Oricat de obosit ar fi.....daca ar fi interesat de tine cu adevarat te-ar cauta, nu ar rezista fara s ate vada.Sotul meu ., cand ne-am cunoscut era si student si avea si o firma pe care o manageria, in alta localitate , si tot ne vedeam aproape zilnic, rar se intampla sa treaca o zi......insa ma cauta. | ||
vivi_mariana86 Postat pe 19 Mai 2011 21:45 |
||
---|---|---|
De la: garbo203680, la data 2011-05-01 20:12:18Bun�,ma numesc Cornelia ,am 19 ani si ma intilnesc cu un baiat aproape o luna.De la inceput iera bine, am fost cu el la odihna,mi-a facut cunostinta cu prietenii lui,se purta frumos cu mine.Dar dupa ultima noastra intilnire,adica dupa ce am fost cu el la odihna cu prietenii, s-a schimbat radical!M� suna foarte rar,nu vine la mine deja o saptamina. L-am �ntrebat ce s-a intimplat? Dar el mi-a spus ca nu reuseste sa vin� si sa imi acorde atentie din cauza ca lucreaza la judecatorie(el acum si-a schimbat serviciu,mai inainte era mai liber ca lucra la un serviciu mai usor),dar acum e cam complicat la servicu �i plus la asta inva��,este student. �i el vrea sa �l �n�eleg �i s� il primesc a�a cum este, s� ii primesc profesia �i s� �l �n�eleg c� p�na ce nu poate incepe ceva serios cu mine. Cu c�te fete a incercat s� se intilneasca toate se suparau pe el c� nu le acorda timp �i aten�ie,�i el tare se inerveaza,si mi-a spus c� p�na nu termina de �nv��at nu poate incepe ceva mai serios ( anul acesta este ultimul an de invatat,la vara are teza de sus�inut). Oare e cauza asta ca nu poate veni la mine ca e ocupat la serviciu si vine obosit acasa?sau nu vrea cu mine mai departe sa se intilneasca? cum sa aflu daca vrea sa fie mai departe cu mine?sa astept sa termine de invatat, �i s� vad peurm� schimbarile lui fata de mine? EL �MI SPUNEA DE LA �NCEPUT C� TARE VREA SA �i G�SEASCA O FAT� CARE S� �L �NTELEAG� .�I POATE EL M� PUNE LA INCERCARE??VREA SA VADA DACA �L ACCEPT A�A CUM ESTE? NU TE VREA ! Un barbat care vrea o femeie , doarme 2 ore /noapte si tot o vede in fiecare zi! Vorbesc din experienta! Te pune la incercare?!!! N-ar fi bine sa discuti aceste probleme cu mama ta care , sunt convisa ca-ti este cea mai buna prietena?! Pune mana si invata daca ai 19 ani....poti face un milion de lucruri ! de ce vrei tu sa-l cuceresti?! Are bani ?! Sau este ultimul barbat de pe pamant?! |
||
melania33 Postat pe 21 Mai 2011 22:17 |
||
nu cred ca are importanta de ce vrea sa-l cucereasca, important e ca vrea. il vrea al ei... si gata problema e ca nu intelege ca ea il vrea iar lui nu-i pasa si isi face probleme ca orice copila, crezand ca ea e vinovata! tu vorbesti din experienta, ea vorbeste din experienta, numai ca ea pana la 19 ani ai ei n-a vazut si n-a trait prea multe.... mai are de trait pana ajunge sa dea si de cel cu 2 ore pe noapte si de cel care zi si noapte o vrea doar pe ea ... |
||
|
||
alfheim Postat pe 21 Mai 2011 22:33 |
||
De la: alfheim, la data 2011-05-04 12:50:54Da Alf, sunt de acord cu tine, e vorba de lasitatea unor barbati. De ce dracu nu-i spune in fata...mai fata, nu te mai vreau, mergi pe drumul tau si eu pe al meu....Ehhh mi-e sila de asemenea oameniDe la: zambila, la data 2011-05-04 12:28:59mda |
||
anirica Postat pe 22 Mai 2011 10:11 |
||
De la: anirica, la data 2011-05-22 10:11:18... e vorba de lasitatea unor barbati. De ce dracu nu-i spune in fata...mai fata, nu te mai vreau, mergi pe drumul tau si eu pe al meu....Ehhh mi-e sila de asemenea oameni Probabil ca are el ceva de pierdut daca i-ar ,,tranti-o in fata" sau o tine ,,calda" considerand-o ,,rezerva" . |
||
melania33 Postat pe 22 Mai 2011 10:35 |
||
Da Melania, dar de obicei cei care procedeaza asa, pana la urma o cam ia in mana...Cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unul... | ||
anirica Postat pe 22 Mai 2011 13:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"Daca nu iti place, pleaca!" | 65 | De la: garbo001979 25 Mai 2009 12:28 |
unde gresim? sau ce nu stim? | 167 | De la: iasomia 2 Martie 2009 15:12 |
una din doua femei au inselat | 274 | De la: valentino 24 Mai 2009 18:48 |
|
||
Relatie cu un barbat divortat | 56 | De la: laura72 30 Iunie 2010 21:05 |
ati fost vreodata infiorator de singuri de ziua voastra? | 176 | De la: moment31 6 Noiembrie 2009 20:54 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice