si o mai si face proasta si in toate felurile pe virgina de 22 de ani.... si este foarte mandru de ce raspunsuri...tari stie el sa dea...naibii... si cred ca are el un loc atat de stramt, incat nu incape nici macar un neuron...micut, micut... |
||
dor72 Postat pe 29 Mai 2011 18:34 |
||
---|---|---|
hahaha, doruleato, sper ca n-ai pomenit ideea de `neuron` cu privire la excrescenta lui anatomica! |
||
esme Postat pe 29 Mai 2011 18:52 |
||
esme???! "`apendicele` care-i proclama, chipurile, barbatia lui `nea asta mitocan"??? "se gandi el asa, sa fabrice cu sinapsele sale functionand in hiatusuri"??? "o scuza, cum ca idealul ar fi `ceva mai stramt`, si nu ceva ce-i cu mult departe de `tentativa` anatomica din propria-i dotare"??? you've just made my day! |
||
|
||
Thor_again Postat pe 29 Mai 2011 19:02 |
||
Et pour moi aussi !!!! |
||
tatoo Postat pe 29 Mai 2011 19:15 |
||
eu sunt de acord ca intr-o casnicie mai apar si momente de rutina, de plictiseala, oricat de mult nu ne place sa o recunoastem, unii dintre noi... da' nea ionica asta a sarit calu' cu putzulica lui prea mica, in cautare de ceva "stramtutz", si cu formularile lui de aprozarist scapatat...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 29 Mai 2011 19:42 |
||
Eu zic ca Ion11cm nu s-a suparat pe Esme...ca el nici n-a inteles ce-a zis ea . ...rea papadia, mon cher! |
||
tatoo Postat pe 29 Mai 2011 20:16 |
||
insa daca ar fi inteles ceva... esme, esti figura... am zis " un loc", nu neg ... P.S.( negu de care zic, e excrescenta de care ai zis tu) |
||
dor72 Postat pe 30 Mai 2011 00:08 |
||
groaznica situatie....daca il iubesti si il vrei in viata ta...treci peste ceea ce a facut.daca te desparti tot ai sa suferi..poate chiar mai mult... multa bafta si putere sa mergi mai departe |
||
tzuk24 Postat pe 30 Mai 2011 19:50 |
||
tzuc - "treci peste ceea ce a facut" crezi ca e asa de usor sa treci peste? Si de ce crezi ca o despartire doare mai tare? dar o continua minciuna, o continua suspectare doare mai putin? Treci peste atunci cand chiar a foat o greseala ... dar si atunci ramai cu dubii. | ||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 20:48 |
||
cri..de cand bre inselatu' e o greseala??? poi nu era in deplinatatea facultatilor mintale??? de fapt da....ii luase....Dumnezeu mintile(sau doamna???) si pana la urma greseala recunoscuta e pe jumatate iertata si daca-l mai si iubesti il ierti cu totu' |
||
eladaela Postat pe 31 Mai 2011 08:09 |
||
daca vine doamna cu "mintile" inapoi si le da sotiei eu zic ca merita sa treaca peste..... :P | ||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 09:14 |
||
Ela scumpa la vedere poi ...........cand ti-o lua p...da mintile ... |
||
jeanette40 Postat pe 31 Mai 2011 09:19 |
||
De la: ufishor, la data 2011-05-27 15:29:4929, n-ai descoperit, ai scotocit...si-ai gasit. daca 'tot inselat e', poti sa-l spionezi si la baie, urmareste cu ce viteza isi spala zonele intime, poate te inseala si pe-acolo... draga mea, cred ca suferi de vreo boala sociala moderna., pentru ca nu inteleg de ce esti rautacioasa. fiecare isi spune problema, deci nu pricep de ce tu si altii veniti cu niste atitudini dispretuitoare. nu draga, nu am scotocit, pur si simplu am descoperit, dar nu stau inaintea ta sa-ti dau explicatii. si la urma urmei, si daca scotoceam, era treaba mea, atata vreme cat simteam ceva. fiecare vrea sa stie daca traieste in mocirla sau nu. daca traieste in adevar sau minciuna. mai lasa-o tu si unii de aici cu etica asta falsa. ca daca ati fi in sa situatie, eu sunt sigura ca ati face gura mare. dar pe formuri, toate va dati neprihanite. |
||
lila29 Postat pe 31 Mai 2011 11:05 |
||
mda...vechiul truc cu aia ca nimeni nu a trait ce ai trait tu si da, chiar ai scotocit, nu ai descoperit, ca nu te-ai impiedicat de descoperirile alea ca de everest da' nah...chestie de atitudine si de self esteem...unii rascolesc prin gunoi, altii il baga sub pres, iar altii il aduna cu matura si il arunca bine macar ca ai depistat inamicul...era ufi, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 31 Mai 2011 11:13 |
||
adevarul doare rau de tot chiar ma intreb, macar si doar pt cultura generala, care-o fi boala aia sociala moderna? la americani am auzit ca totul se rezuma la sindromul cutare sau boala cutare sau afectiunea x, tulburarea y.... dar se pare ca de la o vreme si pe la noi e tot frecventa incadrarea asta, cum ca toti ar fi ciupitzi de molii... lila29, nu e o rusine sa accepti ideea ca ai scormonit, chiar daca nu suna foarte comod si chiar daca pentru asta ai ceva acoperire, scuze sau cum vrei tu sa le zici! cred ca ai fi super incantata sa iti intre sotul in conturile de pe net si sa-ti umble asa intr-una prin tel... |
||
alfheim Postat pe 31 Mai 2011 11:29 |
||
guilty! si bolnava rau de tot.... |
||
ufishor Postat pe 31 Mai 2011 11:32 |
||
janette... m-au sabotat astia...mi-au taiat tzava de la garbo tradare,tradare....da' sa stiu si io cri...io zic ca-i China |
||
eladaela Postat pe 31 Mai 2011 11:42 |
||
nasol Ela .. se plictiseste sotia pana primeste 'mintile ' inapoi. | ||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 12:00 |
||
femeile astea au o problema! si poate nu doar femeile... stiu ca sunt inselate, da' nu asta-i problema! ele vor detalii, multe detalii! apoi si-ar dori sa nu le fi aflat! |
||
zambila Postat pe 31 Mai 2011 12:02 |
||
masochiste, zambilut .... mi/au inveselit seara pisicii tai , ala gri cu desene e mortal ... |
||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 12:08 |
||
cri...la ce-i mai trebuie mami si ei minte??? nu...minte el destul??? |
||
eladaela Postat pe 31 Mai 2011 12:10 |
||
nu minte Ela, spune adevarul pe jumatate. Am fost in locul ala .... primele 5 min si vine peste doua zile |
||
cricat Postat pe 31 Mai 2011 12:16 |
||
bine ca vine.......... se multumesc ele si cu atat | ||
jeanette40 Postat pe 31 Mai 2011 12:21 |
||
De la: lila29, la data 2011-05-27 15:20:36De la: garbo206715, la data 2011-05-22 21:16:24buna , nu o sa tin discursuri lungi dar as vrea sa stiu : cum ar trebui sa se comporte o femeie inselata de catre sotul ei pe care il iubeste/iubea dupa 9 ani de casnicie? |
||
ion_11 Postat pe 31 Mai 2011 15:31 |
||
john, sezi mumos... | ||
dor72 Postat pe 31 Mai 2011 15:34 |
||
...vrei sa moara mamitza? | ||
michelle_ Postat pe 31 Mai 2011 16:25 |
||
rau cu rau dar mai rau fara rau...parerea mea....eu am ales sa raman cu el..si e mai bn, dar aici fiecare cu parerea lui | ||
tzuk24 Postat pe 31 Mai 2011 16:25 |
||
mda...parca tu erai don'soara cu barbatul scapat la sticla cu bautura...nicidecum cu sexuiala "onlain", hehehe... | ||
michelle_ Postat pe 31 Mai 2011 19:11 |
||
tzuk24, `rau cu rau, dar mai rau fara rau`?! ah, de ce-mi produce mancarimi si dureri de dinti idiotenia asta de ...proverb?! ...poate pt ca scoate in evidenta putinatatea mintii si facilitatea cu care imbratiseaza omul viata, pt ca apoi sa se dea cu capul de pereti a disperare. insa it`s too late. asa ca nu le ramane decat sa se impuste. va urez succes! | ||
esme Postat pe 31 Mai 2011 19:22 |
||
de cate ori vad topicu asta imi vine in minte cuvantul ~�n�euat�~....oare de ce? |
||
dor72 Postat pe 31 Mai 2011 19:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa fiu libera | 205 | De la: delada 10 Ianuarie 2016 18:31 |
IMPORTANT | 1 | De la: garbo092075 20 Noiembrie 2011 12:24 |
pt femei de la un barbat | 30 | De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26 |
|
||
vreau sa divortez!!! | 97 | De la: garbo037037 25 Mai 2014 17:21 |
Santaj emotional... amenintare... | 49 | De la: garbo092588 4 Februarie 2010 21:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară