sau primesc vreo comanda gresita... ![]() |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 08:41 |
||
---|---|---|
buna dimineata Dor ...... ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2011 08:45 |
||
'neatza jeanno, ![]() tu in loc sa robotesti, robotizezi? ![]() ![]() ![]() si io la fel...azi am o zi mai libera si ma rasfat un pic... ![]() |
||
|
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 08:47 |
||
no ........sunt la munca , numai ca e liber acum ....beau cafeau si intrai putin sa mai vorbesc cu voi ....altfel , nu merge deloc forumul asta ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2011 08:50 |
||
Neata, ai punctat bine, dor! Nu e chiar cuvantul bun! Sunt perfecti pt ca fac doar ceea ce li s-a zis sa faca. In sensul asta am utilizat acel "perfect:. Nu-ti ofera surprize decat atunci cand li se termina uleiul sau bateria sau mintea programatorului a ajuns la o limita. Oamenii nu sunt asa. Secretul rutinelor omenesti inca nu e decoperit. | ||
As_ninge Postat pe 28 Mai 2011 08:52 |
||
apoi .........cand i se urca rutina la cap , isi ia o amanta ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2011 08:56 |
||
As si pe tine trebuie sa te anunt cand glumesc? era in ton cu postarea lui 712...emoticon si toate alea...nu te mai tot explica...am inteles...acum ma joc... ![]() @ Nu-ti ofera surprize decat atunci cand li se termina uleiul sau bateria sau mintea programatorului a ajuns la o limita sau daca sunt programati sa ti le ofere... ![]() mda, e de jale cu garbo... @ ocazionala, jeanette...ca alea permanente e mai rele... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 09:00 |
||
Limitele programatorului se ating...cand? Atunci cand omul nu mai e in stare sa inteleaga ce anume il face pe un om sa o ia pe langa rutine. ce il face pe om sa incerce sa para altfel. | ||
As_ninge Postat pe 28 Mai 2011 09:03 |
||
Dor, dar poti glumi! Chiar aveai un punct acolo. Nu ma supar. continui o discutie care poate include si glume...doar nu suntem roboti, nu? | ||
As_ninge Postat pe 28 Mai 2011 09:05 |
||
As, esti prea serioasa pentru un week minunat si cald... ![]() omul are mereu dileme existentiale...e chestie de gandire...ca si proces psihic.... limite...nu exista...nu trasabile...din cauza a prea multi factori interni si externi... omul poate crede ca are limetele lui si se autocomplace.... poate sa nu accepte ca are limite si ...cedeaza...complicat...e prea frumos azi... ![]() |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 09:09 |
||
De la: As_ninge, la data 2011-05-28 09:05:26Dor, dar poti glumi! Chiar aveai un punct acolo. Nu ma supar. continui o discutie care poate include si glume...doar nu suntem roboti, nu? si chiar o fac... ![]() io aveam treaba cu 712, nu cu tine... pfuii...bine ca ti-ai revenit...ma speriasem ca ti-am dat comanda gresita... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 09:11 |
||
deci...e omenesc sa nu ne robotizam,sa traim doar cum comanda altii :)..tocmai ce ziceam..Nu poti refuza anumite lucruri pentru ca "nu e bine sa faci aia .." corect? :) ![]() |
||
little_red Postat pe 28 Mai 2011 18:31 |
||
stiu ce inseamna sa iubesti un barbat insurat.e tare tare grea situatia.mai ales cand nu stii ce vrea sa faca el.esti sigura ca-si va lasa sotia ptr tine? dc nu ai avut sentimente ptr el de la inceput? |
||
evaf63 Postat pe 28 Mai 2011 22:17 |
||
mda, valea plangerii pentru amantele suferinde... | ||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 22:25 |
||
daca iubesc barbati insurati ![]() Me ... ce faina esti ![]() |
||
cricat Postat pe 28 Mai 2011 22:27 |
||
merci...stiu...stiu...is mirobolanta...craiasa zapezilor, aia... | ||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 22:31 |
||
ce tot vorbiti...si io iubesc un barbat insurat....e tare greu...nici nu stiti... me, chiar ca esti sweet...oricat de snow sa fii ( cre' ca n-am gresit, ca nu stiu english) |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 23:22 |
||
De la: alexxya_1985, la data 2011-05-08 15:18:42Ma numesc Alexandra,am 25 de ani si tot citind fel de fel de forum-uri,m-am hotarat sa imi spun si eu in cateva cuvinte povestea si poate,cu ajutorul vostru,voi reusi totusi sa inteleg �DE CE ASA?�..Ca sa nu plictisesc prea mult voi intra direct in subiect...Cine se incurca cu un barbat insurat trebuie sa fie constienta de toate riscurile acestei relatii si sa-si asume intreaca raspundere a consecintelor. Nu vreau sa dau cu piatra,dar .....aceste femei care nu sunt in stare sa-si gaseasca un barbat liber si "sparg casa" altei femei pentru a-si insusi barbatul acesteia, au deja un nume foarte cunoscut. Nu mai dati vina pe iubire pentru ca nu din iubire incerci sa faci o alta femeie nefericita pt. fericirea ta. De aceea te-a si pedepsit Dumnezeu. |
||
alimacri49 Postat pe 29 Mai 2011 11:10 |
||
nu mai dati c/p pe tot eseul pus de alti ce dreaq, nene...nu stiti sa folositi @ ??? pentru 2 fraze, si alea scremute rau, umpleti o pagina cu ce zice altul... dor, merci...si eu simt ca ma coafeaza avatarul asta ps: ali, ce dreaq zici acolo cu insusitul? bre, a-nnebunnit lupu! daca atatea femei se refera la barbati ca la ceva pe care trebuie sa si-l "insuseasca", nici nu ma mir ca va lasa aia in secunda doi |
||
michelle_ Postat pe 29 Mai 2011 11:16 |
||
Da' alinuta asta, sau alimacri ori cum dreaq isi mai zice, mai are una demna de putzu' gandirii. iote aici: "Nu mai dati vina pe iubire pentru ca nu din iubire incerci sa faci o alta femeie nefericita pt. fericirea ta." Cu alte cuvinte, nu te duci cu ala pen' da-ti da fluturi in stomac, ori pen' ca o are mai groasa si mai bengoasa, ori pen' ca pur si simplu are buzunaru' mai plin, ci numai si numai pentru ca incerci sa faci o alta fomeie nefe... Nefericita, sa fim bine intelesi! ![]() |
||
Thor_again Postat pe 29 Mai 2011 11:50 |
||
pai, bro...acilea se aplica panseul ala "ba p-a ma-tii", intre femei, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 29 Mai 2011 12:04 |
||
Oo....Ce multa lume am lovit in sentimente....Gasiti tot felul de scuze ca sa motivati ceea ce faceti.Nu suntem roboti ,suntem oameni.Oamenii sunt rationali .Stiu sa-si rezolve problemele ![]() |
||
constance Postat pe 30 Mai 2011 08:52 |
||
![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 31 Mai 2011 00:13 |
||
poate a rezolvat problemele si fu' bini ... ![]() |
||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 00:16 |
||
In general cind iti rezolvi problemele ii tare bini! ![]() |
||
constance Postat pe 31 Mai 2011 06:35 |
||
pana apar alte probleme ... ![]() |
||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 09:18 |
||
Depinde de noi in ce fel de probleme ne bagam.... ![]() |
||
constance Postat pe 4 Iunie 2011 20:01 |
||
...PRIN TOATE PARADISURILE PAMANTULUI... PRIN CATEVA DISCOTECI...Vai si amar de voi doi... | ||
garbo173858 Postat pe 5 Iunie 2011 16:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 1 | De la: garbo216773 6 August 2011 12:16 |
VREAU SA MA MARIT! | 92 | De la: garbo074997 26 Iulie 2010 23:51 |
In relatie cu un barbat aventurier si nestatornic | 21 | De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 12:10 |
|
||
un ajutor mic..... | 2 | De la: Dubluritza 6 Noiembrie 2009 10:23 |
Prima dragoste: ,,Casanova'' | 11 | De la: Naif 28 Aprilie 2012 16:16 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9