lucian zicea ca o cauta prin palma...si n-o gaseste.... poate nu cauta suficient, cine stie... Sa mai incerce. | ||
quasaria Postat pe 15 Mai 2011 23:20 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2011-05-15 23:15:55nasol... dca o stia asa pasionala trebuia sa ii ia vreun hamster.... mey q, tipa e o tipa de gashca, in societate... am fost la nenumarate chefuri cu ei, ne-am distrat super... pana la momentul respectiv era sefa de sucursala, la o banca. de unde naiba sa stie ce placeri ascunse are doamna, dupa vreo 25 de ani de casnicie?!:))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:20 |
||
De la: quasaria, la data 2011-05-15 23:20:16 lucian zicea ca o cauta prin palma...si n-o gaseste.... poate nu cauta suficient, cine stie... Sa mai incerce. il manca ceva si pe el,... insa pentru finalizare, ii mai trebuia ceva, parca...:P nu mai tin minte, la andropauza mea, cum ii zice...:D :))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:21 |
||
pai ge... mai ales dupa 25 de ani de casnicie ar fi trebuit sa stie ce ii poate.... mintea. Ce n-am inteles eu e l-o fi apucat pe cainele ala sa-i faca femeii poze.... Cre'ca era ceva santaj la mijloc. L-o fi tradat?! |
||
quasaria Postat pe 15 Mai 2011 23:28 |
||
q, eu sustin ca mintea omului e o cutie inchisa, si de aceea nu ma mir cand mi se ofera variante alternative perverse rau... ca niciodata nu-i tarziu sa inveti placeri noi...:PP :)))) pai din moment ce tipa si-a facut poze in timp ce se intretinea cu bietu'catzel... cred ca ea voia sa-l santajeze in fatza catzelelor, ca sa nu-l mai scape la monta...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:36 |
||
nu sunteti normali :-))))))) | ||
reyya Postat pe 15 Mai 2011 23:40 |
||
no... bine ca era (normala) respectabila Doamna...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:42 |
||
Lume NEBUNA,NEBUNA,NEBUNA!!Dar ..sa ne intoarcem la tema..A se iubi NUMAI barbati insurati{NUMAI femei casatorite} se pastreaza DISCRETIE totala din partea ambilor...!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 15 Mai 2011 23:42 |
||
lol... fiecare cu ce-l doare...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:44 |
||
nu zau? Unde scrie? Adica dupa ce c esti amanta mai esti si mincinoasa si zici ca nu-i asa? La ce biserica te duci tu elisabeta? |
||
quasaria Postat pe 15 Mai 2011 23:47 |
||
pai si ce-ai vrea, mey q... sa se duca iute amanta la sotz si sa-i spuna ca tocmai s-a dat in barci cu iombitu'?... neeeeee, are si amoru asta neshte reguli...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:50 |
||
nooo... invers: sa se duca repede amantu'la sotz si amanta la nevasta si sa zica no bine, acu'in sabii sa ne taiem.... sau cum preferi? Cojones, ce mama ma-sii.... show - ca altfel se plictiseste toata lumea, de ce dreak sa iti mai iei amant?! Daca nu stie nimeni?! |
||
quasaria Postat pe 15 Mai 2011 23:54 |
||
he he he... si cu amantlacurile cum ramane? unde ar mai fi farmecu?!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:55 |
||
pai tocmai ala e...coru' bocitoarelor... Ma rog, cOru' bocitoarelor.... | ||
quasaria Postat pe 15 Mai 2011 23:57 |
||
mey q... unii prefera amoru, iar altzii bathaia... pe ambele, mai rar...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Mai 2011 23:58 |
||
aici e vorba despre principii,educatie.... | ||
constance Postat pe 16 Mai 2011 06:00 |
||
Hai sa va spun cum ramane cu amantlacurile: Cine e prost moare de urat si de singuratate. Si aceasta nu ca nu ar iubi sau ar vrea sa iubeasca, dar are probleme grave de personalitate sau este repetent la arta comunicarii. Ca sa nu va dati cu stangul in dreptul ca mari moralizatori sau oare, amant inseamna indragostit.Deoarece ideea de cuplu, presupune intotdeauna dragostea intre doua persoane, parerea mea este ca ar trebui sa nu scrieti cuvantul pe o linie moarta, ca va dati singuri cu tifla.Cred ca ar trebui sa luati lectii de la amanti si de la amante sa vedeti ce anume ii face pe acestia atat de activi si eficienti si sa aplicati metodele lor la viata voastra personala. |
||
garbo172845 Postat pe 16 Mai 2011 06:43 |
||
Quasaria, iubire, ai grija ca bati campii.Daca aplici in practica ceea ce spui tu, s-ar putea ca atat unii cat si altii sa ajunga sa planga pe site, de sa le sara cerceii din urechi si margelele de la gat. In loc de focul acela incrucisat propus de tine, nu ar fi mai bine ca amandoi sa se intalneasca la cantina si sa discute ce nevoi au fiecare? Sfaturile cele mai bune sa stii ca sunt acelea pe care nu le urmezi niciodata. Daca vrei ca nerealizarile tale amoroase sa bata recordul, urmeaza ce zic prietenii si ai sa observi cu admiratie cati dusmani ai, fara ca macar ei sa stie acest lucru. |
||
garbo172845 Postat pe 16 Mai 2011 06:49 |
||
Regulile amorului sunt foarte simple. -Da-i iubitului ce iti cere. -Daca ii dai acestuia ce doreste, este al tau pe viata si dupa... Afla partile slabe ale adversarului si ajuta-l sa si le intareasca.De cele mai multe ori invatandu-l sa fie puternic, faci mult mai mult decat incercand sa-i tai capul sau sa-i distrugi viitorul. -Intotdeauna culege ceea ce iti place.Dar nu uita niciodata ca trandafirii au spini.Asa ca atunci cand ii culegi poarta-te cu blandete. Daca te porti cu aceeasi blandete dupa, florile intotdeauna vor fi ale tale. -Dragostea este un camp de bataie, dar in pat...In rest este numai diplomatie. -Vorbele sunt date omului sa isi ascunda gandurile, sau... sa-i manipuleze pe ceilalti.Daca cel care foloseste vorbele te sfatuieste de bine pe tine, merita sa faci din el un prieten sau un iubit. Daca sfaturile au in vedere numai binele lui, fugi cat te tin varfurile picioarelor. |
||
garbo172845 Postat pe 16 Mai 2011 06:58 |
||
Totul depinde cu ce pleci la plimbare.Principiile sau educatia sunt bune pentru saloane, cu conditia sa iesi la plimbare cu ele sau cu cine crede in ele.De multe ori un om cu principii si educatie, da in tine sau te inseala la fel de bine decat cei care nu le au.Nu uita ca in fiecare dintre noi este ascuns un animalut care doarme.Poti sa controlezi fiinta ta cea cumintica si adormita, dar pe cealalta niciodata.Te poate musca si pe tine in ciuda a tot ceea ce zici cand te astepti mai putin. | ||
garbo172845 Postat pe 16 Mai 2011 07:03 |
||
De la: cricat, la data 2011-05-15 21:03:45iubesti un "barbat insurat" doruleato? il iubesc tare de tot....din fericire, e insurat...cu mine.... |
||
dor72 Postat pe 16 Mai 2011 07:25 |
||
hm... asta e bine | ||
cricat Postat pe 16 Mai 2011 07:30 |
||
De la: garbo172845, la data 2011-05-16 06:43:09Hai sa va spun cum ramane cu amantlacurile: Cine e prost moare de urat si de singuratate. Si aceasta nu ca nu ar iubi sau ar vrea sa iubeasca, dar are probleme grave de personalitate sau este repetent la arta comunicarii. hai nu zau .... cat de activa e o amanta ??? |
||
cricat Postat pe 16 Mai 2011 07:49 |
||
Direct proportionala cu disperarea 6ta. | ||
garbo172845 Postat pe 16 Mai 2011 08:12 |
||
...si nu ai nicio scuza.Ai stiut situatia si te-ai complacut in ea .Una ca tine,putin mai mare mi-a distrus mie viata si linistea.Deja te-ai desteptat tarziu si viata ta e un mare zero.Si a lui,fiidca mintind atata NICI EL NU STIE DE UNDE VINE SI UNDE SE DUCE.Povestea cu iubirea e ieftina crede-ma.Aveai toata viata inainte si puteai sa ajungi departe.Imi pare rau de situatia ta dar trebuie sa stii ca nimic nu ramane neplatit in lumea asta. | ||
Danyelle40 Postat pe 16 Mai 2011 09:13 |
||
In lumea asta suntem vreo 6 miliarde.In tara asta cred ca vreo 16-17 milioane .Asadar dumneai avea de unde alege fara A DISTRUGE ATATEA VIETI-A AMANTULUI,A SOTIEI SI A COPIILOR LOR BONUS SI PE A EI.Nu zic ca nu o fi si individul implicat maxim dar de ce ea a acceptat?Aici poti introduce formularea cu prosia. | ||
Danyelle40 Postat pe 16 Mai 2011 09:18 |
||
845 ... poate a ei ... | ||
cricat Postat pe 16 Mai 2011 09:19 |
||
Buna. Sunt Camelia. te inteleg foarte bine, pt ca sunt intr-o situatie asemanatoare, numai ca eu nu sunt la fel de norocoasa ca tine ca EL sa ma fi cerut de sotie, sau sa divorteze de sotie cu adevarat. Am avut o relatie de 12 ani care s--a terminta, inainte sa se termine l=-am cunoscut pe el F si a fost alaturi de mine candd sufeream dupa logodnicul meu, ,m-a ajutat sa il uit, apoi cum era firesc m-am indragostit de el.Stiam ca este casatorit, dar nu ma gandeam la mai mult decat ceva care sa ma ajute sa il; uit pe logodnicul meu. Iata-ma dupa 8 ani, de relatie, in care eu il iubesc si nu pot realiza viata fara el.In ultimii trei ani tot imi spune ca divorteaza de sotie, intr-adevar au fost despartiti o perioada dar ea s-a intors acas ca nu poate ara el, si uiteca eu nu pot sa inteleg ca de fapt declaratiile de iubire pe care mi le face sunt foarte false, pt ca de fapt singura femeie pe care o iubeste este sotia lui , de care nu va desparti niciodat, chipurile pt ca au un bait impreuna si trebuie sa il creasca.Abeartii Stiu, sunt mari aberatii, adevarul este ca NICIODATA, dar niciodata nu se va desparti de sotia lui pt a ramane cu nine.STIU asata. II astept telefonul, ba mai mult ma rog sa petreaca cateva ore cu mine din canad,Nu il mai pot suna, pt ca de cand s-a impacat cu sotia ea mi-a luat nr de tel si ii fac probleme, mai mult ma roaga sa il interleg, ca tot ce face face pt baiatul lui prostia mea este fantastic de mare, nu pot sa ma desprind de el, a incercat si el de cateva ori sa se desparta de mine dar nu a reusit, si eu am incercat de doua ori, dar nu pot, pur sis implu veti spune ca sunt idioata, asa este dar nu pot fara el. Tu astepti probabil un sfta de la mine, dar problema este ca eu sunt o femeie slaba si niciodata nu iti voi spune sa renunti la el, pt ca eu nu pot face asta cu problema mea.doar ca as vrea ca macar cineva sa ma razbune si sa frac ceea ce trebuie facut.Eu m-am impaxat oarecum cu ideea ca viata mea va fi o asteptare continua a telefonului lui si a cateva ore pe care sa le petreaca din cand in cand cu mine. Imi doresc ca macar tu sa faci alegerea buna, dar indiferent ce ai putere sa alegi , iti doresc multa fercire, Eu m-am resemnat stiu ca nu mai pot schimba nicmi, totul este o asteptare pt mine, dar tu poti avea mai multa fericire, sunt convinsa. Te sarut , iti tin pumnii si multa putere sa ai, indiferent ce vei face! Va fi bine , ai incredere. Camelia |
||
garbo020369 Postat pe 16 Mai 2011 09:22 |
||
esti o vaca patentata!asa se nasc unele sa distruga ce au construit altele, sper ca, de cate ori iti vei pune sperantele intr-un barbat, sa fi inselata, asa cum este sotia lui.....sa vezi si sa simti pe pielea ta | ||
garbo011060 Postat pe 16 Mai 2011 09:34 |
||
De la: cricat, la data 2011-05-16 09:19:24845 ... poate a ei ... bag de seama ca sau sculat cu coururile in sus lumile in dimineata asta |
||
ladyDY Postat pe 16 Mai 2011 10:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Recunostinta imbogateste omul sufleteste...Recunostinta fata de Dumnezeu,,fata de oamenii | 1 | De la: xenaluptatoareainimoasa 10 Octombrie 2010 17:27 |
comjuctivita la bebelusi | 21 | De la: delycia 8 Octombrie 2010 20:48 |
amanta | 29 | De la: Roxi234 5 Octombrie 2009 19:40 |
|
||
De ce sunt unii barbati asa burtosi? | 37 | De la: tymbark 30 Iunie 2010 13:05 |
sa mai lupti sau sa renunti | 105 | De la: doremi 7 Martie 2013 13:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară