Nu stiu daca s-a mai dezbatut acest subiect dar as dori sa stiu parerea voastra despre cele doua variante? Punand in balanta pretul, calitatea serviciilor, echipa de medici, profesionalismul si conditiile efective.. care merita? Voi unde ati nascut? Recomandati si altor mamici? |
||
Mara_Ivan_1 Postat pe 9 Mai 2011 12:47 |
||
---|---|---|
Si eu acest dubiu! Cred totusi ca cei mai buni doctori tot in sistemul privat practica ! Cine cunoaste informatii folositoare sa ni le spuna! | ||
ssa Postat pe 29 Iunie 2011 08:08 |
||
cand am nascut eu erau doar naternitati de stat si eu una nu m-am programat la nici un medic care a fost atunci cand m-au apucat durerile si am ajuns la spital cu acela am nascut si atunci nu se dadeau bani la doctori ca acum si majoritatea femeilor vor CEZARIANA in ziua de azi ceea ce mi pare o mare prostie...Cezariana se facea numai daca nu poteai sa nasti normal si ar fi fost unele probleme care ar fi pus copilul sau mama in pericol...cine face cezariana ramane si fara lapte matern care are o importanta covarsitoare pentru copil... | ||
|
||
garbo173858 Postat pe 16 Iulie 2011 23:19 |
||
nu sunt de acord ca cei mai buni doctori numai in sistem privat practica...pot sa fie cei mai prosti doctori in sistem privat doar conditiile ar putea fi un pic mai bune sau mai proaste??? Daca e sa nasti fara probleme nasti oriunde... consider ca toate aceste mofturi sunt doar FITE... | ||
garbo173858 Postat pe 16 Iulie 2011 23:25 |
||
De regula toti medicii buni de la stat merg la privat , asa ca vrei calitate medic si spital- mergi la privat- bineanteles daca iti permiti! Asta e Romania! | ||
ssa Postat pe 26 Iulie 2011 08:11 |
||
Eu am nascut la maternitate privata Am nascut la Maternitatea Isis din Constanta, in apa. Nu am plecat initial fixata pe ideea de a naste la o clinica particulara, cred ca asa a fost sa fie. Nu eram pregatita financiar insa motivul pentru care am ales sa nasc la Isis a fost in primul rand faptul ca medicul cu care am nascut primul copil si care mi-a urmarit ce-a de-a 2 sarcina asista doar la Isis. Nu stiam ce ma asteapta, nici nu ma interesau prea mult conditiile, luxul. vroiam doar sa ma stiu in siguranta si singurul medic in care aveam mare incredere era medicul me Dr Mohamed Zaher.Asa ca am mers pe mana lui.A fost peste asteptarile mele.Nastere in apa? Nici nu-mi imaginam ca se poate la noi in Romania. Iar conditiile din clinica au fost excelente. M-am simtit ca la hotel, toata lumea a fost extrem de amabila, asistentele, foarte pricepute, amabile, prietenoase, o atmosfera de familie.Intrau in camera si stateam de vorba asa cum as fi vorbit cu prietenele mele. Fiind o nastere naturala(si a 2-a) la doar cateva ore ma simtem foarte bine ....fizic.Ma intreba cineva odata: cum poti spune despre nastere ca afost "un moment minunat", ca nasterea in sine e dureroasa, nu poate fi minunata. Nu pot sa fiu de acord pentru mine a fost MINUNAT, dar au fost dureri in timpul travaliului, e firesc dar ce poate fi mai frumos decat sa vezi cu ochii tai copilul in momentul expulziei. Pozitia din cada imi permitea acest lucru, l-am vazut apoi cum pluteste sub apa, l-am luat in brate si l-am pus pe pieptul meu.A fost un moment de nedescris. Am stat asa in apa pret de cateva minute, legati de cordonul ombilical care a fot taiat putin mai tarziu. Si ca sa raspund la intrebarea acestui topic .Maternitate privata sau de stat, spun clar Maternitate privata. Am platit 1000 de euro dar consider ca a meritat fiecare banut. Fara spagi fara marunti indesati in buzunarul asistentelor. Asta a fost experienta mea si as repeta-o oricand. |
||
ramona_79 Postat pe 18 Octombrie 2011 09:52 |
||
Neinspirata alegerea cuvintelor... Sa te gandesti ca se poate naste la privata... |
||
nathalie Postat pe 18 Octombrie 2011 09:55 |
||
eu sunt insarcinata in 5 luni dar o sa nasc la public | ||
victoriasb Postat pe 22 Octombrie 2011 16:59 |
||
Si eu voi naste la privat in Constanta, dar la Euromaterna. Nu se pot compara conditiile de la privat cu cele de la stat. Chiar daca o sa ma coste 5000 lei nasterea naturala, merita toti banii sa ma stiu in siguranta si eu si bebelina, nu se compara atitutinea doctorilor si a asistentelor cu cele de la stat. Aici toata lumea iti zambeste, iti vorbeste frumos, sunt profesionisti si nu mai trebuie sa stai sa le bagi bani in buzunar de fiecare data ca la stat. Aici te costa 5000 lei si atat. Tu nu te duci cu absolut nimic. Ai totul de la ei, scutece, prosoape, papuci, tot. Conditiile sunt de hotel de 5 stele. | ||
ella_11235 Postat pe 27 Octombrie 2011 10:42 |
||
da' in Cta nu mai exista maternitati?:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2011 10:45 |
||
eu inca nu m-am apucat de nascut ... am zis ca de maine ma pun pe treaba... maine si poimaine nasc la stat ... la stat degeaba, evident... urmatoarele doua zile nasc la privat ... apoi doua zile pe apa, doua zile pe uscat... pana de revelion fac eu cumva sa nasc pe luna! ca pe pamant vad ca e grele si mai e si scumpe ...! hai sa fie intr-un ceas cu cuc.... si... acum pe bune, nastere usoara tuturor femeilor insarcinate, inseminate, etc.! |
||
alfheim Postat pe 27 Octombrie 2011 16:31 |
||
Eu am nascut la stat, la Cantacuzino cu dr Ruxandra Dumitrescu, acum 2 ani. Conditiile nu au fost tocmai cele mai grozave, dar doamna dr cu care am nascut a fost super. Acum incerc pentru al doilea copil, tot la dansa ma duc, dar de data asta vreau sa nasc la particular si voi merge la clinica doamnei dr, care arata extraordinar de bine si are facilitati mai ceva ca in strainatate chiar daca ma va costa mai mult. Dar merita! | ||
garbo242914 Postat pe 20 Noiembrie 2011 19:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce posibilitate e sa fii ramas insarcinata? | 33 | De la: quasaria 7 Februarie 2012 01:23 |
depresie in timpul sarcinii | 13 | De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 12:31 |
nastere la municipal | 4 | De la: ralucaaa13 16 Mai 2012 20:59 |
|
||
Sarcini oprite din evolutie | 31 | De la: criss_mary84 7 Aprilie 2016 12:33 |
ONORARIUL LA NASTERE | 29 | De la: andrada10 16 Mai 2012 21:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice