Pendula Om al muncii, fara scula Cat ai degete si limba, Legea tarii nu se schimba... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:47 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-04-09 19:45:22 poti sa fii mai explicit...un picut? ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:48 |
||
Dorulet, te-apucasi de facut poezele barbatilor? I-auzi...ce frumos! Da' mie, nu? ![]() |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 19:48 |
||
Aha...si ce legatura avea cu mine??? Daaa, m-am prins! Stiu si eu unu cu pendula, da-i nashpa rau!! ![]() |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 19:50 |
||
De la: dor72, la data 2011-04-09 19:48:31De la: ovidiu42, la data 2011-04-09 19:45:22 prefer sa nu!!!... |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:53 |
||
ma, pana acuma io numa tie ti-am facut poezii... iar asta de l-am zis acum...era bancul despre care vorbeam.... si la care barbati, ma rog?! ![]() pentru mine, un barbat e barbat daca stie sa fie suficient de subtil incat sa nu recurga la ...obscenitati pentru a-mi transmite un mesaj mai...hot... cam asa, ca tine... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:54 |
||
De la: dor72, la data 2011-04-09 19:47:10tatoo, pe vremuri, fam. fara copii, aveau obligatia de a plati la stat un procent din venituri... c� cam a�e ceva... era de fapt un procent mai mare de impozitare la salariu, c� alte venituri (legale) nu aveau rom�nii pe atunci. da' �n popor �i zicea impozitul P.I.P., adic� Port Ilegal de P[a]ul� (sau, dup� caz, de cel'lalt organ, feminin) |
||
Thor_again Postat pe 9 Aprilie 2011 19:55 |
||
![]() Cam asa ca mine , care recurg la os...obce...ooo...d'alea de zisei? ![]() |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 19:55 |
||
tatooooooooooooooooo! care NU...zau ca ti-ai pierdut ceva...nu stiu inca ce... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 19:57 |
||
Sunt un pic nervos, ma, mami, ca ma acuza una de plagiat! ![]() Nu stiu ce-mi pierdu-i ,da' sigur PIP-ul ala al lui Thor, nu! |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 20:00 |
||
deci, in " prietenia " asta, cati suntem ? | ||
elodia Postat pe 9 Aprilie 2011 20:01 |
||
dupa cine te mai uiti si tu...ma dezamagesti... nu ai altceva mai bun de facut? un sex in grup, ceva...care sa te satisfaca, nu sa te omoare... am vazut "discutia" ![]() cum dracu sa pierzi PIP-ul lui Thor? ![]() ![]() ![]() poate pe al tau... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 20:03 |
||
Prietenie ii zice...ce pudica e ea! ![]() brava, Dorulet! Al meu, da,da.. |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 20:04 |
||
elo, te apuci de programari? combinatii, ceva? ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 20:05 |
||
sunteti destui. doi sunt in fata, trei in spatele lor, 5 pe laterale, in total 12 negri mititei. sau oi fi gresit socoteaua? ![]() ![]() |
||
si_totusi Postat pe 9 Aprilie 2011 20:06 |
||
elo, apuca-te de scris... ![]() ![]() ![]() io-te cum se aduna lumea...ca la "Romanii au talent".... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 20:07 |
||
tatoo, cauta-ti pipa ( asta o fi... ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 20:10 |
||
eu zic sa folosim o urna, ca eu cu asta m/am familiarizat, bagam PIP/urile alea (am zis bine ? ) amestecam, respiram, suflam si tragem, sa vedem care cu care, cine cu cine |
||
elodia Postat pe 9 Aprilie 2011 20:12 |
||
elo, ai chef de nazdravanii in seara asta... ![]() io nu am treaba cu PIP-ul... ![]() da daca vreti altceva.... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 20:15 |
||
Dorulet, fiindca vorbeai la "Prietenia" de otrava, imi veni cava in minte, numa' sa nu zici c-am copypastat-o! Pentru scumpa Doruletz...ce mi-a facut parul cretz: Ma-ncanta si ma-nfrana Amorul pentru tine, Caci ai un chip de zana Si-o gura...cum putine. Pe multi i-ai ars si inca Pe multi ai sa mai arzi Caci mintea ta adanca E cetina de brazi Ce nu se ofileste Si vesnic treaza e Si cine te jigneste... Adio...ala e!!!! |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 20:19 |
||
ce face sexul in 3 din om ! chiar ca romanii au talent ! |
||
elodia Postat pe 9 Aprilie 2011 20:26 |
||
Si stai...ca nici n-o inceput... Ce???S-o inceput?? Si io????? Ce-am facut din topicul omului! Da' si halal topic! Nu-i raspunde nimeni la solicitari? Sau le dau numai prin private? |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 20:32 |
||
Mereu incantator, Mereu surazator, Ma-ncanta, ma alinta, Ma cearta, ma iubeste, Iubitul maimutoi. Mai rade�m-amageste� Si vede-adanc prin mine, Ma face straverzie�. Si mintea-mi limpezeste In ora-asta tarzie. Cat despre limba-mi� Multi n-o-nteleg, vezi bine� Dar cat esti too prin preajma, Ma simt atat de bine�.. S-a-nceput... ![]() elo, vrei sa te opresti? ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 21:30 |
||
![]() Draga lu' tata...scumpa mea, iote cum isi arata ea iubirea gingasa, ce frumos a scos ea din sufletelul ei vorbe de alint... Eram sigur ca face si ea una, mintea ei e brici...nu degeaba i-am inchinat eu oda. Si mai are una la clubul lu' Me...m-a dat pe spate, ce usor si frumos s-a pliat ea pe poezia mea,plia-m-as eu pe trupusorul ei fin! ![]() ![]() Da'mie numa' frantuzeste imi place,na! ![]() ![]() ![]() |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 21:57 |
||
Que tu le veuilles de cette maniere... Je ne serai pudique.... ![]() Quand j'vois ta gentillesse... Je suis... Donc...monosyllabique.... Et mon cerveau s'enflame toujours... A tes sinceres mots... Que tu es beau, dans ton bel ame... Tu es bien mon heros� Mno poftim..pa frantuzeste.... ![]() |
||
dor72 Postat pe 9 Aprilie 2011 22:14 |
||
pentru francofoni deux amis discutent : -a la maison, dit le premier monsieur, c'est moi qui commande ;ainsi hier, j'ai dit a ma femme : donne/moi de l'eau chaude... -et elle t'en a donne? demande le copin emerveille devant tant de pouvoir. -oui ! et tout de suite ! car moi, pour rien au monde je ne ferais la vaisselle a l'eau froide ! |
||
elodia Postat pe 9 Aprilie 2011 23:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
E ok sa il invit eu in oras ? | 47 | De la: wall_E 24 Iunie 2012 15:59 |
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
|
||
Speed dating? | 14 | De la: garbo189525 15 Februarie 2011 23:24 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9