inselata

De la: michelle_, la data 2011-06-11 08:56:52amaraluta viata ai daca la 2 noaptea, iti faci cont pe garbo, ca sa ma ataci pe mine..."feminino" si "destupato" la minte...
lasa, nu plange, ca dupa ce ti se banneaza si contul asta, o sa-ti faci altu', hehehe...

inca o data, proasta. creoerul tau nu judeca, e limpede. la urma urmei, e treaba fiecaruia ce face la 2 noaptea. poasa ca asa are chef sa stea, poate cine stie motive mai sunt. cica omu are viata amarata daca la 2 noaptea sta pe net in fine, sa zicem ca prostii iti vor da dreptate. hai sa-i spun unei cretine ca tine ca in momentul de fata sunt in USA. in caz ca nu ti-ai dat seama, te ajut eu: alt fus orar. si de n-ar fi, repet: nu e treaba ta ce fac oamenii la 2 noaptea. poate fac sex, poate se uita la un film, poate stau pe net, care-i problema ta, cretino? aaaa, au viata amarata, am uitat. deci cei care aveti ocupatie la 2 noaptea, nu uitati, aveti o viata vai de ea/

femeie, vai de steluta ta, ca proasta mai esti pe fata pamantului.
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 09:30
Nu-i asa ca esti mandra de tine?
Doara
Postat pe 11 Iunie 2011 09:34
dorut, asta e pistol cu apa...pacat ca nu ai citit ieri ce a aberat pe doua pagini, tigancile de la "usa" cortului is pistol cu apa, hehehe...
oare al catelea cont este? stai sa numar...aha...cred ca la al cincilea...
da' sa stii ca are si unu' "normal" (!!!) din care scrie la fel...
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 09:40
De la: sanset, la data 2011-06-11 09:29:50pt . 761 in aceasta clipa a momentului din viata ,e bine cred sa nu prea dai povata, norul de furie e atat de dens, ca iata, intuneca, da rau, a ta judecata

nu e nici o furie. pentru mine, e distractie deja. si in nici un caz nu dau povata. daca ai fi urmarit tot ce a postat de cand am intrat, ai fi inteles tot. dar fara o baza, ar fi bine ca tu sa nu-mi fi dat aceasta povata. si daca nu ai citit tot, n-ai avut cum sa vezi ca au mai fost persoane care mi s-au impotrivit, dar tot respectul pentru ele, intrucat au stiut sa o faca, adica n-au venit cu aere de "eu stiu tot", cu aere de importanti, de mari si tari cum e "doamna" asta michelle care ar trebui sa se dea cu capul de pereti, poate i se fac cioburi prostia si snobismul. si pe langa ea, mai e unul care are impresia ca e imparat pe aici. deci oamenii care se dau asa importanti ca ei, ca michelle si ca alfi, sunt cei mai slabi oameni in realitate. nu fac nimic altceva decat sa dea cate un ghimpi oricui, daca le pica lor pe creier ceva. alfi cred ca sta pe google si cauta citate potrvote pentru toata lumea de aici. efectiv, oameni prosti. dar le trebuie ceva minte ca sa recunoasca asta.

numai bine.
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 09:43
pa pa
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 09:45
Scuze, dar eu chiar stiu tot.
Doara
Postat pe 11 Iunie 2011 09:49
De la: michelle_, la data 2011-06-11 09:40:06dorut, asta e pistol cu apa...pacat ca nu ai citit ieri ce a aberat pe doua pagini, tigancile de la "usa" cortului is pistol cu apa, hehehe...

si ce te doare pe tine capul de conturile oamenilor?? ooo, ce bine ma simt, imi tii si evidenta . cred ca nici nu dormi din cauza asta. sau ai impresia ca eu tin la un cont asa cum tii tu la tau, incat pentru tine e vai si-amar daca il pierzi. ei bine, la mine nu inseamna nimic daca il pierd, deci bag in seama lucruri mult mai importante. stai linistita, nu plang dupa vreun cont, sunt zero in conceptia mea. crezi ca sunt atat de mica incat sa fac dintr-un cont un sens in viata, ca tine?

presupun ca ai vreo 40 de ani. varsta asta imi spune multe, dar in cazul tau nu-mi spune nimic.... "amaraluta" viata ai tu, daca la asa o varsta pierzi vremea pe net pentru a fi ca un ghimpe, ca sfaturi demne de varsta ta eu n-am vazut, sincer iti spun. fiecare lucru are timpul lui si mi se pare josnic ca o femeie cu copii de insurat si maritat sa stea pe aici. esti demna de mila. ai putea fi mama mea.... si daca ai fi, n-as avea ce invata de la tine, din pacate. vai de barbatul tau si de copiii tai. e ca si cum nici nu te au.
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 09:50
De la: Doara, la data 2011-06-11 09:49:18Scuze, dar eu chiar stiu tot.

super! dar...daca e asa, ce mai stai pe aici? sau, la ce mai stai printre prosti?
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 09:54
De la: michelle_, la data 2011-06-11 09:40:06dorut, asta e pistol cu apa...pacat ca nu ai citit ieri ce a aberat pe doua pagini, tigancile de la "usa" cortului is pistol cu apa, hehehe...

cat desre tiganci....hm... nu stiu despre care vorbesti, incat eu nu ma simt. dar daca o iau cu alt sens, nu erau "altele".... eram doar eu. si aparuse cineva cred..cam cu o zi doua inainte sa apar iar care te-a contrazis si nu te-a jignit in nici un fel, nu ti-a adresat nici un cuvant nasol.

dar daca te-a contrazis,.....ce sa facem, e si ea au el "tiganca"/"tigan".

si mai intrebi pe altii de ce se supara?? dar ce faci, "madame"? ii banezi pe altii doar pentru ca te contrazic? rau ai mai ajuns. "amaraluta" tactica ai.
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 09:58
De la: garbo206715, la data 2011-06-09 11:02:40axl , e un citat ceva? sau esti tu asa un pic sadicutza?

draga mea, ar fi super pentru tine daca nu le-ai mai spune nimic astora. sunt toti o claca de nesimtiti. te asigur ca si daca ti-ar merge iar bine, tot ti-ar gasi nod in papura, tot ar veni c cate un ghimpe. si de ti-ai parasi sotul si le-ai spune, tot n-ar fi bine, iar si-ar gasi motiv de bascalie. astia nu-s oameni. fa singura ca crezi ca ai de facut, dar nu le mai spune nimic. nu da satisfactie prostilor de aici, ca se bucura. eu cred suta la suta ca unii de aici sunt poate mai nefericiti decat tine, au niste vieti de tot rasul. poate ca iti merge tie mai bine decat lor, cu tot necazul tau din viata, dar au tupeul si "omenia" de a te intepa. isi flutura "stiinta" ca un stindard , dar daca ar fi in situatia ta, ar fi disperati. si poate ca sunt, dar nu spun. nu le mai spune nimic, fii linisita, fa-te frumoasa, iesi in oras, cumpara-ti ceva ce crezi tu ca te face sa te simti bine, ia-ti o carte de suflet, citeste, mediteaza linistita , apoi ia decizia. dar nu te consulta cu nimicurile de pe forumu asta. ai grija de inima ta. uite ceva frumos:

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat

Poem scris de Charlie Chaplin

��n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �nțeles c� �n toate �mprejur�rile, m� aflam la locul potrivit, �n momentul potrivit.
Și atunci, am putut s� m� liniștesc.
Ast�zi, știu c� aceasta se numește � Stim� de sine.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am realizat c� neliniștea și suferința mea emoțional�, nu erau nimic altceva dec�t semnalul c� merg �mpotriva convingerilor mele.
Ast�zi, știu c� aceasta se numește � Autenticitate.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �ncetat s� doresc o viaț� diferit� și am �nceput s� �nțeleg c� tot ceea ce mi se �nt�mpl�, contribuie la dezvoltarea mea personal�.
Ast�zi, știu c� aceasta se numeste � Maturitate.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �nceput s� realizez c� este o greșeal� s� forțez o situație sau o persoan�, cu singurul scop de a obține ceea ce doresc, știind foarte bine c� nici acea persoan�, nici eu �nsumi nu suntem preg�tiți și c� nu este momentul �
Ast�zi, știu c� aceasta se numește � Respect.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �nceput s� m� eliberez de tot ceea ce nu era benefic � Persoane, situații, tot ceea ce �mi consum� energia. La �nceput, rațiunea mea numea asta egoism.
Ast�zi, știu c� aceasta se numește � Amor propriu.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �ncetat s�-mi mai fie team� de timpul liber și am renunțat s� mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Ast�zi fac ceea ce este corect, ceea ce �mi place, c�nd �mi place și �n ritmul meu.
Ast�zi, știu c� aceasta se numește � Simplitate.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �ncetat s� mai caut s� am �ntotdeauna dreptate �i mi-am dat seama de c�t de multe ori m-am �nșelat.
Ast�zi, am descoperit � Modestia.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �ncetat s� retr�iesc trecutul �i s� m� preocup de viitor. Ast�zi, tr�iesc prezentul, acolo unde se petrece �ntreaga viaț�. Ast�zi tr�iesc clipa fiec�rei zile.
Și aceasta se numeste � Plenitudine.

�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �nteles c� rațiunea m� poate �n�ela �i dezam�gi. Dar dac� o pun �n slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios.
�i toate acestea �nseamn� � S� �tii s� tr�iești cu adev�rat.�

iti doresc intelepciune in toate.
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 10:17
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 10:38
�n ziua �n care m-am iubit cu adev�rat, am �ncetat s� mai caut s� am �ntotdeauna dreptate �i mi-am dat seama de c�t de multe ori m-am �nșelat.
Ast�zi, am descoperit � Modestia. /////////// ar fi ceva sa ajungem sa traim aceasta zi
sanset
Postat pe 11 Iunie 2011 11:04
De la: michelle_, la data 2011-06-11 10:38:59

tu, pana si lucrurile frumoase, te comporti ca o imputita. ce tot bagi emoticoane? nu te cauta nimeni, asa-i? vrei si tu atentie.
garbo208761
Postat pe 11 Iunie 2011 12:04
761
i ti multumesc de poem si de sfaturi
sunt prea calma azi sa ma deranjeze tot ce zice lumea, poate nu o zic cu rautate, poate doar ar fi vrut sa ma ajute sa fiu puternica si sa nu decad , dar ..... , unii chiar ma inteleg si stiu ce inseamna sa lupti pentru fericire. DA E UN MAGAR DAR...E MAGARUL MEU
poate nu a ti inteles ca sunteti singurii care stiu ce se intampla in familia mea si in sufletul meu asa ca va multumesc orice ati zice ( a vorbit melancolica imbibata in calmante)
OTEEA
Postat pe 11 Iunie 2011 12:25
deh, OK-ule...
la tatz' ni-i greu...
da' nu la tatz' la fel...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 11 Iunie 2011 12:49
mai, vezi ca pe asta am copyright
cer drepturi de autor
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 12:51
bag ghilimele, mi...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 11 Iunie 2011 12:55
lasa ghilimelele...sa-ti dau numarul de cont, mai bine
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 12:58
deal... astept si codul pin.:P
eu_geminy
Postat pe 11 Iunie 2011 13:15
De la: garbo208761, la data 2011-06-11 12:04:24
De la: michelle_, la data 2011-06-11 10:38:59

tu, pana si lucrurile frumoase, te comporti ca o imputita. ce tot bagi emoticoane? nu te cauta nimeni, asa-i? vrei si tu atentie.

Domnita draga, Michelle chiar e o doamna, insa tu, nefiind traita printre ele, nu ai cum sa recunosti stilul.
Imi pare rau pt tine, dar fiecare mesaj al tau casca prapastia dintre voi si evidentiaza foarte bine diferenta.
Oricum, n-ai numai 20 de ani, iar daca ii ai, esti mai "baba" decat "babele" de pe garbo.
tatoo
Postat pe 11 Iunie 2011 13:24
mey 761...
pe tine nu te trece/nu te scapa nimic?...
jena, de exemplu...:D

PS: nu fusesem curios sa-ti citesc postarile, dar mi-a atras atentia tatoo....
eu_geminy
Postat pe 11 Iunie 2011 13:50
hehehe...
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 14:17
me, lasa tigara...
dor72
Postat pe 11 Iunie 2011 16:03
nu poci! is vicioasa rau
michelle_
Postat pe 11 Iunie 2011 16:06
alf, ti-ai desenat fatza?
dor72
Postat pe 11 Iunie 2011 21:51
nu dor, doar m-am adresat unui patruped cu pretentzii bipede, care imi tot urmareshte postarile de cand am inceput a scrie aici, fara sa fi incercat vreodata sa-i atac vreo postare sau sa ma iau de ineptiile pe care le are la adresa altor useri!
stiu sa imi vad de trebile mele, dar cand vine un agramat si semidoct sa-mi spuna ca ratza impunge, cand ea macane si fuge! ii pun oglinda in fatza!
inainte de-a fi sarcastica cu mine, ai fi putut sa vezi de unde pleaca discutiile intre mine si prietenul tau! vrei sa fii partinitoare, n-ai decat!
alfheim
Postat pe 11 Iunie 2011 23:40
alf, esti prea nervos...
eu ma refeream la culorile razboiului...
si pe cine numesti tu prietenul meu...si de cand? nu este si nici nu va fi vreodata...nu ma lungesc cu vorba fiindca nu merita atentie din partea mea...
nu aveam treaba cu tine , alfie...eu de fapt aprobam ce ai spus...
dor72
Postat pe 12 Iunie 2011 18:06
ati intrecut masura amandoi, parerea mea...
dor, nu despre tine era vorba
michelle_
Postat pe 12 Iunie 2011 18:36
me, poate ca am intrecut masura ( desi eu nu consider deloc) insa pe fondul unor jigniri pe care le-am primit gratuit...
nu insir aici povesti si acuze ( nu ma caracterizeaza) tu stii despre ce vorbesc...ai vazut postarile....
insa nu inteleg de ce, trebuie neaparat sa demonstrezi ca vrei sa ai ultimul cuvant... ( nu ma refer la tine me, stii ) si chiar si atunci ti se nazare ca nu ai spus destul...
asa cum tu nu accepti un anume ton sau anumite cuvinte/invective...nu le accept nici eu...
cine te obliga sa te bagi in seama neintrebat si apoi sa te plangi ca esti atacat dupa ce ai jignit gratuit...daca poti sa ma contrazici ...atunci accept ca am gresit...
nimeni nu este perfect...nu am asemenea pretentii...dar nu permit folosorea unui asemenea vocabular nimanui...niciodata...
cand iti asumi o discutie , fa-o pana la sfarsit...cu toate riscurile...daca pe parcurs nu mai faci fata, nu inseamna ca trebuie sa recurgi la vulgaritati si josnicii...si apoi sa te dai lovit...asta-i chiar culmea....
me, chiar despre mine era vorba...am citit atunci dar nu am vrut sa raspund...am considerat ca e mai decent asa...eu nu raspund la orice provocari...de dragul provocarii.
dor72
Postat pe 12 Iunie 2011 19:09
repet, nu despre tine era vorba, eu nu la tine am facut referire
michelle_
Postat pe 12 Iunie 2011 19:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort sau nu? am nevoie de o parere, please!!! 182 De la: iasomia 31 Iulie 2009 17:45
de cine sa ascult de realitatea ce se aude ,vede,sau de ceea ce este in interior adica suflet 37 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:57
despre femei 10 De la: garbo_471643 26 Iulie 2017 17:27
Parintii nu ma lasa sa divortez 64 De la: garbo_408271 2 Decembrie 2016 12:05
buna 14 De la: emma22 8 Iunie 2012 10:23
Setari Cookie-uri