daca ti-a mai si explicat atit de intelept ,nu ar fi cazul sa te socheze! ca ,doar, nu mai suntem in neolitic, mai evoluam si stim ca stresul creeaza si probleme sexuale,oricit de mult te-ar iubii si dorii, mai intervine si puterea de concentrare datorata stresului..ai cautat ,ai aflat, dar nu vad de ce te-ai nelinistit.in fond de ce ai cautat? BINE CA ESTE BINE!LASA-L PE EL CU MICILE LUI SECRETE PACATOASE!PA!!!AM 56 ANI SUNT OM IN TOATA FIREA !TE INVAT DE BINE!NU MAI RASCOLII SI NU FACE TAPAJ DIN ASTA! |
||
cat Postat pe 6 Iunie 2011 13:09 |
||
---|---|---|
Pai decat sa traiesti o minciuna care sa te distruga pana la urma, mai bine afli un adevar.... Dupa cum spuneam.... daca afli ce zace in fiecare, stii exact ce sa le servesti..... | ||
Darksukkubus69 Postat pe 6 Iunie 2011 15:40 |
||
De la: Darksukkubus69, la data 2011-06-06 15:40:53Pai decat sa traiesti o minciuna care sa te distruga pana la urma, mai bine afli un adevar.... Dupa cum spuneam.... daca afli ce zace in fiecare, stii exact ce sa le servesti..... Dar poate ca pana la urma nu afli minciuna si ramai fericit... iar minciunile sunt de multe feluri. Si nu ma refer aici doar la minciuna partenerului care te inseala. Poate fi de exemplu minciuna spusa unui bolnav al carui psihic nu ar suporta un diagnostic prea dur. Crede-ma ca ajuta. Oricum, nu sunt adepta ascunderii adevarului, iar mie mi-ar placea sa stiu orice adevar, pentru ca acum ma simt suficient de puternica pentru a-l accepta. Dar nu stiu daca voi ramane asa in orice moment al vietii. Oricum, ideea era sa nu cauti cu orice pret adevarul daca nu te simti in stare sa treci peste un esec provocat de el. Si acum divaghez iar si imi aduc aminte de alta intamplare draguta, din copilarie. Cand am aflat ca nu exista Mos Craciun am fost extrem de furioasa pe parinti, care ma invatau sa nu mint, dar tocmai ei ma mintisera "ani de zile" in legatura cu Mos Craciun. Si dupa ce am crescut mi-au spus la un Craciun "hai, du-te si spune-le copiilor astia adevarul despre Mos Craciun". Deci sunt cazuri si cazuri, nu cred ca putem sa generalizam. |
||
|
||
corinuta123 Postat pe 6 Iunie 2011 17:12 |
||
Nene Kin uite ca-ti raspund la provocare nu sunt linga Florinucul pentru ca el acum fiind linga sotie este mai linistit si mai ocupat. Tante Feng., dar ce intrebari existentiale mai pui matale neuronashului propriu si personal, in loc sa fii alaturi de florinucul in greaua sa misie de a rezista palhaniilor de ispite. Ma dezamagesti,s a stii Nu pun intrebari existentiale dar in timp ce la tinerete ai limba ascutita la batrinete ai acea intelepciune data si de experienta anilor.Nu vreau sa te dezamagesc dar banuiesc ca persoana mea pentru tine nu reprezinta nimic atunci ...de unde dezamagire?Pentru Florin am o stima deosebita pentru ca este un om cu mult bun simt sper sa fie fericit multi ani de acum incolo si daca mai scriu este ca-mi doresc sincer ca parera mea sa ajute cit de putin.Fara suparare. |
||
fengari Postat pe 6 Iunie 2011 22:51 |
||
Tema pusa de tine mi se pare foarte interesanta, mai ales ca ma aflu nu de mult timp pe un astfel de site, chipurile de socializare unde culmea dau numai peste barbati insurati, care initial mai toti sunt despartiti, divortati etc. ca mai apoi sa recunoasca ca sunt insurati. Atat ca am stat eu sa cunosc numai virtual purtand conversatii pe site majoritatea o fac din curiozitate, sa la mai treaca timpul la servici, sub forma de distractie etc. Dar iti pot da un sfat sincer mai ales ca si eu am fost casatorita candva, daca sotul meu ar naviga pe aceste situ-ri sincer mi-as pune un semn de intrebare in casnicia mea sigur" scartaie" ceva.Din discutile purtate marea majoritate ar merge mai departe si nu cred ca trebuie sa-ti mai explic ce inseamna asta.Pacat, dar capul sus si fi o luptatoare salveazati casa si barbatul. Succes. | ||
fortuna Postat pe 12 Iunie 2011 19:05 |
||
deci este important sa nu umble barbatul pe astfel de site-uri.... m-am linistit... |
||
dor72 Postat pe 12 Iunie 2011 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
jazz and.. bossa nova music for you ladies and gentlemens | 11 | De la: garbo225715 13 Septembrie 2013 14:11 |
Va rog sa ma ajuta-ti | 4 | De la: alex2007 25 Martie 2010 10:29 |
am aproape 14 ani,si am un iubit de 24 | 2 | De la: garbo_490138 14 Iunie 2018 15:19 |
|
||
viata de doi lei,,oameni de 2 lei | 182 | De la: garbo166623 13 Septembrie 2010 20:15 |
dragoste imposibila... | 45 | De la: crina92 25 Martie 2010 18:28 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri