varsta inaintata? sa fii sanatoasa! si tu si bebe o coleguta de-a mea a avut primul copil la 39...si e bine merci...stiu fffff multe cazuri..... in timpurile noastre nu esti batran la varstele astea... |
||
dor72 Postat pe 28 Mai 2011 15:41 |
||
---|---|---|
De la: garbo172318, la data 2011-05-21 21:57:42nu se programeaza se face in regim de urgenta chiuretajul ptr ca exista sansa sa capeti vreo infectie,e ca si atunci cand ti s-a inflamat o masea sau ai o rana care se infecteaza.in 4 zile e putred si capeti sigur infectie,asa ca mare grija. Se face in regim de urgenta doar daca exista sangerari in momentul examinarii, altfel se poate interveni si dupa 4-5 zile. Exista medici care recomanda sa astepti pana cand organismul incepe sa reactioneze... uneori expulzarea embrionului mort se face in mod natural. Cine n-a trecut printr-o experienta asemanatoare e mai bine sa se abtina de la comentarii. |
||
Calliope Postat pe 28 Mai 2011 17:39 |
||
De la: Calliope, la data 2011-05-28 17:39:44iti dau dreptate dar...uite ca unii doctori nu mai tin cont si de regimul de urgenta avand in vedere faptul ca eu aveam sangerari si totusi m-a programat , nu mi-a facut imediat chiuretajuDe la: garbo172318, la data 2011-05-21 21:57:42nu se programeaza se face in regim de urgenta chiuretajul ptr ca exista sansa sa capeti vreo infectie,e ca si atunci cand ti s-a inflamat o masea sau ai o rana care se infecteaza.in 4 zile e putred si capeti sigur infectie,asa ca mare grija. |
||
|
||
YUBYTYK Postat pe 28 Mai 2011 18:44 |
||
De la: garbo172318, la data 2011-05-21 21:57:42nu se programeaza se face in regim de urgenta chiuretajul ptr ca exista sansa sa capeti vreo infectie,e ca si atunci cand ti s-a inflamat o masea sau ai o rana care se infecteaza.in 4 zile e putred si capeti sigur infectie,asa ca mare grija. da exact,poti da in septicemie,e urgent |
||
japan Postat pe 28 Mai 2011 20:00 |
||
Draga mea, Inteleg perfect prin ce treci...Am trecut si eu,recent(martie)prin aceeasi drama,dar la 9 saptamini.Si mie mi s-a facut aspiratie dupa 3 zile...am plins continuu aproape 2 luni...Am aproape 39 ani si a fost prima sarcina din viata mea! Nu-mi este usor,mai ales ca toate analizele sint bune...De 3-4 zile am primit OK-ul ca putem incerca din nou...Nu dispera!Capul sus si mergi inainte! Sint cu sufletul alaturi de tine!!! | ||
Rilu Postat pe 1 Iunie 2011 20:52 |
||
Buna ziua! Si eu ma numar printr-e multele femei din Ro cu sarcini oprite in evolutie...Am 26 ani si doua sarcini pierdute.Prima am pierdut-o acum 2 ani la 7 saptamani...nici nu stiti ce a fost in sufletul meu...iar a doua s-a intamplat luni...am ajuns duminica seara la urgenta ca am sangerat si luni la eco am aflat nefericitul eveniment.Nu stiu ce sa cred despr-e aceste sarcini oprite din evolutie sunt prea multe dar nici un doctor nu-ti da o explicatie clara. Sunt o fire puernica si trebuie sa fiu optimista sa cred ca Dumnezeu va avea grija de mine si imi va da si mie bucuria de a fi MAMA.Va doresc multa sanatate si nu va pierdeti SPERANTA! | ||
OANA25 Postat pe 2 Iunie 2011 14:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie de ajutorul vostru!! | 10 | De la: anaROBERT 3 Februarie 2010 23:23 |
salut sant noua pe acest site si am si eu o intrebare ultima menstruatie a fost pe 5 feb 2013 pe 10 martie am fost la eco si medicu mia spus ca am 9 sapt si sarcina arata de 5 6 sapt sa ma programat pe data de 16 aprlie la alt control este posibil sa fie | 6 | De la: garbo_12945 8 Mai 2013 19:12 |
alerta | 3 | De la: tatusilvia 2 Aprilie 2009 20:46 |
|
||
nu stiu de ce nu raman insarcinata!!! un sfat va rog!!!!! | 10 | De la: garbo_5377 7 Iulie 2012 21:35 |
8 MARTIE | 2 | De la: horobeanu 8 Martie 2009 10:57 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn