Cum dezvatam copilul de suptul degetului?

De la: vuvuzela, la data 2011-04-17 00:16:47'Suptul degetului la sugar si copil mic

Altii considera ca terapia este necesara chiar si atunci cand copilul nu este de acord. ... dispozitive orale: scad placerea copilului de a suge degetul; ...'

in concluzie la copii nu se foloseste expresia;'oral pleasure"=placere orala ci "PLACEREA COPILULUI DE A SUGE DEGETUL".

Namyi daca traduceai corect in romaneste observai si tu greseala de traducere cu alta conotatie.invatati engleza dupa manuale mai ales cand este vb de medicina.lasati goagalul din care spicuiti 3 fraze aruncandu-le in ochii fraierilor.

mai ,,desteptaciunea forumului ".....citeste cate ceva despre sexualitatea copilului in psihologia freudiana..ca vad ca esti out. Macar opreste-te ca ne ucizi pe toti cu ineptiile tale.
Poftim!
http://www.freudfile.org/psihanaliza/sexualitate.html
reyya
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:20
namyi, ia sa-i multumesti tu vuvei...ca ti-a "intarcat" baietu'
cum face ceva nepotrivit..ii spui de vuvu..si nu mai face el....in vecii vecilor...
macar ea e consecventa...la sex oral...
dor72
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:23
De la: vuvuzela, la data 2011-04-17 00:16:47'Suptul degetului la sugar si copil mic

Altii considera ca terapia este necesara chiar si atunci cand copilul nu este de acord. ... dispozitive orale: scad placerea copilului de a suge degetul; ...'

in concluzie la copii nu se foloseste expresia;'oral pleasure"=placere orala ci "PLACEREA COPILULUI DE A SUGE DEGETUL".

Namyi daca traduceai corect in romaneste observai si tu greseala de traducere cu alta conotatie.invatati engleza dupa manuale mai ales cand este vb de medicina.lasati goagalul din care spicuiti 3 fraze aruncandu-le in ochii fraierilor.

TRADUCERE CORECTA MEDICAL;child's finger sucking pleasure. (placerea copilului de a suge degetul)
vuvuzela
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:25
reyya ...

nu puteai sa-i recomanzi ceva mai usor, ca de inceput? o carte de colorat, un abecedar, o atentie, ceva?...
Thor_again
hai ca mi-am adus aminte de o amica ,moldoveanca de peste prut...cand il vedea pe al meu dand din buzisoare pe la o luna si ceva mereu zicea:''eeeee...el vrea sa SUGE ceva...nicolasha,ce vrai sa suge tu?tat ii bun !tat ii bun!'
namyi
pai acolo era baiu'...a-nvatat copilu' de la primu' contact cu lumea...mai dezvata-l acu....
dor72
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:28
Offf Doamne, cred ca e dulce foc... micutul...
Si mai lasa tigarile alea daca o astepti pe fatuca... (asa cred.., nu?)
picaturaderoua
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:32
e3 dulce foc...numai ca acum e cu mucii pan' la brau,(daca sunt ocupata pe garbo si nu ii sterg!!! )
picatura trage un ochean pe la poze...sa vezi ce golan am...
mai cand am ramas insarcinata cu niko,m-am lasat in 2 zile,dar acum e stresul mare...sincer,imi vine sa matur cu mine pe jos la fiecare fum tras...dar am avut ceva incercari in a ma lasa si cat pe ce sa ajung la dr. de zacut....ziceai ca sunt la rehab
namyi
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:39
De la: dor72, la data 2011-04-17 00:28:30pai acolo era baiu'...a-nvatat copilu' de la primu' contact cu lumea...mai dezvata-l acu....

dor,da sa te pup ca ai dreptate...tipa ma ajuta ca eram bolnava atunci,si cum n-a mai venit,cum a inceput sa suga'' obiectul ''
trre s-o sun sa-i bat obrazul
namyi
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:41
namyi ....

cricat
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:45
De la: namyi, la data 2011-04-17 00:41:18
De la: dor72, la data 2011-04-17 00:28:30pai acolo era baiu'...a-nvatat copilu' de la primu' contact cu lumea...mai dezvata-l acu....

dor,da sa te pup ca ai dreptate...tipa ma ajuta ca eram bolnava atunci,si cum n-a mai venit,cum a inceput sa suga'' obiectul ''
trre s-o sun sa-i bat obrazul

adica cine a inceput sa suga... ce?! ca e prea ambigua exprimarea...:PPP
:))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:47
nu draga... sa vina sa mai suga si ea...daca...tat ii bun...
namyi, iubito...lasa prostiile...zi-mi, ai facut ceva cu piticul azi?
zi-mi doar daca ai avut timp de ceva...
dor72
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:47
De la: dor72, la data 2011-04-17 00:47:44nu draga... sa vina sa mai suga si ea...daca...tat ii bun...
namyi, iubito...lasa prostiile...zi-mi, ai facut ceva cu piticul azi?
zi-mi doar daca ai avut timp de ceva...

dor...:(((
la prima ora refuz total(lapte cu biscuiti),asa ca i-am dat un pic de lapte cu sippy(la tv ca numai asa bea lichide)
la pranz supa,refuz total,(am vorbit,i-am explicat,etc...tot ce m-ai invatat)...a urlat,a plans,a zbierat,si iar am tipat la el,si asa denaturata i-am dat una peste mana(usor),cand a luat castronul si l-a aruncat pe jos(pe mocheta-noroc ca o schimbam luna viitoare )
la cina(2 felii de ham,paste spirale si avocado)-nu a vrut decat in picioare cele 2 feliute(40g in total).iar plans urlat si alte alea...
am incercat acum cu o banana dar a scuipat-o cat colo
mi-a baut vreo 400ml de lichid azi...nici pipi nu a facut de vreo 6 ore:((
ma duce la disperare.iar noaptea se trezeste la 10-11 si urla cate 3-4 ore,pana pica mort...niciodata nu a plans noaptea pana acum 3 zile(o fi de la raceala???)
a incercat si george sa ii dea ,dar n-a luat nici o lingura de la el...
te pup dragalaso
namyi
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:08
te pup cri...
namyi
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:09
Namyi, cum puii mei sa-ti vad micutul, daca tu ma tii la distanta?
I-a vezi ce faci pe acolo...
picaturaderoua
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:10
e destept, micutul... va are la manuta...
oare il doare ceva? sau asa va are pe amandoi langa el...doarme separat?

multa rabdare....te rog....iti tin pumnii...
dor72
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:13
mereu a dormit singur...de la 2 luni in camera lui,de la 8 luni il pun in pat si se culca fara probleme...poate de la dinti si raceala.mie ,mi-e sa nu se obisnuiasca asa,ca noi suntem in cap de nesomn...merci
namyi
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:18
eu zic ca si asta poate fi o problema...de cand a stat in spital...
se trezeste si plange pentru ca ii este frica sau pentru ca vrea dovezi de siguranta...
incearca sa il culci cu voi in camera, ce zici? macar pana trec problemele astea...si daca tu esti asa stresata, se transmite...totul...
te pup..si nervi de otel....noapte buna...
dor72
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:22
De la: dor72, la data 2011-04-17 01:22:22eu zic ca si asta poate fi o problema...de cand a stat in spital...
se trezeste si plange pentru ca ii este frica sau pentru ca vrea dovezi de siguranta...
incearca sa il culci cu voi in camera, ce zici? macar pana trec problemele astea...si daca tu esti asa stresata, se transmite...totul...
te pup..si nervi de otel....noapte buna...

dor ,in spital a fost acum 2 luni...el de 3 zile plange...de cand i-a pus parchet in camera
noapte buna domnitza scumpa
namyi
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:36
scoate parchetu' muiere....nu supara ingerashu'...
dor72
Postat pe 17 Aprilie 2011 07:39
Reyya ,multumesc pt;''
'mai ,,desteptaciunea forumului ".....citeste cate ceva despre sexualitatea copilului in psihologia freudiana..ca vad ca esti out. Macar opreste-te ca ne ucizi pe toti cu ineptiile tale.
Poftim!
http://www.freudfile.org/psihanaliza/sexualitate.htm"l ",insa te las pe tine sa studiezi 'sexualitatea la copii'".
vuvuzela
Postat pe 17 Aprilie 2011 08:30
cred ca va complicati cu cartile si toate teoriile. mai bine uitati-va la copil si incercati sa-l intelegeti.
si la mine bebelusa a avut tendinta de supt deget. dar era doar in momente in care se plictisea. si atunci ii dadeam o jucarie, o frunza, orice care sa ii distraga atentia. acum roade la tetine. dar mai mult pentru ca ii dau dintisorii.
mai lasati cartile si incercati sa va intelegeti copilul. ce vrea el. cum v-ati simti daca ati fi intr-o lume in care nimeni nu ar intelege ce vreti si ati fi si limitat in miscari?
gm_ignat
Postat pe 17 Aprilie 2011 08:41
De la: gm_ignat, la data 2011-04-17 08:41:04cred ca va complicati cu cartile si toate teoriile. mai bine uitati-va la copil si incercati sa-l intelegeti.
si la mine bebelusa a avut tendinta de supt deget. dar era doar in momente in care se plictisea. si atunci ii dadeam o jucarie, o frunza, orice care sa ii distraga atentia. acum roade la tetine. dar mai mult pentru ca ii dau dintisorii.
mai lasati cartile si incercati sa va intelegeti copilul. ce vrea el. cum v-ati simti daca ati fi intr-o lume in care nimeni nu ar intelege ce vreti si ati fi si limitat in miscari?

www.mami.ro

"Dezvata-l de suptul degetului!

Experienta fiecareia dintre voi poate fi de mare ajutor multor mame aflate la inceput de drum.

Degetel detronat de ursulet

"Eu am rasuflat usurata cand Alexandru a renuntat brusc la suzeta. Abia dupa cateva zile mi-am dat seama ca smecherul a inlocuit-o cu propriul degetel.

Stiam ca e vorba despre o dependenta afectiva si m-am straduit sa i-o transfer catre ceva mai inofensiv. Am cumparat impreuna cu el un ursulet de plus, pe care l-a indragit imediat si cu care s-a obisnuit sa doarma noaptea. Incet, incet, jucaria framantata in manute l-a facut sa uite de degetel." (Mirela, 28 de ani, Bucuresti)."
vuvuzela
Postat pe 17 Aprilie 2011 09:03
ardei iute in timp ce doarme,pur si simplu ii dai degetul cu ardei iute.Daca nu functioneaza din prima , mai repeta. La un moment dat va inceta din cauza gustului.
ave
Postat pe 17 Aprilie 2011 23:03
ardei iute in timp ce doarme,pur si simplu ii dai degetul cu ardei iute.Daca nu functioneaza din prima , mai repeta. La un moment dat va inceta din cauza gustului.
ave
Postat pe 17 Aprilie 2011 23:03
Ai incercat? La tine a functionat? Soacra mea, cand era sotul meu mic, a incercat toate metodele fara nici un rezultat inclusiv cu bandajarea degetului si ardei iute. Eu inca nu am incercat nimic. Doctorul pediatru a zis sa mai astept ca e inca mic. Deocamdata ma documentez.
alexasobolu
Postat pe 18 Aprilie 2011 15:27
Nu ma bag in "razboaiele " voastre cu vuvu . Dracu m-a pus sa-mi dau cu parerea , eu stiam ca suptul degetului la copil este lipsa de afectiune , se simte singur sau tanjeste dupa sanul mamei sau ambele altceva nimic .
garbo174243
Postat pe 20 Aprilie 2011 00:14
Stati asa un pic acum am citit tot topicul vuvu a specificat placerea orala la copil , adica placerea vizuala , placerea gustativa etc . Cred ca asta a vrut sa spuna de fapt , alminteri imi e greu sa cred ca poate cineva sa gandeasca altfel despre copii nici nu vreau sa ma gandesc .Baaarrrr.
garbo174243
Postat pe 20 Aprilie 2011 00:30
De la: garbo174243, la data 2011-04-20 00:14:22Nu ma bag in "razboaiele " voastre cu vuvu . Dracu m-a pus sa-mi dau cu parerea , eu stiam ca suptul degetului la copil este lipsa de afectiune , se simte singur sau tanjeste dupa sanul mamei sau ambele altceva nimic .

si eu imi permit sa te contrazic...flacaul meu e 24/7 cu mine,incolacit de gatul meu,de abia pot sa fac cate ceva prin casa...cand atau la pc ...sta cu capul pe burta mea/...isi suge degetul 20 de ore din 24,inclusiv in somn...altii sug degetele inca de cand sunt mamele gravide si stau acolo inghesuiti si in x si cu degetelul in gurita...
namyi
Postat pe 20 Aprilie 2011 00:30
sta cu capul pe burta ta ? vorbeste cu cel micut de acolo ?
cricat
Postat pe 20 Aprilie 2011 00:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gradinita King George Militari (aproape de metrou Pacii) 2 De la: Aliseb 25 Aprilie 2012 23:37
PENTRU OMUL DIN TINE ! 119 De la: liaiedera 5 Aprilie 2010 19:39
va rog ajutati-ma k nu mai inteleg... 12 De la: lady_corina 22 August 2009 23:41
despre mastopadie fibroadenoza 1 De la: mely75 14 Octombrie 2008 20:23
Ai nevoie de un sfat in vreo problema? 12 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 00:53
Setari Cookie-uri