buna seara bebelusul meu de 1 luna are dermatita atopica ,medicul ne-a recomandat sa facem baie cu tarate de grau sa mai confruntat cineva ? |
||
garbo180464 Postat pe 14 Aprilie 2011 19:27 |
||
---|---|---|
sunt foarte bune taratele ....foloseste cu incredere ! | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2011 20:17 |
||
Draga Doamna, Sunt consilier terapii alternative cu Bioptron, am recomandat folosirea lui unei persoane cu un copil cu aceeasi afectiune si mi-a spus ca i-a folosit si s-a rezolvat. Eu personal am aplicat Bioptronul si tatalui meu care este diabetic si avut o rana urata la picior care nu se inchidea - s-a vindecat foarte frumos. Pentru mai multe detalii privind folosirea Bioptronului vizitati: www.bioptron.ro Pentru achizitia lui contactati-ma: Elena Bulugea tel. 0723591500 Va urez multa sanatate si Paste Fericit! |
||
|
||
sandaelenus Postat pe 22 Aprilie 2011 05:06 |
||
buna, fetita mea la 6 luni a fost diagnosticata cu dermatita atopica,dr. dermat.mi-a prescris elocom si produse de la sebamed pt baita.acum are 3 ani ,dar nu am scapat complet de bubite,cand si cand apar pusee.va doresc multa sanatate. | ||
viorik_kidz Postat pe 26 Aprilie 2011 20:12 |
||
Multumesc,dupa baita cu tarate de grau si unguentul TRIXERA a trecut dermatita speram sa nu mai apara.ACUM NE CONFRUNTAM CU NISTE BUBITE MICI PE FATA CA UN FEL DE COSURI IN PIELE.SA MAI CONFRUNTAT CINEVA? CE ATI FACUT? ![]() |
||
garbo180464 Postat pe 2 Mai 2011 15:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sarcina | 2 | De la: garbo_417649 3 Noiembrie 2015 15:04 |
concediu de maternitate | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 11:27 |
Dumnezeu a vrut mereu sa ii ajute pe oameni,,le-a trimis crestini care vroia sa ii ajute pe oameni la construirea caracterelor,dar au fost impedicati sa isi continue lucrarea..Dar Dumnezeu mereu a vrut sa ii ajute pe oameni,numai ca oameni nu se lasa asa | 12 | De la: ingerasulluptator 1 Mai 2012 08:33 |
|
||
ajutati-ma mamici | 25 | De la: Laura_M 12 Decembrie 2010 17:21 |
Ai nevoie de un sfat in vreo problema? | 12 | De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 00:53 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9