biblia a fost scrisa de oameni care se zice ca au fost aproape de Dumnezeu....Dar ca sa gandim logic,ca un om sa fie aproape de Dumnezeu trebuie sa traiasca curat sufleteste si trupeste....Cati oameni au trait curat? pana in ziua de azi,,,si cati au scris biblia? Eu cred ca in biblie sunt scrise si bazaconii,,,de barbati,,pt ca biblia a fost scrisa de barbati,care ziceau ca ei ar fii cinstiti...Barbatii nu sunt cinstiti si nici curati sufleteste,,,,pt ca altfel nu s-ar fii ales praful de sufletele si mintea oamenilor....De asta eu cred ca biblia ar trebui refacuta.....Si cu scrieri logice in ea...In biblie scrie ca femeia i-a dat marul barbatului....Eu insa dupa cum vad barbatul obliga femeia sa o domine cu gandirea lui negativa apoi o judeca ca face si drege....Asa ca eu cred ca marul l-a mancat adam si apoi a obligato si pe femeie sa manance...Cum fac barbatii din ziua de azi....manipuleaza femeile cu gandirea lor inteligenta negativa.....Pt ca nu poti sa spui sa barbatii sunt prosti,,,,barbatii au o inteligenta negativa care stiu sa manipuleze femeile....De asta cred ca barbatii care au scris biblia si care zic ca asa i-ar fii invatat Dumnezeu.....Dumnezeu comunica doar cu oamenii curati la suflet si care traiesc curat fara curvie si rautate |
ingerasulluptator Postat pe 4 Iunie 2011 16:11 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Croitoreasa cu experienta Bucuresti | 1 | De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56 |
Care e cea mai frumoasa amintire a ta din copilarie?Una din ele... | 27 | De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 16:05 |
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? | 141 | De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50 |
|
||
Casatoria intre homelesi | 4 | De la: daniil_pravoslavnic 20 Martie 2012 00:17 |
christos sa nascut | 31 | De la: Axl_22 31 Decembrie 2011 19:50 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice