profa pastreaza-ti profesia si atat, sau daca crezi ca labis are nevoie de avocat, ai putea sa-ti ince4rci talentele insa ma tem ca ori n-apuci sa incepi nimic ori te termini solo voce inainte de-a incepe daca ai nevoie de adepti si alte alea caut-o la coltz de strada pe prietena ta cu care ai impartit aceeasi canapea faptul ca stau dupa ecran e datorita jobului, dar tu n-ai de unde sa stii lucrul asta fiindca prestatziile tale sunt cel mult pe canapea si maxim in boschetzi; de grija frecatului la rece cred ca nu poti dormi tu, numai ca are cine sa-mi ofere ceva fierbinte din nefe(ricire) pt tine! din fericire pt mine "femeile alea tari" ca tine ma lasa rece, iar daca am nevoie de ceva de la ele, o proba de dictzie ceva (categoric n-as apela, dar pun ipoteza absurdului) pentru cateva zeci de lei te-ai tara ca orice taratura, asa ca taci si calca apa! totdeauna am avut si am chestii mult mai interesante de facut decat vrajeala de baboo ... dar creierul tau e prea uscat sa priceapa asa ceva si sa inteleaga cum se poate! iar daca esti acelash labush si ti-ai mai facut un cont sa fii interesant si sa incerci si cealalta postura iti urez multe, adanci si largi succesuri! |
||
alfheim Postat pe 24 Mai 2011 20:41 |
||
---|---|---|
Michelle... Multam... astia fac gat doar acilea......in real le ploua-n gura.... |
||
nuti_vio Postat pe 24 Mai 2011 20:43 |
||
De la: michelle_, la data 2011-05-24 20:38:56nuti, e dementul ala de se vaita de panarama, doar ca acu' si-a tras nick de femeie asa am banuit si eu, insa nu si-a tras nick de fufa, s-a transformat de la radiatii! avea dreptate Ge, cand a zis ca e fisurat reactorul... |
||
|
||
alfheim Postat pe 24 Mai 2011 20:44 |
||
de parca era si greu sa deduci si tu? esti tzaca? te apuci sa ii dai replica p-acilea? nu ma dezamagi... |
||
michelle_ Postat pe 24 Mai 2011 20:50 |
||
o fi, dreaq, hermafrodit! |
||
esme Postat pe 24 Mai 2011 20:51 |
||
mdea...vaz ca m-a vizionat la profil poate ma supar si mi-l iau acasa...de profil zic |
||
michelle_ Postat pe 24 Mai 2011 20:57 |
||
mutant de-a dreptul peste stangul! mami, replica a fost la dublu ca altfel nu ma oboseam cum ziceam mai ieri shakespeare - mult zgomot pentru o neinfatuata orala tradare (pe bune hai ca suna mai bine de la cap la coada decat invers - e clar omul e pe invers, nici cal nici magar ) |
||
alfheim Postat pe 24 Mai 2011 20:58 |
||
esme, nu il zapaci...va crede ca e de bine ce i-ai spus... alfie, da-le mai incolo de panarame...esti chiar atat de plictisit? |
||
dor72 Postat pe 24 Mai 2011 23:59 |
||
De la: Profa_de_sexoral, la data 2011-05-24 01:16:18Interesanta faza, domnisoara Reia se iubeste prea mult pe ea! Cum faci draga asta? O faci cu tine insuti ?! Parca seamana a onanism feminin ! Of draga, o mana de barbat te face fericita, chiar de femeie, dar tu singura, egoisto! ce metamorfoza ! te-ai transformat in dama :-)) ramai unde esti , pastreaza distanta regulamentara..si nu in ultimul rand fara ,,draga " ... |
||
reyya Postat pe 25 Mai 2011 00:18 |
||
reya, de ce esti rea? tot dama era si inainte... nu e nicio metamorfoza... adica...na....tot cu sex oral se ocupa...la primire... |
||
dor72 Postat pe 25 Mai 2011 00:24 |
||
dor...prea mult zgomot pt nimik ..intra oricum la categoria ,,execrabil si fara relevanta " . | ||
reyya Postat pe 25 Mai 2011 00:29 |
||
indubitabil...de aceea nici nu ma obosesc sa vorbesc cu nenea/tanti/zero... | ||
dor72 Postat pe 25 Mai 2011 00:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ne dorim de la viata? | 43 | De la: caleidoscop 13 Iulie 2012 15:04 |
Inca o femeie inselata!! | 58 | De la: Luna_in_capricorn 21 Iulie 2011 17:01 |
Ce nu pot suferi eu citatele...sunt de fapt lozinci si lozincile sunt demagogice | 20 | De la: nathalie 29 Septembrie 2011 08:48 |
|
||
Iubirea ca o marfa ! La mezat ! | 45 | De la: dor72_ 12 Mai 2012 11:25 |
Cum facem alegerea potrivita? (persoana alaturi de noi) | 17 | De la: elisabeta_boia 17 Septembrie 2011 18:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară