De bunatatea este vazuta ca o slabiciune? Pt ca oamenii buni nu se impun si ii lasa pe oamenii rai sa ii domine

Si de unde ii iei pe oamenii astia care nu umbla sa profite de tine ? De unde sti care ce urmareste daca pretinde ca e om binevoitor , familisti - 3 - 4 copii ,oameni seriosi, pozitionat social , respectuosi ? Ai un detector de minciuni la tine ?
garbo174243
Postat pe 20 Mai 2011 16:35
De la: adryaana, la data 2011-05-20 00:23:03bine "maica tereza"... fa in continuare pe neprihanita...
dar nimeni nu continua in halul in care o faci tu!
si asa.//pe gratis?
poate te platesc cei de pe aici sa faci atmosfera
ca nu pot sa cred ca poti fi asa naiva.........
Pe mine ma plateste Seful cel mare,spiritual,,si mai am si un sef pt care muncesc sa castig niste bani amarati,,,si care te fac cu nerviii,,,pt ca toti vor sa le faci munca pe degeaba si sa nu le ceri nimic,,mai ales daca aud ca esti credincios....Zic ca credinciosii trebuie sa munceasca pe degeaba pt pacatosi ,,ca cica cum gandesc pacatosii daca credinciosul il are pe Dumnezeu la ce ii mai trebuie mancare buna si lucruri frumoase,el trebuie sa munceasca pe degeaba,,,pacatosii sunt diaboli,vor ca credinciosii sa fie umiliti,,,numai ca doar cu cine le merge,daca ii ajut pe altii sa le deschid mintea,,asa am si eu cu cine discuta....
ingerasulluptator
Postat pe 20 Mai 2011 16:50
Pe mine ma plateste Seful cel mare,spiritual,,si mai am si un sef pt care muncesc sa castig niste bani amarati,,,si care te fac cu nerviii,,,pt ca toti vor sa le faci munca pe degeaba si sa nu le ceri nimic,,mai ales daca aud ca esti credincios....Zic ca credinciosii trebuie sa munceasca pe degeaba pt pacatosi ,,ca cica cum gandesc pacatosii daca credinciosul il are pe Dumnezeu la ce ii mai trebuie mancare buna si lucruri frumoase,el trebuie sa munceasca pe degeaba,,,pacatosii sunt diaboli,vor ca credinciosii sa fie umiliti,,,numai ca doar cu cine le merge,daca ii ajut pe altii sa le deschid mintea,,asa am si eu cu cine discuta....
ingerasulluptator
Postat pe 20 Mai 2011 16:51
Irinuga, ejdi in gondinuare birgina?
Vream vageam barde din harem la Achmed? Ji lazam la dine libera ga za rugam la gine vroiam, gu egjebdzia ramadam.
achmed
Postat pe 20 Mai 2011 16:53
Mai mult trebuie sa ma umilesc pt niste bani amarati,,,sa lucrez pt toti cretinii care nu le place sa plateasca...toti vor sa le muncesti pe degeaba si asa se comporta frumos.....Dar cand muncesc pt Seful cel Mare el nu ma lasa sa ma umilesc,pt ca Dumnezeu ma ajuta sa ii pun la punct pe pacatosi....Dar mai mult trebuie sa ma umilesc sa pot castiga niste bani....Sa muncesti pt oameni,,,care te umilesc pt ca nu le place sa plateasca vor munca pe gratis...Oamenii sunt majoritatea niste gunoie,,,,
ingerasulluptator
Postat pe 20 Mai 2011 16:55
Irinuga, nu bream za fim o Jegerezada modern, za vageam 1001 de nobdzi segz bregum gamil?
achmed
Postat pe 20 Mai 2011 16:59
De la: garbo174243, la data 2011-05-20 16:35:18Si de unde ii iei pe oamenii astia care nu umbla sa profite de tine ? De unde sti care ce urmareste daca pretinde ca e om binevoitor , familisti - 3 - 4 copii ,oameni seriosi, pozitionat social , respectuosi ? Ai un detector de minciuni la tine ?
Pai ca sa poti cunoaste un om...Te poti uita cum gandeste,,,cum se comporta cu ceilalti oameni...Daca profita de pe ceilalti oameni si cu tine urmareste acelasi lucru....Numai ca la inceput incearca sa iti castige increderea....La un om trebuie sa vezi ce are in cap...Sa il pui la proba...Apoi sa nu ii imprumuti bani...sa nu astepte bani la de tine....pt ca un prieten adevarat se duce si munceste nu cauta prieteni care sa il intretina.....
ingerasulluptator
Postat pe 20 Mai 2011 16:59
Freya__
Postat pe 20 Mai 2011 17:00
Pai ca sa poti cunoaste un om...Te poti uita cum gandeste,,,cum se comporta cu ceilalti oameni...Daca profita de pe ceilalti oameni si cu tine urmareste acelasi lucru....Numai ca la inceput incearca sa iti castige increderea....La un om trebuie sa vezi ce are in cap...Sa il pui la proba...Apoi sa nu ii imprumuti bani...sa nu astepte bani la de tine....pt ca un prieten adevarat se duce si munceste nu cauta prieteni care sa il intretina.....
ingerasulluptator
Postat pe 20 Mai 2011 17:01
Da, ai dreptate trebuie sa ii pui la proba . Sa sti Ingerasule ca am invatat ceva de la tine : sa-i pun la proba . Mama lor , sa vezi ce-i pun la probe de acum inainte . Tare sunt curioasa , sa gasesc macar un om de valoare care sa treaca testul de capacitate Sti care-i treaba ca toti pica testul si mai naspa, raman imbarligati rau de tot . Mai bine nu-i bag in seama, ca la cat de nebuni sunt se imbarliga singuri, nu mai trebuie sa-i imbarlig eu .
garbo174243
Postat pe 21 Mai 2011 01:54
Ingerasule sa sti ca te admir since,r pentru darzenia ta de a mai putea spera in schimbarea oamenilor in bine . Esti de o tenacitate dezarmanta , e bine ca mai exista si oameni ca tine care sa-i mai treaga de urechi pe toti , fara discriminare . Cand eram tanara si ma hraneam cu biscuiti si romane credeam din tot sufletul si din toata fiinta in idealuri si utopii , acum imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu vise si utopii . Imi pare rau ca am crezut in omenie iti spun un secret : NU EXISTA, decat asa fragmentat si nu are consistenta, banul primeaza din pacate pt noi toti . Viata e o COURVE ori o f... tu pe ea ori te f... ea pe tine . Da-o in masa asta e , HAI , LA MULTI ANI PENTRU TOTI CONSTANTINII SI ELENELE sa fiti destepti
garbo174243
Postat pe 21 Mai 2011 02:11
De la: garbo174243, la data 2011-05-21 02:11:22Ingerasule sa sti ca te admir since,r pentru darzenia ta de a mai putea spera in schimbarea oamenilor in bine . Esti de o tenacitate dezarmanta , e bine ca mai exista si oameni ca tine care sa-i mai treaga de urechi pe toti , fara discriminare . Cand eram tanara si ma hraneam cu biscuiti si romane credeam din tot sufletul si din toata fiinta in idealuri si utopii , acum imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu vise si utopii . Imi pare rau ca am crezut in omenie iti spun un secret : NU EXISTA, decat asa fragmentat si nu are consistenta, banul primeaza din pacate pt noi toti . Viata e o COURVE ori o f... tu pe ea ori te f... ea pe tine . Da-o in masa asta e , HAI , LA MULTI ANI PENTRU TOTI CONSTANTINII SI ELENELE sa fiti destepti
pai altii incearca sa ma domine cu rautatea...Eu incer sa ii domin cu bunatatea...Nu zic toti avem nevoie de bani....dar cred ca daca oamenii ar fii corecti si nu ar lasa pe altii sa profite de pe urma lor si nici ei sa profite de pe urma la altii,pt ca din cauza asta nu exista incredere intre oameni....Poti trai bine si sa fii corect si sa nu profiti de pe urma nimanui si sa nu lasi pe altii sa profite de pe urma ta...Sa faci lucrurile sa fie bine si pt tine si pt altii...Pa multi oameni inseaala pe altii dar si ei sunt inselat prin alte parti,,,pt ca nu stiu sa se fereasca de oameni rai,,daca si el face rau....Asa ca eu cred ca omul poate avea bunastare mai mare daca ar fii corect,,,,corect inseamna,,,sa faci lucrurile sa fie bine pt tine si pt altii....oamenii gresesc mult unii fata de altii de asta si duc o viata asa chinuita....
ingerasulluptator
Postat pe 21 Mai 2011 15:35
pai altii incearca sa ma domine cu rautatea...Eu incer sa ii domin cu bunatatea...Nu zic toti avem nevoie de bani....dar cred ca daca oamenii ar fii corecti si nu ar lasa pe altii sa profite de pe urma lor si nici ei sa profite de pe urma la altii,pt ca din cauza asta nu exista incredere intre oameni....Poti trai bine si sa fii corect si sa nu profiti de pe urma nimanui si sa nu lasi pe altii sa profite de pe urma ta...Sa faci lucrurile sa fie bine si pt tine si pt altii...Pa multi oameni inseaala pe altii dar si ei sunt inselat prin alte parti,,,pt ca nu stiu sa se fereasca de oameni rai,,daca si el face rau....Asa ca eu cred ca omul poate avea bunastare mai mare daca ar fii corect,,,,corect inseamna,,,sa faci lucrurile sa fie bine pt tine si pt altii....oamenii gresesc mult unii fata de altii de asta si duc o viata asa chinuita....
ingerasulluptator
Postat pe 21 Mai 2011 15:37
Oamenii sunt cu totii la fel pt ca sunt slabi,,sunt dominati de societatea asta..Unde oamenii se integreaza si devin toti la fel....Tot gandesc ca daca nu ataci,esti atacat....Este gresit pt ca gandurile asta fac oamenii sa isi faca rau unii la altii....eu cred ca oamenii ar avea mai mult de castigat daaca si-ar vedea fiecare de treaba lui....
ingerasulluptator
Postat pe 21 Mai 2011 15:41
REZON .
garbo174243
Postat pe 22 Mai 2011 01:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cistiga banii de acasa 1 De la: dari_anca 28 Februarie 2011 21:34
unde gasesc echilibru mamicile singure? 14 De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10
Cea mai buna prietena a sotiei,amanta ideala a sotului 128 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39
acordati atentie viselor din timpul noptii?? 159 De la: Ralu_Garbo 30 Iulie 2009 00:42
adio criza am reusit 11 De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47
Setari Cookie-uri