iubesc un barbat insurat...

vroiam si eu sa iau lectii de amanta ... ca is prea fericite .. Lady .. si 845 ma facu' disperata ...
pai daca e mai bine pe baricada aia cum sa nu vrei acolo ...
cricat
Postat pe 16 Mai 2011 10:10
mey 060, a cui o fi vina ca-si pune sperantele in cine nu trebuie? si de ce `sa-ti pui sperante` in cineva, si nu in tine, inainte de toate?! de ce sa ajungi sa traiesti prin celalalt, dupa dorintele, asteptarile, capriciile, strambatul din nas si courul celuilalt, si nu dupa ale tale?! si despre ce constructii e vorba? dupa alea care nu te includ si pe tine, ci doar pe un fals `noi`, cosmetizat de inchipuirea facila, deraiata, a celor care cred ca au atins desavarsirea, intrucat ele insele sunt desavarsite, pt ca asa a hotarat `muschii` lor, in mod eronat? inainte de a fi `noi`, e musai sa fie intotdeauna `eu`! altfel ajungi sa crezi ca esti o victima nefericita, tradata, abandonata, nedreptatita de soarata cruda, nemiloasa, care ti-a luat ceea ce credeai ca-ti apartine, cand de fapt, nu-ti apartinea nimic. nu esti mai presus de nimeni altcineva cu tot statutul asta de `constructor` ce are, chipurile, un coechipier, asupra caruia are (ca asa ii spune lui cugetul firav si scurtcircuitat) drept de viata si de moarte! oamenii nu sunt de vanzare! sunt ai cui vor ei sa fie, oricate orase si lumi ar construi cu oricine altcineva si cu cine vor ei, cand vor! punct!
esme
Postat pe 16 Mai 2011 11:30
Oare Maria Stuart gandea la fel? Dar Maria Antoaneta?
As_ninge
Postat pe 16 Mai 2011 11:40
Buna ziua. Ma numesc Maria. Am citit articolul tau si sincera sa fiu raman consternata de felul cum se folosesc barbatii de femei.Se intampla si invers dar din pacate la tine asa stau lucrurile.Practic el te-a folosit in clipele lui de singuratate, mai bine zis din lipsa de sex. Crudul adevar este ca daca nu erai tu cu siguranta ar fi fost alta careia sa-i jure iubire vesnica. Draga mea sunt o femeie trecuta de a doua tinerete , despartita,mi-am crescut singura doi baieti. Nu pot spune ca una ca tine m-a despartit de fostul. Din contra. Mitocania lui, minciunile si nestatornicia au dus la toata ruptura. Vorba aceea ..."nu si-o putea tine in pantaloni." Scuza-ma te rog. Problema este ca viata ta va fi mereu o asteptare la ceva bun din partea lui ceea ce nu cred ca se va intampla. Sau mai exista o varianta.Sa se desparta de sotie , sa fie cu tine dar oare te-ai intrebat daca atunci cand va fi cu tine nu-si va gasi o alta? Spun asta pentru ca daca iubirea lui venea din inima , era sincer si avea numai ganduri bune acum erati impreuna. Nu era nici primul nici ultimul care divorteaza. Probabil la tine a gasit mai multa intelegere,gingasie si zile minunate pe care le-ati petrecut impreuna , zile de care poate ducea lipsa. Langa nevasta,obligatoriu,au mai fost discutii, nemultumiri ca in orice familie. Cu tine a fost minunat, a uitat de indatoririle lui, de grijile ce revin unui cap de familie,dar din pacate cred ca te imbeti cu apa rece. Daca te iubea cu adevarat era cu tine.Daca te doare sufletul sa te detasezi da-i un ultimatum. Daca il va respecta atunici inseamna ca nu te-a mintit si ca doreste sa fie cu tine.Altfel draga mea anii vor trece cu multa suferinta,iti ratezi orice viitor si asculta-ma ca in mod sigur va veni o vreme cand iti va fi indiferent dar la ce-ti va mai folosi atunci? Vei constata ca ti-ai pierdut cei mai frumosi ani ai tineretii,ca ai pierdut trenul iubirii si te vei intreba pentru cine de fapt??? pentru un mincinos,pentru juraminte false , pentru un castel pe care l-a construit in jurul tau si care s-a dovedit a fi din nisip.??!! Fata mea tine minte- orice rau e spre bine, un sut in fund un pas inainte. Asa cum am spus nu te imbata cu apa rece. Capul sus viata e frumoasa. Undeva exista cu adevarat si jumatatea ta. Cu siguranta el nu este. Nu te merita.Fii demna. Fa-ti curaj sa te ridici, sa te scuturi ca dupa un vis "urat" si fii tu insati.Nu esti "sclava"lui.Inima ta poate sa mai iubeasca si ,daca esti propria ta stapana, cu siguranta vei gasi o iubire sincera si un om cinstit. Iti spun astea din suflet, iti vorbesc ca o "mama".
garbo158042
Postat pe 16 Mai 2011 12:00
Lasa-neeeee,lasa-neeee !!!
executeur
Postat pe 16 Mai 2011 12:49
Ia fii atenta, autoareo, la ce spun astia! Si da, cam asa e, cum zice ei!
http://www.youtube.com/watch?v=7tJe8Oiiz4I&feature=related
As_ninge
Postat pe 16 Mai 2011 12:55
as ninge, who gives a s.h.i.t? maria stuart si antoaneta sunt demult oale si ulcele! si apoi, lumea a evoluat, fie ca vrem, fie ca nu, sa admitem asta, iar omul a inceput sa mai capete oaresce constiinta despre cine e si ce vrea, care-i sunt menirea si locul, in ciuda faptului ca pare tot mai mult naclait in intuneric! ca sunt inca oameni `ai pesterilor` e pt ca asa vor ei! asa ca lasa-ma cu tantiile astea! roata s-a inventat demult! nu-mi spune ca nu stiai!
esme
Postat pe 16 Mai 2011 13:55
tot acilea sunteti, mami? crez ca aveti nevoie de o jucarie noua...

ehehe...unde e rodicutza cu unghiile ei? ce le mai exfolia ea...ce drame ale conditiei umane o cutremurau...ala da, topic...
michelle_
Postat pe 16 Mai 2011 14:07
lumea a evoluat? . Sa zicem ca s-a schimbat! La fel de adevarate sau "false" sunt oricare dintre principii. Amu, tu sa stii ceva: incerc sa te contrazic doar de dragul de a continua discutia, pentru ca altfel, sunt total de acord cu ceea ce ai zis.
Dar, se pare ca ceva din societate functioneaza contra acestui principiu. Ce sa fie, ce sa fie? Imi dau cu presupusa: mama care te-a crescut, scoala care te-a format, colegii/prietenii care ti-au facut fine tunning-ul? Propriile tale amestecuri de condimente de baza care te-au dus la concluzia ca e mai bine intr-un fel si nu in altul?
As_ninge
Postat pe 16 Mai 2011 14:15
N-am citit decat titlul si mi-a fost de ajuns....
Lasal dracului
Ema_emili
Postat pe 16 Mai 2011 14:53
as ninge, cred ca nu e cazul sa-ti spun la ce ma refer cand mentionez ideea de evolutie! in niciun caz nu ma refer la faptul ca nu mai mergem cu caruta, ci cu masina ori ca avem apa la chiuveta, desi si astea pot fi incluse aici! ma refer la faptul ca omul are acces azi la mai multe cai de informare in a se edifica pe sine, de a sti cine e, ce sens are, ce-i cu el, chiar daca pare ca s-a stins cumva potenta si infailibilitatea unui sistem axiologic. omul poate fi cu succes instruit pana la excelenta si dincolo de ea, oferindu-i-se astfel sansa de edificare morala, de construire de sine (formare), chiar daca asta a ajuns a tine numai de el si nu mai e impins de la spate, obligat ori motivat de anumite statute sociale. nu vrea sa se instruiasca, fiindca refuza el, nu pt ca i se refuza dreptul asta (altadata i se refuza categotic, fiind condamnat la bezna, cand el isi vroia cu desavarsire lumina). si orice-ai spune, are mult mai multe libertati, iar asta e cel mai important lucru: ca omul sa fie stapanul propriilor decizii si acte si, mai ales, propriul sau stapan. ca sunt multi trogloditi fandositi, aroganti si mediocri, condamnati la prostie pe veci in ziua de azi, asta nu e o noutate si nici uimitor. exista insa si oameni care-si stiu menirea, cunosc importanta unui sistem de valori si, mai ales necesitatea si extraordinarul pe care-l ofera educatia si educabilitatea. si fac totul pt asta.
esme
Postat pe 16 Mai 2011 15:40
ai stat vreodata sa te gandesti cat sufera si femeia aia ca o inseala cu tine?
vikyshor
Postat pe 16 Mai 2011 16:23
Va multumesc toturor pt tot ce ati scris..multumesc si celor ce ma inteleg si multumesc chiar si celor ce ma judeca.Acestora le mutumesc pt ca mi-au citit postarea dar judecata nu o poate face nimeni pt ca nimeni nu e Dumnezeu..decat sa ma judeca-ti,mai bine ma ajuta-ti cu un sfat pt a putea renunta la aceasta iubire imposibila si totodata minunata.va pup
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 16:25
De la: ginadavid64, la data 2011-05-14 08:29:44Buna ziua.Sa stii ca am avut rabdare sa citesc cu atentie acest disperat mesaj si iata si parerea mea.Esti inca prea tanara ,dar sa stii ca niciodata nu trebuie sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea alteia...Exista ceva care nu-ti aduce fericirea dorita in astfel de cazuri.Ai gresit atunci cand ai insistat sa-l intalnesti,dar mai ales cand ai aflat ca deja are o familie.Probabil o curiozitate prea mare si o necesitate de a revedea ceea ce a fost sublim candva pt tine.Sa stii ca intradevar prima dragoste nu se uita niciodata si ca mereu iti vei aminti de ea si vor fi dese comparatii cu alte relatii, insa niciodata nu va mai fi la fel.EL,fiind singur a avut nevoie de tine insa n-a avut motiv si nici puterea sa decida de unul singur un divort.Acum dupa ce te-ai convins ca te-a mintit deja este prea tarziu ca sa mai crezi in vorbe si juraminte.Mereu, sa stii ca "DIN CIOBURI DE IUBIRE NU SE VA NASTE O NOUA FERICIRE" Va trebui ca tu sa fii tare si sa hotarasti pt amandoi...dar daca peste doi ani el se va intoarce si cu un copil de mana ,atunci soarta va fi mai dificila.Este usor sa dai sfaturi,insa eu avand o experienta de viata si fiind si prof.de psihologie ,consider ca tb sa-l ignori si sa-i arati indiferenta,chiar daca inima este insangerata si dupa ceva timp te vei linisti si chiar vei rade de ceea ce ai simtit pt cineva, care chiar nu te merita.Viata este prea scurta ca sa traiesti in trecut.Fii puternica si iubeste-te mai intai pe tine,incarca-te cu enrgie pozitiva,zambeste mult, comunica cu cei dragi si bucura-te de viata se de tinerete (PS.verifica continutul mesajului si vezi ca faci des greseli gramaticale,ma refer la despartirea cuvintelor,in rest se vede un talent in a scri, poate vei deveni o mare scriitoare si-ti vei publica viata romantata) Cu drag Gina David.

Va multumesc doamna David,de mult vroiam sa aud parera unu psiholog!O sa tin cont de sfatul dumneavoastra si o sa incerc sa fiu mult mai tare si mai radica atunci cand ma cauta..Va imbratisez cu drag
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 16:46
De la: garbo192277, la data 2011-05-14 09:48:23Imi dau seama ca esti chinuita de multe intrebari si poate de sentimente contradictorii: dragoste, furie, regret, speranta, incertitudine...
Parerea mea este sa-ti traiesti aceasta iubire pana la capat, indiferent unde sau cand sau cum va fi acel capat... Traieste-o pur si simplu, lasand lucrurile sa decurga de la sine si primindu-le asa cum vin ele. Nu incerca sa impui sau sa pretinzi nimic (in afara de respect, fireste). Avand in vedere ca e vorba de un barbat casatorit, nu actiona in nici un fel: nici in sensul divortului lui (aceasta decizie va trebui s-o ia el - daca o va lua), nici in sensul producerii unei rupturi intre voi doi (nu incerca sa-ti distrugi iubirea). Nu forta lucrurile in nici un fel, repet, traieste-ti pur si simplu dragostea, cu tot amalgamul ei de stari sufletesti...
Alexandra, evenimentele pe care le traim nu sunt intamplatoare, iar oamenii care vin in vietile noastre, vin cu un "scop": cei pe care suntem cel mai suparati, sunt de multe ori cei mai buni "profesori" ai nostri...
Intreba-te ce ai invatat din aceasta poveste frumoasa si dureroasa totodata, cu ce te-a imbogatit aceasta experienta, in ce fel sau prin ce anume ai devenit, poate, mai inteleapta, mai puternica, mai frumoasa sufleteste.
Aminteste-ti mereu clipele pline de bucurie care ti-au umplut sufletul, fii recunoscatoare vietii ca ti le-a oferit si, nu uita: IMPARTASITA SAU NU, IUBIREA TOT INALTATOARE RAMANE!
Te pup cu drag!

Adevarat...am momente cand regret,dar nu regret decat ca pe langa mine,mai sunt si alte suflete care sufera si printre ele se-numara si sotia lui care,sunt constienta ca nu merita asta dar..doar cel ce a iubit cu adevarat macar odata-n viata ,poate intelege ca inimii nu-i poti porunci pe cine sa iubeasca si pe cine nu..am trait langa omul asta momente unice,clipe mirifice si sentimente nemaisimtite si traite niciodata pana la el..nu regret decat ca a fost sa ne revedem dupa atatia ani,ani in care el si-a facut o familie..asa o fost sa fie..nu pot decat sa multumesc Domnului ca mi-a dat ocazia sa traiesc aceste clipe minunate si grele totodata si sa simt cu adevarat gustul dragostei...te pup
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 17:00
De la: THIMEEA, la data 2011-05-14 10:39:38Buna Alexandra,
Parerea mea este ca ar trebui sa iti vezi de viata ta, sa incerci sa uiti pt ca e f greu ca el sa divorteze, si sa isi rezolve toate probl in doar 2 ani.
Eu iti spun asta din experienta, am stat si eu cu un barbat insurat..de 10 ani era insurat, de la 18 ani..:)
Doar ca eu l-am cunoscut cand casnicia lor era mai mult ceva in aparenta decat in esenta..problemele lor se adancisera si nu au mai putut sa le depaseasca.
Am stat o sapt impreuna (mentionez ca pluteam in sapt aceea , eram cea mai fericita pers de pe Pamant)...eram atat de compatibili, cand ma gandeam la el ma suna, sau primeam cate un sms in care imi spunea cat de dor ii este de mine, spuneam aceleasi lucruri in acelasi timp...era minunat.
Pana cand eu am aflat ce era insurat( aveam ceva indoieli pt ca nu imi rasp niciodata cand era acasa, si am inceput sa fac cercetari).
lucram in acelasi domeniu, la 2 companii mari si lumea asta e mica..am aflat..am fost distrusa.
Ma intrebam de ce mi se intampla asta mie, de ce nu puteam fi impreuna fara sa existe situatia asta...ma rog ma chinuiam cu astfel de intrebari si ganduri negre..
Mi-a recunoscut si in noapte aia am stat impreuna pana dimineata, pana cand am privit rasaritul impreuna si tot as mai fi ramas lg el o viata fara sa ma plictisesc...
Am plans amandoi ca niste copii..si i-am spus ca nu pot accepta situatia, ca nu ma pot complace in ea, si nici sa imi cladesc eu fericirea pe durerea altora..
Si au trecut multe luni( in jur de 12) , timp in care am vb o perioada la tel sa ne fie mai usor, ne-am mai intalnit sa stam de vb, dar fara sa ne sarutam...imi doream atat de mult sa il tin in brate, sa ii spun ca este sufletul meu pereche, ca nu pot sta fara el, ca am nevoie sa ii vad ochii aia atat de frumosi zilnic, pt ca altfel simt cum ma sting...dar nu am zis niciodata nimic...:(((
Sufeream in tacere, ma gandeam ca nu are sens sa stie toate astea..am uitat sa mentionez ca are si un copil de ani si jum. si ma tortura si gandul asta...
Ma rog, a trecut timpul , eu l-am rugat sa nu ma mai sune, sa uite, sa depaseasca momentul, dar eu tot nu am reusit sa il uit...
Pana cand intr-o zi, cand l-am vazut din nou...tremuram..
Apoi l-am vazut iar, dupa cateva zile, si l-am sunat...dupa cateva sapt in care mi-am facut curaj...
Ne-am intalnit si i-am spus ca mi-a fost dor de el si ca nu vreau sa pierd un om ca el, ca as vrea sa fim doar prieteni..ca nu vreau mai mult...:)
Apoi, dupa ceva timp, el a divortat si noi suntem impreuna..locuim impreuna, din oct, suntem bine ,fericiti..si..copilul lui ma vede ca pe o mama...
D-zeu mi-a aratat act ma iubeste daruindu-mi un om atat de minunat lg mine, si...un copil incredibil de iubitor si de inteligent..
Sunt cea mai fericita femeie!
Ii iubesc pe amandoi atat de tare ca nu imi pot inchipui cum ar fi sa stau o zi fara ei!
Deci..curaj....pers potrivita va aparea atunci cand ai nevoie si atunci cand te astepti cel mai putin...
Rabdare!!!
Te poop, astept raspunsul tau.
Mihaela

Draga Mihaela,ma bucur nespus pt tine,inca o dovada ca dragostea invinge si pana la urma,daca e scris sa fim impreuna sigur vom fi si noi:).Toata suferinta si durerea traita de tine in toata perioada aceea sunt convinsa ca ai uitat-o in primul moment in care ai simtit pt prima data siguranta si certitudinea ca e numai al tau si,de data asta poate pt totdeauna..Felicitari pt rabdare!
Iti doresc din suflet sa fii toata viata fericita alaturi de el si de micut.Te pup
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 17:10
viky, precis, fix, acolo trebuie sa se gandeasca...la cat sufera femeia aia...ma leshi...
poate ar trebui sa se gandeasca el, ca e nevasta LUI...

bati campii, fetitzo...

alexia, exista o regula tacita pe garbo, si aia spune ca e de preferat sa nu dam c/p pe tot pomelnicul
cand te adresezi cuiva, pune un @ in fata sau spune-i pe nume...in felul asta nu se incarca pagina aiurea

multumesc
michelle_
Postat pe 16 Mai 2011 17:14
De la: garbo184929, la data 2011-05-14 13:18:31buna...am citit mesajul tau si as vrea sa iti spun ca printre putinii care te inteleg sunt si eu ,poate pt ca povestile noastre seamana foarte mult..stii uneori viata iti da anumite lucruri frumoase care trebuie sa lupti foarte mult ca sa le obtii...fericirea deplina apartine celor care stiu sa o astepte..a iubi un barbat insurat este foarte greu si dureros uneori mai ales atunci cand in clipele cele mai frumoase nu iti poate fi alaturi dar parerea mea este ca inimii nu ii poti comanda dragostea poate este singurul sentiment necontrolat de mintea noastra,asa ca nu te simti vinovata ca ii porti o dragoste atat de mare pe care nu o poti controla,dar incearca sa faci in paralel si lucruri care tin de viata ta personala de realizarea ta ca om nu stiu un job poate unde sa ai contact cu oamenii,iesiri cu prietenii sisa incerci sa te detasezi putin de situatia in sine...iar crede-ma ca daca ai fost la persoana potrivita(cu cartile)asa va fi si eu ma duc la cineva si poate intr-adevar e un pacat sa stii inainte ce va urma dar asa am reusit sa nu ma mai chinuiesc atat sufleteste si sa accept mai usor viitorul meu...am spus ca povestile noastre de viata seamana foarte mult este pt ca si eu iubesc un barbat insurat si traiesc un vis in clipele cand suntem amandoi dar cand nu suntem am invatat ce sa fac sa imi fie mai usor si uite ca asa a trecut un an si ceva si il astept si tot il astept pt ca el mi-a cerut-o si pt ca sufletul imi spune ca va merita..a minti e foarte usor dar sa te prefaci ca iubesti pe cineva e foarte greu mai ales in momentele intime cand simti inima lui vibrand si mintea ta cum iti explodeaza...poate cine stie chiar nu te-a mintit poate are un interes in legatura cu sotia ta in final nu te costa nimic sa il astepti si in paralel sa iti vezi si de viata ta si daca va fi sa fiti amandoi asa va fi pt ca destinul nu il poti schimba...sincer iti spun poti sa cunosti zeci de alti barbati dar sa nu poti sa ii iubesti cu adevarat chiar crezi ca altul nu te va minti...hmm greu de crezut...asa ca parerea mea este sa il astepti..pt ca nu ai ce pierde mai ales ca si el ti-a cerut asta...lupta pt ceea ce iti doresti lupta pt sufletul tau macar pana atunci cand el iti va cere sa te opresti...mi-ar placea sa te cunosc poate am avea multe sa ne spunem mai ales ca eu vin aproape zilnic in Galati...id meu este [email protected] daca vrei si simti poti sa ma cauti.te pup

Fiecare ccuvintel am simtit ca ne leaga,te-am adaugat in lista pea de mess si,cu siguranta vom vorbi mai multe acolo si,clar ne vom si cunoaste daca vom avea ocazia pt ca eu sunt din Braila,nu Galati..Te pup
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 17:26
De la: garbo188002, la data 2011-05-14 22:40:21ma intreb daca fata care a postat subiectul citeste foiletonul de raspunsuri...oricum,eu cred ca trebuie sa uite de el ,care nu a facut nimic pt ea,si nu va face nici in viitor,omul doar se distreaza,probabil ca fata e mai buna la pat decat nevasta,si daca avea vreun gand sa se divorteze,o facea demult,asa ca fata trebuie sa-si vada interesul si sa caute un barbat care sa faca totul pt ea,o casa,un viitor.Faptul ca i-a luat flori si maimutoi de plus nu ar fi trebuit s-o dea peste cap asa,un barbat adevarat face lucrurile asa cum trebuie pt o femeie,adica sta cu ea,fac o casa impreuna.Cred ca fata care a postat,ar trebui sa aiba mai multa incredere si mandrie in ea ca femeie,si sa incerce sa-si gaseasca un barbat adevarat,si sa renunte la lacrimogenele cu "iubirea" si cu "nu pot sa stau fara el"...astea sunt masochisme...iubire inseamna ceea ce partenerul incearca din toate puterile sa faca pt tine,si reciproc...iubirea nu se confunda cu atractia sexuala....

Clar citeste si raspunsurile fata care a postat subiectul:P si,multumeste tuturor pt fiecare parere:)
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 17:41
De la: me_reloaded, la data 2011-05-16 17:14:22viky, precis, fix, acolo trebuie sa se gandeasca...la cat sufera femeia aia...ma leshi...
poate ar trebui sa se gandeasca el, ca e nevasta LUI...

bati campii, fetitzo...

alexia, exista o regula tacita pe garbo, si aia spune ca e de preferat sa nu dam c/p pe tot pomelnicul
cand te adresezi cuiva, pune un @ in fata sau spune-i pe nume...in felul asta nu se incarca pagina aiurea

multumesc

@ scuze dar eu nu ma prea pricep..o sa tin cont,multumesc si eu
alexxya_1985
Postat pe 16 Mai 2011 17:43
Esti tanara,lupta pentru tine,nu lasa pe nimeni sa-si bata joc de tine.El se simte bine cu tine,asta e clar,la tine gaseste refugiul,dar nu te lasa umilita.Trebuie sa-ti impui tu singura sa nu te mai vezi cu el,nimeni nu te poate ajuta,decat tu singura.Daca nu faci asta acum,mai tarziu o sa fie prea tarziu,viata e scurta si trebuie traita frumos si decent. Sa iesi din starea care esti,fa ceva care sa-ti ocupe timpul sa nu te mai gandesti la el,incearca sa mai vezi si alti baieti,cu alti ochi,te suna nu-i mai raspunde,cum ti-am mai spus ,fa ceva si pentru tine,fati viata frumoasa.Daca te iubea era cu tine, indiferent de situatie,dar...Eu sunt o femeie divortata,ma parasit pentru alta femeie,concluzia este ca a iubit-o pe cealalta foarte mult si a renuntat la 15ani de casatorie.Ideea e ca atunci cand iubesti cu adevarat faci tot posibilul sa fi cu persoana iubita.Deci el nu stiu daca te iubeste,nu te mai lasa pacalita,e pacat
garbo119295
Postat pe 16 Mai 2011 19:24
De la: garbo020369, la data 2011-05-16 09:22:08Buna.
Sunt Camelia.
te inteleg foarte bine, pt ca sunt intr-o situatie asemanatoare, numai ca eu nu sunt la fel de norocoasa ca tine ....
Am avut o relatie de 12 ani care s--a terminta...

Iata-ma dupa 8 ani, de relatie, in care eu il iubesc si nu pot realiza viata fara el.

prostia mea este fantastic de mare, nu pot sa ma desprind de el....

imi veti spune ca sunt idioata, asa este ...

Va fi bine , ai incredere.

camelutza...hutza...hutza...ti-am scurtat povestea si am ajuns f usor la cateva concluzii...
1. 12+8=20 ani pierduti...adica,ti-ai foutut viata...
2. ai recunoscut singura un mare adevar...esti o proasta fantastic de mare...o adevarata idioata...m-ai scutit pe mine sa pun etichete...
3. nu o mai minti pe proasta astalalta, alexxia 1985,ca e norocoasa... sau ca-i "va fi bine..." n-ai cum sa fii norocoasa si nici bine nu are cum sa-ti fie cand iti cladesti fericirea pe nefericirea sarmanilor barbati insurati...lasati-ii sa-si duca crucea...

Fetelor ... atunci cand ti se inchide o usa ti se deschide un geam...sa te arunci...
si atunci se stabileste echilibrul pe care ati incercat sa-l stricati...

O_K
Postat pe 16 Mai 2011 21:21
seara buna !! mai sunt multe vicitme pe aici ??? Victimizarea e la ea acasa.... what the f-u-c-k...parca ar fi Zidul plangerii :::::DORINTE ; ASTEPTARI ; REGRETE :::...totul la pachet:-))) all inclusive:-))
reyya
Postat pe 16 Mai 2011 21:25
De la: mary180876, la data 2011-05-15 21:50:02sub nici o forma "quasaria" nu mi'am imaginat ca acest atasament trebuei sa duca neaparat la pat, doar ca vb si de o atractie intre noi doi...Un atasament mai profund asa....Eu il consider prieten el la fel, dar cred ca usor , usor ne'am atasat unul de altul (chiar si numai vorbind la telefon, prin mail si fata in fata de 2 ori am reusit sa ne si vedem) deci intamplator exista si aceea atracte fizica nu numai sufletasca....
Dar clar ca personal refuz sa ma gandesc mai departe de atat, adik de a'mi place...Sper sa ma rezum doar la acest tip de atractie si nimic mai mult. Nu ma gandesc la pat, departe de mine, mi'e teama sa nu ma implic mai mult decat trebuie si repet nu ma gandesc la placerea carnala cand vb despre implicare....Tocmai de aia mi'e teama...
Eu totusi sper sa fie o ratacire de moment asa, de o reverie a varstei si sa treaca asa cum a venit..
Cica nu este un pacat sa placem pe cineva atata timp cat nu ne ranim sufletul...Asta mi'e teama..Sa nu ajung sa imi ranesc sufletul...:(

desi raspunsul e adresat Quasariei ..am sa incerc sa punctez ceva :
daca te atrag barbatii ( deci esti heterosexuala ) nu exista ,,atasament mai profund asa " cum l-ai definit ....fara pat sau relatie sexuala in sens propriu nu exista atasament ..uneori si cu pat si fara tot nu exista ( atasamentul ) ...,,iubire platonica " e doar un termen si atat atunci cand un barbat nu se simte atras de cea care ,,iubeste platonic "...
IUBIREA PLATONICA e doar un mare Big S-h-i-t scris si inventat ( spre consolarea lor ) de unele ( femei , niciodata barbati )
Din prietenie te poti duce foarte usor inspre aspectul sexual ..insa dinspre aspectul sexual ....spre prietenie aproape niciodata.
Succes ! :-)
reyya
Postat pe 16 Mai 2011 21:28
De la: reyya, la data 2011-05-16 21:25:14seara buna !! mai sunt multe vicitme pe aici ??? Victimizarea e la ea acasa.... what the f-u-c-k...parca ar fi Zidul plangerii :::::DORINTE ; ASTEPTARI ; REGRETE :::...totul la pachet:-))) all inclusive:-))

daca nu te grabesti....poate ai noroc si se hotaraste vreuna din mimozele astea in suferinta sa omoare nevasta rivala...si sa-l stapaneasca pana la adanci batraneti pe nefericitul sotz...
O_K
Postat pe 16 Mai 2011 21:32
seara buna OK ! Aiurea...vise taica..vise..!!!!.nimeni nu stapaneste pe nimeni ..amorul seamana putin cu mersul trenurilor ...fiecare urca si coboara la ce statie doreste ...( asta poate sa faca doar daca nu se imbata prea mult cu apa rece ) , adica gradul de luciditate sa fie pe masura.
reyya
Postat pe 16 Mai 2011 21:40
ce drac s-a intamplat aci? au iesit martoagele la manifest?
nu numa ca-ti f*** barbatu da mai au si pretentii. a naibi plosnite
unspeakable_ingredient
Postat pe 16 Mai 2011 21:45
hai ca-mi place...
pe masura ce creste, acest topic devine din ce in ce mai patetic, la fel ca "eroina" cazuta la datorie de pe balustradele amorului adulterin - alexxya - , care se imbata, saracutza de ea, cu sfaturile unor proaste sinistre (gen "profa psih_oloaga").
ce daca nu exprima idei, ci idiotzenii... ideea e sa-i mearga la inima porcariile scrise.

no... asa-i unde-i lipsa creier, si surplus de koooor.

dati-i inainte, martire ale clandestinului si descompusului "amor" , si mai puneti de-o paruiala din cand in cand, astfel incat patetismul asta incununat pe alocuri cu limbi si lacrimi pana la greatza sa devina nemuritor in veacul vecilor ce va sa vie!....

'tu-le ceara mamii lor de barbati... care v-au sedus pe voi, neprihanitele deflorate pe nedrept ale acestui inceput de mileniu:PPP
:))))
eu_geminy
Postat pe 16 Mai 2011 21:51
De la: alexxya_1985, la data 2011-05-16 16:25:14Va multumesc toturor pt tot ce ati scris..multumesc si celor ce ma inteleg si multumesc chiar si celor ce ma judeca.Acestora le mutumesc pt ca mi-au citit postarea dar judecata nu o poate face nimeni pt ca nimeni nu e Dumnezeu..decat sa ma judeca-ti,mai bine ma ajuta-ti cu un sfat pt a putea renunta la aceasta iubire imposibila si totodata minunata.va pup

Traiesti intr-o grava eroare..in spatele careia se ascund multi...

"judecata nu o poate face nimeni pt ca nimeni nu e Dumnezeu..."

Dumnezeu ...te judeca prin gura oamenilor carora el le-a dat gandire si puterea cuvantului...de ce nu gasesti in judecata oamenilor, judecata lui?
O_K
Postat pe 16 Mai 2011 21:55
breh OK-ule...

eu as judeca-o nitel la limba...
aia romana, ca o face varza si da cu Dansa de gard...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 16 Mai 2011 21:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochii de seara,ocazii speciale 1 De la: moniq29_uk 25 Iunie 2009 04:03
un pik de ajutor... 24 De la: garbo_7675 30 Septembrie 2012 00:35