astept cu incredere catzele... sa chiraie cu indignare elocventa, dupa "tradarea" din amor nedrept, in care s-au mocirlit "din greseala"...:PP. =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:07 |
||
---|---|---|
nabadaiosule astepti victime | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:12 |
||
dah... victimele propriilor moravuri... :P :)))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:12 |
||
hi,hi si vrei sa le dai la fondolet bataita .......ca nu are efect bataita mentala . | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:18 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-05-16 22:07:37astept cu incredere catzele... ))))) ia si neste botnite |
||
unspeakable_ingredient Postat pe 16 Mai 2011 22:20 |
||
ah, nu... le-a dat bataitza Cel de Sus... "vreau sa scap de aceasta iubire imposibila, dar totodata minunata" he he he... ete la ele ce dileme existentiale au...:P vrea sa scape pe dracu'... nu stie cum sa-l imbrobodeasca definitiv, de fapt, pe "porcul" care refuza sa-si paraseasca famelia...:))) =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:22 |
||
pai, daca ar fi sa fim corecti, botnite le-ar trebui si alora de-s, cica, neveste si s-au trezit, ele, strasnicele `constructoare` de drumuri, poduri si orase, cu fufe la usa de le-au furat omu`, ala bun si fara prihana! atunci sa vezi tir de sudalmi si rauri de clabuci. minunat spectacol! | ||
esme Postat pe 16 Mai 2011 22:26 |
||
esme zici ca tre sa cumpar o botnita ?pt sotul meu cuminte? eu is de treaba si o sa cump. si catuse | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:30 |
||
adevar graiesti, esme... ca daca ai in casa un ciorsac care-ti face creierii sote,care umbla in casa numai in izmene si gumari, mirosind vesnic a usturoi si a prajeli(in cazul fericit in care gateste), iti vine s-o dai dracului de morala,... si sa te tot duci de la asa fumeie "de casa"...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:30 |
||
esme, ge... ok, in cazul gumarilor dar in cazul in care femeia are grija de silueta ei si de oo-le sotului nu vad de ce si-ar pune botnita. o fi vina tot a ei ca are sotul bazdaci in cuc. 'fim seriosi |
||
unspeakable_ingredient Postat pe 16 Mai 2011 22:40 |
||
no. bine ca-s condamnabili bazdacii din cucu sotzului, si nu-s condamnabili bazdacii din gura nevestei. ca daca ar fi aia din creier, i-ar mai pune frane la limba...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:44 |
||
carevasazica, istoria ne tot aminteste, varandu-ne limpede sub ochi dovezi ale gestionarii noastre facile a mai tot si toate, iar noi (a se citi umanitatea), tot un drac. intruna cu capu-n nisip, visand la potcoave de cai morti si pasari maiastre, si cand astea se dovedesc niscaiva dezagreabile ciori, ne infoiem ca paunu`, da` fara coada, ca n-a fost si nici nu va fi! deh, ca, chipurile, cucu` e de vina! . da, floare, cumpara-i! si mai cumpara-i si-o cravasa, sa-l articulezi cand e naravas! ...ori el pe tine, cand vrei sa-l iei in stapanire ca o amazoana! nu frate, aici tre` sa dozezi jocul: dominare-supunere! asta pt piper si sare! si... mai gasiti voi! |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 22:46 |
||
esme, dracusor mic...:))))) | ||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:49 |
||
da totusi...unde-s "eroinele", nene?... se baga ele timid, pe alte topice cumva?...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:53 |
||
plictisitor fara victime | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:55 |
||
unspeakable, pana la urma ai si tu dreptate, exista oaresce legatura mistica (hahaha!) intre sulieta ei si oo-le lui, caci, cui pe cui se scoate! sulieta isi tine oo-le acasa si oo-le saliveaza dupa sulieta. si-atunci, de ce-ar mai fi niscaiva galceava, boscorodeli si ritualuri voodoo, menite a-i veni de cap fufei si-a o exorciza de dorinte tinzand spre oo. iote, ce-o scosei: o minunata relatie matematica intre cai si magari! | ||
esme Postat pe 16 Mai 2011 22:58 |
||
da. mey floris... dezamagitor... si cand ma gandesc ce entuziasmat intrasem adineauri, crezand (ca un naiv ce sunt:P) ca, in sfarsit, a inceput Jihadul Koorvelor Preacu(r)vioase si Neprihanite...:PP :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 22:58 |
||
esti profunda ESME | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 22:59 |
||
GE poate is la produs .....si ajung si persoanele mai tarziu .da sa fii bland pt ca os sa fie obosite . | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 23:01 |
||
la produs ce?... isi plang in pumni ca n-au invins-o pe incornorata...:)))) | ||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:03 |
||
GE ma recunosc vinovata nu am avut rabdare sa cetesc ultimele 15 pagini o superficiala ce sant | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 23:05 |
||
unu' si cu una fac...trei... io le iubesc pe fetele astea si cred ca doar nevestele sunt de vina... |
||
eladaela Postat pe 16 Mai 2011 23:05 |
||
eeee floris... pai inseamna ca n-ai citit ce grande se dau, dupa ce au fost abandonate, zicand ca ele i-au parasit, si ca ele nu-s adulterine...:)))) pai sigur ca nu ele, ci aia cu care s-au incurcat erau "nenorociti" de adulterini. ele erau doar niste biete "victime discreditate"...:)))) vai vai vai...:PP =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:07 |
||
esme, cre ca mi s-au rupt vo doo fascicule nervoase. nu stiu ce sa-ti raspund fiindca nu inteleg intrebarea noapte buna popor |
||
unspeakable_ingredient Postat pe 16 Mai 2011 23:08 |
||
niste fecioare pure, maculate de-acu, ge? | ||
esme Postat pe 16 Mai 2011 23:09 |
||
unspeak... eu le-am rupt, da' le lipesc inapoi.... ca n-aveam ce ceti in seara asta...:PP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:09 |
||
De la: esme, la data 2011-05-16 23:09:15niste fecioare pure, maculate de-acu, ge? de ce te miri?... nu e Romania tara koorvelor vergine (ajunse intre timp batrane)?!:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:12 |
||
alea de afara is mai rele ale lor is mai rele | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Mai 2011 23:15 |
||
...si fara speranta! ah, care n-am avut noroc! unspeakable, , nu cred ca am pus vreo intrebare, dar daca exista ceva p-acolo cu asemenea iz, era doar prin circuitele mele ori se adresa lor! asa, spre lamurire! |
||
esme Postat pe 16 Mai 2011 23:16 |
||
pai ce, am zis eu ca ale noastre is rele? (pey ce ne-am face fara ele???:PP) :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Mai 2011 23:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
stresul | 21 | De la: gianiblue 11 Iulie 2009 10:18 |
Ajutor! "Soacra mea e o scorpie". | 199 | De la: teodor_el 9 Iulie 2010 22:38 |
Daca toti am fi la fel, cum ar fi viata? | 41 | De la: caleidoscop 24 August 2016 22:31 |
|
||
unde e iubirea, in atitudinea asta??????????????? | 89 | De la: garbo025131 1 Ianuarie 2011 21:55 |
sa zambim putin! | 1 | De la: francisca 26 Ianuarie 2011 10:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară