corect 6715, doar ca difera criteriile dupa care aleg speciile astea! omul alege dupa cu totul alte criterii fata de celelalte animale. fireshte sunt si exceptiile care confirma regula! |
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 12:10 |
||
---|---|---|
Asa cum tu ai subliniat in mesajul tau ca "TREBUIE" mergi inainte fara sa te mai gandesti daca il ranesti sau nu....se pare ca el nu s-a gandit la asta cand te-a determinat sa te gandesti la divort!!!! Daca tu crezi ca mai exista sanse pentru voi ca si cuplu ok mai incearca dar daca incercarile au fost epuizate ....mergi inainte !!!! Durerea va disparea cu timpul . |
||
cory_emy Postat pe 6 Iunie 2011 12:10 |
||
6715 - ai zis asa "Azi ar trebui sa ma duc cu actele pentru divort (TREBUIE), ...) nu prea pari hotarata. ori ar trebui, ori Trebuie?!? amu despre rea sau ne-rea... e discutabil si relativ. am trecut printr-o chestie aproximativ la fel (pt el) - adica am ajuns prin 2005 la div (ambitia ei) si cand a venit sentintza de div. la o luna jumate de la prima infatzishare, ca a fost relativ simplu, am ramas si fara job, si fara familie si fara copil (l-a luat ea) - totul in jurul meu s-a facut tzandari! ia ghici ce se intampla dupa 4...5 luni.... ne impacam si ne mutam impreuna in casa noua! ia ghici ce s-a mai intamplat dupa o luna... hint! - ce e rupt nu se mai leaga! (ne-am despartit iar, si am dus-o intr-o agonie cativa ani!) amu suntem vindecati, unul de altul amandoi... restul e basm de hans christian andersen - nu chiar cu zane, dar in fine) P.S. - si daca faci pasul si daca nu, usor n-o sa-ti fie! amu faci cum crezi tu. rau cu rau, dar mai rau fara rau! suntem rezultatul alegerilor noastre! |
||
|
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 12:19 |
||
alf...idem...cand pute ciorba...e stricata nene nu mai poti s-o dregi! | ||
ameno Postat pe 6 Iunie 2011 12:22 |
||
o mai dai o data in fiert, daca tot nu merge, apoi e grele sa mai ai ce sa-i faci! 6715 - eu am trait ce-am scris mai sus. din perspectiva de "el", deci vezi daca e cazul sa-ti fie mila! - se mai pot spune multe, dar nu vreau sa-ti influentzez eu decizia! tu ai avut viatza ta cu el si doar voi stiti ce si cum s-a petrecut intre voi! oricum tine minte, vinovat nu e doar el pt ca te-a inselat si aici nu vorbesc de-o vina a celei cu care... (poate te ajuta ideea in viitor) |
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 12:30 |
||
Tu intrebi, tu iti si raspunzi! Daca nu vrei, ce ti-ar putea spune vreun forumist (necunoscut) ca sa vrei? Sau ca sa te intareasca in a nu vrea! | ||
As_ninge Postat pe 6 Iunie 2011 12:34 |
||
fulgulet, inclin sa ii dau dreptate lui anakin vis a vis de initiatoarea topicului, daca intelegi ce zic... e cam...vanare de vant... |
||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 13:14 |
||
inteleg, mic, inteleg, ca nu picai de ieri pe internet! Ceea ce chiar nu inteleg este cum de o inteligenta umana alege sa isi manifeste creativtatea in asemenea mod! | ||
As_ninge Postat pe 6 Iunie 2011 13:32 |
||
lipsa de ocupatie | ||
cricat Postat pe 6 Iunie 2011 13:35 |
||
fulg, poate atat poate...poate e tourette syndrome, cine naiba stie? poate creativitatea aia se manifesta intr-un mod distructiv oricum, raman la parerea mea: cand ajungi sa urmaresti postarile unui user cu atata obstinatie, in mod categoric ai o mare problema eh, o sa apara cu un alt cont, o sa-i fie bannat si ala, si tot asa... cri, cum tott zic...la tatzi ni-i greu, da' nu la tatzi la fel, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 13:45 |
||
pana ma trezesc eu...trece trenul.... trebuie sa citesc ce e p-aci....nu mai eram la subiect... |
||
dor72 Postat pe 6 Iunie 2011 16:00 |
||
De la: alfheim, la data 2011-06-06 12:10:00corect 6715, doar ca difera criteriile dupa care aleg speciile astea! esti tare ...animalutzule...bagasi omul in rand cu animale...cum ramane cu bibliile tale?!? cred ca tu nu esti o exceptie... tu esti o nevertebrata...coloana ta este paralela cu pamantul... probabil ca daca te bag intr-un tzarc cu un pork alegi ca si el...troaca... |
||
O_K Postat pe 6 Iunie 2011 21:01 |
||
mda... | ||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 21:07 |
||
De la: michelle_, la data 2011-06-06 13:45:12fulg, poate atat poate...poate e tourette syndrome, cine naiba stie? poate creativitatea aia se manifesta intr-un mod distructiv michelle...multzam de intelegere... |
||
O_K Postat pe 6 Iunie 2011 21:19 |
||
greu de spus | ||
garbo085927 Postat pe 6 Iunie 2011 21:25 |
||
michelle...te rog sa-mi explici si mie ce e "tourette syndrome"...eu am cetit biblia pe sarite... by the way... tu spui ca "atunci cand urmaresti postarile unui user cu atata obstinatie,in mod categoric ai o mare problema..." eu nu cred ca ai dreptate...si nu ca as fi gica-contra... dar tu poti sa afirmi ca dor72...sau ciresica...sau alf...au o problema atunci cand nu ma iarta pe nicaieri? ai acest curaj?!? da-mi voie sa ma dau victima pent' ca eu sunt singur si e clar ca lor le este mai usor sa ma urmareasca... poate acel user chiar iti este simpatic dar din...timiditate nu poti sa-i spui adevaratele sentimente... cica ...pierdem iubiri pentru ca ne e frica sa ne marturisim sentimentele... poti crede asta?!? |
||
O_K Postat pe 6 Iunie 2011 21:34 |
||
eu am o problema...ma bag la meditat...in scutece... cum spuneam ..."eu sunt ce-am fost mereu"...( va place minulescu?) |
||
O_K Postat pe 6 Iunie 2011 21:46 |
||
ok, un search pe google te va lamuri ce e cu sindromul ala cat priveste hartuirea dementa a userilor, si improscarea lor cu noroi... motivele pentru care o fac ma tem ca scapa din sfera interesului meu cat priveste problemele tale cu userii mentionati, iti sugerez sa ti le rezolvi personal cu ei. eu nu am nici cea mai mica intentie de a interveni in aceasta situatie cat priveste dilema ta cu timiditatea si pierdutul iubirilor, ma tem ca nu inteleg ce vrei sa spui...cred ca esti prea subtil pentru minne repet, nu doresc sa fiu amestecata in antipatia pe care crezi tu ca o generezi celor 3 useri...ar trebui sa ma intreb daca nu cumva are o baza reala, si nu doresc sa o fac pentru simplu motiv ca nu ma intereseaza |
||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 21:46 |
||
la urma urmei, nimic nefiresc nici cu antipatiile... sunt sentimente la fel de firesti ca si simpatiile. cu reactiile de rigoare...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Iunie 2011 21:53 |
||
corect ge-... antipatiile astea cred ca au la baza mai mult sentimente nemarturisite intre persoane de secs opus ...si pot da nastere,atunci cand logica isi face aparitia, la mari sentimente... |
||
O_K Postat pe 6 Iunie 2011 22:13 |
||
da, mey OK-ule... da' tot zic ca ura poate fi la fel de profunda si de sincera ca si iubirea... :P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Iunie 2011 22:16 |
||
ok, mi-e si frica sa ma intreb ce vrei sa spui | ||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 22:17 |
||
Ok_, vrei sa spui ca vanitatea e dracusorul principal? | ||
esme Postat pe 6 Iunie 2011 22:19 |
||
me, de cand ai tu asemena sentimente? |
||
dor72 Postat pe 6 Iunie 2011 22:19 |
||
de frica? dor, hermeneutic vorbind, of course... in realitate nu ma tem nici de dumnezeu nici de dracu'...pentru ca nu cred in ei |
||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 22:23 |
||
michelle...de unde ai tras tu concluzia ca eu le trezesc lor o antipatie? dai cu piatra...faci valuri...si fugi... n-ai mai vazut discutii contradictorii pe garbo?sa iti dau exemplu?m-as simti dezonorat...si,parca tu puneai onoarea pe primul loc...ca in antichitate... stii...eu aveam alte pretentiii de la tine... |
||
O_K Postat pe 6 Iunie 2011 22:23 |
||
nu dau cu piatra, nu fac valuri si nici nu fug mai este cazul sa iti amintesc ca tu esti cel care m-a abordat cu acest subiect? sau intrebarile tale erau retorice? in cazul asta, ar fi trebuit sa precizezi de la bun inceput whatever...discutia derapeaza, si nu vreau sa fiu prinsa intr-o chestie care e total nesemnificativa pentru mine si total neimportanta |
||
michelle_ Postat pe 6 Iunie 2011 22:28 |
||
Pentru OK: comentariul tau la motto-ul de la profilul meu este acelasi lucru...logic vorbind ca tot iti place sa mentionezi loigica aia! | ||
As_ninge Postat pe 6 Iunie 2011 22:28 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-06-06 22:16:13da, mey OK-ule... ce poate starni o "ura" atat de sincera ca si "iubirea"? |
||
cricat Postat pe 6 Iunie 2011 22:31 |
||
De la: garbo206715, la data 2011-05-22 21:16:24buna , nu o sa tin discursuri lungi dar as vrea sa stiu : cum ar trebui sa se comporte o femeie inselata de catre sotul ei pe care il iubeste/iubea dupa 9 ani de casnicie?Miroase-l cind vine acasa.Daca miroaase a phhi..zda e clar te-a inselat,atunci trebuie sa-i dai mai mult,ademeneste-l seara la pat,si nu o sa mai plece |
||
ion_11 Postat pe 6 Iunie 2011 22:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el berbec eu taur | 5 | De la: mia79x 1 Iulie 2009 12:04 |
Divort | 11 | De la: garbo_416004 10 Ianuarie 2016 18:39 |
Parintii nu ma lasa sa divortez | 64 | De la: garbo_408271 2 Decembrie 2016 12:05 |
|
||
poveste reala.... | 38 | De la: AMELYY 22 Iulie 2009 10:53 |
Divort? | 32 | De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară