sa stii ca ge are mansarda...mare... are cateva tigle sarite...in rest, sanatoasa...plina de gramatica si eruditie... |
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 17:00 |
||
---|---|---|
asta vroiam sa spun si eu doruleato... Cvio ... mai informeaza/te ..... |
||
cricat Postat pe 9 Mai 2011 17:01 |
||
cri, de ce sa se informeze? ge e delicatesa...nu e pentru tot pofticiosul... si e foarte greu de digerat daca nu ai mai "mancat" inainte... Cvio, nu e tnuva....la oferta....are brandu' lui.... |
||
|
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 17:06 |
||
delicatesa zici ..... |
||
cricat Postat pe 9 Mai 2011 17:17 |
||
tu cum i-ai zice? | ||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 17:23 |
||
as mai adauga si exotica .... nu place la toata lumea .... | ||
cricat Postat pe 9 Mai 2011 17:34 |
||
eeee..... uneori pica prea greu... in rest, te obisnuiesti... uite ca am luat-o pe aratura...si altii culeg tnuva... |
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 18:46 |
||
n-ati luat-o pe aratura, fetelor! are noima ce spuneti! foarte! | ||
esme Postat pe 9 Mai 2011 19:04 |
||
asa zici tu.... sa vezi cand apare "lumea".... |
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 22:13 |
||
ti/e frica doruleato .. de gura "lumii" ai ? fetelor ... o tnuva .. ceva ... oare merge cu bere nefiltrata de grau ? |
||
cricat Postat pe 9 Mai 2011 22:24 |
||
mai oameni buni............ ma faceti sa rad... dar totusi biata femeie ce a vrut sa demonstreze de a postat 2 pagini cu acelasi raspuns?????/ mai ales dupa ce s-a incheiat concursul?????????????/ sau nu mai conteaza???? |
||
adryaana Postat pe 9 Mai 2011 22:45 |
||
Cred ca sunt efectele secundare ale utilizarii inulinei, in exces! | ||
As_ninge Postat pe 9 Mai 2011 22:50 |
||
cri, cred ca nu am vorbit cam de multisor.... auzi la ea...mi-e frica....am facut deja ceva...de frica.... sunt de-a dreptul timorata... dati repede o tnuva....sau ceva aer...potrivit pentru mansarda.. |
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 22:51 |
||
da doruleato .. nu am mai reusit sa vorbim. iti dau o bere ... sa se retina.... la cutie desi la frigul asta ... merge un vin fiert |
||
cricat Postat pe 9 Mai 2011 22:55 |
||
fato, eu cand beau, nu vorbesc...iti poti inchipui asa ceva? si nu pot renunta la unele privilegii...sunt egoista... da la o pupatura...nu ma dau inapoi... |
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 22:57 |
||
De la: CVio, la data 2011-05-09 16:57:00multumesc geminy............tu ai mansarda? daca mansarda mea e sanatoasa au ba, nu e problema ta. dar acceptand ideea ca ai fi tu AIA "sanatoasa", te intreb daca stii cum se numesc cei care adora sa faca gesturi repetitive. hai sa te ajut: e vorba de idioti. mai precis IDIOATE, in cazul celor de sex feminin.:P :)) (nimic rau in asta, si idiotii sunt foarte utili, la o adica... de exemplu, sa lucreze strangand aceleasi suruburi la banda, ca in "Timpuri Noi"... am divagat, oricum nu stii despre ce vorbesc...:P) sa revin: nu te jignisem cu nimic. iti adresasem o intrebare, vazand ca floodezi (nici asta nu e insulta, nici injuratura, madamo!) aiurea un topic care se si inchisese. ti se pare un gest al unei persoane aflate in toate mintile?!!! te las pe tine sa(-ti) raspunzi. fiindca eu stiu oricum.:P cu respect iti multumesc pentru raspuns, acum m-ai edificat... adaugand ca stai bine si cu reflexele de tzatza de shantz. (nu ca (n-)ai fi!... :D) te mai informez ca, aflandu-ne pe un forum, nu e neaparat necesar sa ne cunoastem, ca sa ne spunem parerile... inclusiv atunci cand intalnim persoane frustrate si/sau cretinoide. te-ai suparat, sau nu-mi permiti?... ete fleoshc... de aia nu mai pot eu!:P:))) bine ca stiu, o sa mai te ajut - eventual - sa musti din tastatura...:D :))) iar pe profilul tau, care e PUBLIC, intru ori de cate ori vreau, ca sa vad la ce te duce bibilica. si chiar sa vad cine esti, ma rog... (e drept ca nu prea ai ce arata, si chiar as risca sa fiu idiot, intrand prea des pe un profil "interesant" ca al tau.:D) oricat ai fi de indignata, e un profil pe care cu manutza ta l-ai expus, ca sa vada lumea cat de "frumoasa" esti, si e la indemana oricui, deci si a mea... clar? iar daca nu-ti convine, ia-ti profilul acasa. si du-te cu tot cu el...:P :))) ca sa nu fii cumva surprinsa pe viitor, voi scrie orice, oricat, oricand doresc, fiindca imi face o deosebita placere sa agatz tzatze ca tine. cu spoilerul masinii, evident...:D :))) cat despre afirmatia ca nu as sti romana, sau gramatica... voi fi cam neelegant, dar crud de sincer... fiindca nu-ti place sa fii mintzita, din cate vad: hai sictir... si - cu politete o spun, fiindca as putea sa nu te salut -, (nu ca ai merita) (cumva) hai pa(h) :=)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:05 |
||
ai trecut la fructe de mare? | ||
dor72 Postat pe 10 Mai 2011 00:14 |
||
dor, cri, esme s.a.... eu va multumesc pentru aprecierile pe care sincer nu le merit... insa aparandu-ma, va expuneti oarecum babizducilor din tartacutza unei tzatze care tine cu tot inadinsul sa se bage in seama (de la postari repetate pana la imbecilitate, la colectia de frustrari/insulte pe cine i se casuneaza, avand carentze evidente de... educatie, sa-i spunem asa...:P). voi stiti ca ma descurc singur atunci cand am face cu astfel de "haiduci" (in jargonul psihiatrilor:D) si nu cer nimanui sa sufere din cauza mea, aparandu-ma...:) cu toata prietenia care ne leaga, v-o spun: zau nu merit!...:) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:16 |
||
nu spune nimeni ca nu te descurci Ge... dar nu ar mai fi asa placut fara ajutorul nostru ... |
||
cricat Postat pe 10 Mai 2011 00:23 |
||
stim noi ca nu meriti... si nu de aia am facut-o... era asa, de distractie.... nici nu tre' sa multumesti, ca nu ti-am facut niciun favor ( mai ales eu) uneori imi pici cam greu...dar ce sa faci cu viciile astea... stii ca iti face rau, da mai vrei... P.S. acum sunt la faza cu oja...si de aia m-ai prins p-aci... da tu de cand esti asa de modest, bre? sau nu meriti ce ti-a facut tnuva asta? |
||
dor72 Postat pe 10 Mai 2011 00:24 |
||
De la: dor72, la data 2011-05-10 00:14:03ai trecut la fructe de mare? he he he, nu stiam unde bati... acu vazui ca in poza aia de era tinuta la poarta (noua a) castelului, are in cap o hydra care-i suge creierii...:D:D:D =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:25 |
||
cricutzo, nici tu nu dormi? io-te telenovela.... |
||
dor72 Postat pe 10 Mai 2011 00:25 |
||
De la: dor72, la data 2011-05-10 00:24:35stim noi ca nu meriti... lol... la tine nu e buna tnuva... cand nu ma digeri, ia un triferment. e ieftin si bun... tot sfat dezinteresat, de la un prieten.:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:27 |
||
De la: cricat, la data 2011-05-10 00:23:17nu spune nimeni ca nu te descurci Ge... cri, nu zic ca nu-mi place(-ti:P) da' de ce sa v-o furati aiurea in tramvai de la cate o gioarsa ne... consolata?...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:28 |
||
nu dorm dor... ce? asa devreme? .. e tanara vremea ... mi s/a facut de lapte tnuva ... si nu stiam de unde sa/l iau |
||
cricat Postat pe 10 Mai 2011 00:29 |
||
he,he iti place sa fii alintat de gagici Ge ... delicatese .. de/alea, de/alea... |
||
cricat Postat pe 10 Mai 2011 00:32 |
||
mno...ca io...nu am treaba cu tnuva...tu ai... un prieten de asta care nu merita ( nu stiu ce.... ) si daca imi pici greu nu inseamna ca nu te-am digerat.... ca la mine sucul gastric e in exces...si imi creeaza o aciditate care distruge...tot ce m-ar putea deranja la un moment dat (al siestei)... si de ce sa nu ne-o mai luam si noi...noi numa destepte si frumoase, ha? |
||
dor72 Postat pe 10 Mai 2011 00:33 |
||
De la: cricat, la data 2011-05-10 00:32:18he,he he he he, mai ramanea sa-mi zica "bombonica mea digerabila"... sau "trifermentul" meu...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:35 |
||
cricutzo, ti s-a facut de exotisme, ai? serveste! ca e la discretie ( a noastra, acuma) io mananc pana nu mai pot...ca nu stiu cand mai nimeresc.... |
||
dor72 Postat pe 10 Mai 2011 00:35 |
||
De la: dor72, la data 2011-05-10 00:33:11mno...ca io...nu am treaba cu tnuva...tu ai... bun... am si bicarbonat, face bine la aciditate, eu stiu!:P :)))) mey dor, ce sa zic... pe tine te cred pe cuvant, ca pe cri si pe esme le stiu cum arata, si nu pot sa le contest calitatile enumerate de tine, nici daca as vrea...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Mai 2011 00:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajut defavorizati | 11 | De la: marian_els 13 Noiembrie 2009 10:28 |
La Multi Ani! | 58 | De la: iulia_dibu 15 Ianuarie 2014 17:56 |
CONCURS | 1 | De la: garbo022125 6 Decembrie 2010 09:01 |
|
||
PRAJITURA REVANI | 7 | De la: clioghe 30 Martie 2010 09:52 |
Concurs papucei | 3 | De la: tutankhamon 20 Mai 2009 02:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară