sau primesc vreo comanda gresita... | ||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 08:41 |
||
---|---|---|
buna dimineata Dor ...... |
||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2011 08:45 |
||
'neatza jeanno, tu in loc sa robotesti, robotizezi? si io la fel...azi am o zi mai libera si ma rasfat un pic... |
||
|
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 08:47 |
||
no ........sunt la munca , numai ca e liber acum ....beau cafeau si intrai putin sa mai vorbesc cu voi ....altfel , nu merge deloc forumul asta | ||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2011 08:50 |
||
Neata, ai punctat bine, dor! Nu e chiar cuvantul bun! Sunt perfecti pt ca fac doar ceea ce li s-a zis sa faca. In sensul asta am utilizat acel "perfect:. Nu-ti ofera surprize decat atunci cand li se termina uleiul sau bateria sau mintea programatorului a ajuns la o limita. Oamenii nu sunt asa. Secretul rutinelor omenesti inca nu e decoperit. | ||
As_ninge Postat pe 28 Mai 2011 08:52 |
||
apoi .........cand i se urca rutina la cap , isi ia o amanta | ||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2011 08:56 |
||
As si pe tine trebuie sa te anunt cand glumesc? era in ton cu postarea lui 712...emoticon si toate alea...nu te mai tot explica...am inteles...acum ma joc... @ Nu-ti ofera surprize decat atunci cand li se termina uleiul sau bateria sau mintea programatorului a ajuns la o limita sau daca sunt programati sa ti le ofere... mda, e de jale cu garbo... @ ocazionala, jeanette...ca alea permanente e mai rele... |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 09:00 |
||
Limitele programatorului se ating...cand? Atunci cand omul nu mai e in stare sa inteleaga ce anume il face pe un om sa o ia pe langa rutine. ce il face pe om sa incerce sa para altfel. | ||
As_ninge Postat pe 28 Mai 2011 09:03 |
||
Dor, dar poti glumi! Chiar aveai un punct acolo. Nu ma supar. continui o discutie care poate include si glume...doar nu suntem roboti, nu? | ||
As_ninge Postat pe 28 Mai 2011 09:05 |
||
As, esti prea serioasa pentru un week minunat si cald... omul are mereu dileme existentiale...e chestie de gandire...ca si proces psihic.... limite...nu exista...nu trasabile...din cauza a prea multi factori interni si externi... omul poate crede ca are limetele lui si se autocomplace.... poate sa nu accepte ca are limite si ...cedeaza...complicat...e prea frumos azi... |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 09:09 |
||
De la: As_ninge, la data 2011-05-28 09:05:26Dor, dar poti glumi! Chiar aveai un punct acolo. Nu ma supar. continui o discutie care poate include si glume...doar nu suntem roboti, nu? si chiar o fac... io aveam treaba cu 712, nu cu tine... pfuii...bine ca ti-ai revenit...ma speriasem ca ti-am dat comanda gresita... |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 09:11 |
||
deci...e omenesc sa nu ne robotizam,sa traim doar cum comanda altii :)..tocmai ce ziceam..Nu poti refuza anumite lucruri pentru ca "nu e bine sa faci aia .." corect? :) | ||
little_red Postat pe 28 Mai 2011 18:31 |
||
stiu ce inseamna sa iubesti un barbat insurat.e tare tare grea situatia.mai ales cand nu stii ce vrea sa faca el.esti sigura ca-si va lasa sotia ptr tine? dc nu ai avut sentimente ptr el de la inceput? |
||
evaf63 Postat pe 28 Mai 2011 22:17 |
||
mda, valea plangerii pentru amantele suferinde... | ||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 22:25 |
||
daca iubesc barbati insurati Me ... ce faina esti |
||
cricat Postat pe 28 Mai 2011 22:27 |
||
merci...stiu...stiu...is mirobolanta...craiasa zapezilor, aia... | ||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 22:31 |
||
ce tot vorbiti...si io iubesc un barbat insurat....e tare greu...nici nu stiti... me, chiar ca esti sweet...oricat de snow sa fii ( cre' ca n-am gresit, ca nu stiu english) |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 23:22 |
||
De la: alexxya_1985, la data 2011-05-08 15:18:42Ma numesc Alexandra,am 25 de ani si tot citind fel de fel de forum-uri,m-am hotarat sa imi spun si eu in cateva cuvinte povestea si poate,cu ajutorul vostru,voi reusi totusi sa inteleg �DE CE ASA?�..Ca sa nu plictisesc prea mult voi intra direct in subiect...Cine se incurca cu un barbat insurat trebuie sa fie constienta de toate riscurile acestei relatii si sa-si asume intreaca raspundere a consecintelor. Nu vreau sa dau cu piatra,dar .....aceste femei care nu sunt in stare sa-si gaseasca un barbat liber si "sparg casa" altei femei pentru a-si insusi barbatul acesteia, au deja un nume foarte cunoscut. Nu mai dati vina pe iubire pentru ca nu din iubire incerci sa faci o alta femeie nefericita pt. fericirea ta. De aceea te-a si pedepsit Dumnezeu. |
||
alimacri49 Postat pe 29 Mai 2011 11:10 |
||
nu mai dati c/p pe tot eseul pus de alti ce dreaq, nene...nu stiti sa folositi @ ??? pentru 2 fraze, si alea scremute rau, umpleti o pagina cu ce zice altul... dor, merci...si eu simt ca ma coafeaza avatarul asta ps: ali, ce dreaq zici acolo cu insusitul? bre, a-nnebunnit lupu! daca atatea femei se refera la barbati ca la ceva pe care trebuie sa si-l "insuseasca", nici nu ma mir ca va lasa aia in secunda doi |
||
michelle_ Postat pe 29 Mai 2011 11:16 |
||
Da' alinuta asta, sau alimacri ori cum dreaq isi mai zice, mai are una demna de putzu' gandirii. iote aici: "Nu mai dati vina pe iubire pentru ca nu din iubire incerci sa faci o alta femeie nefericita pt. fericirea ta." Cu alte cuvinte, nu te duci cu ala pen' da-ti da fluturi in stomac, ori pen' ca o are mai groasa si mai bengoasa, ori pen' ca pur si simplu are buzunaru' mai plin, ci numai si numai pentru ca incerci sa faci o alta fomeie nefe... Nefericita, sa fim bine intelesi! |
||
Thor_again Postat pe 29 Mai 2011 11:50 |
||
pai, bro...acilea se aplica panseul ala "ba p-a ma-tii", intre femei, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 29 Mai 2011 12:04 |
||
Oo....Ce multa lume am lovit in sentimente....Gasiti tot felul de scuze ca sa motivati ceea ce faceti.Nu suntem roboti ,suntem oameni.Oamenii sunt rationali .Stiu sa-si rezolve problemele | ||
constance Postat pe 30 Mai 2011 08:52 |
||
crezi tot ce spui? | ||
dor72 Postat pe 31 Mai 2011 00:13 |
||
poate a rezolvat problemele si fu' bini ... | ||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 00:16 |
||
In general cind iti rezolvi problemele ii tare bini! | ||
constance Postat pe 31 Mai 2011 06:35 |
||
pana apar alte probleme ... | ||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 09:18 |
||
Depinde de noi in ce fel de probleme ne bagam.... | ||
constance Postat pe 4 Iunie 2011 20:01 |
||
...PRIN TOATE PARADISURILE PAMANTULUI... PRIN CATEVA DISCOTECI...Vai si amar de voi doi... | ||
garbo173858 Postat pe 5 Iunie 2011 16:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Minciuna si tradarea intr-o relatie | 27 | De la: Dor_marunt 16 Martie 2010 18:55 |
wtf dispar mesajele? | 1 | De la: quasaria 15 Februarie 2012 13:33 |
buna | 1 | De la: garbo216773 6 August 2011 12:16 |
|
||
Ambitia sau rusinea de a recunoaste ca am facut o alegere gresita? | 3 | De la: alfheim 23 Iunie 2011 12:29 |
cosmetice | 1 | De la: anastasya 13 Iulie 2010 08:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară