De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-10 23:18:56 hai ingeras ca-ti lamuresc eu "problema" barbatii sunt un fel de oameni care au ceva in plus acolo intre picioare. si e o chestie care din cand in cand se face tare. iar daca nu se face, inseamna ca nu-i bun. daca stii asta....iti va fi usor sa alegi |
||
deep2w Postat pe 1 Mai 2011 17:56 |
||
---|---|---|
hai las-o in pace pe Irinuca ...nu o inveti tu nimic pe ea CLAR!!! irina sa nu asculti de el, e barbat si e porc si el ca toti ceilalti.... |
||
ameno Postat pe 1 Mai 2011 18:18 |
||
si ea gandeste individual nu colectiv, clar? | ||
|
||
panty_C Postat pe 1 Mai 2011 18:30 |
||
ecsact cine el??? sa o strice pe ea ha ??haaa??HAAA???? porc nenica |
||
ameno Postat pe 1 Mai 2011 18:32 |
||
corect! | ||
panty_C Postat pe 1 Mai 2011 18:33 |
||
cat tupeu auzi la el, sa o lamureasca la pertu! eventual ii vorbeste la persoana a doua ca nu s-o tras cu el de sireturi! verica este CLAR!!!???nesimtire , asa ceva n-ai vazut.clar nu mai exista respectul ce era o data |
||
ameno Postat pe 1 Mai 2011 18:38 |
||
Zau asa, pe vremea mea, maica, nu "se exista" atata proasta crestere | ||
panty_C Postat pe 1 Mai 2011 18:41 |
||
zice lumea ca avem ceva cu omul dapai chiar ..io nu stiu zau ce se intampla cu tineretul din ziua de azi |
||
ameno Postat pe 1 Mai 2011 18:44 |
||
Panterutzo, ce sa mai zic de vremea mea? | ||
Thor_again Postat pe 1 Mai 2011 18:46 |
||
intram in tilt daca trebuie sa ne gandim care "era"a vremea ta thorele | ||
ameno Postat pe 1 Mai 2011 18:49 |
||
Thorele, in vremuri vrei sa ne batem sau in... nu in ciorapi nu vreau eu sa ne mirosim | ||
panty_C Postat pe 1 Mai 2011 18:56 |
||
Pantero, ai fost tare inteleapta la faza cu ciorapii | ||
Thor_again Postat pe 1 Mai 2011 18:59 |
||
panty_C Postat pe 1 Mai 2011 19:01 |
||
ameno Postat pe 1 Mai 2011 19:03 |
||
De la: devid0097, la data 2011-05-01 17:42:31cei buni sunt pe cale de disparitie,pacat ca raman numai escrocii de care ne batem joc la maxim ca de ihttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/14425.html#ubit nu merita.vam pupat.Eu nu cred ca iti bati joc de excroci,,pt ca aia sunt rai si iti pun parul pe moate....mai degraba oamenii isi bat joc de oamenii cumsecade pt ca aia nu stiu sa se impuna si confunda pana si ei,bunatatea cu prostia...A fii om cumsecade nu inseamna ca trebuie sa fie carpa de sters pe jos a oamenilor rai si nesimtiti....trebuie sa le zici ceva si sa ii faci sa isi inghita limba |
||
ingerasulluptator Postat pe 1 Mai 2011 20:55 |
||
Eu nu cred ca iti bati joc de excroci,,pt ca aia sunt rai si iti pun parul pe moate....mai degraba oamenii isi bat joc de oamenii cumsecade pt ca aia nu stiu sa se impuna si confunda pana si ei,bunatatea cu prostia...A fii om cumsecade nu inseamna ca trebuie sa fie carpa de sters pe jos a oamenilor rai si nesimtiti....trebuie sa le zici ceva si sa ii faci sa isi inghita limba | ||
ingerasulluptator Postat pe 1 Mai 2011 20:57 |
||
papusel Postat pe 1 Mai 2011 22:11 |
||
De la: ameno, la data 2011-05-01 18:18:06hai las-o in pace pe Irinuca ...nu o inveti tu nimic pe ea CLAR!!! neshte cercetatori au descoperit apa calda ... altii ... au descoperit ca leii se imperecheaza de pana la 50 de ori pe zi ... taurii de pana la 7 ori pe zi .. fireshte nu cu aceeasi vaca ... iar orgasmul la porci ... cu o singura scroafa dureaza circa 30 de minute ... acum sa judece cine vrea si cine poate ... eu as prefera calitatea inaintea cantitatzii ... deci .. putem fi porci .. ca nu e nimic rau in asta ... si cand ma gandesc ce orgasm intelectual m-ar apuca uneoriiiiiiii |
||
alfheim Postat pe 2 Mai 2011 16:15 |
||
alfheim este ca esti proaspat pe aici lalalala |
||
ameno Postat pe 2 Mai 2011 19:20 |
||
las'ca il lamureste irinuca. |
||
quasaria Postat pe 2 Mai 2011 19:27 |
||
sa nu zica ca nul-am avertizat ehehehe cand l-om alintam noi porcusorul nostru sa ne trimita flori si bere... dar cand apare ingerasul da cu bata-n e lsi-l face ditai porcu eheheheh atunci sa-l vedem la apel in fata 30 min wwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaa firar porcu sa fie |
||
ameno Postat pe 2 Mai 2011 19:30 |
||
De la: alfheim, la data 2011-05-02 16:15:05Da oricum barbatii nu se pricep decat la imperechere....Responsabilitatile le pun in spinarea femeilor...si prostesc mintea femeilor,,,sa fie dependente de sex,ca sa aiba ei ce trage...Apoi vor femei serioase ca sa se casatoreasca...si cumsecade pe deasupra....si ei sunt rai si curvariDe la: ameno, la data 2011-05-01 18:18:06hai las-o in pace pe Irinuca ...nu o inveti tu nimic pe ea CLAR!!! |
||
ingerasulluptator Postat pe 2 Mai 2011 22:07 |
||
si femeile e victime ......si se impedeca si cad sub si pe barbatii care e porci | ||
floare_cu_colti Postat pe 2 Mai 2011 22:11 |
||
Pai da femeile sunt victimele barbatilor....Si barbatii sunt si ei victimele altor oameni rai....Cu Dumnezeu omul nu mai este o victima a rautatii....Dar si multi oameni au crezut ca sunt cu Dumnezeu si au facut pe victimele pt ca asa i-au invatat preotii....Preotii sunt excrocii cei mai rai,,,dar tot barbati sunt..Barbatii nu au inima....Au distrus viata multor oameni cu minciunile si egoismul lor | ||
ingerasulluptator Postat pe 2 Mai 2011 22:19 |
||
Si barbatii sunt victime....Pt ca nici pe ei nu ii ajuta Dumnezeu sa se fereasca de rau si sunt chinuiti de ganduri rele si chinuiesc si ei pe altii sunt distrugatori....Omul care vrea sa aiba ganduri bune,,,trebuie sa se smereasca si sa il lase pe Dumnezeu sa intre in minte....O sa fie la inceput o lupta cu gandurile rele,,,si cu patimele.,....Dar omul daca imi smereste mintea si se roaga....si sa infraneze de la toate pacatele si lucrurile urate....Pt ca satana are putere asupra pacatului si a mizeriei si poate strica gandurile care vin de la Dumnezeu.....De asta este bine ca omul sa se infraneze de la pacate si sa isi smereasca mintea ca Dumnezeu sa il conduca si sa il scoata din mizerie si necazuri....Si multi dintre oameni din cauza mandriei prefera sa se inece,,,decat sa se smereasca si sa accepta mana ajutatoare a lui Dumnezeu....practic smerenia este iubire care te ajuta sa iubesti pe oameni....Dar la inceput pare a fii o umilinta....Dar practic smerenia este iubirea...smerenia te ajuta sa iubesti pe oameni si sa nu te crezi deasupra lor,,,da pe obraznici trebuie sa ii pui in banca lor | ||
ingerasulluptator Postat pe 2 Mai 2011 22:29 |
||
Si barbatii sunt victime....Pt ca nici pe ei nu ii ajuta Dumnezeu sa se fereasca de rau si sunt chinuiti de ganduri rele si chinuiesc si ei pe altii sunt distrugatori....Omul care vrea sa aiba ganduri bune,,,trebuie sa se smereasca si sa il lase pe Dumnezeu sa intre in minte....O sa fie la inceput o lupta cu gandurile rele,,,si cu patimele.,....Dar omul daca imi smereste mintea si se roaga....si sa infraneze de la toate pacatele si lucrurile urate....Pt ca satana are putere asupra pacatului si a mizeriei si poate strica gandurile care vin de la Dumnezeu.....De asta este bine ca omul sa se infraneze de la pacate si sa isi smereasca mintea ca Dumnezeu sa il conduca si sa il scoata din mizerie si necazuri....Si multi dintre oameni din cauza mandriei prefera sa se inece,,,decat sa se smereasca si sa accepta mana ajutatoare a lui Dumnezeu....practic smerenia este iubire care te ajuta sa iubesti pe oameni....Dar la inceput pare a fii o umilinta....Dar practic smerenia este iubirea...smerenia te ajuta sa iubesti pe oameni si sa nu te crezi deasupra lor,,,da pe obraznici trebuie sa ii pui in banca lor | ||
||
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-02 22:29:36Si barbatii sunt victime....Pt ca nici pe ei nu ii ajuta Dumnezeu sa se fereasca de rau si sunt chinuiti de ganduri rele si chinuiesc si ei pe altii sunt distrugatori....Dar practic smerenia este iubirea...smerenia te ajuta sa iubesti pe oameni si sa nu te crezi deasupra lor,,,da pe obraznici trebuie sa ii pui in banca lor cand iti raspunsesem si io mai animat ... iete ca ai postat de s-a umplut vazduhul ... :) si postul meu n-a mai aparut ... sau poate dor sta la rand ... :) |
||
alfheim Postat pe 2 Mai 2011 22:50 |
||
alf, eu nu stau la rand...niciodata! (sper ca nu esti 266 si ti s-a pus pata si pe mine.... ) | ||
dor72 Postat pe 2 Mai 2011 22:52 |
||
De la: dor72, la data 2011-05-02 22:52:53alf, eu nu stau la rand...niciodata! (sper ca nu esti 266 si ti s-a pus pata si pe mine.... ) daca tot ma alintzi zi-mi alfh ... ca alf = alien life form .. si io nu iecstrapamantean.... si acolo cu randul era pt ingerash ... nu sunt nici 265 nici 267 si nici 266... :) |
||
alfheim Postat pe 2 Mai 2011 22:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FEMEIA RAC CINE ESTE RAC?PARERII SI OBIECTII DEFECTE SI CALIATI:) | 60 | De la: iasomia 15 Februarie 2010 15:30 |
oare il iubesc??? | 12 | De la: hermosa20 6 Iunie 2012 00:37 |
Lyoness-recomanzi si castigi! | 1 | De la: garbo045767 7 Martie 2010 09:32 |
|
||
confuzie... | 27 | De la: dor72_ 10 Ianuarie 2012 18:20 |
Afemeiat? | 4 | De la: garbo099510 8 Martie 2010 00:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice