self-istiimu'? iaca, p-acilea bro, urasc windows7!!!! il urasc!!! |
||
michelle_ Postat pe 13 Iunie 2011 13:34 |
||
---|---|---|
de ce? mie imi place... |
||
dor72 Postat pe 13 Iunie 2011 13:34 |
||
da' cine dreaq va pune sa va bagati tot felul de cucuri, bre? windows 7? vista? la gunoi cu ele, ca inca nu s-au calificat in faza de a le baga eu in seama. eu unul inca mai regret windows '98 second edition, ala era cel mai bun si mai stabil. dor, ce-ti place la el? briz-brizurile alea din interfata? |
||
|
||
Thor_again Postat pe 13 Iunie 2011 13:37 |
||
mai, tocmai mi-am cumparat alt laptop, si are licenta de w7. de unde dreaq sa gasesc eu in roma un cd-butabil? ha? | ||
michelle_ Postat pe 13 Iunie 2011 13:42 |
||
sis, netu-i mare, netu-i bun, netu-i atoatedatator... | ||
Thor_again Postat pe 13 Iunie 2011 13:45 |
||
daaaa...si am sa ma impiedic de un xp professional, este? | ||
michelle_ Postat pe 13 Iunie 2011 13:52 |
||
De la: dor72, la data 2011-06-13 13:20:30Ultima postare te reprezinta....total...si nici nu trebuie sa iti ceri scuze...natura nu inzestreaza egal...nu e vina nimanui.... deci am ras in hohote, pentru ca te-ai facut mai proasta decat esti, cu tot dexul tau. nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun, nici macar o iota. de la un profesor de limba romana n-ai sa auzi in veci "ma repet", poate doar daca ti se adreseaza , adica "ma, (virgula), repet" , deci esti proasta ca noaptea la fel iti spun si eu: ma femeie, repet, nu ai inteles nimic din ce am vrut sa-ti spun si din ce a vrut dexul sa-ti spuna, asa ca mai cloneaza-te!!!!!!!!! si ce mare te-ai dat tu cu dexul. noroc de el, ca singura nu stiai sa-mi spui nici macar atat cat mi-ai spus. se vede ca te freaca grija, ti-am zis ca n-am chef de polemici si cu tine, vei-ti de treaba ta pe acest forum, ca nu cu tine am avut eu de-aface, bine? mai studiaza draga, mai studiaza, ca habar nu ai sa explici nici cu cartea in fata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! esti de toata jena. |
||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 12:35 |
||
si dor, daca intr-adevar nu ai inteles nici acum, da cateva pagini inapoi si citeste explicatia pe care i-am dat-o lui michelle, poate o sa pricepi mai bine, nu de alta, da capu' tau are nevoie de mai mult pentru a intelege chestii super simple. nu observi nici o subtilitate. ai mintea incuiata, nu-ti sclipeste, draga. degeaba ai dex daca tot proasta esti. ia-l la brat, zi de zi, daca vrei. ca tot bubui de prostie. | ||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 12:37 |
||
si mars cu voi, divortatelor. sunteti singure cuc pe cine stie unde, lingeti dupa altii, si ba bateti joc de postarile altora cu probleme. da vietile voastre is pline de probleme. cred ca traiti ca amaratele, rugandu-va de unul si de altul pentru o..mica atentie. babe frustrate. |
||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 12:40 |
||
pentru foarte mica ta cultura.... un profesor de limba romana nu se adreseaza nimanui de o asemenea maniera.... si...ma repet....cand nu stii ce sa faci...incepi cu jigniri...o doamna...ce mai...nu discutam aspectul...este mult prea vizibil... si toate astea...a propos de subtilitati... unii inteleg cu capul....altii cu mintea....si in functie de asta se exprima...fara subtilitati.... totusi..nu ar strica ( deloc) un gram de substanta.... aaaa. si inca ceva...prea esti invidioasa pe statutul unora... am mai vazut ceva...asa citind superficial ...si incuiat...cine te-a invatat sa incepi cu o concluzie? deci? |
||
dor72 Postat pe 14 Iunie 2011 12:43 |
||
dor, ce dreaq mami... | ||
michelle_ Postat pe 14 Iunie 2011 12:50 |
||
ma plictisesc ca naiba.... mai ceva ca fata aia cu cancer...de care radeam noi...aiurea.... si nu vezi ce bine imi face.... me, uneori nu ma pot abtine....impuscati-ma.... |
||
dor72 Postat pe 14 Iunie 2011 12:53 |
||
|
||
ufishor Postat pe 14 Iunie 2011 12:54 |
||
merci...inca nu are efect.... | ||
dor72 Postat pe 14 Iunie 2011 12:56 |
||
fetele...e bolnava rau la cap, cred ca nimeni nu se indoieste de asta...cand ajungi la 8 sau 9 conturi si toate bannate, dar tu persisti...e clar, nu? |
||
michelle_ Postat pe 14 Iunie 2011 12:58 |
||
nu e bolnava....da' nu mai zic...ca cica n-are treaba cu mine.... desi am o banuiala....macar de n-ar fi adevarat.... |
||
dor72 Postat pe 14 Iunie 2011 13:04 |
||
Eu zic sa nu va mai bateti capul si s-o lasati in plata Domnului De la: darlene, la data 2011-06-14 12:40:24(...) bateti joc de postarile altora cu probleme. da vietile voastre is pline de probleme. cred ca traiti ca amaratele, rugandu-va de unul si de altul pentru o..mica atentie. Mda, asta chiar e naspa |
||
hot_coffee Postat pe 14 Iunie 2011 13:10 |
||
De la: dor72, la data 2011-06-14 12:43:36pentru foarte mica ta cultura.... perelegere ieftina. repet, canta la alta masa, ca latratul tau chiar mi-e indiferentdesi vad ca vrei bagat in seama. habar n-ai de ce maniera sunt. daca am ales sa fiu nesimtita cu voi intr-o lume virtuala, asta nu e tot, draga mea, daca asta speri. apropo de subtilitati. mintea aia e partea capului tau, stii?? off...de ce vorbesc degeaba, ca de unde nu-i, nici dumnezeu nu cere. ce proasta esti, invidioasa?? pe ce, ca nu stiu. pe faptul ca sunteti babe frustrate pe aici si divortate? ca mai aveti si copii mari si stati pe aici poate poate se leaga vreun mascul de voi? vai, la ce va mai pretati. pe ce sa fiu invidioasa, mamica draga? ma faci sa rad, eu multumesc lui dumnezeu ca nu am statutul vostru. si pentru invidia ta crasa, pot sa-ti spun ca daca eram "de asa maniera" si "incuiata" CA TINE, nu ajungeam sa fac masterat si doctorat in america. deci scumpa mea, fa loc te rog, ca sa nu spui mai tarziu ca ti-am dat un branci prea dur. vai de capul tau, "doamna", iti spun eu. du-te la spalat podelele, ca acolo iti sta bine. si nu mai insista. dar insisti pentru ca incerci si tu sa pari mai isteata. saraca, ai dreptul, ce sa zic.... |
||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 13:21 |
||
De la: michelle_, la data 2011-06-14 12:58:49fetele...e bolnava rau la cap, cred ca nimeni nu se indoieste de asta...cand ajungi la 8 sau 9 conturi si toate bannate, dar tu persisti...e clar, nu? bolnava esti tu, baba divortata. ai peste 50 de ani, din moment ce ai fata de 30 si stai pe aici. rusine femeie. si comentai vietile altora care is in prag de divort sau cu cine stie ce probleme. frustrato. ti-e ciuda ca la anii tai nu mai ai nici o sansa. pariez ca esti singura cuc si astepti vreun mascukl de pe garbo. JENANT. |
||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 13:23 |
||
De la: dor72, la data 2011-06-14 12:53:07ma plictisesc ca naiba.... CAND O SA AI TU CAMCER, NEBUNO, SA VEDEM DE CINE MAI RAZI. OO, NU TE TEME, NU-TI FA GRIJI, CA DE CE RAZI, DE AIA NU SCAPI. SI CAND O SA AJUNGI BOLNAVA DE CANCER, POATE O SA TE GANDESTI CA ODATA AI LUAT PESTE PICIOR PE ALTA BOLNAVA DE CANCER. EXISTA DUMNEZEU, NEBUNO. AI GRIJA CE VORBESTI. SI-I MAI FACETI PE ALTII NEBUNI. BABE NEBUNE, CRED CA LIPSESTE ORAGU SA VA MAI CLMEZE NITEL. |
||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 13:25 |
||
De la: dor72, la data 2011-06-14 12:43:36pentru foarte mica ta cultura.... si legat de concluzie, hm, ...cum sa vezi subtilitatea? acel deci a urmat prelegerii tale, scumpa ce esti. am concluzionat in urma cretinismelor tale. tot nu intelegi? o spun altfel atunci. tu ai venit cu ceva argumente, da? eu am tras concluzia. si daca tot nu intelegi, iti trimit o schema a argumentarii. asta ca sa vezi cat de proasta esti. tu nici macar nu ti-ai dat seama ca argumentul a fost la tine, iar concluzia la mine. ceea ce ..e tot asa... pe un forum. eh eh, nu-i creier, ce sa=i faci. |
||
darlene Postat pe 14 Iunie 2011 13:35 |
||
De la: michelle_, la data 2011-06-14 12:58:49fetele...e bolnava rau la cap, cred ca nimeni nu se indoieste de asta...cand ajungi la 8 sau 9 conturi si toate bannate, dar tu persisti...e clar, nu? oare cine e mai bolnava la cap? eu, ca fac mishto de voi si va demonstrez ipocrizia, sau tu care ai ras de un om bolnav de cancer? sfatul meu: mergi la psiholog si AFLA CINE ESTI. nici macar o firimitura din bunul samaritean nu se afla in fiinta ta, "madame". nici nu stiu ce mai cauti printre oameni. du-te rapid si afla cine esti si ce nebuna esti tu, cazuta-n cap sigur. |
||
garbo209244 Postat pe 14 Iunie 2011 14:11 |
||
De la: darlene, la data 2011-06-14 12:40:24si mars cu voi, divortatelor. sunteti singure cuc pe cine stie unde, lingeti dupa altii, si ba bateti joc de postarile altora cu probleme. da vietile voastre is pline de probleme. cred ca traiti ca amaratele, rugandu-va de unul si de altul pentru o..mica atentie. incet cu pianul ca se varsa clapele! am inteles ca ai probleme tu si prietena ta 244, nu mai e nevoie sa umpleti spatiul cu laturile voastre, mai bine va lingeti ranile una alteia, ca oricummai mult decat praf nu facetzi!! amu, va rog frumos, punteti mana de la mana si pe datorie, faceti-mi si mie o programare la psiho si celorlaltzi colegi forumisti, ca de acilea, pare ca doar voi sunteti neciupite de molii!!! (poate stii filmul cu replica, in caz ca nu, sigur ai sa-l gasesti! |
||
alfheim Postat pe 14 Iunie 2011 15:08 |
||
Michelle, cateodata facerea de bine e phoutere de maman. Nu stiu de ce tind sa cred ca fata asta vrea sa iti arate ca s-a emancipat, si ca nu mai are nevoie de protectie, asa cum cerea cand a intrat prima data pe forum.. cu o poveste despre barbatu-sau care ii tragea sub coada unei prietene a ei.. clasicisme din astea. | ||
anakin Postat pe 14 Iunie 2011 16:44 |
||
scuze, cre'ca am apasat ceva butoane aiurea. | ||
anakin Postat pe 14 Iunie 2011 16:47 |
||
mi-e teama ca de vina e schizofrenia. | ||
esme Postat pe 14 Iunie 2011 16:50 |
||
zici tu? e posibil, my friend...e posibil... ce e clar, e ca are probleme la mansarda, si inca mari de tot... |
||
michelle_ Postat pe 14 Iunie 2011 16:51 |
||
da, uite c-o gandiram amandoua odata! si nu cred ca e vorba de dubiu! mai ales, daca stai sa-i urmaresti discursul. | ||
esme Postat pe 14 Iunie 2011 16:53 |
||
Daca este sa luam de buna teoria lui Tatoo - lucru ce mi-a dat un pic de gandit, recunosc - sa stii ca gasim tot mai multe legaturi intre personajul acesta deraiat si ultimele postari la adresa freyei, dinainte de a anunta ca isi sterge contul. Esme, nu ai de unde sa stii personajul al care fac eu referire, sau daca da, l-ai prins foarte putin... insa acelasi diagnostic i l-am pus si eu inca de cand se dadea ingenua si cauta protectie. |
||
anakin Postat pe 14 Iunie 2011 16:55 |
||
" phoutere de maman" ? oh, my god ! eu am ureche muzicala, nea Anakine, imi suna oarecum cunoscut...am citit mult din urma, sa stii... si mai stiu ca prietenii dusmanilor mei , care vasazica...hmm...sunt dusmanii mei, no?? |
||
tatoo Postat pe 14 Iunie 2011 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutati-ma sa inteleg... | 43 | De la: garbo078049 13 Ianuarie 2010 12:46 |
eu si viata mea-ce am ratat-ce pot recupera din sufletul meu | 12 | De la: mia79x 3 Iulie 2009 00:35 |
O durere teribila devenita obsesie | 13 | De la: cleooo23 8 Iunie 2012 10:28 |
|
||
Divort | 16 | De la: garbo_459988 7 Februarie 2017 23:05 |
inselata | 825 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară