De la: barboneli, la data 2011-05-04 23:54:35VAIII!Ce tentat!!LIBERA!! Vii tu la mine?Vin eu la tine? Sau pe teren neutru?HAIII!!De la: betty37, la data 2011-05-04 20:23:38Barboneli..de sfaturi suntem..satui!Practica?Aia ne "omoara"!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Mai 2011 19:03 |
||
---|---|---|
De la: eu_geminy, la data 2011-05-04 23:11:111. Kefirul nu e planta. alt meniu mai exista Ge ???? |
||
reyya Postat pe 9 Mai 2011 01:58 |
||
De la: demonsauinger, la data 2011-04-29 15:08:13in india exista o planta care, consumata de om potoleste foamea pentru o saptamana.in realitate,kelir kanda,cum se numeste aceasta planta ,este doar un inhibant al senzatiei de foame,nu un aliment hranitor.totusi el poate fi util pentru cei care fac cura de slabire si vor sa scape de chinurile foamei.indienii o folosesc cu mult succes si o recomanda si femeilor europene. Doamne fereste sa n-auda boc de planta asta, ca ne mai reduce o data veniturile! |
||
|
||
charmelen Postat pe 9 Mai 2011 11:49 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-05-04 23:11:111. Kefirul nu e planta. "Calcati cu grija, sa nu va striviti!..." (Dan Puric - "Despre omul frumos") Iar status-ul e pus la plezneala! |
||
charmelen Postat pe 9 Mai 2011 11:50 |
||
welcome back, charmelen. |
||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 11:56 |
||
De la: roby_cado, la data 2011-05-07 01:20:01"..demoano, eu am stat destul de mult in Tibet.." te adresezi lui Quasaria?sau confuzi personajele?specifica macar daca tot faci pe malitiosul. & |
||
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 12:03 |
||
Din moment ce a citat ceva scris de Quasaria, e clar ca EI i se adresa. Tie iti este mai greu sa pricepi unele chestiuni, asa-i? | ||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 12:06 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-09 11:56:11 ??????????????????????????? |
||
garbo007525 Postat pe 9 Mai 2011 12:16 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-09 12:06:06Din moment ce a citat ceva scris de Quasaria, e clar ca EI i se adresa. Tie iti este mai greu sa pricepi unele chestiuni, asa-i? care e problema ta?esti cumva pomenit?cand preiei o discutie sau doar o parte dintr-o discutie in care nu esti implicat,specifici cui te adresezi.vezi ca incepi sa depasesti anumite limite de buna cuviinta."tie iti este mai greu sa pricepi unele chestiuni,asa-i?".pe mine nu ma intereseaza deferendele voastre.nu acesta este" visul" meu !!! & |
||
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 12:23 |
||
525,sa ai o saptamana placuta. | ||
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 12:26 |
||
demoano, nu vorbi despre chestiuni pe care nu numai ca nu le ai, dar nici macar nu le pricepi sensul. Notiuni gen "bun simt" | ||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 12:32 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-09 11:56:11 bine v-am regasit, Thor & all. Merci de floricica si urari. |
||
charmelen Postat pe 9 Mai 2011 12:37 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-09 12:32:27demoano, nu vorbi despre chestiuni pe care nu numai ca nu le ai, dar nici macar nu le pricepi sensul Notiuni gen "bun simt" incearca sa nu ma contactezi fara noima.am o zi pauza si nu vreau sa imi strici ziua.poate te straduiesti sa ramai in patratelul tau fara a te fandosi prin site ca o demoasela " sifonata" de toti si toate.crezi ca esti cu ceva mai presus decat oricine din acest site?cu cat cauti galceava din orice si oricui ,cu atat mai mult te cobori pe scara valorilor morale. & |
||
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 12:48 |
||
E-te fleoshc! "Scara valorilor morale" pe care o ai tu?! | ||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 12:57 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-09 12:57:23E-te fleoshc! "Scara valorilor morale" pe care o ai tu?! aceasta este valoarea ta. ai ignore de la mine,de aici inainte. & |
||
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 13:08 |
||
da, doamne! | ||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 13:12 |
||
garbo_dar_nu_greta Postat pe 9 Mai 2011 13:17 |
||
iote .......altul , asta se vrea demon , si cu credinta ce faci Irinuko ?????? | ||
jeanette40 Postat pe 9 Mai 2011 13:56 |
||
cand mai intenționezi s�faci vreun comentariu dubios la adresa hindusilor citeste sau macar intreab�.daca n ar fi fost intruziunea englezilor in unitatea indiei ,vezi cazul pakistan si bangladesh,mai invatam si noi despre teoria reincarnarii si a karmei ( in la capitolul religie suntem puși pe c�p�tuial�) | ||
ankoram Postat pe 17 Mai 2011 12:04 |
||
mul�i vad pu�in cunosc.daca prostia ar durea poate recesiunea ar fi un basm.ins� 2012 e aproape si ca atare nu mai are rost sa ne tocim neuronii cu diletan�ii care cred ca stiu totul doar frecventand asa zisa orthodoxie.hare krishna | ||
ankoram Postat pe 17 Mai 2011 12:24 |
||
Ce legatura are Karma cu planta care omoara senzatia de foame? Te rog sa detaliezi! | ||
As_ninge Postat pe 17 Mai 2011 12:32 |
||
De la: As_ninge, la data 2011-05-17 12:32:23Ce legatura are Karma cu planta care omoara senzatia de foame? Te rog sa detaliezi! paiiii.....aaaaaa.......karma este individuala sau familiala.insa ciuperca lui Dumnezeu este divina pt sanatate.......asta daca te multumeste acest raspuns..... |
||
ratuscaceaurata Postat pe 17 Mai 2011 12:45 |
||
demon sau inger... e deja un semn de neincredere ptr. persoana respectiva.... ! ori, ori ! dar astea sunt amanunte neesentiale in viatza noastra "ce de tate zilele.... !!!" Thor, asta e pleonasm sau nu ? dar nu asta am vrut sa va prezint. am citit ceva pe garbo... nu ceva foarte destept, dar asta nu ma mira.... despre tratamentul sau multele tratamente, contra "Candidei" ! al dracului... tot o ciuperca (atentie demon... nu e planta....) care se gaseste in corpul omenesc. pana aici nimic nou sau dramatic !!!! cea ce vreu sa va atrag atentia e ca, demon-vuvu-inger, a postat fara sa stie prea mult si in mod stintific... (calitate aflata la fiecare strada din 5, in romania....) despre acea planta legata de foame... (?????? ) dar care e ciuperca... "kefir" ii zice (de fapt, aceasta ciuperca transforma laptele in "kefir") si care ARE UN MARE ROL IN LUPTA CONTRA CANDIDEI (CANDIDOZA) !!!!!! asta in cazul ca se consuma mai des sau periodic !!!! pa bune ! picaturi, shmicaturi, ceaiuri si alte chesti pe care o sa le cititi in link-ul sub-alaturat... sunt mai slabe decat acest kefir ! eu nu va garantez nimis, exact asa cum nu pot s-o faca nici astia cu picaturile, spalarile si etc,-urile ! eu zic sa facem un colt cu poza lui demon sau inger... si sa ne amintim mereu, ce bine ne-a facut amintind, la nivelul ei... despre aceasta ciuperca ! pa bune.... ! iar berea... in contul meu !!!! si acum, articolul: http://www.garbo.ro/articol/Tratamente%20naturiste/7939/Cum-scapam-de-candidoza-vaginala-cateva-remedii-naturale-eficace.html si va amintesc... sau va previn... candidoza in stare grava... nici cu spalaturi cu argila (la clinici speciale) nu intodeauna mai ajuta !!!!! asa ca de ce sa nu bem, betzi, kefir ! nu, nu fac reclama ! |
||
barboneli Postat pe 18 Mai 2011 13:34 |
||
asa e Ankorame, rau au facut englezii ca i-au civilizat pe indieni ca uite acum ei invadeaza lumea si sunt mai distrugatori decit lacustele. Vor sa faca din toate apele lumii Gange dar din nefericire civilizatii astia de albi nu-i lasa sa se ca-ce in piscine si riuri ca la mama lor India. cit priveste karma aia de care vorbesti si anul 2012 si "asa zisa" ortodoxie....e un haos in capu' lu' matale.... |
||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 19:14 |
||
De la: demonsauinger, la data 2011-05-04 23:09:32De la: betty37, la data 2011-05-04 20:23:38Barboneli..de sfaturi suntem..satui!Practica?Aia ne "omoara"!! |
||
garbo198809 Postat pe 6 Iunie 2011 07:11 |
||
Fie-ti tarana usoara cu pastilele tale cu tot , ca aici e vorba de alte ciupercarii. | ||
Rotty Postat pe 22 Aprilie 2015 15:41 |
||
Pastile de slabit - http://nplink.net/tbl38llf Am inceput sa iau African Mango acum 2 luni de zile, si am slabit deja 12 kilograme. | ||
garbo_437285 Postat pe 16 Aprilie 2016 13:47 |
||
Nu te cred ! Ce e asta "African Mango", un fel de Tenie care-ti mananca mancarea din aparatul tau digestiv... ? |
||
barboneli Postat pe 16 Aprilie 2016 16:05 |
||
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-04-29 15:08:13in india exista o planta care, consumata de om potoleste foamea pentru o saptamana.in realitate,kelir kanda,cum se numeste aceasta planta ,este doar un inhibant al senzatiei de foame,nu un aliment hranitor.totusi el poate fi util pentru cei care fac cura de slabire si vor sa scape de chinurile foamei.indienii o folosesc cu mult succes si o recomanda si femeilor europene. Buna, Kalir Kanda pare a fi denumirea corecta plantei si a devenit cunoscuta prin 2010. Cateva persoane spun ca este eficienta in a pacalii stomacul dandu-i senzatia ca este plin si deasemenea pare a fi un fat burner foarte bun. Cu toate acestea nu sa gaseste nici un studiu in slabire despre aceasta planta, mai ales ca iti ofera senzatia de satul pentru o saptamana, ar rezolva o problema modiala, nu ar mai fii grija foamei. Cat despre suplimente alimentare sau pastile de slabit cu extract din Kalir Kanda nu a existat decat un singur produs care se vindea pe eaby la pretul de 75$ dar nu mai este valabil de ceva vreme. Pana apar mai multe informatii despre aceasta planta va trebui sa le folosim pe cele care le stim deja si care ne sunt mai la indemana. Nu multa lume stie dar si urzica inhiba apetitul, merele, scortisoara, aloe vera, zmeura, acay, cafeaua verde, ceaiul verde, rodia, radacina de konjac, CLA, 5-htp, guarana, garcinia cambogia, ananasul, citricele si lista este lunga. Farmaciile plafar sunt pline de ceaiuri naturiste si suplimente cu astfel de extracte din plante care inhiba apetitul si taie pofta de dulciuri. Citeste aici mai multe informatii despre aceste extracte naturale pentru taierea poftei de mancare https://pastilaslabit.ro/inhibitor-capsule-apetit-foame-dulce/ |
||
EleonorRosu Postat pe 4 Ianuarie 2019 23:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
produse dietetice | 14 | De la: camyriana 5 Noiembrie 2009 15:28 |
capsula cu otet de mere | 61 | De la: garo05687 4 Ianuarie 2019 21:35 |
Stie cineva ceva despre pastilele alea de arderea grasimilor de la Yves Rocher? | 3 | De la: lobella 10 Noiembrie 2013 20:37 |
|
||
Colon cleanse | 29 | De la: 16 Mai 2012 17:41 |
Calivita International | 9 | De la: m_i76 8 Septembrie 2011 21:22 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice