astept cu incredere catzele... sa chiraie cu indignare elocventa, dupa "tradarea" din amor nedrept, in care s-au mocirlit "din greseala"...:PP. =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:07 |
||
---|---|---|
nabadaiosule ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:12 |
||
dah... victimele propriilor moravuri... :P :)))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:12 |
||
hi,hi si vrei sa le dai la fondolet bataita .......ca nu are efect bataita mentala . | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:18 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-05-16 22:07:37astept cu incredere catzele... ![]() |
||
unspeakable_ingredient Postat pe 16 Mai 2011 22:20 |
||
ah, nu... le-a dat bataitza Cel de Sus... "vreau sa scap de aceasta iubire imposibila, dar totodata minunata" he he he... ete la ele ce dileme existentiale au...:P vrea sa scape pe dracu'... nu stie cum sa-l imbrobodeasca definitiv, de fapt, pe "porcul" care refuza sa-si paraseasca famelia...:))) =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:22 |
||
pai, daca ar fi sa fim corecti, botnite le-ar trebui si alora de-s, cica, neveste si s-au trezit, ele, strasnicele `constructoare` de drumuri, poduri si orase, cu fufe la usa de le-au furat omu`, ala bun si fara prihana! atunci sa vezi tir de sudalmi si rauri de clabuci. minunat spectacol! ![]() |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 22:26 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:30 |
||
adevar graiesti, esme... ca daca ai in casa un ciorsac care-ti face creierii sote,care umbla in casa numai in izmene si gumari, mirosind vesnic a usturoi si a prajeli(in cazul fericit in care gateste), iti vine s-o dai dracului de morala,... si sa te tot duci de la asa fumeie "de casa"...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:30 |
||
esme, ge... ok, in cazul gumarilor ![]() dar in cazul in care femeia are grija de silueta ei si de oo-le sotului nu vad de ce si-ar pune botnita. o fi vina tot a ei ca are sotul bazdaci in cuc. 'fim seriosi |
||
unspeakable_ingredient Postat pe 16 Mai 2011 22:40 |
||
no. bine ca-s condamnabili bazdacii din cucu sotzului, si nu-s condamnabili bazdacii din gura nevestei. ca daca ar fi aia din creier, i-ar mai pune frane la limba...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:44 |
||
carevasazica, istoria ne tot aminteste, varandu-ne limpede sub ochi dovezi ale gestionarii noastre facile a mai tot si toate, iar noi (a se citi umanitatea), tot un drac. intruna cu capu-n nisip, visand la potcoave de cai morti si pasari maiastre, si cand astea se dovedesc niscaiva dezagreabile ciori, ne infoiem ca paunu`, da` fara coada, ca n-a fost si nici nu va fi! deh, ca, chipurile, cucu` e de vina! . ![]() da, floare, cumpara-i! si mai cumpara-i si-o cravasa, sa-l articulezi cand e naravas! ...ori el pe tine, cand vrei sa-l iei in stapanire ca o amazoana! nu frate, aici tre` sa dozezi jocul: dominare-supunere! asta pt piper si sare! si... mai gasiti voi! |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 22:46 |
||
esme, dracusor mic...:))))) | ||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:49 |
||
da totusi...unde-s "eroinele", nene?... se baga ele timid, pe alte topice cumva?...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:53 |
||
plictisitor fara victime ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:55 |
||
unspeakable, pana la urma ai si tu dreptate, exista oaresce legatura mistica (hahaha!) intre sulieta ei si oo-le lui, caci, cui pe cui se scoate! sulieta isi tine oo-le acasa si oo-le saliveaza dupa sulieta. si-atunci, de ce-ar mai fi niscaiva galceava, boscorodeli si ritualuri voodoo, menite a-i veni de cap fufei si-a o exorciza de dorinte tinzand spre oo. iote, ce-o scosei: o minunata relatie matematica intre cai si magari! ![]() |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 22:58 |
||
da. mey floris... dezamagitor... si cand ma gandesc ce entuziasmat intrasem adineauri, crezand (ca un naiv ce sunt:P) ca, in sfarsit, a inceput Jihadul Koorvelor Preacu(r)vioase si Neprihanite...:PP :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:58 |
||
esti profunda ESME ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:59 |
||
GE poate is la produs .....si ajung si persoanele mai tarziu .da sa fii bland pt ca os sa fie obosite . ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 23:01 |
||
la produs ce?... isi plang in pumni ca n-au invins-o pe incornorata...:)))) | ||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:03 |
||
GE ma recunosc vinovata ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 23:05 |
||
unu' si cu una fac...trei... io le iubesc pe fetele astea si cred ca doar nevestele sunt de vina... ![]() |
||
eladaela Postat pe 16 Mai 2011 23:05 |
||
eeee floris... pai inseamna ca n-ai citit ce grande se dau, dupa ce au fost abandonate, zicand ca ele i-au parasit, si ca ele nu-s adulterine...:)))) pai sigur ca nu ele, ci aia cu care s-au incurcat erau "nenorociti" de adulterini. ele erau doar niste biete "victime discreditate"...:)))) vai vai vai...:PP =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:07 |
||
esme, cre ca mi s-au rupt vo doo fascicule nervoase. nu stiu ce sa-ti raspund fiindca nu inteleg intrebarea ![]() noapte buna popor |
||
unspeakable_ingredient Postat pe 16 Mai 2011 23:08 |
||
niste fecioare pure, maculate de-acu, ge? ![]() |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 23:09 |
||
unspeak... eu le-am rupt, da' le lipesc inapoi.... ca n-aveam ce ceti in seara asta...:PP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:09 |
||
De la: esme, la data 2011-05-16 23:09:15niste fecioare pure, maculate de-acu, ge? de ce te miri?... nu e Romania tara koorvelor vergine (ajunse intre timp batrane)?!:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:12 |
||
alea de afara is mai rele ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 23:15 |
||
...si fara speranta! ah, care n-am avut noroc! ![]() unspeakable, ![]() ![]() |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 23:16 |
||
pai ce, am zis eu ca ale noastre is rele? (pey ce ne-am face fara ele???:PP) :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
petrecerile anilor 80 | 20 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:04 |
caut partener | 138 | De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 13:29 |
ce sa faci si ce sa nu faci cand esti inselata??? | 9 | De la: reyya 9 Decembrie 2009 02:00 |
|
||
Sa fie oare vina mea ? | 15 | De la: nelly05 23 Februarie 2010 14:26 |
CUTREMURUL TECTONIC,SOCIAL,POLITIC,ECONOMIC | 2 | De la: quasaria 26 Februarie 2012 19:09 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9