si noi pe aici... bocim la sfanta pomenire... Tu? |
||
quasaria Postat pe 3 Mai 2011 23:39 |
||
---|---|---|
suntem in vacanta,coltoaso... nu se vede? ia trage-ti sezlongu' ala mai la dreapta,Q,ca nu ne vede fata... |
||
precizilla Postat pe 3 Mai 2011 23:41 |
||
gata,m-am saturat de viata asta....ma duc sa ma culc si sa visez cu universu' care m-asteapta sa-l curat de praf. | ||
|
||
precizilla Postat pe 3 Mai 2011 23:45 |
||
inca n-am innebunit(suficient), de vreme ce am recunoscut ca imi prelungesc viatza... PS: nici nu m-am infuriat.:P |
||
eu_geminy Postat pe 4 Mai 2011 00:09 |
||
De la: precizilla, la data 2011-05-03 23:41:17suntem in vacanta,coltoaso...iote si io in vacanta pana la 10 dimii dupa care la munci |
||
floare_cu_colti Postat pe 4 Mai 2011 00:09 |
||
10 dimi? Nu cunoastem ore din astea inaintate... | ||
quasaria Postat pe 4 Mai 2011 00:14 |
||
ooooooo daca nici nu te-ai infuriat .......esti tare . de obicei eu ma infurii si le trag cate un perdaf | ||
floare_cu_colti Postat pe 4 Mai 2011 00:15 |
||
De la: quasaria, la data 2011-05-04 00:14:3210 dimi? Nu cunoastem ore din astea inaintate...pai pana pe la 9/30 dorm si dupa alerg sa ajung la munca |
||
floare_cu_colti Postat pe 4 Mai 2011 00:16 |
||
de ce sa alergi , ca doar nu pleaca din loc. | ||
quasaria Postat pe 4 Mai 2011 00:18 |
||
asta asa este . | ||
floare_cu_colti Postat pe 4 Mai 2011 00:23 |
||
De la: Freya__, la data 2011-05-03 21:07:08ai sa te constipi,...noroc cu inulina aia... pt constipatzie ... prefer zama de varza .. e buna si pt mahmureala ... pe care le-am beut ... |
||
alfheim Postat pe 4 Mai 2011 11:46 |
||
Si eu am avut o cunostinta care din cauza depresiei s a omorat in saptamana mare si a fost inmormantata in vinerea mare.Avea o boala incurabila si nu voia sa si chinuiasca familia cu boala . Eu cred ca nu i un subiect de batjocura, sau de ras,,daca cineva are un moment de ratacire in viata lui.Sunt persoane mai slabe de inger si recurg la acest gen de a trece mai repede dincolo! ++++D-zeu sa i ierte!! ++++ Pe 20 mai se implinesc 29 ani de cand familia fratelui meu a fost gasita moarta ++++4 persoane, el 35 ani, ea 31, 2 fetite 8-9 ani. Au fost omorati de ea si s a sinucis,, Deci.......... nu este nimic de ras cand altii sufera!! ++++ pe mormantul fratelui meu si a nepoatelor ++++Dzeu sa i ierte!! |
||
Jojolin Postat pe 10 Mai 2011 22:36 |
||
avea un defect la un picior si oamenii iti pun eticheta, adevarat era si o fire sensibila | ||
narcysa Postat pe 14 Mai 2011 08:28 |
||
nici eu nu ii inteleg pe cei care dau raspunsuri la misto atunci cand deschizi un topic | ||
narcysa Postat pe 14 Mai 2011 08:30 |
||
Nu sunt raspunsuri la misto. Oamenii iau viata in serios. Nu oricine e suficient de inconstient s-o ia in gluma. Acel var al tau avea o problema psihica. Si nu o spun ca sa rad de tine, crede-ma. Nici un om intreg la minte nu ar recurge la un asemenea gest. Daca voiam sa fiu rea spuneam ca avea sufletul posedat de diavol, care l-a impins sa-si ia viata amagindu-l ca asa ii va fi mai bine. Jojolin, imi pare nespus de rau pentru fratele tau si familia lui. Tu ai venit insa sa intaresti sensul spuselor mele. Nici o femeie cu mintea intreaga nu-si omoara copiii. Cumnata ta era bolnava psihic si din pacate niciunul din voi nu a vrut sa vada asta. Imi pare nespus de rau pentru sufletele nevinovate pe care le-a luat cu ea. Dumnezeu sa-i ierte. Apropo, depresia ESTE o boala!! O boala ce poate si trebuie tratata, nu ignorata. Cand oameni apropiati noua recurg la astfel de gesturi este in mare masura si vina noastra. E mai usor sa ignori si sa speri ca acel om isi revine singur, cand el da o lupta cumplita cu propria minte. |
||
Lidiaolteanu Postat pe 14 Mai 2011 22:33 |
||
De la: quasaria, la data 2011-04-25 12:31:35nu mori din cauza altcuiva: mori pentru ca esti suficient de timpit sa nu poti gestiona o anumita situatie. clar..... pare mai mult a gol in propria poarta...asta e.. |
||
reyya Postat pe 15 Mai 2011 00:07 |
||
Eu sunt o LUPTATOARE...!! Dar sunt tare lasa in a-mi pune ..capat zilelor...Drept ca nici motuve nu am!1Dar nici CURAJUL de a-mi da finisul... Pe sinucigasi,ii cataloghez cu "Curajul de a-si lua viata!"Cat de ..luptatoare sunt...n-am acl"curaj"!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 15 Mai 2011 22:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ati face......... | 6 | De la: reyya 18 Mai 2010 22:31 |
Ce inseamna sa fii un crestin? | 65 | De la: ingerasulluptator 1 Octombrie 2013 15:30 |
oare cum poti cuceri pe cineva care iti place? | 3 | De la: luptatoareacurajoasa 9 Mai 2010 22:45 |
|
||
eu capricorn, el rac! | 2 | De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 12:32 |
DUO TOPIC | 923 | De la: garbo_499154 8 Aprilie 2019 13:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară