inselata

ce parfum e ala, ma???' unde se gaseste? ca eu nu l-am mirosit in viata mea...dar na, depinde cu ce femei ai de-a face !!! bleahhh

ete, iar a vorbit Ion...ca si el ii om !
tatoo
Postat pe 6 Iunie 2011 23:13
Ioane ... sa crezi tu ca o femeie daca il miroase pe partener ca a fost la alta il mai ademeneste in pat.

poate il trimite la baie cu piatra ponce ...
cricat
Postat pe 6 Iunie 2011 23:21
adica cum sa miroasa a ce zici matale bre nea ioane? si cum obtzine parfumul ala? stoarce ceva? sau cum?

cri cu piarta ponce de gat si cu bolovan de rau de picioare!
sa-l vezi cum sta drept ca gemandura
alfheim
Postat pe 6 Iunie 2011 23:28
ce tot faceti pe nestiutoriii...
mironositelor...
ion cine te-a invatat mami, sa umbli la taste?
aveai alte prioritati...
dor72
Postat pe 7 Iunie 2011 00:24
daca la mine te refereai dor...
ma intrebam si eu pentru ca nu cunosc - ura - poate doar dezamagirea.
cricat
Postat pe 7 Iunie 2011 00:34
cricuto, ce e cu tine?
pana acum nu era greu sa vorbesc....eram pe lungime...
era foarte ironic, tot raspunsul, cu referire la ceea ce recomanda gheaghea John...
dor72
Postat pe 7 Iunie 2011 07:55
de la somnic doruleato ....

acum mi-am revenit
cricat
Postat pe 7 Iunie 2011 08:14
ION---------------- am ras mai mult decat ma asteptam , esti sadic omule! ia zi mi tu mie unde ar trebui sa l miros? a? adic nush.... am auzit de fetishuri da sa te dai cu parfum de ala pe corp si sa nu faci dush ACUM POT SA MA IMPUSC LINISTITA
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 14:53
si daca conteaza : nu am fost la starea civila sa depunem pentru divort , a avut treaba multa sa si deie demisia ( sa o faca pe inteligentul , sa renuntze la un job bine platit si sigur, e destept tare ce mai , nu sunt rea;)) poate reuseste ceva mai mult )
nu ma mai chinui , am vorbit si cu o persoana "reala" ( eu am vorbit si saraca femeie a ascultat)
sunt foarte bine acum
acu astept sa vad care ma rastigneste primul ca sunt toanta si nu l dau afara din casa
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 14:57
spre surprinderea ta

nimeni nu te cearta
Eugenia69
Postat pe 7 Iunie 2011 15:00
am rabdare, la cate rautati sunt in stare ma astept ;))
sau nu
poate astept si eu trenu sa ma calce;))
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 15:12
spre surprinderea ta, nimeni nu se mira! eu una, sigur nu...desi, rar am vazut o femeie mai miloasa ca tine cu ala care o face pres la intrare

pai, daca astepti rautati, fa apelul si cheam-o pe lila, cu multiplele ei conturi...
michelle_
Postat pe 7 Iunie 2011 15:18
miloasa? interesant , a iubi =mila?
de cand?
pres nu sunt , dar stiu ca nu are rost sa fac scandal si alte mahalagisme, eu am fost fericita destul , acum astept sa mi treaca fericirea in liniste, o sa vrea sa plece sa plece , o sa vrea sa steie sa steie, ma simt ok cu asta.
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 15:23
iubeste-l, maicuta...eu ce zic?
ala se culca cu una, iti mai si spune, si pe tine te tin shelele ca nu are unde sa se duca, si e fara servici, ba inca mai astepti sa se decida el...
pe bune daca tu nu ti-o ceri...sa nu te mire cand le-o aduce peste tine in casa
da' tu...iubeste-l...
michelle_
Postat pe 7 Iunie 2011 15:27
intr-un final ai sa-ti dai seama ca timpul trece ....si trece al naibii de repede , si poate o sa fie prea tarziu ....
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 15:29
normal ca el nu va pleca de buna voie ....daca stai sa gandesti in profunzime , crezi ca sta pentru ca te iubeste ? sta pentru ca ii este lui bine , in niciun caz tie , tu doar te amagesti acum .
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 15:31
si daca o aduce pe aia in casa, sau ma rog pe una din ele apoi vezi ce postezi la dragoste in 3, daca aduce mai multe, deschizi topic cu dragoste in 4...5...6...etc!
sa fie primit!

cica unui om oricat i-ai explica, atunci cand nu vrea sa priceapa, n-o sa priceapa!
si uite asa se mai naste si unii militieni!
avea cineva o replica: "aha, esti militian, pai nu-i nimic, iti explic pana intelegi!"
- si totusi unii nu intelege, ca nu vrea muschii lor bre!
alfheim
Postat pe 7 Iunie 2011 15:39
cory nu ma iubeste , sta pentru ca nu are unde sa se duca , si nu mi pasa, si daca aduce ,ce?
INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE , EL MA TRATAT CU INDIFERENTA , ACUM EU SUNT INDIFERENTA.
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 16:14
inca un topic deschis pentru a vorbi vorbe si-a discuta discutii!

hai ca te primim la la loc de dat cu capul si la dilema iezistentizala, hai ca ami ai loc si la hohote... esti chiar ok!
alfheim
Postat pe 7 Iunie 2011 16:26
ai dreptate ! indiferenta doare ....in cazul tau si nu te supara pe mine , nu este vb de indiferenta este vorba de toleranta excesiva ....din punctul meu de vedere o puteai numi indiferenta daca te rupeai de el cu indiferenta ...nu sa il accepti langa tine postand in indiferenta.
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 16:27
cum bine spui, sta pentru ca nu are unde sa se duca.... te intreb atunci ....de ce te chinui singura ?
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 16:28
OK, INDIFERENTA = A IGNORA PERSOANA CARE E LANGA TINE , A TE IMPACA CU GANDUL CA TOT O SA PLECE (CE ROST MAI ARE SA FIU SUPARATA SI SA L ROG SA PLECE?)
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 16:29
CORY , NU MA MAI CHINUI, DACA AM FOST SUPARATA SI AM BOCIT CA O NEBUNA DE CAND AM AFLAT, AZI SUNT FERICITA, NU MI MAI PASA, POATE SA PICE SA FACA INFARCT IN FATA MEA EU O SA TREC PESTE
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 16:42
......CUM SPUI TU
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 17:03
aham...batman...batman...
michelle_
Postat pe 7 Iunie 2011 17:20
Te amagesti singura....Dar daca tu crezi ca esti fericita asa ....
constance
Postat pe 7 Iunie 2011 22:34
batma batman
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 23:09
a trecut o zi , si inca sunt fericita
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 23:10
cine te-a fericit? si cu ce?
dor72
Postat pe 7 Iunie 2011 23:12
eu singurica , ma descurc de minune
OTEEA
Postat pe 7 Iunie 2011 23:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort la judecatorie 31 De la: belle_a 10 Ianuarie 2016 18:25
De ce oare bărbații se comporta frumos doar la început cu femeile, 34 De la: garbo_471643 26 Iulie 2017 17:28
Divort 15 De la: garbo_5389 31 Iulie 2012 10:59
partaj 7 De la: garbo221882 2 Septembrie 2014 18:24
ce stiti despre partajul de dupa divort ? 20 De la: me_also 18 Iunie 2013 05:32
Setari Cookie-uri