pentru cine vrea sa imi raspunda ...daca am luat anticonceptionale doar 2 din blister si nu le mai pot continua deoarece imi este rau de l ele .....dupa intreruperea nacestora pot ramane insarcinata chiar dk nu si-a dat drumul in mine????? | ||
garbo207850 Postat pe 3 Iunie 2011 14:05 |
||
---|---|---|
cauta sa oferi mai multe detalii (nu fac o gluma proasta), daca vrei un raspuns cat mai la obiect! ca idee 1.consulta un medic pentru intrebarea de baza! 2. anticonceptionalele nu sunt universale. - s-a mai scris despre asta pe aici... 3. putin probabil sa nu se gaseasca un anticonceptional si pentru tine, care sa nu-ti faca rau! 4. cand nu finalizeaza lucrarea in interior, se poate totusi sa ramai insarcinata. cazuri mai rare, dar nu imposibile. sunt si cazurile cand se ramane insarcinata in cada de baie, fara un contact sexual! nu te juca cu anticonceptionalele, sa le ei dupa ureche, fiindca dereglarile hormonale produse de ele si/sau efectele secundare sunt mai greu de inlaturat! spor |
||
alfheim Postat pe 3 Iunie 2011 14:17 |
||
da bre !!!!!!!de acord cu puncctul 4... punctul 5.....grija mare la colacul de la wc!!!!!!!!!!!! |
||
|
||
nazirra Postat pe 3 Iunie 2011 18:07 |
||
asi | ||
picaturaderoua Postat pe 3 Iunie 2011 19:08 |
||
bini mai!!!!!rectific.....la gresie.... | ||
nazirra Postat pe 3 Iunie 2011 19:12 |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Iunie 2011 19:17 |
||
desi...daca ma gindesc bini...si pe clanta de la usa?????????pooot?????? | ||
nazirra Postat pe 3 Iunie 2011 19:19 |
||
ca la radio erevan nazirra "se poate lua sifilis de la wc? -da, dar e incomod!!!" sau la acelasi minunat radio erevan "poti face sex cu fereastra deschisa? da, dar e preferabil totusi cu o femeie!!!" |
||
alfheim Postat pe 3 Iunie 2011 19:45 |
||
aha....io am fereastra deschisa.....acum....... | ||
nazirra Postat pe 3 Iunie 2011 19:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum poti sa traiesti bine intre oamenii rai? | 62 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 23:42 |
invidia si prostia este la moda in Romania? | 409 | De la: clarisse 31 Ianuarie 2010 17:37 |
SOUND EAGLES suna corect gramatical ? | 1 | De la: MadMax 30 Decembrie 2011 03:12 |
|
||
NOUTATI AUTO!!! | 8 | De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 18:09 |
card de sanatate pierdut,problema urgenta | 5 | De la: garbo_455882 26 Noiembrie 2016 20:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară