inselata

si acuma spui?
dor72
Postat pe 12 Iunie 2011 19:32
am spus de la inceput, dar cred ca nu ai sesizat...
oricum, mi se pare ridicol ca doi barbati in toata firea sa faca schimb de asemene "amabilitati"
in definitiv, ce dreaq am avea de impartit pe aici?
michelle_
Postat pe 12 Iunie 2011 19:40
am sesizat...o nuanta...." nu era vorba de tine" acolo in postare, nu la "amandoi"
credeam ca amandoi, suntem eu si alf...
dor72
Postat pe 12 Iunie 2011 19:48
ridicola e si obtinatia cu care se "ofera" demonstratii...
deh, barbatii...
dor72
Postat pe 12 Iunie 2011 19:49
nope, nu era nicio nuanta, crede-ma...
in fine...problema lor...is majori, is vaccinati...
michelle_
Postat pe 12 Iunie 2011 19:53
cred, cred...gata...
dor72
Postat pe 12 Iunie 2011 19:58
De la: michelle_, la data 2011-06-11 16:06:16nu poci! is vicioasa rau

si proasta rau....
garbo208761
Postat pe 13 Iunie 2011 01:51
De la: alfheim, la data 2011-06-11 17:38:18
De la: O_K, la data 2011-06-11 12:44:00alfheim...

cumetre...stii cand incepe o persoana sa arunce cu invective ?
atunci cand i-a secat izvorul argumentelor inteligente...si cand educatia si cultura personala incepe sa-l urce pe treptele respectului de sine...

plavane, tu care stii doar cornul plugului si kwrul boului, nu ma voi cobora la mintea ta infecta!
te trezesti in noapte, mai prost ca noaptea, sa-mi vanezi postarile (de cand am inceput sa postez pe forumul asta) si apoi tot tu faci pe lovitul. marsh tristule, nu eu ti-am adresat vreo postare jignitoare, afara de postarile pe care te-ai luat de mine, complet aiurea si imbecil, cum ti-e stilul tie si locotenentului tau, nu cred ca ti-am/v-am raspuns sau v-am comentat la vreunul din voi ineptiile!
iar daca altceva mai bun decat sa-mi comentezi mie ce scriu, in loc sa raspunzi subiectelor topicelor pe unde ma vanezi, cu mimata inteligentza de care incerci sa faci uz, nu ai de facut, atunci mai bine sa sugi o ceapa!
cred ca au inteles mai multzi ca suferi de crize de personalitate si de nebagare in seama, ceea ce te detremina s-o iei pe aratura! drum bun si insanatoshire grabnica, mai ales mintala!
fii tu important! simtzeshtete bine!

p.s. - incearca alta formulare
"si cand educatia si cultura personala incepe sa-l urce "
poate: si cand educatia si cultura personala INCEP sa-l urce

tu vb , mai? tu, care stai si copii de pe net replici pentru cei de aici. si prostii te cred, stii? si te considera inteligent. mars mai cu inteligenta ta inchipuita.
garbo208761
Postat pe 13 Iunie 2011 01:52
De la: tatoo, la data 2011-06-11 13:24:48
De la: garbo208761, la data 2011-06-11 12:04:24
De la: michelle_, la data 2011-06-11 10:38:59

tu, pana si lucrurile frumoase, te comporti ca o imputita. ce tot bagi emoticoane? nu te cauta nimeni, asa-i? vrei si tu atentie.

Domnita draga, Michelle chiar e o doamna, insa tu, nefiind traita printre ele, nu ai cum sa recunosti stilul.
Imi pare rau pt tine, dar fiecare mesaj al tau casca prapastia dintre voi si evidentiaza foarte bine diferenta.
Oricum, n-ai numai 20 de ani, iar daca ii ai, esti mai "baba" decat "babele" de pe garbo.

nu as vrea sa-ti spun in ce mediu traiesc si am crescut, ca ti-ar fi ciuda rau. nu mai spun de "doamnele" de aici....ar face crize de isterie. crede-ma ca stiu ce-i aia lume buna si "doamne". michelle e de o "imputire" care te obliga pentru cateva minute din viata sa lasi educatia deoparte si sa-i freci cateva de sa-i sara aerele. vine duduia michelle din cine stie ce mahala, care papa paine si salam non stop , ci copii de maritat si insurat si-si bate joc de-un oarecare ce vrea un raspuns la o-ntrebare. cunosc oameni importanti, care au tot dreptul sa-si dea aere sau sa faca fite si nu fac. stiu ce-i ala OM, stiu ce-i ala om destept, si mai nou, stiu si ce-i ipocrizia, de cand am intrat pe acest forum. aici ipocrizia e in floare.

deci cat priveste nivelul meu, ai face bine sa nu te aventurezi.

putin imi pasa ca aici sunt cum sunt, doare cine sunteti voi?

hai pa, deja te-am bagat prea mult in seama.
garbo208761
Postat pe 13 Iunie 2011 02:00
serios? ma amuza spusele tale.
garbo208761
Postat pe 13 Iunie 2011 02:16
De la: eu_geminy, la data 2011-06-11 13:50:58mey 761...
pe tine nu te trece/nu te scapa nimic?...
jena, de exemplu...:D
:)))

PS: nu fusesem curios sa-ti citesc postarile, dar mi-a atras atentia tatoo....

din cate vad, pe tine nu te scapa nimic. vre si tu atentie?nu te-am invitat.asa ca...mai bine taci.
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 02:51
De la: ufishor, la data 2011-05-27 15:29:4929, n-ai descoperit, ai scotocit...si-ai gasit. daca 'tot inselat e', poti sa-l spionezi si la baie, urmareste cu ce viteza isi spala zonele intime, poate te inseala si pe-acolo...

cu aceeasi viteza cu care ti le speli si tu...

garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 09:37
De la: garbo209071, la data 2011-06-13 02:51:25

din cate vad, pe tine nu te scapa nimic. vre si tu atentie?nu te-am invitat.asa ca...mai bine taci.

eu nu stiu sa te fi numit cineva responsabila cu ceva pe-aici, asa ca-ti zic...

hai BRE..., ca nu tre sa ma bagi in seama ori sa ma inviti tu... :)))

PS: scriu ce/cand am eu chef, clar?
daca nu ti-e clar, tot mi se roope de tine...:))):p
eu_geminy
Postat pe 13 Iunie 2011 10:39
De la: eu_geminy, la data 2011-06-13 10:39:16
De la: garbo209071, la data 2011-06-13 02:51:25

eu nu stiu sa te fi numit cineva responsabila cu ceva pe-aici, asa ca-ti zic...

hai BRE..., ca nu tre sa ma bagi in seama ori sa ma inviti tu... :)))

PS: scriu ce/cand am eu chef, clar?
daca nu ti-e clar, tot mi se roope de tine...:))):p

alta proasta la orizont. te-a intrebat cineva ceva? nu cu tine am avut eu polemici. suferi de nebagare-n seama?

si mie mi se roope de tineeeeeeeee
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 10:52
RAAAAZBOOOOOI .....................RAZBOOOOOOOOOI
floare_cu_colti
Postat pe 13 Iunie 2011 11:00
va intreb, pe voi, "doamnele" , 071 si 761 ( de fapt doua non identitati)
de ce va strofocati voi ( eu zic ca sunteti 2in 1) sa ne aratati cine sunteti?
ne-am dat seama...de la prima postare...
sunteti ca "doamna" de la restaurant, pe care nu o servea nimeni si a exclamat la un moment dat, sa o auda toata sala" Chelner vino si ma serveste...ca si eu sunt o doamna, ce pANa mea!" ( eu nu sunt o doamna, nu imi permit ineptiile voastre/tale)
si de ce vreti sa ne faceti altfel decat suntem? ca noi nu ne dorim si nici nu acceptam schimbari...de la neaveniti...
apoi....oriunde ai fi trait tu nu pricep ce inseamna "lume buna" n-are treaba cu bunastarea...si cu mondenitatile....dar tu/voi oricum esti/sunteti O DOAMNA....halal
dor72
Postat pe 13 Iunie 2011 11:15
De la: dor72, la data 2011-06-13 11:15:30va intreb, pe voi, "doamnele" , 071 si 761 ( de fapt doua non identitati)
sunteti ca "doamna" de la restaurant, pe care nu o servea nimeni si a exclamat la un moment dat, sa o auda toata sala" Chelner vino si ma serveste...ca si eu sunt o doamna, ce pANa mea!" ( eu nu sunt o doamna, nu imi permit ineptiile voastre/tale)
si de ce vreti sa ne faceti altfel decat suntem? ca noi nu ne dorim si nici nu acceptam schimbari...de la neaveniti...
apoi....oriunde ai fi trait tu nu pricep ce inseamna "lume buna" n-are treaba cu bunastarea...si cu mondenitatile....dar tu/voi oricum esti/sunteti O DOAMNA....halal

dragutza, nu suntem 2 in 1, adica ambele conturi imi apartin, insa vreau sa te anunt ca ma doare undeva de conturile astea, incat nici parolele nu ma mai intereseaza. si daca nu ma intereseaza, le si uit, de aceea , pentru a reveni pe campia asta plina de nebuni, mi-am facut alt cont. multumita?
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 11:22
De la: garbo209071, la data 2011-06-13 11:22:47
De la: dor72, la data 2011-06-13 11:15:30va intreb, pe voi, "doamnele" , 071 si 761 ( de fapt doua non identitati)

dragutza, nu suntem 2 in 1, adica ambele conturi imi apartin, insa vreau sa te anunt ca ma doare undeva de conturile astea, incat nici parolele nu ma mai intereseaza. si daca nu ma intereseaza, le si uit, de aceea , pentru a reveni pe campia asta plina de nebuni, mi-am facut alt cont. multumita?

deci chiar n-am avut intentia sa fiu iar altcineva. niciodata n-am fost. deci cine v-a contrazis din cand in cand, nu stiu de ce a facut-o, dar e clar ca tot eu ati crezut ca sunt. cred ca nici noaptea nu dormiti de grija mea.....??/ incat doar pe mine ma banuiti, saracutele de voi.
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 11:24
De la: garbo209071, la data 2011-06-13 11:24:36
De la: garbo209071, la data 2011-06-13 11:22:47

si in nici un caz nu vorbeam de bunastare sau de mondenitati, ci de o cu totul alta lume. nu ma atrag mondenitatile, am altceva mai bun de facut in viata. hai pa, ca nu te-a intrebat nimeni nimic. nush ce tot vrei si tu. papica. din cate vad, ti-e foame.

deci chiar n-am avut intentia sa fiu iar altcineva. niciodata n-am fost. deci cine v-a contrazis din cand in cand, nu stiu de ce a facut-o, dar e clar ca tot eu ati crezut ca sunt. cred ca nici noaptea nu dormiti de grija mea.....??/ incat doar pe mine ma banuiti, saracutele de voi.
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 11:26
si..dor, nu e vorba de bunastare sau mondenitati. nici nu ma atrag mondenitatile, am chestii mai bune de facut. si nu te-a intrebat nimeni nimic, dar cred ca ti-e foame si tie si vrei papica pe toata ziua.
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 11:28
cred ca a fost atat de interesant ceea ce am postat...si ai fost atat de siderata...incat a fost MUSAI sa il tot copiezi....pentru a ingaima 2 prostioare, fara substanta...
atunci cand " nu stii ce faci, a- putea sa-ncerci sa taci" ( e un cantec) in loc sa te exprim de o asemenea maniera si apoi sa sustii ca esti...nu stiu ce...chiar nu stiu..nu se vede decat ...lipsa.
poti sa iti faci cate conturi doresti...eu am recurs doar la economia de spatiu si timp...nevrand sa ma repet inutil....ai un vocabular apropiat de cel al luptycai...nu este nicio problema...e liber pe garbo...
si cand vrei sa trimiti pe cineva la plimbare...esti singura careia poti sa iti permiti sa ii faci o asemnea "recomandare"...
dor72
Postat pe 13 Iunie 2011 11:38
De la: dor72, la data 2011-06-13 11:38:35cred ca a fost atat de interesant ceea ce am postat...si ai fost atat de siderata...incat a fost MUSAI sa il tot copiezi....pentru a ingaima 2 prostioare, fara substanta...
atunci cand " nu stii ce faci, a- putea sa-ncerci sa taci" ( e un cantec) in loc sa te exprim de o asemenea maniera si apoi sa sustii ca esti...nu stiu ce...chiar nu stiu..nu se vede decat ...lipsa.
poti sa iti faci cate conturi doresti...eu am recurs doar la economia de spatiu si timp...nevrand sa ma repet inutil....ai un vocabular apropiat de cel al luptycai...nu este nicio problema...e liber pe garbo...
si cand vrei sa trimiti pe cineva la plimbare...esti singura careia poti sa iti permiti sa ii faci o asemnea "recomandare"...

nu am sustinut vreodata ca as fi ceva. n-ai prins ideea, saracuta de tine. nii nu ma mir, la cati neuroni ai in cap.

cat despre vocabular, repet, a fost imperios necesar pentru niste ipocrite ca voi. apoi, e ceva virtual aici. nu va suparati, dar cereti asa limbaj.

repet, nu te-am intrebat nimic, cata papica vrei pe azi? te-ai simtit deranjata?
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 11:53
De la: dor72, la data 2011-06-13 11:38:35cred ca a fost atat de interesant ceea ce am postat...si ai fost atat de siderata...incat a fost MUSAI sa il tot copiezi....pentru a ingaima 2 prostioare, fara substanta...

se si vede cat de agranat esti. ma vad nevoita sa-ti dau aceeasi explicatie, ca si lui michelle odata: ma repet, sau repet? esti intr-un proces de clonare? de ce-l faci reflexiv? poate o fi cumva, la nivel psihologic..

pune mana pe carte, domnita, nu mai sta la taclale cu mine. imediat ies, ca la mine e alt fus orar si o sa te simti singura, nu alta.
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 12:02
AGRAMATA, scuze.
garbo209071
Postat pe 13 Iunie 2011 12:03
Ultima postare te reprezinta....total...si nici nu trebuie sa iti ceri scuze...natura nu inzestreaza egal...nu e vina nimanui....
vina ar aparea doar acolo unde incepi sa etalezi...nimic... sustinand contrariul...

ia uite pana si amaratul ala de DEX online stie ceva ce tu nu stii...

REPET�, rep�t, vb. I. Tranz. A spune, a face, a produce �nc� o dat� (sau de mai multe ori) ceea ce a mai fost spus, f�cut sau produs. ** A citi sau a spune �nc� o dat� un rol, o lecție, pentru a le reține, pentru a le fixa �n memorie sau pentru a le �nțelege mai bine conținutul; (despre artiști) a face exerciții preg�titoare �n vederea unui spectacol sau a unei audiții publice, a face repetiția unui rol, a unei piese de teatru etc. ** (Despre elevi, studenți) A urma din nou cursurile clasei sau anului de studii (�n care a r�mas repetent). ** Refl. A se produce, a se �nt�mpla �nc� o dat� (sau de mai multe ori), a avea loc din nou. [Var.: (�nv.) repeț� vb. IV] - Din fr. r�p�ter, germ. repetieren.

Sursa : DEX '98

si indiferent unde, daca ai avea ceva in tartacuta ai arata....la tine e curent....
nu te mai obosi SA TE REPETI....esti total lipsita de substanta....
iar limbajul...nu ti-l cere nimeni...doar ca il fluturi in teorie...si nu mai apare...

P.S. 1 Nu este cazul sa ma copiezi de atatea ori...sau este?
P.S. 2 Discutia e intre noi doua...
P.S. 3 Mi te adresezi la masculin? sau e doar parerea mea?
dor72
Postat pe 13 Iunie 2011 13:20

ia sa te cauti, dor, cine stie?...
ti-o fi crescut ceva?
Thor_again
Postat pe 13 Iunie 2011 13:24
pai...mie imi creste in fiecare zi...nu se vede?
dor72
Postat pe 13 Iunie 2011 13:26
self-istiimu', ce dreaq iti creste?
Thor_again
Postat pe 13 Iunie 2011 13:28
neeee...ala-mi creste mie
michelle_
Postat pe 13 Iunie 2011 13:30

esti baiat istet....mai ai 2 incercari ( nu ca prima ar fi gresita )
acu' sa nu ma faci sa zic ca betty...

unde iti creste , me?
dor72
Postat pe 13 Iunie 2011 13:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tutela copiilor 12 De la: Ioana007 15 Mai 2010 15:32
Partaj Galati 1 De la: garbo253760 26 Mai 2012 18:50
am nevoie urgent de un sfat va rog 121 De la: sufletista 5 Ianuarie 2010 18:51
Partaj 5 De la: garbo_413554 10 Ianuarie 2016 18:22
vreau sa divortez!!! 97 De la: garbo037037 25 Mai 2014 17:21
Setari Cookie-uri