inselata

Nous sommes de francophonnes, ou nous sommes pas?

Tatoo, nu contest.. din contra, cred ca sansele sa ai dreptate sunt tot mai mari dupa ce a deschis un topic destinat "prieteniei" dintre ea si michelle.
Asta e si motivul pentru care am spus ca procedeul nu este unic.
anakin
Postat pe 14 Iunie 2011 16:58
my friend, poti sa-ti inchipui ca i-au fost bannate 8 sau 9 conturi? si persista...si persista...
daca asta nu e fixatie, nu mai e nimic...
curios e ca nu o baga nimeni in seama, toata lumea, sau aproape toata lumea o ignora ca pe un kkat, da' asta nu ii ridica ei niciun semn de intrebare, deh...
raman la parerea mea, e caz de balamuc...
nu stiu povestea cu freyuta, despre ce vorbesti?
michelle_
Postat pe 14 Iunie 2011 17:04
schizofrenie se cheama?
atunci asa e....
mai impuscati-ma o data....
scolite, auzi....vorba cuiva...crede dracu'
si totusi, eu cu personaju asta am mai avut dispute pe aceeasi tema...zau ca ma duce gandul undeva...nu prea departe....vocabular identic, aceleasi invidii...acelasi of si vai....
recunoasteti personajul?
si mie imi era mila la un moment dat....
acu' e drept...mi-e si mai mila...cu fiecare postare....
me, ce ai tu si eu nu?
anakin.... vezi ca au venit americanii....
pe tine te apuca frantuzismele?
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 17:06
da da da america(n)ce de mucava sau a-meri-canci!
alfheim
Postat pe 14 Iunie 2011 17:08
Michelle, inainte de a-si sterge contul, fosta persi a deschis un subiect special, unde a "infierat-o" pe freya; din pacate, nu il mai gasesc.
anakin
Postat pe 14 Iunie 2011 17:10
ce am eu si nu ai tu? nu stiu...tre' sa-mi intreb iubitul...nu ca el ar stii ceva despre tine...

a infierat-o? cu manie proletara, de-aia? da' ce? ii rapise freyuta berbatul din fata altarului? sau era efectul discutiilor de prin private? hmmm...cred ca mai degraba asta...

nah, ca l-am intrebat...cica sunt unica si speciala, pentru el...si am clasa...hehehe...
michelle_
Postat pe 14 Iunie 2011 17:14
doar o clasa?
aha...am inteles...aici e lipsurile....
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 17:16
io crez ca nu e lipsurili ca io am citit ca e o clasa peste! oare n-am pricipit ghini?
neatza dor in zori de seara
alfheim
Postat pe 14 Iunie 2011 17:19
alf. pana si schizo a observat ca nu am nicio treaba cu subtilitatile...tu inca n-ai vazut?
salut, scarbiciu...unde umbli creanga si geme senatoriu de americani...
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 17:22
e la munci si ia salariul degeaba....

anakin, p-aia cu "phoutere de maman" o bag la licente poetice, hehehe...
michelle_
Postat pe 14 Iunie 2011 17:26
si de atatia ani...si mai zice ca alea naturele e rusinoase...subtil...abia am priceput...

frantuzeste-l si da-l cu f ( foutre)
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 17:31
dor, asa cum s-a observat din regie, incalzesc un scaun degeaba, ca oricum e cald afara...
iar aia nu sunt americani, alea sunt a-meri-canci ... ca io asa am invatza ca un incompetent ce sunt!
dar sunt fericit!
pffff... ma gandeam cu cat patos si cata invidie urla sarmana, ca sunt io puturos si iau banii degeaba...
asta e, daca n-am invatzat carte si-am beut cerneala, asa imi trebuie, sa stau geaba si sa iau salariu!!!
trista viatza mai au si ameri-canci-li alea... cred ca au aripili pregatite de zbor continuu, dupa cum ciripea sramana cipiritoare!
alfheim
Postat pe 14 Iunie 2011 17:35
de ce minti alf...tu scrii cu pix...
picaj, frate, picaj...
da io gata ...am incheiat subectu'
mi-a dat me doua...de alea..unde te dai cu capu' si parca, parca ....
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 17:42
pai din cauza ca-s lenesh, si-am beut cerneala, am ajuns la pix de lemn!
ca pe ala cu pasta... nu spui ce-am facut cu el!!!
da' are cine sa spuie! stiu io! numa o tzara, si vedetzi voi cum apare piaza rea!
alfheim
Postat pe 14 Iunie 2011 17:49
da-va dreaq, bre, ca tare va plictisirati voi p-acilishea de fo' doo zilisoare! ce avurati cu fatuca aia, ha? di ce n-o lasarati voi in pace, sa spuna tot ce are ia pa sufletelu' ei, manca-o-ar moshu' de fatuca titrata prin state si alte balarii!
shtiam io ca pan' la urma apare si o aia pa masura shtudiilor mele, da doctor la universitatea politehnica de cercetare a inmultirii parameciului prin reactiile de cracare fisionata la rece.
Thor_again
Postat pe 14 Iunie 2011 17:53
s-o stapanesti sanatos...daca se poate spune asa...
umbli dupa reactii de crac(an)are? ...fisionala la rece....
moshule,
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 17:56
deh!... umblu si io dupe ce ma mai tin baierele pungii bre, doaro!...
Thor_again
Postat pe 14 Iunie 2011 18:02
te-or imple paramecii, nene...
dor72
Postat pe 14 Iunie 2011 19:00
doamne, prostilor, am lipsit O ZI si deja numai despre mine se vorbeste aici. e clar, nu? de michelle, nici nu mai spun. oameni buni, se vede clar invidia voastra stupida pe binele altuia. poate v-a fost dor de mine

ieri am fost la bucuresti si mi-am revizuit viza. si am primit viza pe 10 ani. hai crapati de ciuda. ce oameni slabi sunteti. babe si mosnegi pe aici, frustrate si frustrati.

schizofrenia si paranoia e la voi, scumpilor.

in plus, cand vad cum comenteaza altii, de parca pentru mie ar fi atat de important sa intru pe aici. ba unul a zis ca am nevoie de protectie vai, mama draga, am tot ce-mi trebuie in viata si exact de protectia vaostra am eu nevoie, inca una de aia virtuala

deci aveti impresia ca cineva nu mai poate de niste prosti ca voi. sinhura chestie pentru ca intreu e ca sa.....fac si eu mishto de niste prosti. prima data cand am intrat pe un forum si nici n-am s amai intru pe altele, ca e clar. poate nu pe toate e la fel, dar aici sunt numai refulate si refulati in viata reala, cu vieti mizere , dar care au tupeul sa-si bata joc de n persoane care intra si povstesc ceva din viata lor.deci chiar aveti impresia ca-mi pasa, prostilor, de voi??

in plus, eu nu confund munca si lucrurile serioase cu un forum stupid, ca voi. e imperios necesar ca sefii sa va verifice, ca habar nu au ce incompetenti au ca angajati. cel putin asa stiu eu, ca atunci cand merg la locul de munca nu stau pe site-uri sa vorbesc cu niste nulitati de pe nu stiu unde. imi fac treaba. si dupa ce ies de la locul de munca, abia atunci pot face ce vreau. dar sunteti niste putori care ....daca stau 8 ore la munca si vor o gramada de bani. si in alea 8 ore, pun pariu ca beti cafeaua vreo ora, stati la taclale inca 3, 4, mergeti la baie inca o ora, frecati menta...si ce ramane, mai si munciti.

stai alfi, putoareo, nu sari ca ars. tu singurel ai decalarat pe un forum ca 90 la suta din timpul petrecut la serviciu, il pierzi pe garbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fiu seful tau, te-as concedia. astia sunt oameni incompetenti, habarnisti. un om care se respecta ca persoana, care isi respecta jobul si care isi respecta si seful, nu face ce faci tu si multi altii de aici. ce te-ai tot leudat cu "ezperentza" ta de 15 ani, daca ti-o manjesti stand pe aici si postand cretineli, incercand si tu sa pari atata de "destept", copii replici de pe google. asta e servcicul tau, "cumetre"? (daca-mi permiti sa citez).

asa ca valea, amaratilor. crapati de ciuda ca altii o duc mai frumos decat voi .

invidiosi amarati. cate comentarii la adresa mea, asa ..de ciuda. mai comentati, mai comenytati, daca aveti impresia ca cineva chiar la voi se gandeste, la niste babe la care le dardaie chilotii sa nu le lase iubitii. hm, la asa varsta iubit...., cand poate ar trebui sa stii langa cine imbatranesti. dati lectii altora, ca inseala sau ca fac chestii aiurea, iar voi traiti ca niste prostituate. halal....

garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 10:03
De la: anakin, la data 2011-06-14 16:44:09Michelle, cateodata facerea de bine e phoutere de maman. Nu stiu de ce tind sa cred ca fata asta vrea sa iti arate ca s-a emancipat, si ca nu mai are nevoie de protectie, asa cum cerea cand a intrat prima data pe forum.. cu o poveste despre barbatu-sau care ii tragea sub coada unei prietene a ei.. clasicisme din astea.

vai, vai, iti dai seama, nici nu pot trai fara protectia voastra cat de slab gandesti. le spui si tu asa, intr-o doara....ca in sinea ta stii ca nimeni n-are nevoie de tampita voastra de protectie. oh,cata importanta iti mai dai, anakine.

cat despre sotul meu...hm, esti departe de asa exemplu. sunteti prea obisnuiti cu lumea stricata, asa..ca voi, de aia vi se pare anormal ca un barbat a refuzat o femeie. imi imaginez ce bine i-a tras-o sub coada, el din america, ea din ro

sau poate acu', cat suntem in tara i-o va trage , ce spui??

vai de voi, pui de naparci. de mizeria in care traiti, nu mai vedeti ceva curat si normal in fata ochilor. mai gandeste-te la asta, fariseule. toti sunteti niste farisei pe aici. cu vieti manjite, dar criticati pe altii.

rugaciuni sub voaluri scumpe, dar cu vieti de tot rahatul.....

sunteti demni de compatimire. chiar aveti nevoie de ajutor.

si stai linistit, nimeni n-are nevoie de grija vostra, lingailor.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 10:58
si sa mai spun ceva, pentru ei care nu stiu: eugenia parca, posta pe un topic ceva: cum ca atunci cand a fost in grecia, se uita dupa frumusetile de barbati de acolo, ea fiind la brat cu sotul ei..

asa, bun. dar de altele s-a gasit tocmai ea sa comenteze. eu, daca as fi barbat, daca as fi stiut asta, i-as fi dat trei picioare-n fund si la revedere, dava vrei barbati frumosi si daca nu ai ochi pentru al tau. daca nu cumva a si parasit-o ala....

daca posta cineva ceva de genul asta pe forum, ia sa vezi cu sareau babele isterice cu lectii de morala, cum isi bateau joc si cum judecau ca nu-i femeie serioasa.

pffaiiii.....bine am zis, numai farisei pe aici.ipocriti la greu.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:16
draga mea, situatia ta e de compatimit!
mergi la un control, serios vorbesc!
zambila
Postat pe 16 Iunie 2011 11:20
de-ai fi lipsit inca 100 de ani, zau ca n-ar fi fost vreo problema, ciorbisto!
alfheim
Postat pe 16 Iunie 2011 11:25
anakine, probabil ca i-o trageai sub coada iubitei tale ce spui, care e o coarda, stii si tu asta.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:39
De la: garbo209244, la data 2011-06-16 11:39:05 anakine, probabil ca i-o trageai sub coada iubitei tale ce spui, care e o coarda, stii si tu asta.

rectific: i-o tragea (sotul meu, adica)
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:40
, alfi spre deosebire de tine, stiam asta DE MULT.

fac si eu basca.

insa s-a vazut....cate comentarii, ati avut papica buna.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:41
Hm.. nu cred; vezi tu, la noi in tzara animalele ca tine sunt tinute sub supraveghere medicala, sau impuscate. Oricum, nu se plimba in libertate.

Pana una-alta, ia un marsh de aici, rebuto ! Du-te si spala veceurile in continuare, saraco.
anakin
Postat pe 16 Iunie 2011 11:42
de 5 ani viata mea nu mai e aici, nu am prieteni aici, nene, deci oricum ai da-o, tot iubitei tale i-o tragea sub coada. am vrut sa specific asta in prima postare catre tine, dar am crezut ca esti istet si intelegi ceva.

ceri si tu atentie, sarmanule.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:46
De la: anakin, la data 2011-06-16 11:42:51Hm.. nu cred; vezi tu, la noi in tzara animalele ca tine sunt tinute sub supraveghere medicala, sau impuscate. Oricum, nu se plimba in libertate.

oo, sunt animal

mah, bine ca nu rad de oamenii bolnavi de cancer, cum au facut michelle si dor72! deci animale ca alea sunt rare. alea trebuie protejate de lege, nu cumva?? oricum, daca sunt un animal, inseamna ca ele sunt mamele mele

taci mai, ca n-ai cum sa te pui cu mine. pupincuristule.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:47
De la: zambila, la data 2011-06-16 11:20:11draga mea, situatia ta e de compatimit!
mergi la un control, serios vorbesc!

draga mea, de compatimit esti tu, care habar nu ai sa-ti prezinti domeniul pe care-l studiezi.
garbo209244
Postat pe 16 Iunie 2011 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mi-am parasit sotul acum cateva luni,locuiesc 5 De la: garbo182398 10 Ianuarie 2012 07:03
sotia a bagat acte pt divort eu nu am vr divortul 30 De la: garbo_406554 10 Ianuarie 2016 18:25
divort - partaj 17 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:54
pt femei de la un barbat 30 De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26
..nu pot si nu stiu sa traiesc fara el... 39 De la: garbo172845 23 August 2011 22:06
Setari Cookie-uri