Tnuva si Garbo te invita la concurs.

da' nu ma indoiesc de asta...:))))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 02:07
ajuta la refacerea tranzitului intestinal,reface flora intestinala,te ajuta sa slabesti,ajuta in anemie,la imbunattirea sistemului inmunitar,satietate de durata
anutza67
Postat pe 24 Aprilie 2011 07:35
te ajuta sa slabesti, imbunatateste tranzitul, reface flora intestinala, ajuta la anemie
lore01
Postat pe 24 Aprilie 2011 07:52
cele trei beneficii ale inulinei sunt: te ajuta sa slabesti, reface flora intestinala si imbunatateste tranzitul intestinal.
garbo032292
Postat pe 24 Aprilie 2011 08:26
Hristos a inviat!!
Tnuva ajuta la :refacerea florei intestinale,
Ajuta la slabit, celor care ....
Combate anemia...ajuta la tranzitul intestinal...
Tnuva este un produs bun si deosebit.
Jojolin
Postat pe 24 Aprilie 2011 08:49
De la: Jojolin, la data 2011-04-24 08:49:32 Hristos a inviat!!
Tnuva ajuta la :refacerea florei intestinale,
Ajuta la slabit, celor care ...............................................DORESC SA SLABEASCA..........!!!!
Combate anemia...ajuta la tranzitul intestinal...
Tnuva este un produs bun si deosebit.
Jojolin
Postat pe 24 Aprilie 2011 08:50
trei avantaje ar fi desi am citit despre mai multe:
oferta senzatia de satietatede durata
calciul poate mai bine absorbit
reduce absortia zaharului in sange
controleaza apetitul
previne constipatia
nikko71
Postat pe 24 Aprilie 2011 09:09
pai... ori nu l-ati consumat, ori nu se observa ca ar preveni constipatia... :P
:))))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 09:36
Reface flora intestinala, te ajuta sa slabesti, ajuta tranzitul .
robertar
Postat pe 24 Aprilie 2011 09:49
tot la tranzit ati ramas !
Freya__
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:41
sa precizam, Freya:

la cel intestinal...:D:D:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:45
asta-i buna la putzu' gandirii:

De la: nikko71, la data 2011-04-24 09:09:33trei avantaje ar fi desi am citit despre mai multe:
oferta senzatia de satietatede durata
calciul poate mai bine absorbit
reduce absortia zaharului in sange
controleaza apetitul
previne constipatia

deci e cumva ca aia cu evanghelistii, da' pe invers: luca si matei erau trei -de unde ne rezulta cei patru evanghelisti
Thor_again
Postat pe 24 Aprilie 2011 10:55
d-ala, Ge
Freya__
Postat pe 24 Aprilie 2011 11:00

e...foarte profunda.....
LILO
Postat pe 24 Aprilie 2011 11:13
reface flora intestinala, te ajuta sa slabesti, ajuta si imbunatateste tranzitul intestinal
bia21
Postat pe 24 Aprilie 2011 12:16
te ajuta sa slabesti, imbunatateste tranzitul, reface flora intestinala,
schultz
Postat pe 24 Aprilie 2011 12:20
reface flora intestinala, te ajuta sa slabesti, ajuta tranzitul te ajuta sa slabesti, imbunatateste tranzitul, reface flora intestinala, ajuta la anemie

garbo031737
Postat pe 24 Aprilie 2011 12:33
Trei beneficii sunt: reface flora intestinala, te ajuta sa slabesti, ajuta tranzitul intestinal
cristina02061985
Postat pe 24 Aprilie 2011 13:53
Inulina este o fibr� vegetal� care favorizeaz� instalarea senza�iei de sa�ietate de lung� durat�, control�nd astfel apetitul �i ajut�nd la reducerea cantit��ii de alimente consumate.
�n plus, �n prezen�a inulinei, calciul existent �n produsele lactate poate fi mai bine absorbit de organism.
PS : eu constat de ceva timp beneficiile inulinei asupra cateilor mei (exista hrana uscata cu inulina, ptr.catei !), asa ca voi consuma cu siguranta si eu iaurtul cu inulina !
soulbrain
Postat pe 24 Aprilie 2011 14:23
De la: albinuta_eu, la data 2011-04-23 07:55:28Insulina este un hormon produs �i depozitat �n celulele beta ale pancreasului.

Insulina are un rol vital pentru transportarea �i depozitarea glucozei la nivelul sistemului celular, ajut� la reglarea acestor niveluri din s�nge �i influen�eaz� metabolismul lipidelor.

Insulina este cel mai important hormon �n metabolismul glucidelor. Insulina contribuie �n primul r�nd la mic�orarea concentra�iei glucozei �n s�nge. Aceasta m�re�te permeabilitatea membranei celulare pentru glucide.

Insulina de asemenea particip� la transformarea glucozei �n glicogen (substan�� de rezerv�), �i la depozitarea glicogenului �n ficat si reface flora intestinala, te ajuta sa slabesti, ajuta tranzitul te ajuta sa slabesti, imbunatateste tranzitul, reface flora intestinala, ajuta la anemie.

Hipersecere�ia insulinic� care are loc pe cale vagal�, duce la o cre�tere a consumului tisular periferic de glucoz�. Din aceast� cauz� �n citoplasm� are loc o sintez� excesiv� de lipide.

Cunosc�ndu-se acest efect se bazeaz� administrarea terapeutic� de doze mici �i repetate de insulin� pentru a se ob�ine un efect hiperponderal.
soulbrain
Postat pe 24 Aprilie 2011 14:25
AAAALOOOO !!! albinutza ! ai uitat sa-ti pui ochelarii ?! e vorba de INULINA ! NU de inSulina !
soulbrain
Postat pe 24 Aprilie 2011 14:28

o ZI

doar o ZI
nu putem uita ne "nimicnicia" noastra umana?
sa ignoram bolile?sexul?
si alte"prostioare"??
please!!!!

am OBOSIT de la atata submediocritate!!
nu ne putem ridica macar AZI la inaltimea sarbatorii?!?!?
LILO
Postat pe 24 Aprilie 2011 14:31

..si inca ceva...
atata timp cat stresul este la el acasa,mare branza nu facem cu inulina ori insulina....despre care bateti moneda
BOLILE,,TOATE sunt generate de stres
inlaturand,ori mai bine TAIND RAUL de la radacina SANATATEA!! va fi la ea acasa
dar...cum scapam de STRES!!!
asta este de dezbatut

p.s. parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
LILO
Postat pe 24 Aprilie 2011 14:35
Inulina ajuta la repopularea colonului cu bacteriile necesare unui intestin sanatos de aceea este considerata un prebiotic:reduce absorbtia de zahar in sange , previne constipatia si ajuta la absobtia calciului si deci la mentinerea sanatatii oaselor.
ravi1
Postat pe 24 Aprilie 2011 15:13
- Este indicata in special persoanelor cu probleme de fermentatie, boli bacteriene sau parazitare;
- Reduce ph-ul(intestinal) si faciliteaza tranzitul intestinal;
- Este recomandata in special copiilor si adolescentilor, deoarece contribuie la cresterea capitalului calcic, din acelasi motiv, este benefic si pentur femeile gravide si persoanelor in varsta;
- Joaca un rol important in prevenirea si inhibarea cancerului de san si de colon;
- Prin cresterea absorbtiei calciului reduce aparitia osteoporozei, deoarece sporeste densitatea minerala a oaselor.
mhlscln
Postat pe 24 Aprilie 2011 16:25
cred ca ati dat in benga...:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 24 Aprilie 2011 16:25
Inulina favorizeaz� instalarea senza�iei de sa�ietate de lung� durat�, control�nd astfel apetitul �i ajut�nd la reducerea cantit��ii de alimente consumate. �n plus, �n prezen�a inulinei, calciul existent �n produsele lactate poate fi mai bine absorbit de organism
garbo169856
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:26
inulina din iaurtul Tnuva slim ajuta la absorbtia calciului din iaurt,ajuta la mentinerea in forma datorita numarului mic de calorii continut si da o senzatie de satietate de lunga durata controland astfel apetitul
getaparaschivu
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:34
reface flora intestinala, te ajuta sa slabesti, ajuta si imbunatateste tranzitul intestinal
carmena_dixi
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:37
te ajuta sa slabesti, imbunatateste tranzitul, reface flora intestinala
sweetyA
Postat pe 24 Aprilie 2011 17:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STIATI CA... 33 De la: Nane 23 Iulie 2009 22:15
Sa vedem...stii?:D 31 De la: CocoGeorgiana 27 Octombrie 2009 20:07
"IN PUII MEI" 10 De la: laura33c 24 Noiembrie 2011 16:01
CONCURS 1 De la: avocat_carmen 23 Octombrie 2008 20:23
Pentru cine este icoana idol... 180 De la: tudorel216 19 August 2015 19:26